Ja sam "losa osoba", a on nalazi za shodno, nicim izazvan, da nekom balavcu na bosanskom forumu govori da zaradjuje za sat koliko zaradjuje neko u Bosni za sedmicu, ako i toliko. Sto hiljada puta mi je neko napisao ovdje u stilu "ta ti znas dijasporac, tamo peres pisoare za minimalac, a ovdje nesto pametujes...". Sto puta. To je opste-poznata postapalica na forumu. I nikad, nikad, nisam napisao na to "hej poklopi se, ja zaradjujem, $XX". Da je u pitanju neko sa Zapada, i tada bi bilo neukusno jer fakat ima raje sa raznim zanimanjima, a i u Z. Evropi znam da su plate dosta manje. Ali govoriti to ljudima na bosanskom forumu da zaradjujes 100 puta vise od njih, e to je vec bezobrazno, pa makar i kao odgovor nekom balavcu, jer ovo je javni forum i svi citaju.
Znaci da ne ulazimo uopste u vjerodostojnost izjava i cifara koje su van pameti, daju laznu sliku nevjerovatnog obilja i luksuza, u zemlji sa toliko dobrog svacega i u gradu sa svim svim najljepsim. Sve sve sve najbolje i sve sve sve najljepse - tamo gdje je on. I da ne govorimo o kontradikciji njegovih izjava o njegovom zivotu i iskustvu sa izjavama o navodnim politickim stavovima, poznavanju drustva, itd. (shvatanje radnicke klase i spadanje u 5% najbogatijih u zemlji

, shvatanje stanja ekonomski depresiranih podrucja Amerike i zivljenje u ekonomski najnaprednijim

, optuzivanje elitista i liberalnih kulturoloskih ratova i zivljenje u najelitnijim i najliberalnijim drzavama

)
Ja znam da ja mogu biti cesto naporan i nadobudan na forumu, ali nikad se ne postavljam tako da forum koristim kao platformu za uvjeravanje sebe da mi je zivot uspjesan.
Znaci lik stvori neku fiktivnu sliku o sebi, hvali se tim na forumu, ocekuje da mu neko vjeruje, i onda kad ga neko prozove optuzuje ga da mu zavidi?? Pa citas li ti sebe? Sta ocekujes tacno na tu pricu? Komentar sjoo jes ti dobro il sta? Fiktivni zivot koji se krije iza nicka, kojem neki anonimus na forumu treba rec jes jes, dobro si to sklopio...Sta imas od toga, nije mi jasno?
A za ove ovolike uvrede....ma zavrsili smo.