Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Deep red wrote:Michune, ima li toga kod nas, gdje si uzela? Kako izgleda kad se nanese, jel previse napadno?
nista ne znam. kupih juce na ebay...ima black i brown.
bojim se da bi brown bila crvenkasta te ja uzeh black.
pa napadno vjerovatno ako puno namazes ko sto to rade neke. cim dobijem javim kako izgleda i kako se nanosi.
ako hoce neko da kupi evo link. http://www.ebay.com/itm/220954818305?ss ... 2595wt_905
_lazyOne_ wrote:Zna li neko (bilo ko ), dali postoji neki kurs sminkanja u BiH?
baš dobro pitanje! i dobra ideja za one koji znaju šminkati, nek nam pokažu
Daa, neka podijele s nama svoje trikove, iskustva i sve sto ide s tim . Al izgleda da od tog nema nista, vec smo preustene same sebi pod parolom "snadji se"
_lazyOne_ wrote:Zna li neko (bilo ko ), dali postoji neki kurs sminkanja u BiH?
baš dobro pitanje! i dobra ideja za one koji znaju šminkati, nek nam pokažu
Daa, neka podijele s nama svoje trikove, iskustva i sve sto ide s tim . Al izgleda da od tog nema nista, vec smo preustene same sebi pod parolom "snadji se"
mi smo jedno vrijeme imale obicaj, da neko kaze kako izgleda (oci, boja, ten, oblik, itd) ili posalje sliku na mail pa im damo savjet.
rado pomognem ako treba.
cak smo i imale druzenje jednom gdje smo se sminkale, kafenisale, cupale obrve.
ako treba sta konkretno, tu smo.
da mozete poslati sliku pa cemo vidjeti sta se da uciniti - postaviti ovdje recimo sliku oka
sminkanje se brzo uci samo treba sjedit kuci i gledati pomalo youtube videoo
i naci sminku koja ti odgovara (ne iritira oci)
Partizzanka wrote:da mozete poslati sliku pa cemo vidjeti sta se da uciniti - postaviti ovdje recimo sliku oka
Partizzanka wrote:da mozete poslati sliku pa cemo vidjeti sta se da uciniti - postaviti ovdje recimo sliku oka
lekcija broj 1: plava sjena - frk kroz prozor
ja koristim plavu...jok baciti.
moras znati haplicirati
OBICNA FARBA ZA KOSU MOZE SE KORISTITI ZA OBRVE??
zar nece otpasti???
ja znam jednu curu koja je to radila i otpale joj obrve ... i onda je morala da nosi kapu do pola ociju
zar nema farba za obrve spec? ja kao da sam negdje vidjela
Partizzanka wrote:OBICNA FARBA ZA KOSU MOZE SE KORISTITI ZA OBRVE??
zar nece otpasti???
ja znam jednu curu koja je to radila i otpale joj obrve ... i onda je morala da nosi kapu do pola ociju
dlaka je dlaka
mislim karikiram...ali nema varijacija boja kupiti kod nas za obrve. koliko ja znam samo crna i to je skupa.
naravno, slabiji hidrogen, malo farbe i tanka cetkica i ne drzis kao na kosi nego 10ak min. saperes pa vidis rezultate. ako treba jace onda za 20 dana pa drzis 15 min.
Eno ko voli MF maskare, u dm-u 40% jeftinije dobijes novu 2000 calorie uz zamjenu za svoju staru maskaru. ne znam je neko vec rekao, izvinjavam se ako se ponavlja
Partizzanka wrote:OBICNA FARBA ZA KOSU MOZE SE KORISTITI ZA OBRVE??
zar nece otpasti???
dlaka je dlaka
mislim karikiram...ali nema varijacija boja kupiti kod nas za obrve. koliko ja znam samo crna i to je skupa.
naravno, slabiji hidrogen, malo farbe i tanka cetkica i ne drzis kao na kosi nego 10ak min. saperes pa vidis rezultate. ako treba jace onda za 20 dana pa drzis 15 min.
Ne znam da li bih se usudila
Šta ako otpadnu?
I koja je to farba, koji broj?
LONGMAN wrote:Eno ko voli MF maskare, u dm-u 40% jeftinije dobijes novu 2000 calorie uz zamjenu za svoju staru maskaru. ne znam je neko vec rekao, izvinjavam se ako se ponavlja