Sirija vol. 2

Locked
zrakomlat

#114051 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Superhikk wrote:Ta će patak. Bio žrtva lažnog, captagonskog optimizma i zanosa. Kao i cijela revolucija. Narokaju se hairlije captagona i počnu da mu haluciniraju o nekakvim fazama. I on pomisli baš. Jeste da ga je to koštalo kredibiliteta na Twitter nebu ali došo tobe. Nije ko Nihad.

........................................
Sad u miru bosanske svakodnevnice razmišlja o riječima velikog Ča.
U čestim trenucima kad je ovaj bio u pravu: - Patak, veli, ko igra za revoluciju i zanemaruje Bešara, završiće karijeru u zelenom autobusu.
:lol: :lol:
habanero68

#114052 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

Challenger_ wrote:- Kako na sjeveru (Idlibstanu), tako na jugu (Dera/Kuneitra).

Poklaše se između sebe:
Zelim im dobar pogled i mirnu ruku, jednim i drugim :thumbup: :fazlija:
Acid25

#114053 Re: Sirija vol. 2

Post by Acid25 »

pici wrote:
Image
Bosna Sirijcima!!! :thumbup: :bih:
Najmanje tu ima Sirijaca...
Kaligrafija

#114054 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

pici wrote:
Kaligrafija wrote:
Da si clanak procitao, a nisi, vidio bi da su imigranti sa kojima su razgovarali iz Alzira, Maroka, Pakistana i Indije... :lol: :mrgreen:
Bjezi na mace tamo... :lol:
"Ovdje ih je najmanje iz Sirije, pretežno su iz Maroka, Alžira, Iraka, Irana, Pakistana i Indije. Manje izbjeglica, a više ekonomskih migranata", kazao nam je sagovornik.
da ih nema nikako pa ajde de al ih ima...
Onda nije kako ti rece, "Bosna Sirijcima", vec Bosna ekonomskim migrantima, Marokancima, Alzircima, Iracanima, Irancima, Pakistancima i Indijcima...! :lol: :lol: Evo Indijac i Pakistanac bi ostali, kazu vozili bi taksi, bas bi bilo zgodno vidjeti ih na taksiju, recimo kod naseg nekog privatnika, reko bi jebo te ovo, odoh ja nazad kuci...! :mrgreen:
sarajevoxxxx

#114055 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Erdogan: Čini se da se ulaže napor da se sprovede projekat reorganizacije cijelog našeg regiona počevši od Iraka i Sirije, a cijeli teret past će na Tursku.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#114056 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

habanero68 wrote:
pici wrote:
dječak sa šibicama wrote:pocela deratizacija ISILa u juznom Damasku, SAA u oslobodjenoj Imam Ali dzamiji u Tadamonu, odmah pored je Yarmouk

Image

jel po kuranu musliman more uc u dzamiju naoruzan do zuba il je to neki novi trend... hvala
Nisi se pitao, jeli po kuranu, kad oni, koje ti podrzavas, odsjeku glavu drugom muslimanu. Koji licemjer. Sreca nasa, da vas nema kritican broj. Bih bi bila ko i Syria.
nit je odsjecanje glave po kuranu nit nosenje oruzja u allahovom domu, sreca pa tvoji rusi znadu o tom mnogo... eno kosti im se raspadaju po istocnoj bosni... sreca pa vas nejma mnogo po bosni :bih:
pici

#114057 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

Kaligrafija wrote:
pici wrote:
Kaligrafija wrote:
Da si clanak procitao, a nisi, vidio bi da su imigranti sa kojima su razgovarali iz Alzira, Maroka, Pakistana i Indije... :lol: :mrgreen:
Bjezi na mace tamo... :lol:
"Ovdje ih je najmanje iz Sirije, pretežno su iz Maroka, Alžira, Iraka, Irana, Pakistana i Indije. Manje izbjeglica, a više ekonomskih migranata", kazao nam je sagovornik.
da ih nema nikako pa ajde de al ih ima...
Onda nije kako ti rece, "Bosna Sirijcima", vec Bosna ekonomskim migrantima, Marokancima, Alzircima, Iracanima, Irancima, Pakistancima i Indijcima...! :lol: :lol: Evo Indijac i Pakistanac bi ostali, kazu vozili bi taksi, bas bi bilo zgodno vidjeti ih na taksiju, recimo kod naseg nekog privatnika, reko bi jebo te ovo, odoh ja nazad kuci...! :mrgreen:
kad im je dobron u muslimanskim zemljama sto ne ostanu i ne bore se za bolje neg sto ce svabskim babama stemat plocice i prat gujce...
pici

#114058 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

Acid25 wrote:
pici wrote:
Image
Bosna Sirijcima!!! :thumbup: :bih:
Najmanje tu ima Sirijaca...
a muslimana...
sarajevoxxxx

#114059 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Nemački list ''Bild'' je objavio tekst o situaciji u Siriji koji počinje sa naslovom:
"Sumnja se da čudovište Al Asad sakriva hemijske gasove u školama ". U tekstu je također navedeno:
"Sjedinjene Države, Britanija i Francuska su prije nedelju dana bombardovale Siriju s ciljem uništenja hemijskog arsenala sirijskog diktatora Bašara al Asada, ali očigledno je da su ciljevi bili pogrešni."
#neoIRT

Image
Acid25

#114060 Re: Sirija vol. 2

Post by Acid25 »

pici wrote:a muslimana...
E za klasifikaciju: misliman da ili ne, suni, šija, ćafir, Kurd, masonac, vanzemaljac, vehabocionista, komunista itd. To moraš pitati dežurnu ekipu sa ove teme, koja je za to zadužena. :mrgreen:
pici

#114061 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

Acid25 wrote:
E za klasifikaciju: misliman da ili ne, suni, šija, ćafir, Kurd, masonac, vanzemaljac, vehabocionista, komunista itd. To moraš pitati dežurnu ekipu sa ove teme, koja je za to zadužena. :mrgreen:
koga da pitam ove ruske botove... :mrgreen:

Šešelj je u Narodnoj skupštini Srbije kazao da je narod Sirije uvek bio prijateljski narod sa srpskim i da zato Srbija mora biti solidarna sa njima.

"Sirijski predsednik i sirijski narod su žestoko osudili agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine. Dosmanlijski režim je zaveo sankcije Siriji i mi nikada nismo zvanično čuli da su te sankcije i ukinuli i tražimo ako nisu da se ukinu. Nama je sirijski narod prijateljski narod, uvek je bio i mi moramo biti solidarni sa njim", kazao je lider radikala.

On je dodao da SRS srdačno čestita sirijskom narodu i predsedniku Bašaru el Asadu na "velikoj pobedi protiv agresorskih zapadnih sila SAD, Velike Britanije i Francuske".
tako je vojvodo :thumbup:
habanero68

#114062 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

pici wrote:
Nisi se pitao, jeli po kuranu, kad oni, koje ti podrzavas, odsjeku glavu drugom muslimanu. Koji licemjer. Sreca nasa, da vas nema kritican broj. Bih bi bila ko i Syria.[/quote]
nit je odsjecanje glave po kuranu nit nosenje oruzja u allahovom domu, sreca pa tvoji rusi znadu o tom mnogo... eno kosti im se raspadaju po istocnoj bosni... sreca pa vas nejma mnogo po bosni :bih:[/quote]

Jesi mi spustio :lol:

Varas se, u Bosni su ogromna vecina moji to jest svi oni, koji ne zele nametati drugima svoje zle ideologije.

Sto se tice Rusa,za njih sam sve do tad, dok se suprotstavljaju onima, koji misle da imaju pravo krojiti sudbine drugih zemalja.
pici

#114063 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

habanero68 wrote:

Varas se, u Bosni su ogromna vecina moji to jest svi oni, koji ne zele nametati drugima svoje zle ideologije.

Sto se tice Rusa,za njih sam sve do tad, dok se suprotstavljaju onima, koji misle da imaju pravo krojiti sudbine drugih zemalja.
a znam onu poskocicu nas i rusa trista milijona... ima vas :mrgreen:

Image
habanero68

#114064 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

pici wrote:
habanero68 wrote:

Image

:lol: nebitan si N E B I T AN

p.s jeli to imas kompleks od Rusa pa skidas slike sa rs-lat.sputniknews.com/images/111476/36/1114763606.jpg
pici

#114065 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

habanero68 wrote:
pici wrote:
habanero68 wrote:

Image

:lol: nebitan si N E B I T AN

p.s jeli to imas kompleks od Rusa pa skidas slike sa rs-lat.sputniknews.com/images/111476/36/1114763606.jpg

a ti si ko biva bitniji...
evo srbin.info
АСАД ФРАНЦУСКОЈ ВРАТИО ОРДЕН: “Није часно” да носи одликовање “поданика САД

Кабинет сиријског председника Башара ел Асада саопштио је вечерас да је одликовање Легије части које је Француска 2001. године доделила Асаду враћено Паризу
:mrgreen: kolko sam puta procito ovo podanik koda je sa nekog srBskog portala :mrgreen:
Last edited by pici on 20/04/2018 19:10, edited 1 time in total.
karakters

#114066 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:Nemački list ''Bild'' je objavio tekst o situaciji u Siriji koji počinje sa naslovom:
"Sumnja se da čudovište Al Asad sakriva hemijske gasove u školama ". U tekstu je također navedeno:
"Sjedinjene Države, Britanija i Francuska su prije nedelju dana bombardovale Siriju s ciljem uništenja hemijskog arsenala sirijskog diktatora Bašara al Asada, ali očigledno je da su ciljevi bili pogrešni."
#neoIRT

Image
Fahrov Express je za smećarsko novinarstvo Jihadi Juliana Roepkea izmislio postulate objektivnog izvještavanja.

"Sumnja se..." i onda opičiš kako bacaju djecu lavovima. :lol:

Ali daleko je situacija od toga da je Bild jedini medij upregnut u jaram sramotnog propagandističkog laganja.

insomnia78

#114067 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Koji su istinoljubljivi RT?
Tito_i_Partija

#114068 Re: Sirija vol. 2

Post by Tito_i_Partija »

Ma samo Russia Today i Daily Sabah, nema zime.
jogurt_

#114069 Re: Sirija vol. 2

Post by jogurt_ »

Ofanziva sirijske vojske u Yarmouk-u

insomnia78

#114070 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

pici wrote:
Acid25 wrote:
koga da pitam ove ruske botove... :mrgreen:

Šešelj je u Narodnoj skupštini Srbije kazao da je narod Sirije uvek bio prijateljski narod sa srpskim i da zato Srbija mora biti solidarna sa njima.

"Sirijski predsednik i sirijski narod su žestoko osudili agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine. Dosmanlijski režim je zaveo sankcije Siriji i mi nikada nismo zvanično čuli da su te sankcije i ukinuli i tražimo ako nisu da se ukinu. Nama je sirijski narod prijateljski narod, uvek je bio i mi moramo biti solidarni sa njim", kazao je lider radikala.

On je dodao da SRS srdačno čestita sirijskom narodu i predsedniku Bašaru el Asadu na "velikoj pobedi protiv agresorskih zapadnih sila SAD, Velike Britanije i Francuske".
tako je vojvodo :thumbup:
Image
Stante paše i ustaše
nixon69

#114071 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

sarajevoxxxx wrote:Nemački list ''Bild'' je objavio tekst o situaciji u Siriji koji počinje sa naslovom:
"Sumnja se da čudovište Al Asad sakriva hemijske gasove u školama ".
Eto Nijemci imaju sta reci a oni su ih naoruzali sa hemijskim otrovima. :lol:
Firma Dynamit Nobel i jos jedna iz Minhena,ne znam sad kako se zove,mislim Sizma,ili tako nesto,su Siriju opremili sa hemijskim oruzjem.
Ovi tvoji babuni imaju lijekove,sapune,deterzdente i ostale potrepstine i od toga je vec lako napraviti otrov. A vjerovatno po nekad dodje i neki placeni hemicar,napravi nesto i daj narodu.
The 51st State

#114072 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

Super da ste sa seseljom u taboru, to je ta varijanta.
karakters

#114073 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

insomnia78 wrote:Koji su istinoljubljivi RT?
U pogledu Sirije jesu.
karakters

#114074 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

The 51st State wrote:Super da ste sa seseljom u taboru, to je ta varijanta.
:lol:

Rezonovanje iz vrtica. "Hamo me juce udalio, Hamo ima macku, odsad mlzim svu djecu koja imaju macku".
insomnia78

#114075 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

karakters wrote:
insomnia78 wrote:Koji su istinoljubljivi RT?
U pogledu Sirije jesu.
Zanimljivo. Tamo gdje na vlastitoj kozi znamo, tamo lazu a ovo sto ne mozemo provjeriti tu pisu istinu
Last edited by insomnia78 on 20/04/2018 20:04, edited 1 time in total.
Locked