Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Freamon Lester

#11401 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

kamen spoticanja wrote:
Casual's wrote:Fudo 100% upravu. Puna im usta Huse, a ni na dzenazu mu nisu mogli otic.
Ko mu nije bio na dzenazi?
Predsjednik stranke, sekretar stranke itd. itd.
kamen spoticanja

#11402 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Freamon Lester wrote:
kamen spoticanja wrote:
Casual's wrote:Fudo 100% upravu. Puna im usta Huse, a ni na dzenazu mu nisu mogli otic.
Ko mu nije bio na dzenazi?
Predsjednik stranke, sekretar stranke itd. itd.
Ridjabrada bio na nakom samitu nedje...gumena glava bila na djenazi...izuzev fadila novalica svi bili...a dzenaza organizivana za pola dana nakon sto je huso preselio
Al mi je cool predizborna retorika Kf-a...dzenaze fatihe i radikalisti...totalna nemoc
ko i na forumu ovde
Casual's

#11403 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Na debilnim stvarima KF vodi kampanju, mislim "selo zaslužuje više" na selu, a "grad zaslužuje više" u gradu..jasno je. Međutim, pitanje je ko je gori..SDA ili on.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11404 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Evo i u ovom placenom intervjuu na klixu odmah prvo pitanje o Husi. :-)

I Andrea Boćeli vidi da mu je to glavni adut :-)
kamen spoticanja

#11405 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:Evo i u ovom placenom intervjuu na klixu odmah prvo pitanje o Husi. :-)

I Andrea Boćeli vidi da mu je to glavni adut :-)
Naravno...pametan.momak
ne prica o husinoj dzenazi i fatihi ko tvoj pulen
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11406 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote: Naravno...pametan.momak
Koliko me sjecanje sluzi prvi si digao palac na moj post u kojem izrazavam nadu da kandidati nece graditi kampanju na Husinim kostima. Ili se to odnosilo na sve osim Najdina?
Freamon Lester

#11407 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

kamen spoticanja wrote: Ridjabrada bio na nakom samitu nedje...gumena glava bila na djenazi...izuzev fadila novalica svi bili...a dzenaza organizivana za pola dana nakon sto je huso preselio
Al mi je cool predizborna retorika Kf-a...dzenaze fatihe i radikalisti...totalna nemoc
ko i na forumu ovde
Nije Sarajevo tri dana jahanja pa da nisu bili u mogucnosti...

Komemoracija je bila zalosna jer od zvijezda stranke pojavise se samo oni odmetnuti..
kamen spoticanja

#11408 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: Naravno...pametan.momak
Koliko me sjecanje sluzi prvi si digao palac na moj post u kojem izrazavam nadu da kandidati nece graditi kampanju na Husinim kostima. Ili se to odnosilo na sve osim Najdina?
Svakako...samo ja i dalje stojim iza toga...ti ,naprotiv,kritikujes samo jednog...dok tvoj ode doslovno mezar medju kosti rahmetlijine :wink:
sto tebe ne tangira...naprotiv kazes da se slazes...
tako da nisam dzaba bacio onaj post jutros ko trokuku na bojinom viru :)
kamen spoticanja

#11409 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:
kamen spoticanja wrote: Ridjabrada bio na nakom samitu nedje...gumena glava bila na djenazi...izuzev fadila novalica svi bili...a dzenaza organizivana za pola dana nakon sto je huso preselio
ko i na forumu ovde
Nije Sarajevo tri dana jahanja pa da nisu bili u mogucnosti...

Komemoracija je bila zalosna jer od zvijezda stranke pojavise se samo oni odmetnuti..
Zvjezde stranke su ko?
commendatore

#11410 Re: Zeničani

Post by commendatore »

nema i opet zenica nekih normalnijih likova za vodjstvo - svi se uglavnom kandiduju jer im je zafalilo:

a) vlasti
b)para
c)moci
d)štela
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11411 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote: Svakako...samo ja i dalje stojim iza toga...ti ,naprotiv,kritikujes samo jednog...dok tvoj ode doslovno mezar medju kosti rahmetlijine :wink:
Slazem se da je postalo degutantno vise slusati pricu o Husi, sta god da se upita Najdina. To sto je Fudo potvrdio isto, iz svojih motiva, ne znaci puno.

Jos ne znam za koga cu glasati, ali znam za koga sigurno necu :wink:
Freamon Lester

#11412 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

I na kraju samo paradiranje rahmetli Huseinom je degutantno kao primjerom nekoga ko je strahovito uspjesan. Kao npr. Angela Merkel. U najmanju ruku covjek je institucionalizirao stranacko zaposljavanje, upropastio JP Grijanje, cuke lutalice postale konstitutivne, strane investicije postale mit, a zaposlenost opala. Propast sporta, kulture...
kamen spoticanja

#11413 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: Svakako...samo ja i dalje stojim iza toga...ti ,naprotiv,kritikujes samo jednog...dok tvoj ode doslovno mezar medju kosti rahmetlijine :wink:
Slazem se da je postalo degutantno vise slusati pricu o Husi, sta god da se upita Najdina. To sto je Fudo potvrdio isto, iz svojih motiva, ne znaci puno.

Jos ne znam za koga cu glasati, ali znam za koga sigurno necu :wink:
jah jah
kamen spoticanja

#11414 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:I na kraju samo paradiranje rahmetli Huseinom je degutantno kao primjerom nekoga ko je strahovito uspjesan. Kao npr. Angela Merkel. U najmanju ruku covjek je institucionalizirao stranacko zaposljavanje, upropastio JP Grijanje, cuke lutalice postale konstitutivne, strane investicije postale mit, a zaposlenost opala. Propast sporta, kulture...
Tu se dobrim dijelom mozemo sloziti
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11415 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Freamon Lester wrote:I na kraju samo paradiranje rahmetli Huseinom je degutantno kao primjerom nekoga ko je strahovito uspjesan. Kao npr. Angela Merkel. U najmanju ruku covjek je institucionalizirao stranacko zaposljavanje, upropastio JP Grijanje, cuke lutalice postale konstitutivne, strane investicije postale mit, a zaposlenost opala. Propast sporta, kulture...
Da farsa bude potpuna: to je stanje na koje je vecina pristala, nadajuci se da ce i njima kapnuti koja mrvica, ili rezignacijom. Trecih nema jer su otisli ili se spremaju na put.

Sto neko dobro primjeti na temi Smijesna strana izbora, onaj jadnicak Konstantin iz Teslica naivno vjeruje da je narod protiv onoga sto on napada onako zučno.
Freamon Lester

#11416 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

_BataZiv_0809 wrote:
Da farsa bude potpuna: to je stanje na koje je vecina pristala, nadajuci se da ce i njima kapnuti koja mrvica, ili rezignacijom. Trecih nema jer su otisli ili se spremaju na put.

Sto neko dobro primjeti na temi Smijesna strana izbora, onaj jadnicak Konstantin iz Teslica naivno vjeruje da je narod protiv onoga sto on napada onako zučno.
Rekao sam ranije na ovoj temi. Ovi ako opet dobiju ovaj tupavi narod cu prestati zaliti.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11417 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Freamon Lester wrote:
Rekao sam ranije na ovoj temi. Ovi ako opet dobiju ovaj tupavi narod cu prestati zaliti.
Ja sam prestao nakon sto sam vidio rezultate izbora u poplavljenim podrucjima.
Casual's

#11418 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Mirad je i dalje najbolja opcija, a ne zayebajem se.
belfy

#11419 Re: Zeničani

Post by belfy »

Norm wrote:
belfy wrote:
Norm wrote:...ali ni to nije sve, iz opcinskog budjeta se Dzananovicu placa godisnja renta za onaj dio koji se koristi kao parking (mislim da je milion i nesto)...ali ni to nije sve, Dzananovic ima jahtu koja na sebi ima samo 80.000 KM dodatne opreme...ali ni to nije sve, od svih tih halal nasih para napravio i uvakufio dzamiju...ali ni to nije sve...covjek je sposoban, a mi smo ovce...
ti i jesi ovca, jer vjerujes svemu sto cujes i procitas.
...jesam, ovca sam jer sam bio patriota i ostao u svome gradu i zemlji, jesam ovca sam jer nisam se prodao kao ti, jesam ovca sam jer nisam pristao na primitivizam i uhljebljenje od strane tvojih SDA-ovaca, jesam ovca sam jer ih kritikujem a ne branim kao ti, jesam ovca sam jer pokusavam ljudima otvoriti oci i dati informacije, koje sam btw licno cuo od doticnog na jednom sjelu kada se licno i personalno hvalio, jesam ovca sam jer ljudi ocitio vise vjeruju lazima masinerije kojoj pripadas nego svojim ocima i jesam OVCA sam jer se spustam na tvoj nivo i odgovaram ti...Cobane, objasni nam i povedi nas...
tebi su se neki klikeri izmjesali u glavi izgleda. pricas kao da me znas a fulas cijeli fudbal. niti sam se kome prodao, niti sam ikada branio (a vala ni glasao) za SDA, niti sam dio kakve masinerije (nisam clan niti jedne stranke, niti sam budzetlija). dakle svim ovim cime me pokusavas nalijepiti govori samo o tebi i o tome da se ti nikada ne mozes spustiti na moj nivo, jer si odabrao pogresan smjer za dostizanje istog.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11420 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Veselo na temi zadnjih dana, svak' se sa svakim zakačio. :lol:
BlackCaviar

#11421 Re: Zeničani

Post by BlackCaviar »

Jimmy McNulty wrote:Veselo na temi zadnjih dana, svak' se sa svakim zakačio. :lol:
Sad treba napravit ono okupljanje, bilo bi svega :D
Freamon Lester

#11422 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Jimmy McNulty wrote:Veselo na temi zadnjih dana, svak' se sa svakim zakačio. :lol:
:kiss:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11423 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Letile bi flaše po ZS-u poslije treće ture. :D
Freamon Lester wrote: :kiss:
:pasamoj:
kamen spoticanja

#11424 Re: Zeničani

:mrgreen:
ExNihilo

#11425 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Tačno tako. Nije najtragičnije što se kite Husom, već što je Huso mjera uspjeha. :-)

Haman da Naidin ne istupa u javnost mnogo. Koliko sam upratio, ono predstavljanje i ovaj tekstualni intervju na Klixu, to je to...Bit će da se drži one - bolje šutjeti i biti smatram glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Ili jednostavno zna da je narod glup i po defaultu glasa za SDA, pa nema potrebe da talasa.

---

@Norm, ne možeš svakoga ko ti replicira optuživati da je SDA. Ne znam ima li na temi osobe koju nisi optužio na sličan način. Smirimo svi strasti...pravi neprijatelj je @kamen spoticanja. :lol:

Šalim se, kamenčiću. :D
Post Reply