cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mogu je i optužiti za saučesništvo u ubistvu također, što bi se većini ljudi desilo da imamo ovakvu situaciju i da se glavni svjedok pravi blesav i vadi na amneziju.
Ti baš ne razumiješ. Ne znam ni što si mi replicirao.
Ja ne znam zašto ovaj insomnia laže u vezi poligrafa. Otkud mu takve informacije ? Ne znam jel to smišljeno govori ili ? Kao prvo , poligraf ispituje i bilježi prirodne ljudske reakcije i prati odgovore ljudskog tijela kad im se postavljaju pitanja na koja treba dati odgovor. I ljudi koji se bave tim poslom jako dobro znaju procijeniti kad im se govori istina , a kad se laže i petlja. Pa oni specijalci iz Banja Luke sto su presreli i opljačkali kombi Unicredit banke bili su podvrgnuti poligrafskom ispitivanju , pa su pali na njemu i slomili se. Pa su i priznali na kraju izvršenje krivičnog djela. A to su ipak trenirani ljudi, koji su psihološki jako stabilni.
E sad zašto neka balavica od 20 godina izbjegava poligrafsko ispitivanje ??? Kao da ona o tom odlučuje..
I zašto se svi indolentni prave , i blesavi?
Čitav sistem namjerno koči i opstruira istragu.. pa toliko je to očigledno ovdje.
A ovaj insomnia voli svakom loncu biti poklopac.