Sada uzeo od istog autora:

Moderator: Chloe

Raja, kad citate? Kako to uklopite u dnevni raspored?
Ne mislim da se može zaista čitati tako što će čovjek odrediti blok vremena u kome čita, recimo, 30 minuta dnevno, pa onda dok čita gleda na sat kad će otkucati predviđeno vrijeme, niti mislim kako se može čitati u ambulanti, tramvaju, i redu za pekaru. A pogotovo ne mislim kako je čitanje obaveza i stavka sa to do liste koju valja odraditi, pa preći na nešto drugo._BataZiv_0809 wrote: ↑21/01/2021 10:40Raja, kad citate? Kako to uklopite u dnevni raspored?
Primjecujem da sam poceo citati samo kad sam na odmoru i kad imam vremena za dokolicu. U redovno vrijeme imam zivaca samo za filmove i serije.
Moze pomoc![]()
Narocito bih volio da se odazove @ExNihilo
Naručila 28.1. Danas stiglehadzinicasa wrote: ↑30/09/2020 18:38Yup.Zoya wrote: ↑30/09/2020 18:34I dođe poštom bez problema, jel?hadzinicasa wrote: ↑30/09/2020 18:26
Evo link:
https://www.vbz.hr/book/sabrana-djela-b ... jranovica/
![]()
I to brze nego sto sam mislila.
Fino upakovano, sve ok.
I koliko su vam naplatili poštarinu za slanje van Hrvatske?
jeste, stvarno iznenadjujuce profesionalni. mislim da je samo Mitopeja ispred njih, a ona je posebna prica. Ja se borim s Dnevnikom Nomada i paralelno iz njega pisem spisak knjiga koje jos trebam naci i procitati. kome fali ideja, samo nek nju uzme, al' sacekajte da pronadjem sve knjige iz nje koje bih citala

13 eura
Zanimljiv naslov. Može li sažetak?

Nije loša, ali bolja na tu temu je: