Uzor mu je profesionalni musliman Abu Memić.http://www.klix.ba/vijesti/svijet/abu-m ... /130926022
Abu Mohammad: Rat je odličan posao
Iako je većina Sirijaca svakim danom sve siromašnija, glavni trgovac oružjem u Alepu, Abu Mohammad, napravio je odličan posao prodajući vatreno oružje, municiju, pa čak i mačeve.
SDA-All about
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#11426 Re: SDA-All about
Budući beg, aga, uzorni član društa, mumin, doktor nauka i načelnik Općine.

Last edited by antimobbing on 26/09/2013 13:24, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#11427 Re: SDA-All about
Senahidov brat po profesiji
dok budale ginu čoek posta milioner
a najjače što mu se 3,14čke danas dive 
dok budale ginu čoek posta milioner
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#11428 Re: SDA-All about
Memićev brat musliman po profesiji. Već ga vidim kao uvaženog člana društva, doktora nauka u Parlamentu, na mjestu ministra, načelnika Općine ili za katedrom nekog od fakulteta kako fukari drži predavanje na predmetu ''Moral i etika''.
-
guruman
#11429 Re: SDA-All about
Ima živa slika,malo pogledaj po ovom forumu pa češ sve vidjeti.Sad prave đamije,ne drže kantar u ruci da ih takvi ne bi prokužili.Hehehehe ....svati ovaj kantar na moderniji naćin kao trgovaćku vagu-kasu.Takvo je sada vrijeme u pogledu vaganja i varanja.Za dvdeset godina postaneš beg ,stojeći iza kase.Moš mislit koji su to mađioničari.Posherem im se na vagu pa nek vagaju do mile volje.Paranoid wrote:Ejsss sumnjo 20 godina...guruman wrote: Sad si me uvjerio u ono što sumnjam već 20 godina.![]()
![]()
Age, begovi veliš...varali na kantaru...![]()
pa ima li i jedna slika age ili bega kako vaga na kantaru?
- Paranoid
#11430 Re: SDA-All about
Otkad se neko sa "mačkovog brda" počeo brinuti o "đamijama" i agama...guruman wrote:Ima živa slika,malo pogledaj po ovom forumu pa češ sve vidjeti.Sad prave đamije,ne drže kantar u ruci da ih takvi ne bi prokužili.Hehehehe ....svati ovaj kantar na moderniji naćin kao trgovaćku vagu-kasu.Takvo je sada vrijeme u pogledu vaganja i varanja.Za dvdeset godina postaneš beg ,stojeći iza kase.Moš mislit koji su to mađioničari.Posherem im se na vagu pa nek vagaju do mile volje.Paranoid wrote:Ejsss sumnjo 20 godina...guruman wrote: Sad si me uvjerio u ono što sumnjam već 20 godina.![]()
![]()
Age, begovi veliš...varali na kantaru...![]()
pa ima li i jedna slika age ili bega kako vaga na kantaru?
Zar je to sve "ašiČare" što je od onakve sile ostalo?
- ultima_palabra
#11431 Re: SDA-All about
Zanimljivo je kako nema Tihića na današnjem sastanku sa HDZ-om.
- Better Man
#11432 Re: SDA-All about
Stranke se itekako finansiraju novcem poreskih obveznika. Dovoljno je pogledati samo idvajanje iz budžeta novčanih sredstava za političke stranke. Tihić nije legalno i čisto kupio svoje stanove i oštetio je državu tako što je lažno prikazao vrijednost istih i platio manji porez od onog koji je trebao platiti. To je krivično djelo utaje poreza.bogumila wrote:da trebaju pare za izbore, trebaju. medjutim mali dio toga je od poreznih obveznika.
Politička stranka može osigurati sredstva samo iz:
a) članarina;
b) priloga pravnih i fizičkih osoba;
c) prihoda od imovine u vlasništvu političke stranke;
d) proračuna BiH za financiranje parlamentarnih grupa, sukladno članku 10. ovog zakona;
e) dobiti od poduzeća koja su u vlasništvu političke stranke.
samo ovo pod d) je tzv. "nas novac" od gradjana.
tihic nije kupio stan za kes nego na kredit, vec je ta "afera" davno rasvijetljena. a na kredit sto i ne bi sa onolikom platom. nije bio milion nego oko 400K.
ja nemam neku basnoslovnu platu al razmisljam o gradnji kuce i to ce me doc sigurno 200,000. kad mogu ja 200 logicno je da on moze 400. te "klasne razlike", ne lozim se na to. vazda ce neko imat neko nece. sta sad. tako je otkad je svijeta i vijeka.
tog troska od desetina miliona maraka za izbore nas ne moze niko spasit, to se mora dat i vazda ce se davat, il nikad nece ni bit izbora. mislim ne znam sta je tvoja poenta.
pdv se isto mora placat i treba da se placa. najnizi nam je u regionu, mozda i u evropi, ni tu ne kontam za sta se ti zalazes? da ga ne placamo?
fakat ne kontam poentu ovih tvojih pitanja? jel da nemamo izbora i ne placamo porez drzavi? sta?
ovo bez ikakvih stranackih konotacija, sasvim je svejedno jel u pitanju tihic il peti deseti.
- jon_jovi
#11433 Re: SDA-All about
Stranku ima kokošar Fikret Abdić isto kao i Lijanovići kobasičari ili reditelj Danis Tanović. Isto tako mogu i ja napravit stranku pa ić dole sa Škutorima pravit Hercegbosnu.
-
rajvosa1
#11434 Re: SDA-All about
Tihic je navodno bolestan.ultima_palabra wrote:Zanimljivo je kako nema Tihića na današnjem sastanku sa HDZ-om.
- jon_jovi
#11435 Re: SDA-All about
Možda i ozbiljno. Ako odhavrekne Izetbegović ride again.rajvosa1 wrote:Tihic je navodno bolestan.ultima_palabra wrote:Zanimljivo je kako nema Tihića na današnjem sastanku sa HDZ-om.
-
KemoM
#11436 Re: SDA-All about
Znaci Srbi i Hrvati su krivi sto su u Sa-Ze trokutu polunepismeni primitivci poput Eseda Radeljasa i Alije Bubnje proglaseni begovima? Daj ba, dosta je viseLiga Rojalista wrote:
Razumijemo se ja i ti dobro.Niko od nas nije zadovoljan SDA politikom koja je mogla biti bolja.Međutim u svojoj žustrini i nezadovoljstvu zaboravljas jednu cinjenicu.Mi ne zivimo sami u ovoj drzavi.U drzavi zive jos neki narodi i ljudi koji rade sve ama bas sve da se iz ovih govana nikad ne izvucemo.Srbi i hrvati imaju i političku ekonomsku i institucionalnu moć da koče svaki napredak.Koliko god SDA bila super stranka a njene vođe napredne i velike(sto nije slucaj trenutno)opet se niste ne bi moglo uraditi.Investicije idu preko drzavnih institucija rijetko preko entitetskih.A u drzavnim insitucijama sjede pogodi ko?
Ovo me podsjeca na jednog ucesnika protesta JMBG na TV-u kad su ga pitali ko je kriv za ovo.On ko iz topa politicari Bakir,Tihic i sl (ona standarda spika....).Nisu krivi politicari....vec politicari iz RS-a!Jedini spas ove zemlje je nacionalna bosnjacka drzava zajedno sa ukidanjem entiteta i centraliziranom vlašću.
Last edited by KemoM on 26/09/2013 22:28, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#11437 Re: SDA-All about
Tihi je jako bolestan...životinjica haman u terminalnoj fazi...a tihicevi kadrovi u rasulu...ultima_palabra wrote:Zanimljivo je kako nema Tihića na današnjem sastanku sa HDZ-om.
-
rajvosa1
#11438 Re: SDA-All about
Sta god mislili o Tihicu politicki, ljudski bi mi bilo zao ako je to tacnokamen spoticanja wrote:Tihi je jako bolestan...životinjica haman u terminalnoj fazi...a tihicevi kadrovi u rasulu...ultima_palabra wrote:Zanimljivo je kako nema Tihića na današnjem sastanku sa HDZ-om.
-
KemoM
#11439 Re: SDA-All about
Jel Tihicu bilo zao one djece sto su sabjerali para preko interneta da bi se operisali? Ili mu je ipak drazi stan i odnos sa Ali-Begom?rajvosa1 wrote: Sta god mislili o Tihicu politicki, ljudski bi mi bilo zao ako je to tacno
- ultima_palabra
#11440 Re: SDA-All about
Nema se tu šta radovati, jer će doći još gori od njega. Mada je Tihić od one vrste koja preživljava i nuklearni rat.
- Shahab
#11441 Re: SDA-All about
Zato je Bake-Beg danas trijumfalan. Kakav jad od čovjeka, nije uspio politički pobjediti Tihića, pa i biološki kraj svog suparnika doživljava trijumfalno. Jadni mi i žalosni sa Bakirom Izetbegovićem na čelu SDA. On je jedna korumpirana neznalica koja će nakon slijedećih izbora dobiti mandat apsolutiste. Ko prevlada u SDA vladat će Sarajevom, a to je Bake-Beg. Vidim danas mu je i Erdogan poslao delegaciju. Kakav god da je Tihić, za njega je ultraliberalni reformista. Bakir Izetbegović je mračnjak povezan sa najgorim oblikom kriminala ali i al Qaide.kamen spoticanja wrote:Tihi je jako bolestan...životinjica haman u terminalnoj fazi...a tihicevi kadrovi u rasulu...ultima_palabra wrote:Zanimljivo je kako nema Tihića na današnjem sastanku sa HDZ-om.
- antimobbing
#11442 Re: SDA-All about
Čovjeka koji u svome biću nema normalnih ljudskih osobina kao što je grižnja savjesti i suosjećanje prema drugima što se zove empatija, ne treba uopće sažalijevati jer ni on, a ni njegovi psiho-patogeni klonovi nemaju milosti i ni merhameta prema vlastitom narodu kojeg eksploatiraju već dvadeset godina. Poslije Tihića će opet biti Tihić, klonirao se je on u dvije hiljade njemu sličnih psiho-patoloških klonova.
- bogumila
#11443 Re: SDA-All about
hahahahahha joj ljudi moji sta vi ovdje sve lupate pa ne znam dal da se smijem il da placem
- antimobbing
#11444 Re: SDA-All about
Ukoliko si dio Tihićeve klike koja u svome biću nema grižnje savjesti ni suosjećanja prema drugima onda plači na ovom svijetu dok imaš vremena, kao što su mnogi zaplakali i dan danas plaču od vašeg zuluma preciznije mobbing-a preko kojeg već dvadeset godina uništavaju ljudima karijere, živote i dovode se u predinfarktna i infarktna stanja jer na onom svijetu im sigurno neće biti do smijeha.bogumila wrote:hahahahahha joj ljudi moji sta vi ovdje sve lupate pa ne znam dal da se smijem il da placem
- Shahab
#11445 Re: SDA-All about
Danas se SDA koruptokracija, predvođena Bake-Begom, šepuri po Sarajevu sa delegacijom AKP. Nakon vjerskog folklora slijede dogovori o prodaji nacionalnog blaga turskim tajkunima. Sudbina ove fukare u SDA fildžanu jeste da radi za 300-400 KM, a samo sretni koji se dokopaju Zapada (Njemačke, Austrije, Holandije) mogu imati barem donekle dostojanstven život. Suljo Srbofil odlazi na vječna lovišta, a dolazi princ korupcije i nepotizma. Zaista interesantna hokejaška izmjena. Perfidna i licemjerna, baš u skladu sa orijentalnim SDA ciganlukom. Rat u Siriji se bliži kraju, a ni danas Bake-Beg nije komentarisao šta uraditi sa nekoliko stotina domaćih vehabija koji dvije godine ratuju po Siriji. Bolje reči ubijaju, kolju, siluju i sjeku ruke. Kada ga pitaju o žrtvama totalitarnog SDA režima, poput Leotara, Ugljena, porodice Halilović, on odgovara pričom o buđenju muslimana u Jemenu i Indoneziji. Kada ga pitaju o teškom ekonomskom stanju, on poručuje narodu da se "strpi" i da "nije tako loše kako se u medijima predstavlja". Usput gradi Al Shidi City Center koji će potpuno zatvoriti cirkulaciju vjetra i Sarajevo pretvoriti u pretis lonac.Turska nacionalna televizija oprganizuje takmičenje slično Eurosongu u kojem će sudjelovati sve zemlje koje su istorijski ili kulturološki povezane s Turskom.
Za razliku od Hrvatske, Bosna i Hercegovina je potvrdila odlazak na Turkoviziju jer joj je pohod na Eurosong u današnje vrijeme preskup. Boje BiH će "braniti" "Emir i Frozen Camels".
Na turskoj inačici Eurosonga ove godine će sudjelovati 20 država. Kako bi uspješno konkurisali izboru za najbolju pjesmu Evope, sljedeće godine će, saznajemo, svaka država koja se takmiči na Turkoviziji organizovati nacionalno takmičenje kako bi izabrala svog predstavnika. Pjevaće na maternjem jeziku, a finalno veče će, kao i ove godine, biti oko božićnih praznika.
Od prošle godine Turska je odlučila da bojkotuje Eurosong zbog pravila da se Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Italija i Španija plasiraju direktno u finale.
Do sada je Turkovizija bila lokalno takmičenje. Ove godine ondje će, osim BiH, nastupiti Azerbejdžan, Kazahstan, Kirgistan, sjeverni Kipar...
-
weredsf
#11446 Re: SDA-All about
Forumska napast broj 1.antimobbing wrote:Ukoliko si dio Tihićeve klike koja u svome biću nema grižnje savjesti ni suosjećanja prema drugima onda plači na ovom svijetu dok imaš vremena, kao što su mnogi zaplakali i dan danas plaču od vašeg zuluma preciznije mobbing-a preko kojeg već dvadeset godina uništavaju ljudima karijere, živote i dovode se u predinfarktna i infarktna stanja jer na onom svijetu im sigurno neće biti do smijeha.bogumila wrote:hahahahahha joj ljudi moji sta vi ovdje sve lupate pa ne znam dal da se smijem il da placem
- MuaDib
#11447 Re: SDA-All about
Veliki je porblem uvjeriti ljude da njima vladaju psihopate, bezosjećajni i beskrupulozni ljudi, čija je jedina funkcija igrati se igre moći, uz ovladavanje strateškim sektorima zemlje. SDA po tom pitanju nije izuzetak, već je perjanica ovog sistema i političke filozofije u Bosni i Hercegovini, koja se zove grabi sve što možeš, krijući se iza vjerskog sentimenta.
-
guruman
#11448 Re: SDA-All about
Ćorav poso je ubjeđivati oliti osvješćivati ljude.To nije resurs koji donosi rezultat.Nema instrumenata za popravke.Razne "katastrofe" su ugrađene u društvenom sistemu koji je u ovoj sadašnjoj praksi promašaj.Narod nema čime da se bori ako uopšte treba da se izašta bori.Isto ko majstor bez šarafcigera,pekar bez brašna,radnik bez fabrike.Egzekutori su oduzeli sve što su imali na sonu a sami nisu ništa stvorili.Sad a nekad su nam poturili da ne smijemo više biti Bosanci i Hercegovci.Možemo nekih drugih država.Kome možete reći da je katolik,pravoslavac,musliman,jevrej itd.,i da to blage veze nema sa bilo kojom državom.Da živiš tamo gdje živiš,a ne da ser.š tamo gdje živiš.Eto gdje se zametla sraćka zvana JMBG.Torovi ograđeni nevidljivom bodljikavom žicom koji pripadaju sulji ,miletu i draganu i nikom više.Ostali se hebite,eto vam cucla pa se zabavljajte.Koljite se među sobom ,mi odosmo na večeru.
- jon_jovi
#11449 Re: SDA-All about
I ja mislim da se u narod više nemamo šta uzdati.
- antimobbing
#11450 Re: SDA-All about
Upravo tako. U vjerskim knjigama piše da je Uzvišeni Bog podijelio ljude na narode i nacije kako bi se više voljeli, uvažavali i poštovali. Bogatstvo je u raznolikosti, a ne u monotonosti. Stoga, ko god ističe sebe i svoju naciju u odnosu na druge nema nikakve veze sa vjerom već se radi o duševnim mrtvacima, psihopatima koje truju ljude toksičnim nacionalizmom već dvadeset godina kako bi ih što lakše eksploatirali. Mislim da jedina ispravna podjela među ljudima treba da bude na duševno žive i duševno zamrle ljude to jeste, podjela na ljude koji govore istinu i u svome biću imaju grižnju savjesti i suosjećanja prema drugima što se zove empatija i na drugoj strani patološke lažove psihopate koji tih normalnih osjećanja opće nemaju. Kada se to jednog dana shvati i u potpunosti demaskira psiho-patološki ljudski resurs iza kojeg ostaju samo kolateralne štete na sve strane, a hoće ako Bog da, onda ćemo krenuti naprijed.MuaDib wrote:Veliki je porblem uvjeriti ljude da njima vladaju psihopate, bezosjećajni i beskrupulozni ljudi, čija je jedina funkcija igrati se igre moći, uz ovladavanje strateškim sektorima zemlje. SDA po tom pitanju nije izuzetak, već je perjanica ovog sistema i političke filozofije u Bosni i Hercegovini, koja se zove grabi sve što možeš, krijući se iza vjerskog sentimenta.