Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakaljin

#11476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
dorkcic wrote:A kad će Pink kanali? :D
@dorkcic

Medijska kuća Pink za distribuciju novih kanala traži 1 euro mjesečno po svakom kablovskom korisniku. Kanali koje su uveli nisu kako se to pokušava u javnosti prezentovati, besplatni i njihovim uvođenjem Telemach bi morao podignuti cijenu osnovne kablovske pretplate, sto uzimajući u obzir niz atraktivnih kanala svjetskih i regionalnih kuća koje nosimo u našim programskim shemama, a pomenuta kuća pokušava kopirati, nemamo za sad u planu napraviti. Filmovi koji se emituju na Pink kanalima repriziraju se bez pojave novih. Nedavno su od strane naše grupacije preuzete i najgledanije emisije sa Pink kanala: Zvezde Granda , Grand Parada, više pogledajte na: http://www.bljesak.info/rubrika/lifesty ... ciju/76951

Srdačan pozdrav,
da i HS i BHTelecom placaju 1 € po korisniku pa nisu korisnicima digli cijenu pretplate

A sada je vasa grupacija, pa zasto onda nemate informacije za sport klub jer je i on iz vase grupacije
Telemach

#11477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

afannedim wrote:Plus što naplačujete uspostavu poziva.
@afannedim

Uspostava poziva se naplaćuje 0,03 pf.

Srdačan pozdrav,
Mustang1

#11478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Telemach wrote:
bato99 wrote:@ Telemach

daj proslijedi nadležnom sektoru da hoćemo opciju pogledaj propušteno unazad 72 sata kao što imaju srbi SBB i slovenski telemach...da se ko ljudi zavalimo i pogledamo emisije kad nama odgovara...molim vas odgovorite na ovu poruku
@bato99

Vaša zahtjev je proslijeđen nadležnom sektoru.

Srdačan pozdrav,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ba pitaj nadlezni sektor hoce sta popit na nas racun ?
Jazzy.ba

#11479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jazzy.ba »

Telemach wrote:
@afannedim

Srdačan pozdrav,
0,03 pf je 0,0003 KM

Nije nešto skupo.
Magarece_godine

#11480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Magarece_godine »

Ajde ba šta ložite ovoga iza nicka Telemach. Ljudi su baš korektni i ekstra uslužni. Moj telefonski račun od stotinu maraka telekomu, sada se spustio na 20-tak .. . Ja se iskreno nadam da će uskoro imati i mobilnu i da budem rahat ...
drug_profi

#11481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Magarece_godine wrote:Ajde ba šta ložite ovoga iza nicka Telemach. Ljudi su baš korektni i ekstra uslužni. Moj telefonski račun od stotinu maraka telekomu, sada se spustio na 20-tak .. . Ja se iskreno nadam da će uskoro imati i mobilnu i da budem rahat ...
Dobro si ti. Meni sad racun veci jer oni moji samo mobilne zovu tako da mi onih 11 maraka pretplate za fiksni samo ode u vjetar.
men'scini da cu im sve zavrnut.
Mehemed
Vozim: automobil

#11482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Telemach wrote:
@afannedim

Srdačan pozdrav,
Priključna taksa za sve DUO i TRIO MIX pakete iznosi 0 KM. Pretplatnik se može opredijeliti na minimalni period korištenja ove usluge u trajanju od 12 (dvanaest) ili 24 (dvadesetčetiri) mjeseca. Prilikom svakog poziva u opcijama FLAT BiH uspostava veze naplaćuje se 0,03 KM.
Ovdje na forumu napisali 0,03 pfeninga a na stranici piše da je 3 pfeninga uspostava poziva

Je li sada 0.03KM(3 feninga) ili je 0.03 pf?
drug_profi

#11483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Ma tri feninga, tj. 0,03 KM
Sto poziva tri marke.
Al samo na fiksni, na mobilni nema uspostave, a tarifira 22 feninga po minuti i to po sekundi razgovora bez zaokruzivanja.
to im je dobro i fer, a bilo bi mi jos draze kad bi mi i fiksni tako naplacivali, a da ne placam pretplatu.
kakavdanakneiskustvu

#11484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

drugi profil wrote:Jbg. nekom je grand vrh.

Ja bih opet upitao, mada vjerovatno necu nikad dobiti razumno objasnjenje, zasto imam u ponudi gomilu lokalnih kanala iz drugih krajeva drzave i kao drugo zasto ja kao korisnik ne bih mogao odabrati npr:

za 15 maraka 50-60 kanala po izboru od 100 ponudjenih. Ostatak "skupih" kanala nabrojte pojedinacno ili u nekim logicnim paketima (tipa sport 1 i 2, muzika narodna, muzika ostala, dokumentarci/popularna nauka, erotika, crtani), pa markica ovo, markica ono...i ja sebi sastavim za cvaju sto me zanima.

Istovremeno bi i Telemach znao sta ljude ne zanima i izbacio bi programe koji nemaju gledanost a time smanjio i svoje troskove. Zasto da se parazitski kanali i dalje odrzavaju laznom gledanoscu?

i meni to nikako nije jasno,nikako
kakavdanakneiskustvu

#11485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

@Telemach,zašto vršite diskriminaciju pojedinih korisnika vaših usluga?
dječak sa šibicama

#11486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Ja bih samo da se zahvalim nadleznom sektoru za ove nove kanale, TV Posavina, Kanal 6, Visoko, neki dan na Kanal 6 derbi u Poculici, Mrkonja razvalio Saronju, iako je Saronja bio favorit.

I onaj Valentino otv je pun pogodak, uzivam gledajuci posavska sijela po dijaspori, Dani Orasja u Stutgartu, specijalni gost Mara Bubamara.

I daj uvedite vise tv Busovacu.
Maharadza

#11487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

dječak sa šibicama wrote:Ja bih samo da se zahvalim nadleznom sektoru za ove nove kanale, TV Posavina, Kanal 6, Visoko, neki dan na Kanal 6 derbi u Poculici, Mrkonja razvalio Saronju, iako je Saronja bio favorit.

I onaj Valentino otv je pun pogodak, uzivam gledajuci posavska sijela po dijaspori, Dani Orasja u Stutgartu, specijalni gost Mara Bubamara.

Image

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
kakavdanakneiskustvu

#11488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Maharadza wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja bih samo da se zahvalim nadleznom sektoru za ove nove kanale, TV Posavina, Kanal 6, Visoko, neki dan na Kanal 6 derbi u Poculici, Mrkonja razvalio Saronju, iako je Saronja bio favorit.

Image

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

hoćemo još!!!
brazzo19

#11489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Slazem se da je TV Busovaca prestizan kanala u Bosni i Hercegovini , ali isto tako ne treba zaboraviti i zahtijevati da nam se uvede i TV "Amna" Tesanj , koja je doajen televizije U Bosni i Hercegovini , i sto tako srdacno vas molim da ponovo pustite snimak u prime time terminu u Full HD.u na Kanalu 6 Cevljanske koride iz 2013 godine posto nisam prosli put stigao na vrijeme da ukljucim snimalicu i da snimim sebi to prestizno takmicenje na hard disk , isto tako vas molim da preprizirate i posavsko sijelo iz luxemburga da ponovo vidim tetku Muneveru i cujem pozdrave upucene meni , hvala vam puno i ako mozete da ovo proslijedite nadleznom sektoru i da ispunite moje zelje , srdacan pozdrav od vaseg korisnika Ibre Zanoktice , unaprijed hvala !
Maharadza

#11490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

brazzo19 wrote:

Slazem se da je TV Busovaca prestizan kanala u Bosni i Hercegovini , ali isto tako ne treba zaboraviti i zahtijevati da nam se uvede i TV "Amna" Tesanj , koja je doajen televizije U Bosni i Hercegovini , i sto tako srdacno vas molim da ponovo pustite snimak u prime time terminu u Full HD.u na Kanalu 6 Cevljanske koride iz 2013 godine posto nisam prosli put stigao na vrijeme da ukljucim snimalicu i da snimim sebi to prestizno takmicenje na hard disk , isto tako vas molim da preprizirate i posavsko sijelo iz luxemburga da ponovo vidim tetku Muneveru i cujem pozdrave upucene meni , hvala vam puno i ako mozete da ovo proslijedite nadleznom sektoru i da ispunite moje zelje , srdacan pozdrav od vaseg korisnika Ibre Zanoktice , unaprijed hvala !
Ne budi bezobrazan, imaš već TV Jasmin sa najnovijim hitovima sa folk scene 80-ih kad Halidu glas još nije bio uništen od alkohola. Da ne pričamo o pustim "patriJotskim" koncertima po švici i njemačkoj za vrijeme agresije! :oops:

brazzo19

#11491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Da , da to si upravu ali sam se zazelio kada prebacujem 5 programa jedan za drugim da gledam istu emisiju koja se emituje na "mrezi" a prenose je , oskar c , mostar tv , osm , behar , igman , jasmin i amna ....
Maharadza

#11492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

brazzo19 wrote:Da , da to si upravu ali sam se zazelio kada prebacujem 5 programa jedan za drugim da gledam istu emisiju koja se emituje na "mrezi" a prenose je , oskar c , mostar tv , osm , behar , igman , jasmin i amna ....
Ili TV1 čiji program također "kopiraju" barem 3 ili 4 TV stanice kada emituju neki film ili sl. :roll:
Domy31

#11493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Ja bih samo da pozdravim nadlezni sektor :D
dječak sa šibicama

#11494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

I slazem se sa nadleznim sektorom, sta ce nam pink western, pink horor, pink comedy, pink movies 1 i 2, pink premium, pink action 1 i 2, samo ponavljaju filmove, to je pravo bezveze... Telemach takve kanale ne begenise, u obzir dolaze samo FTV sa ekskluzivnim serijskim i filmskim programom, LZN koji smo naucili napamet, Masterchef iz 2009. godine, NMK sa radioaktivnim humorom, Ne daj se Nina, Viza za buducnost iz 2002. godine, sve premijera do premijere.

Image

korisnik Telemacha: Hello, Nadlezni sektore. Do you read me, Nadlezni?
NS: Affirmative, humane. I read you.
korisnik Telemacha: Open the Busovaca tv, Nadlezni sektore.
NS: I'm sorry, humane. I'm afraid I can't do that.
korisnik Telemacha: What's the problem?
NS: I think you know what the problem is just as well as I do...
Maharadza

#11495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

jeff_mills wrote:Maharadza DECKOOO KAD SI BIO MALI ,RODITELJI TI NISU KUPOVALALI LAFAL BOMBE,PUSKE,PISTOLJE BOMBE GLANATE...ETO DLAGI GLEDAOCI RADI SE O JEDNM PLOSTOM PLIMJELU PLOSTE BUDALE....KAD SI PLVI PUT PRIMJETIO DA NE NOSIS ORUZIJE......PRATIM FORUME IZ DANA U DAN SLUSAM KAKVA TI SRANJA LAPENDAS I LAPRDAS OVUDA...IDIOTE,,SVE ZNAS A VEZE NEMAS NI O CEMU,,,SHITT
:lol: nekome sam nabio komplekse žestoke! Sanjaj me dalje honey! :kiss:
bato99

#11496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

Domy31 wrote:Ja bih samo da pozdravim nadlezni sektor :D
:lol: :thumbup:
jeff_mills

#11497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jeff_mills »

postoje ljudi diljem bih koji su iz posavine krajine te zele ponekad vidjeti zavicaj,sobzirom na mogucnosti stotine i stotine digitalnih programa zasto da ne...stim sto koride i sjela dijaspore OBAVEZNO ZATAMNITI :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#11498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Nek naplacuju posebno te sadrzaje .. :D
plagijator1975

#11499 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

Jazzy.ba wrote:
Telemach wrote:
@afannedim

Srdačan pozdrav,
0,03 pf je 0,0003 KM

Nije nešto skupo.
Hahaha, đe ih nađe :lol:

Nexus⁴
drug_profi

#11500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Mustang1 wrote:Nek naplacuju posebno te sadrzaje .. :D
Ma ima live stream posvuda... samo nek se nakace mobitelom