Uze mi riječ iz ustaChallenger__ wrote:
Ubiše ga tzv. "superdelegati".
Favorit cionista i vlasnika militarističkog kapitala je Hilari, tako da dedo nema šta da traži kad su u pitanju "superdelegati".
Kad spomenuh Hilari, još uvijek ne mogu da vjerujem da je to "ona" Hilari. Stvari uvijek posmatramo iz samo jednog ugla i iz samo jednog vremenskog konteksta, ma koliko se trudili da dokažemo suprotno. Sjećam se, kao da je bilo juče, Sarajevo, decembar 1997.g. Bil Klinton sa suprugom i kćerkom došao u posjetu. Bila je to THE posjeta, grlio se s ljudima u Ferhadiji, pio kafu kod katedrale i pričao sa studentima koji se se trefili u kafiću. Hilari se razmahala na sve strane, družila se sa ženskim asocijacijama, vazila, ma čovjek bi je na grdnu ranu privio. Centralni događaj, svečana sjednica u Narodnom pozorištu je bila monumentalna: pozorište nikada nije tako bilo sređeno, sarajevska filharmonija nikad ništa bolje nije odsvirala. Bio sam tamo (i dan-danas sam ponosan na tu pozivnicu koju sam dobio) i imadoh priliku da uživo vidim kompletnu familiju Klinton. Građani Sarajeva ih simpatišu od tada, bez obzira na rat, a ni ja nikada neću zaboraviti tu euforiju i nadu koja je kružila gradom (nešto slično se desilo još samo jednom, kad je fudbalska reprezentacija izborila plasman na SP).