Da li je ta verzija za sve regije? Jer vidim da je global, valjda bi trebala raditi kako za US, tako i ostale..
Upravo upratih da je ovo prodaja accounta sa ps plus, not my cup of tea.
Moderator: Benq
Ne pamtim koliko godina ima da sam kupio ps plus. Sony je jedno govno od firme, cuj naplacivat da mozes online igrat u 2025oj. Zato je PC babo, nastimas neki mini-atx build, gurnes pored televizora i igraj sta hoces.
Slazem se, jbt ne mozes sa djetetom minecraft razbaciti treba ti ps+
Sad ti je last of us prvi dio na saleu preko PS storea (americkog), 29 dolara. Najniza cijena do sad.zippoo87 wrote: ↑28/11/2025 12:02 Ja uzmem sa bratom popola.
On poigra nekada nesto online a ja poigram neku igricu koje dijele gratis i to je to.
Ja nesto ne mogu online FPS preko gamepada igrati,nemam nikakav osjecaj kontrole a ne da mi se ni danima stimati kontrole da to bude iole igrivo.
Nekako su najbolje na konzolama ove igre sa pricom,gdje mlatis koga i bildas oruzje i armor
Moram odigrati i the last of us,to cu kupiti online kada bude kakva rasprodaja,prvo jedinicu.
Jer mi je sheban disk na konzoli,haman laser otisao,ne isplati se to popravljati,za te pare mogu kupiti 10 digitalnih igrica
Ma plaho je to para...kupiti cu negdje online account sa tom igrom za 10 dolara ili manje. Ili na olxu. Meni to vise ne treba,nakon sto odigram,ne sakupljam igre. Imam ih desetine,mozda i stotine oo tim raznim nalozima,gog,steam,epic...a opet skinem krekovanu ako hocu nesto4L0n3 wrote: ↑28/11/2025 12:15Sad ti je last of us prvi dio na saleu preko PS storea (americkog), 29 dolara. Najniza cijena do sad.zippoo87 wrote: ↑28/11/2025 12:02 Ja uzmem sa bratom popola.
On poigra nekada nesto online a ja poigram neku igricu koje dijele gratis i to je to.
Ja nesto ne mogu online FPS preko gamepada igrati,nemam nikakav osjecaj kontrole a ne da mi se ni danima stimati kontrole da to bude iole igrivo.
Nekako su najbolje na konzolama ove igre sa pricom,gdje mlatis koga i bildas oruzje i armor
Moram odigrati i the last of us,to cu kupiti online kada bude kakva rasprodaja,prvo jedinicu.
Jer mi je sheban disk na konzoli,haman laser otisao,ne isplati se to popravljati,za te pare mogu kupiti 10 digitalnih igrica
Odlicne su to igre, i ja se kanim drugi dio uzet ima i godina, al nemam kad to igrat. Kec mi je bio fenomenalan
Mozes za milju i po sastavit, mozda i manje. Treba provjerit sa znalcima na pc konfiguracije temiRothmans wrote: ↑28/11/2025 18:24Kolko bi kostala masina koja goni novi BF ?
Ma ovo je varijanta (milja i po) da ga ustekas u tv i zavalis se u kauc i igras. Moze to izbacit iste performanse vjerovatno malo i bolje od plejke na neku 1440p rezoluciju, a ne jebes se s tim fiksnim troskom da placas godisnje 70ak dolara da mozes igrat online.
Ne mozes za te pare ovdje kupit ni obicnu verziju koliko ja znam a pro mozes samo sanjatiZoomZoomKiwi wrote: ↑28/11/2025 18:43 Da bi izvukao performanse kao na PS5 Pro, sigurno ti treba 3x skuplji PC. To je bez periferije naravno.
Kod mene ovdje je PS5 Pro sad za BF išla i po 870 NZD (isto toliko KM).
Za dobar PC da ti ima iste performanse na istoj rezoluciji, treba ti minimalno 2500.
Ako vec imas ps plus, trebao bi znati da su tlou i 1 i 2 vec “besplatni” mjesecima preko ps+.zippoo87 wrote: ↑28/11/2025 12:02 Ja uzmem sa bratom popola.
Imam PS Plus Essential i na njemu nemas katalog igrica,nego imas 2-3 besplatne igre svaki mjesec. Moguce da je nekada prije TLOU 1 bio gratis ali dvica nije sigurno.ljudmila wrote: ↑29/11/2025 04:18Ako vec imas ps plus, trebao bi znati da su tlou i 1 i 2 vec “besplatni” mjesecima preko ps+.zippoo87 wrote: ↑28/11/2025 12:02 Ja uzmem sa bratom popola.
TLOU part 1 i 2 su djabalade na extra pretplatizippoo87 wrote: ↑29/11/2025 13:52Imam PS Plus Essential i na njemu nemas katalog igrica,nego imas 2-3 besplatne igre svaki mjesec. Moguce da je nekada prije TLOU 1 bio gratis ali dvica nije sigurno.ljudmila wrote: ↑29/11/2025 04:18Ako vec imas ps plus, trebao bi znati da su tlou i 1 i 2 vec “besplatni” mjesecima preko ps+.zippoo87 wrote: ↑28/11/2025 12:02 Ja uzmem sa bratom popola.