Logosoft
Moderator: Benq
-
Sakazulu
#11451 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja sam za opciju da osim ovih lijevih kanala koje mogu nuditi i (pre)džaba, da uvedu plati pa se klati. I mene ne zanima sport, pa što bih učestvovao u kreditiranju onih koji to gledaju i obratno, zašto da oni plaćaju, dokumentarne, filmske kanale, radi mene ako ih ne gledaju. Nego fino ponude kanale (pojedinačno je vjerujem nemoguće) ali u nekim setovima, Sport: 5 KM, Filmski 4 KM itd., (naravno da ne naglašavaju PDV nego da je već u cijeni) i svako bi se pronašao u nekoj opciji, koju plaćaš sam sebi!
-
maxim2000
#11452 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam za opciju kao sto nudi T com u Njemackoj a nije problem za izvesti ali narusava sav koncept nasih operatera a to je da ti sam kao korisnik sastavljas svoju listu kanala. I ako zelis neki kanal samo uputis zahtjev i oni ti isti omoguce naravno uz uspostavljanje racuna. Cist racun duga ljubav
- MTV
#11453 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo postaje bolje i od onih silnih spanskih serija
http://www.rtvslon.ba/uhvaceni-u-lazi-a ... ort-kluba/
http://www.rtvslon.ba/uhvaceni-u-lazi-a ... ort-kluba/
- bankok
#11454 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fakat su smijesni a i dobro bezobrazni sa tim nevidljivim PDV-om, to moze samo u nasoj dragoj vukojebini
...Igraju se gluvih ( glupih ) telefona sa korisnicima, vidis cijenu a nevidis u stvari nista, zapravo vidis ublehu i lopovluk iz prve ruke. Ispada kao da zvuci ( a ne zvuci i nije tako naravno ) to je toliko i toliko bez PDV-a a PDV cemo mi platiti nemorate se brinuti za to dragi nasi korisnici, ili kao to je toliko i toliko a onih ostalih 15-20 keka dodatnih sto trebate platiti nije to nista, prva sitnica za vas dragi korisnici, to neplacate u novcu nego u ekserima
...bezobrazluk na kvadrat.
Vec je neko napisao da se zbog toga trebaju snositi sankcije da smo u normalnoj drzavi tako bi i bilo, i divlji zapad je bio uredjeniji i bolji od ovog naseg sistema, ali bukvalno...ukrades konja ides na vjesalo, ovdje ukrades citav vozni park mercedesa i dobijes ministarsku fotelju.
I jos se imaju nesto buniti i kenjati oko sport kluba i sl......kako ih neko zajebaje oko uslova i ostalih sranja a oni sami nepostuju uslove i svoje vlastite korisnike od kojih zive, zahtjevati da onda neko drugi bude fer i korektan je jos jedan bezobrazluk na kvadrat, kako posijes tako ti i rodi, ljudi i kompanije sa strane to odlicno vide, bolje i od nas samih i koriste nasu glupost i nasu nemarnost prema nama samim, naravno svako voli loviti u mutnoj vodi ako mu se da prilika za to.
Sto se tice nasih zelja, sta bi bilo dobro a sta ne, sta bi ko volio gledati a sta ne, cijene usluga itd., tu se bezveze vode prepirke, na prste jedne ruke se moze nabrojati sta su uradili i promjenili slusajuci korisnike, od pocetla pa sve do zadnje stranice ovog foruma, cak sta vise sve je bilo obrnuto od toga, pogotovo dolaskom emtela. Da nije ljudi koji ovdje zaista nadju rijesenje za neke probleme a svako moze doci u situaciju da zamoli za pomoc ovaj forum vise nebi imao nikakvog smisla, cak sta vise trebalo bi ga iz bojkota prema nebrizi od strane Logosofta prema nama svima i ugasiti jer je ocito da postojimo tu sami radi sebe i da nas vise niko ne benda ni za deset para sta ovdje pisemo i raspravljamo, nudimo, savjetujemo i dajemo rijesenja ta dobrobit sviju, ispada da je vise nama stalo da Logosoft prezivi nego njima samim a uzvrat dobijamo ublehe i lazi kao nagradu za to sve, ocito da u Logu sada sjede ljudi koje boli racka za sve, osim da uberu sto veci profit pa dokle ide, ide....
Vec je neko napisao da se zbog toga trebaju snositi sankcije da smo u normalnoj drzavi tako bi i bilo, i divlji zapad je bio uredjeniji i bolji od ovog naseg sistema, ali bukvalno...ukrades konja ides na vjesalo, ovdje ukrades citav vozni park mercedesa i dobijes ministarsku fotelju.
I jos se imaju nesto buniti i kenjati oko sport kluba i sl......kako ih neko zajebaje oko uslova i ostalih sranja a oni sami nepostuju uslove i svoje vlastite korisnike od kojih zive, zahtjevati da onda neko drugi bude fer i korektan je jos jedan bezobrazluk na kvadrat, kako posijes tako ti i rodi, ljudi i kompanije sa strane to odlicno vide, bolje i od nas samih i koriste nasu glupost i nasu nemarnost prema nama samim, naravno svako voli loviti u mutnoj vodi ako mu se da prilika za to.
Sto se tice nasih zelja, sta bi bilo dobro a sta ne, sta bi ko volio gledati a sta ne, cijene usluga itd., tu se bezveze vode prepirke, na prste jedne ruke se moze nabrojati sta su uradili i promjenili slusajuci korisnike, od pocetla pa sve do zadnje stranice ovog foruma, cak sta vise sve je bilo obrnuto od toga, pogotovo dolaskom emtela. Da nije ljudi koji ovdje zaista nadju rijesenje za neke probleme a svako moze doci u situaciju da zamoli za pomoc ovaj forum vise nebi imao nikakvog smisla, cak sta vise trebalo bi ga iz bojkota prema nebrizi od strane Logosofta prema nama svima i ugasiti jer je ocito da postojimo tu sami radi sebe i da nas vise niko ne benda ni za deset para sta ovdje pisemo i raspravljamo, nudimo, savjetujemo i dajemo rijesenja ta dobrobit sviju, ispada da je vise nama stalo da Logosoft prezivi nego njima samim a uzvrat dobijamo ublehe i lazi kao nagradu za to sve, ocito da u Logu sada sjede ljudi koje boli racka za sve, osim da uberu sto veci profit pa dokle ide, ide....
-
rizibizi
#11455 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne treba izmisljati toplu vodu ili bacati kasike i grah da se skonta da ovaj poslovni model koji oni primjenjuju jeste profitabilan ali kratkorocno i vodi samo u jednom pravcu (doduse njima svakako siste jajca za sve osim pravnih lica tako da me situacija uopste ne cudi).
-
Naslovnica
#11456 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja mislim da najveće probleme pravi RAK.
Mislim da operateri moraju nuditi pakete, jer ih je RAK (iz nekog razloga) na to primorao.
Mislim da operateri moraju nuditi pakete, jer ih je RAK (iz nekog razloga) na to primorao.
-
rizibizi
#11457 Re: Logosoft ALL ABOUT
kakve veze imaju paketi i cijene bez uracunatog PDV-a? Zamisli da odes u granap i kupujes artikle po cijenama koje su na policama i onda dodjes na kasu i obracunaju ti pdv.
Ja fakat i dan danas zivim u uvjerenju da moj paket kosta 40 KM, kakav danak neiskustvu.
- MTV
#11458 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jest vala ja pricam o cijeni da budu paketi sa pdv, npr Trio paket da bude 40 KM sa pdv a forumashi o paketima i ostalim zajebancijama. Mozda su brzopleti bas kao i jarizibizi wrote:kakve veze imaju paketi i cijene bez uracunatog PDV-a? Zamisli da odes u granap i kupujes artikle po cijenama koje su na policama i onda dodjes na kasu i obracunaju ti pdv.Ja fakat i dan danas zivim u uvjerenju da moj paket kosta 40 KM, kakav danak neiskustvu.
- radiša
#11459 Re: Logosoft ALL ABOUT
Opste poznato je danas da svak mlati kako njemu odgovara,ako te ko isprati,tacno odgovori,to je kao da si dobio jackpot na lutriji.
Neki dan fino pitam zuji li nekom radio 8 niko nista,ja bi makar okreno pa vidio,nece tv-daljinski eksplodirat majku mu.
Sutra se svi cude kako ovo,zasto ono....
jebi ga dzukele bolje i ne zasluzuju.
Kako posijes tako ces i pokupit
Neki dan fino pitam zuji li nekom radio 8 niko nista,ja bi makar okreno pa vidio,nece tv-daljinski eksplodirat majku mu.
Sutra se svi cude kako ovo,zasto ono....
jebi ga dzukele bolje i ne zasluzuju.
Kako posijes tako ces i pokupit
- karanana
#11460 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne rade ovi discoveriji i historiji....a jebi ga uz njih jedino mogu zaspat. Sad moram kodi paliti. Ma ostat samo na jakom internetu a tv prebacit na android box i kodi. To je buducnost
-
The Realist
#11461 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zar nije ovakva situacija u SAD-u? Na policama jedno, na kasi te dočeka i porez i tako su naučili i normalnim to smatrajurizibizi wrote:kakve veze imaju paketi i cijene bez uracunatog PDV-a? Zamisli da odes u granap i kupujes artikle po cijenama koje su na policama i onda dodjes na kasu i obracunaju ti pdv.Ja fakat i dan danas zivim u uvjerenju da moj paket kosta 40 KM, kakav danak neiskustvu.
-
rizibizi
#11462 Re: Logosoft ALL ABOUT
USA? A u Sveckoj, kako je tamo?
Pa pola njih ne moze izracunati 13% na 3 USD, a ne nesto drugo. Onda su oni glumci na filmu svi ko A. Ajnstajn uleti uzme cokoladicu i baci tacan iznos kovanica na pult zajedno sa porezom i svim davanjima i ode on nema vremena da ceka da ovaj izda racun. Sta ti je zapad, a nasim lendohanima mrsko abakus u ruke i dodati pdv na osnovnu cijenu, zato nam i jest 'vako

- MTV
#11463 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nepada mi napamet narucivati jos neke boxove i ovi njihovi su mi viska. I jos placat neke liste koje rade kako treba, ove besplatne 5 minuta radi ostatak vremena uopste neradi. Meni je jucer nestalo konekcije na par minuta i od tad se kockaju svi zivi kanali neki manje neki vise. 100 puta sam sve pogasio i sve upalio nece. Nije do kabla nije do routera jer internat radi kako treba. Mozda je do vanzemaljaca i sigurno je do njih!karanana wrote:Ne rade ovi discoveriji i historiji....a jebi ga uz njih jedino mogu zaspat. Sad moram kodi paliti. Ma ostat samo na jakom internetu a tv prebacit na android box i kodi. To je buducnost
Sad sam provjerio sve je ok sa Radiom 8. Tad kad si pitao sigurno nisam bio pri TV-u a kad sam bio sigurno sam zaboravio provjeriti.radiša wrote: Neki dan fino pitam zuji li nekom radio 8 niko nista,ja bi makar okreno pa vidio,nece tv-daljinski eksplodirat majku mu.![]()
-
Dzontra_Volta
#11464 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zašto neko ima te radio stanice, a neko nema?
Je li to vezano za LOGO pakete ili ima veze sa markom STB-a?
- MTV
#11465 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da ih mogu slusati samo novi korisnici Logo paketa. Nepropustas puno jer ih ima oko 10 tak.Dzontra_Volta wrote:Zašto neko ima te radio stanice, a neko nema?
Nalaze se na MENU-TV- ispod Teletaxt pise RADIO
-
Dzontra_Volta
#11466 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene to nema.
Stari trio-light paket, AirTies STB.
- MTV
#11467 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene Logo Trio isto 2x AirTies STB. Izgleda isto kao sa "novim kanalima".Dzontra_Volta wrote:Kod mene to nema.
- mokra_carapa
#11468 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene DUO+, stari korisnik i ima. Mada je glupostMTV wrote:Kod mene Logo Trio isto 2x AirTies STB. Izgleda isto kao sa "novim kanalima".Dzontra_Volta wrote:Kod mene to nema.
-
jastuk1
#11469 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li neko zna koji modem sa integrisanim ruterom i wi-fi se dobiva sada kad se prijavi na logo paket?
Oni iz telemacha su me danima zavlačili da sad imam sad nemam pravo na akciju, ispada da ipak nemam, a za ovih skoro 50 KM za tri odvojene usluge, trebam preći na neku objedinjenu uslugu da bih imao net sa nekih 10 na 50 mbps. Drugačije za iste pare ne može.
Sad razmišljam da se vratim na lol, pa me interesuje ima li neko sa skorašnjim iskustivima vezano za opremu.
I da, još jedno pitanje, znam da je prije par godina bilo aktuelno. Ovi STB- ovi, imaju li usb koji čita mkv?
Hvala
Oni iz telemacha su me danima zavlačili da sad imam sad nemam pravo na akciju, ispada da ipak nemam, a za ovih skoro 50 KM za tri odvojene usluge, trebam preći na neku objedinjenu uslugu da bih imao net sa nekih 10 na 50 mbps. Drugačije za iste pare ne može.
Sad razmišljam da se vratim na lol, pa me interesuje ima li neko sa skorašnjim iskustivima vezano za opremu.
I da, još jedno pitanje, znam da je prije par godina bilo aktuelno. Ovi STB- ovi, imaju li usb koji čita mkv?
Hvala
- semirsar
#11470 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovaj je kod mene http://wwwen.zte.com.cn/en/products/acc ... 24162.htmljastuk1 wrote:Da li neko zna koji modem sa integrisanim ruterom i wi-fi se dobiva sada kad se prijavi na logo paket?
Hvala
a stb imas ovdje
http://www.logosoft.ba/iptv-oprema-stb
aminet 130 i mag 254 sigurno imaju usb, za ostale ne znam, takodje ne znam sta citaju jer nista ne gurah u njih
- MTV
#11471 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene router crni Zyxel.jastuk1 wrote:Da li neko zna koji modem sa integrisanim ruterom i wi-fi se dobiva sada kad se prijavi na logo paket?
Hvala
Resiver Airtiest HD isto cita USB al ne znam koje fajlove cita jer nisam puno probavao.
-
Sakazulu
#11472 Re: Logosoft ALL ABOUT
U moje ime

A LOL sram vas bilo na zaboravu!

A LOL sram vas bilo na zaboravu!
Last edited by Sakazulu on 28/03/2016 20:57, edited 1 time in total.
- cico x
#11474 Re: Logosoft ALL ABOUT
Smetljari pravi,napraviše nas budalama za račune i kanale,džaba im brzina i novi debilni kanali,kad su popušili foru
ukratko,da li smo mi dužni plaćati sk i ostale ,a nemamo ih u ponudi ?
ukratko,da li smo mi dužni plaćati sk i ostale ,a nemamo ih u ponudi ?
Last edited by cico x on 31/03/2016 11:38, edited 1 time in total.
- MTV
#11475 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sta da ti kazem, imas sada Telemach/HS/MH company predjes kod njih i rijesis se problema i miran si.