Kadet koji je odbio da se rukuje s Austrijskom ministricom je bio ili jedan od najboljih ili najbolji u klasi. Po navodu lika iz naših DKP na svim poljima fizička sprema, teoretski dio nastave itd. bio među najboljim. Unutar ove vojne škole već je primio neka priznanja i pohvale. Navodno do sada nije ispoljavao neke izrazite stavove s vjerskim predznakom i smatraju da je iza neka druga priča. Kad je napuštao ceremoniju neki od profesora su prišli da se pozdrave s njim.Haris.ba wrote: ↑02/10/2024 20:57Kako ce mene osramotiti pocetnik? Kakve ja veze imam sa njim?tramvajtrojka wrote: ↑02/10/2024 19:43Pa eto sljedeći put kad neki pripadnik osbih bude mahao sa tri prsta i slavio mladica bas me zanima hoces li reci da nije osramotio tebe i uniformu koju nosi
Neka se ljudi otkrivaju.
Nemoj da se siri ovaj postojeci lazni narativ o normalnosti. Pola drzave negira genocid. A, zna se ko su zlatne ribice.

Nije ispoljavao neke izrazite stavove? Jel to znaci da je neke svoje vjerske stvavove ipak ispoljavao i prije ovog priglupog istupa?arman1 wrote: ↑11/10/2024 14:43Kadet koji je odbio da se rukuje s Austrijskom ministricom je bio ili jedan od najboljih ili najbolji u klasi. Po navodu lika iz naših DKP na svim poljima fizička sprema, teoretski dio nastave itd. bio među najboljim. Unutar ove vojne škole već je primio neka priznanja i pohvale. Navodno do sada nije ispoljavao neke izrazite stavove s vjerskim predznakom i smatraju da je iza neka druga priča. Kad je napuštao ceremoniju neki od profesora su prišli da se pozdrave s njim.Haris.ba wrote: ↑02/10/2024 20:57Kako ce mene osramotiti pocetnik? Kakve ja veze imam sa njim?tramvajtrojka wrote: ↑02/10/2024 19:43
Pa eto sljedeći put kad neki pripadnik osbih bude mahao sa tri prsta i slavio mladica bas me zanima hoces li reci da nije osramotio tebe i uniformu koju nosi
Neka se ljudi otkrivaju.
Nemoj da se siri ovaj postojeci lazni narativ o normalnosti. Pola drzave negira genocid. A, zna se ko su zlatne ribice.

Bio maximalno umjeren i korektan, bez ikakvih izjava, postupaka i sl. Više svjetski nego vjerski što bi rekli. I rukovanje sa ženom mu nije bio problem do ove manifestacije. Tako kažu.swanfilter wrote: ↑14/10/2024 16:56Nije ispoljavao neke izrazite stavove? Jel to znaci da je neke svoje vjerske stvavove ipak ispoljavao i prije ovog priglupog istupa?arman1 wrote: ↑11/10/2024 14:43Kadet koji je odbio da se rukuje s Austrijskom ministricom je bio ili jedan od najboljih ili najbolji u klasi. Po navodu lika iz naših DKP na svim poljima fizička sprema, teoretski dio nastave itd. bio među najboljim. Unutar ove vojne škole već je primio neka priznanja i pohvale. Navodno do sada nije ispoljavao neke izrazite stavove s vjerskim predznakom i smatraju da je iza neka druga priča. Kad je napuštao ceremoniju neki od profesora su prišli da se pozdrave s njim.
Znaci, kao vojnik ne mozes poloziti zakletvu da ces braniti postojanje drzave i onda istu tu drzavu nipodastavati zbog licnih uvjerenja. Takav covjek meni ne ulijeva povjerenje. Ako mu je rukovanje sa zenom problem, taj bi sutra ISIL docekao na koljenima.
Sto se mene tice, neka je on Cak Noris. Ja bih vise volio nekog, ko razmislja glavom. Il brate, prifati se posla kroz IZ i izvan drzavnih organa.

Pa koji je stvarni razlog da se odjednom to promijeni? To ocito niko nije usao u sustinu.
Sigurno ima priča u pozadini jer su mu poslije svega neki profesori prišli da se pozdrave. Nit znam nit me plaho interesuje. Možda za 30 godina neko snimi dramu o tome.vjeshalica wrote: ↑16/10/2024 21:11Pa koji je stvarni razlog da se odjednom to promijeni? To ocito niko nije usao u sustinu.

Treba to dobro preispitati.svasta se desava, ljudi bivaju i potplaceni za svasta a ovo je primjer kada je BIH dobro osramocena.sta mislite kome je u interesu?arman1 wrote: ↑14/10/2024 22:13Bio maximalno umjeren i korektan, bez ikakvih izjava, postupaka i sl. Više svjetski nego vjerski što bi rekli. I rukovanje sa ženom mu nije bio problem do ove manifestacije. Tako kažu.swanfilter wrote: ↑14/10/2024 16:56Nije ispoljavao neke izrazite stavove? Jel to znaci da je neke svoje vjerske stvavove ipak ispoljavao i prije ovog priglupog istupa?arman1 wrote: ↑11/10/2024 14:43
Kadet koji je odbio da se rukuje s Austrijskom ministricom je bio ili jedan od najboljih ili najbolji u klasi. Po navodu lika iz naših DKP na svim poljima fizička sprema, teoretski dio nastave itd. bio među najboljim. Unutar ove vojne škole već je primio neka priznanja i pohvale. Navodno do sada nije ispoljavao neke izrazite stavove s vjerskim predznakom i smatraju da je iza neka druga priča. Kad je napuštao ceremoniju neki od profesora su prišli da se pozdrave s njim.
Znaci, kao vojnik ne mozes poloziti zakletvu da ces braniti postojanje drzave i onda istu tu drzavu nipodastavati zbog licnih uvjerenja. Takav covjek meni ne ulijeva povjerenje. Ako mu je rukovanje sa zenom problem, taj bi sutra ISIL docekao na koljenima.
Sto se mene tice, neka je on Cak Noris. Ja bih vise volio nekog, ko razmislja glavom. Il brate, prifati se posla kroz IZ i izvan drzavnih organa.

Dekontaminacijski sistem (DecoContain 3000) montiran na vozilu-kamion Mercedes-Benz Arocs 5 3345 A 6x6

Gledaj ovih grckih Guardian-a ameri ih dijele svima sakom i kapom grci preko hiljadu komada dobili, kosovari isto tako, umjesto da se sjedne sa amerima da nam se posalje sedamdeset komada dosli bi nam kao budali samar