nema vrijedjanja.Em2r wrote: Kasim Brigic dosadan si.
nego ozbiljno,koja je tebi najdraza teroristicka organizacija? hamas,hezbola,isil,nusra,pkk,jpg,fkk,tpm,epp???
nema vrijedjanja.Em2r wrote: Kasim Brigic dosadan si.
a tebi droga smeta?insomnia78 wrote:U medjuvremenu je napis'o post
Hajde ba, jucer na temi o Jemenu Khat ispade, onako k'o bokvica nego ga dusmani iz WHO kriminaliziraju
A sve iz samo jednog jedinog razloga, zato sto ga deru iranski miljenici Hutiji
Poznajem jednog Kurda iz Turske. Covjek je iz jednog mjesta na istoku drzave. Poslovan covjek, imao je neke poslice na ovim prostorima.Em2r wrote:
Sta ti mislis da li je za autohtone kurde PKK teroristicka organizacija ili vise kao odobravani pokret otpora ?
Ma ja droge sta sam prevalio preko ruku i nosurde mnogi nisu pjeska toliko utovarilisumirprimus wrote:a tebi droga smeta?insomnia78 wrote:U medjuvremenu je napis'o post
Hajde ba, jucer na temi o Jemenu Khat ispade, onako k'o bokvica nego ga dusmani iz WHO kriminaliziraju
Cijela operacija se vodi protiv circa 700 ISILovaca, a koliko ih ima na potezu nije previse bitno jer ima USAF da potez miruje.Kikibombona wrote:700 u gradu Singal!madner wrote:Pa Kurdi sami misle da je nekih 600 do 700 ISILovaca u gradu i napadaju sa korpusom. Allepo je ozbiljno klofanje, tu bataljon ne moze drzati grad.
Koliko je bilo u okolini?
Koliko ih ima u Tel Afaru, gradu od 300 000 stanovnika?
Koliko ih ima na potezu izmedju Tel Afara i Mosula?
Ova operacija ukljucuje sve to, ne samo grad Singal...
I reci mi, posto cijenis ISILovu ratnu taktiku, kako to da se nisu povukli iz Singala?
Ili, kako to da nisu poslali pojacanja iz Mosula koji je tu na par kilometara od Singala?
Sada ja islamista koji kaže da su PKK teroristi a Hamas pravednici:)?Kikibombona wrote:Ja se sa tobom ne slazem u mnogo cemu... Rekao sam ti da si zajedljiv, da si provokator i sl. To i sada mislim i mislit cu dok sam ovdje.insomnia78 wrote:Reci him @kiki, sve go sektas![]()
Medjutim, ti za sve imas jednak stav i to cijenim. Za tebe su PKK i Hamas isto. I to je posteno. Medjutim, kod nasih dragih islamista, PKK su teroristi a Hamas pravednici...![]()
![]()
E to je ta ljigavstina koja mene malo pecne, pa im onda moram natrljati nos...
I da kazem jos...
I za mene su PKK i Hamas ISTO!
najdraza mi je metalikasumirprimus wrote:nema vrijedjanja.Em2r wrote: Kasim Brigic dosadan si.
nego ozbiljno,koja je tebi najdraza teroristicka organizacija? hamas,hezbola,isil,nusra,pkk,jpg,fkk,tpm,epp???
Ti si definitivno izgubio osjećaj za realnost, trebaš malo odmoriti od svega ovogainsomnia78 wrote:U medjuvremenu je napis'o post
Bez ikakve sumnje, u 99.9999999% slucajeva!Rampage wrote:Sada ja islamista koji kaže da su PKK teroristi a Hamas pravednici:)?
Zbog ovoga sam te i pitao.Kikibombona wrote:
Djelovanje PKK i Hamasa je po definiciji teroristicko. U to nema sumnje. Medjutim, jasno je da su te dvije organizacije nastale kao proizvod zlocinackih drzavnih politika.
Rampage wrote:Ti si definitivno izgubio osjećaj za realnost, trebaš malo odmoriti od svega ovogainsomnia78 wrote:U medjuvremenu je napis'o post
Em2r wrote:Svjetska zdravstvena organizacija je khat kategorizirala (po ovisnosti, uticaju na zdravlje itd) ispod alkohola i cigareta. Jedino zbog cega je ipak klasifikovan kao droga je cinjenica da velike sile/korporacije ne mogu nabrat kesha od khata.
Vidjecemo kad se iranski Kurdi pobuneEm2r wrote:Zbog ovoga sam te i pitao.Kikibombona wrote:
Djelovanje PKK i Hamasa je po definiciji teroristicko. U to nema sumnje. Medjutim, jasno je da su te dvije organizacije nastale kao proizvod zlocinackih drzavnih politika.
a jojjj do mene,gilti ez ćarđd,ne skonta na prvu... al nosurdainsomnia78 wrote: Ma ja droge sta sam prevalio preko ruku i nosurde mnogi nisu pjeska toliko utovarili
Ne gadim je se ni dan danas
Smeta mi prodavanje muda za bubrege koje traje danima
Kad orci deru bombone tada su stoka narkomanska medjutim kada Hutiji zvaknu koji dulum Khata onda su to romanticni borci a droga vise nije droga no drogica
pa ti si maj dobar drugar!Em2r wrote:[
najdraza mi je metalika
insomnia78 wrote:Ma ja droge sta sam prevalio preko ruku i nosurde mnogi nisu pjeska toliko utovarilisumirprimus wrote:a tebi droga smeta?insomnia78 wrote:U medjuvremenu je napis'o post
Ne gadim je se ni dan danas
Smeta mi prodavanje muda za bubrege koje traje danima
Kad orci deru bombone tada su stoka narkomanska medjutim kada Hutiji zvaknu koji dulum Khata onda su to romanticni borci a droga vise nije droga no drogica
WHO ne kriminalizira khat, preletio si se, nego DEA.In 1980, the World Health Organization (WHO) classified it as a drug of abuse that can produce mild-to-moderate psychological dependence (less than tobacco or alcohol),[3] although WHO does not consider khat to be seriously addictive.
Ne znam kakva je razlika, u prethodnom postu sam napisao da uopće ne pratim šta se dešava u Turskoj. Pratim samo udarne vijesti, to je to.Kikibombona wrote:Bez ikakve sumnje, u 99.9999999% slucajeva!Rampage wrote:Sada ja islamista koji kaže da su PKK teroristi a Hamas pravednici:)?
Kakva je razlika izmedju Hamasa i PKK?
Jesi nekad prob'o Khat, jesi vidio ljude na njemu?Em2r wrote:WHO ne kriminalizira khat, preletio si se, nego DEA.
Nisam to ja izmislio i smijes mi se obratiti direktno ne moras ko djete tu okolisat. Ako pretjeras otvorit ces blog naravno![]()
Sto puta sam rekao da nisam pristrasan niti asadu a kamoli irancima, ali jesam ZA sve one koji se bore protiv saudijski finansiranog terorizma.
Ti hoćeš da kažeš da je ona zaHebancija na temi o Jemenu ustvari opravdavanje konzumiranja droge od strane pojedinih forumaša zato što tu drogu koriste iranski miljeniciinsomnia78 wrote:Rampage wrote:Ti si definitivno izgubio osjećaj za realnost, trebaš malo odmoriti od svega ovogainsomnia78 wrote:U medjuvremenu je napis'o post
A sve iz samo jednog jedinog razloga, zato sto ga deru iranski miljenici HutijiEm2r wrote:Svjetska zdravstvena organizacija je khat kategorizirala (po ovisnosti, uticaju na zdravlje itd) ispod alkohola i cigareta. Jedino zbog cega je ipak klasifikovan kao droga je cinjenica da velike sile/korporacije ne mogu nabrat kesha od khata.
Moras priznati da ima ipak blaga razlika, Palestinci pa i njihove organizacije se bore za goli zivot, a Kurdi kao sto ti rece, iz iskustva tvog poznanika, mogu zivjeti bez problema ako se ne bodu sa rogatima u slucaju Turske.Kikibombona wrote:Bez ikakve sumnje, u 99.9999999% slucajeva!Rampage wrote:Sada ja islamista koji kaže da su PKK teroristi a Hamas pravednici:)?
Kakva je razlika izmedju Hamasa i PKK?