Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba odmah ruke policija lomit u koga to nadje na volanu, jos malo pa ce i za fejsbuk i instagram apdejt izac da je kompatibilno na volan
Dodao bih samo da mu i mobitel treba polimiti pored ruku, heboga on ako ne moze bez njega.
Ovo na mobitelu mu je navigacija. Samo kažem.
Btw, ovo nije baš najbolja ideja, posebno zato što je navigacija u pitanju. Stalno se vrti mobitel, a loš je i položaj displeja pa je teže pratiti i saobraćaj i navigaciju i instrument tablu. Mnogo bolje rješenje je nosač za mobitel koji se vakuumski zalijepi za šajbu.
condy wrote:Ovi puževi kako me nerviraju. Po gradu guslaju 20 km/h zastoj naprave i voze auta u raspadu...nema vanrednog tehničkog nema kažnjavanja nema isključenja iz saobraćaja
I ovi što parkiraju gdje god imaju prostora. Po trotoaru... na parkingu te lola blokira pola dana. Pa kako možeš životinjo ostavit auto i otići
I onda ti kaže otišo na pet minuta...otišo si ti jarane u glavi
I onda gledam ove policajce, pun ih *urac u gradu, šetkaju se, i prolaze pored tako parkiranih i ništa normala...sad im daju instrukcije da kažnjavaju pješake koji ne prelaze cestu na pješačkom, i samo iz ćoška vire i gledaju kad će nekog zapisat a pored njih rusvaj na parkingu auta blokirana, parkina svakako al ništa oni njihovo je da se šetkaju i razgledaju okolo
Koji rusvaj trebaš imati u glavi da prođeš pored znaka ograničenja 50, sekundu kasnije vidiš policijsko vozilo i smanjiš na 20-30? Pa, upravo si, prije samo jedne sekunde, prošao pored znaka koji ti dozvoljava da voziš 50. Neće ti pucati iz dugih cijeva ako voziš 50.
kabal1337 wrote:Jucer kad sam vidio da su se kucnuli u Mula Mustafe Baseskije, kreten nekakav se zaljepio u djevojku sa avdijem. Standardna prica, vidio trebu nalozio se kreno divljat i zabio se u nju 100% sam siguran.
Kreten napravio guzvu, i prolazim ja frajer popunjava onaj evropsi obrazac. Pa mici auto sa ulice na trotoar jebalo te ono.
-PS: vjerujem da je bio ckepi da joj nije ni uzeo broj.
Drugovi mu rekli da bi trebao na sudar sa curom, a on ih nije najbolje shvatio.
Laplace wrote:
Koji rusvaj trebaš imati u glavi da prođeš pored znaka ograničenja 50, sekundu kasnije vidiš policijsko vozilo i smanjiš na 20-30? Pa, upravo si, prije samo jedne sekunde, prošao pored znaka koji ti dozvoljava da voziš 50. Neće ti pucati iz dugih cijeva ako voziš 50.
glupani ne citaju ni dopunske table , fino pise radarska k. i 50 od 07:00-19:00 , sati je recimo 20:31 , ono spusti na 30
autoputem ne gleda u retrovizor i boli ga q , a preticanje vrsi minimalnim dodavanjem gasa , da mu ne skoci potrosnja na boardu za 0.1l , autobusom pretice auta i vozi 120 , a ogranicenje mu 100
hopi wrote:...........a onda malo dalje, ona mala uličica što vodi do džamije tu, ne znam joj ime, cura se neka sa autom vraća na rikverc, i molim me da joj pogledam ide li neko auto jer ne vidi od zgrade, uska je ulica, jedva ona nekako vintana rikverc
reko što ne možeš naprijed, kaže džuma ne može se proći
ja
Isto sam neki dan tako imao situaciju.
Ne znam jesi vidio ali to "dzuma je" sto je ona rekla znaci DA LJUDI KLANJAJU NA CESTI ISPRED DZAMIJE. Mislim super. ja iako nisam musliman jedva cekam dan kad ce petak biti oficijelni neradni. Pa da ko "ljudi " onda imamo 3 neradna dana u sedmici.
Kinaski wrote:...........ne kontam sta ti je tu sokantno
Sokantno je to sto sam napisao.
LJUDI KLANJAJU NA CESTI ISPRED DZAMIJE. Ako to nije sokantno onda fakat ne znam sta jeste.
Mozda se tu neko noc prije ispovracao nakon 7 jegera ili se neko pasce ispisalo ili maca......
Mislim bas onako jedno cisto mjesto za obaviti Namaz.
bitanga_sa_otesa wrote:.........e nemere ,onda ce nedelja bit radna
Ma ko je vidio nedeljom raditi.
Daj ba.
Pa uzecemo najbolje sa istoka i zapada.
I ono sto nam odgovara. znas ono ne jedes svinjetinu jer si musliman ali malo se udari po pivama sa rajom i ispece koji litar od sljiva(da ne propadnu grehota)
Posti se mjesec dana a onda za bajram u bosnu da se malo ispuse.
Ne pijes alkohol ali se trava zapali po kad-kad(ne pise nista o travi da se ne smije)
Poslije djenaze nekome svratis negdje u kafanu jer se ne ide kuci sa djenaze, pa se naruci pivka......
I tako.....
Stoga: Petak, subota i nedelja neradne.
Ko se zali? Gluho bilo.
Bas mi je super to. Politronizam na djelu svakodnevni. Bar se covjek ima cemu smijati i ponekad zapitati neke stvari onako radi rekreacije.
Ko se zali? Gluho bilo.
Bas mi je super to. Politronizam na djelu svakodnevni. Bar se covjek ima cemu smijati i ponekad zapitati neke stvari onako radi rekreacije.
Mislim da ce nam jos dugo tako biti...zemlja nelogicnosti, nepismenosti i paradoksa.
LJUDI KLANJAJU NA CESTI ISPRED DZAMIJE. Ako to nije sokantno onda fakat ne znam sta jeste.
Mozda se tu neko noc prije ispovracao nakon 7 jegera ili se neko pasce ispisalo ili maca......
Nekad se (vjerovatno jos uvijek ali nemam vise vid ni sluh za te sadrzaje) medju nasim ljudima ili na tv-u mogla cuti smijurija kako su muslimani cisti i uredni jer zaboga sta imas to dovoditi u pitanje, oni se "kupaju" pet puta dnevno. Na nekom putovanju prije desetak godina, provirila sam u javnu prostoriju gdje se obavlja to "kupanje" uz dzamiju, i to u prostor za zene. Zene su jos uvijek, i u mitovima i inace, uglavnom urednije od muskaraca. Prljavije i zapustenije mjesto, posebno obzirom na kontekst, tesko da sam mogla zamisliti. Drugo najprljavije mjesto koje sam vidjela u istom kontekstu je prostorija do dzamije gdje se kupaju mrtvi pred dzenazu. Primitivizam je jako nezahvalna tema i inace i u kontekstu religije.
Nekad se (vjerovatno jos uvijek ali nemam vise vid ni sluh za te sadrzaje) medju nasim ljudima ili na tv-u mogla cuti smijurija kako su muslimani cisti i uredni jer zaboga sta imas to dovoditi u pitanje, oni se "kupaju" pet puta dnevno. Na nekom putovanju prije desetak godina, provirila sam u javnu prostoriju gdje se obavlja to "kupanje" uz dzamiju, i to u prostor za zene. Zene su jos uvijek, i u mitovima i inace, uglavnom urednije od muskaraca. Prljavije i zapustenije mjesto, posebno obzirom na kontekst, tesko da sam mogla zamisliti. Drugo najprljavije mjesto koje sam vidjela u istom kontekstu je prostorija do dzamije gdje se kupaju mrtvi pred dzenazu. Primitivizam je jako nezahvalna tema i inace i u kontekstu religije.
Treba se celiciti na vrijeme, valja sad jaranice izdurat smog priko zime. Ko dozivi u BiH 80te, ni pakao mu nece tesko pasti .
sunce im zarko, skretanje kod ekonomske ka ilidzi (il bilo koje drugo slicno)... stoji prvi. upali se zeleno, i dalje stoji i stoji i stoji... onda krene milit ko crv... jedva tri metra i stane deset metara od sina... on prodje, jedva onaj iza njega jer su vec krenula auta... mi svi ostali cekaj ko debili... i tako svaki dan, po 20 puta ispizdim ili pametnjakovici koji iz srednje krenu da se uvaljuju lijevo... i kad ti stojis kontra, on grana rukama sto ne moze prici
Neki dan vozim srednjom iza lika u novijem pasatu lik ide jedno 40 a ne mogu se prebaciti u traku do zbog drugih auta
I vozim ja tako par tramvajskih stanica i prestroji se on u desnu i ispred njega ima bruku prostora
Ja ubrzam i hocu ispred njega sa zmigavcem da ne bi milio jos par stanica tako kad lik na gas
Kontam jesi normalan milis i sad kad hocu ispred tebe na gas
I ja malo jos ubrzam i pocnem prestrojavanje kad on poce svirati
Kontam sviraj majci kad si kreten
Skonto sam da ovdje davanje zmigavca ovima znaci dodaj gas da ti se ovaj ne uvali