Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drekalica28 wrote:Ja danas otišla u DM u fasung i između ostalog htijela novu maskaru kupiti. Međutim....nema one koju sam htijela.
Pa da vas pitam....jesu li je povukli iz prodaje ili su samo zalihe slabe?
LONGMAN wrote:Ja bih prije uzela MF, maybelline mi je totalni fus
oduvijek sam korstila mf..koji god bih drugu uzela,njoj bi se rado vracala.klasika je cudo!
nego,problem mi je sto u zadnje vrijeme imam osjecaj da uopste ne uvija trepavic,inace imam duge i ravne potpuno
LONGMAN wrote:Ja bih prije uzela MF, maybelline mi je totalni fus
oduvijek sam korstila mf..koji god bih drugu uzela,njoj bi se rado vracala.klasika je cudo!
nego,problem mi je sto u zadnje vrijeme imam osjecaj da uopste ne uvija trepavic,inace imam duge i ravne potpuno
Ako su ti ravne trepavice u nekim salonima mozes otici da ti uviju trajno- ali to trajno traje mozda 2-3 mjeseca, moja drugarica je radila i cak ponekad maskaru nije ni stavljala jer su joj super izgledale
drekalica28 wrote:Ja danas otišla u DM u fasung i između ostalog htijela novu maskaru kupiti. Međutim....nema one koju sam htijela.
Pa da vas pitam....jesu li je povukli iz prodaje ili su samo zalihe slabe?
Meni mater nekidan kupila
gdje? da letim i ja kupit.
ja je juce vidjeh u DM-u kod Konzuma na Pofalicima. cijena 8. 90 cini mi se.
kakva ti je koza inace i koliko godina imas ako nije tajna?
ja sam mislila kupiti tu kremu,ali sam negdje procitala da je za zrelu kozu,ja imam 27 pa ne znam bi li mi odgovarala...imam mjesovitu kozu.obrazi znaju biti ekstremno suhi.
rinna0304 wrote:imal ko od vas probleme s mitiserima na nosu i kako ih se rjesavate ?
Probaj masku od gline da staviš... ne znam da li ja umišljam, ali nakon tri puta koliko sam je do sada stavila, svi miteseri sa nosa čini mi se da su nestali...
I inače da pohvalim ovu masku, pravo otkriće za moju kožu.
rinna0304 wrote:imal ko od vas probleme s mitiserima na nosu i kako ih se rjesavate ?
Probaj masku od gline da staviš... ne znam da li ja umišljam, ali nakon tri puta koliko sam je do sada stavila, svi miteseri sa nosa čini mi se da su nestali...
I inače da pohvalim ovu masku, pravo otkriće za moju kožu.
Ta je maska odlicna i za mitesere i akne i sve ostale probleme! Glinu mozete kupiti u svakoj apoteci..
Ma.Le.Na wrote:gdje da kupim masku od gline i koliko kosta?
nekad sam koristila avonovu al da ne ganjam sad narucivanje ako ima i u slobodnoj prodaji u gradu
nekad sam koristila avonovu al da ne ganjam sad narucivanje ako ima i u slobodnoj prodaji u gradu
joj ne znam koja je bila
siva tubica
glina
bas za masnu kozu
ja to narucim..pa koristim sedmicno...3 sedmice
i onda zaboravim
i onda opet
i sve tako
i kaze mi sestra nestalo
pa reko da opet kupim i krenem...masno mi lice uzas
koju si avonovu narucivala,da probam?
mrtvo more?
u apoteci imas zelenu
koja je bolja?
imala sam i u prahu...ok mi je bila
mada ova avonova kao da je jos nesto u sebi imala
ta avonova je sa nekim djodjama mrtvog mora ako mislimo na istu...maska je to
glina ta zelana je nesto ipak drugacije, probaj i nju, ne moze da ne valja osim sto se se mozes nadati da ce ti sve "prljavstine" u vidu akni izbaciti u startu na povrsinu...sto je s jedne strane dobro
LONGMAN wrote:Da mi je znati hoce li insan ikad naci sta na policama od artikala sto su na akciji u CM, pa kao da neko ceka da se snize i sve pokupe
@hvala nera na savjetima
@longman ja sam ubijedjena da oni to svi rade..
nije sminka ali konzum ima slicno s*anje...stave nesto super povoljno u katalog...ti dodjes u 9am i vec nema
LONGMAN wrote:Da mi je znati hoce li insan ikad naci sta na policama od artikala sto su na akciji u CM, pa kao da neko ceka da se snize i sve pokupe
Ma da hoce one djevojke uopste znati sta im je na akciji, ja bih time bila za pocetak zadovoljna a ne da ih ja moram svaki put kad odem uciti sta je na akciji.