SDA-All about

Post Reply
Havatar

#11401 Re: SDA-All about

Post by Havatar »

cetmi wrote:Naš narod nije neobrazovan, a posebno nije primitivan. Molim vas da govorite samo u svoje ime i u ime svoje porodice.
Ponosan sam što pripadam ovom narodu.
:thumbup:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#11402 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Patriotizam i ljubav prema domovini i svome narodu se dokazuje djelima ne ispraznim riječima ''ponosan sam''. Prestanimo se lagati i počnimo se pod hitno mijenjati. Ovako se ne ponašaju obrazovani i civilizirani ljudi.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tyrE#t=148
Liga Rojalista

#11403 Re: SDA-All about

Post by Liga Rojalista »

antimobbing wrote:
Liga Rojalista wrote: Ti se ono izjašnjavaš ko Bosanac?Što se brineš onda za kako ti kažeš "bošnjačku fukaru"?
Ko se izjašnjava kao Bosanac? Pročitaj pažljivo šta sam napisao. Napisao sam da Bošnjački kvazi-intelektualci nikada nisu sjeli zajednički za stol i napravili detaljnu analizu, koji naziv je najkorisniji za naš narod. Naravno da ću se izjasniti kao Bošnjak da ne bi kao narod bili u manjini, jer taj naziv nam je svima nametnuo neki polupismeni SDA komunista koji se stidi svoje vjere i porijekla. Bitno je biti Bošnjak ali važnije od toga je biti slobodan čovjek u vlastitoj zemlji. Uskoro ćemo sa vazalom Bake-Begom na čelu biti Bošnjaci-vazali i građani drugog reda u vlastitoj zemlji. Također, uopće se ne brinem za Bošnjačku Fukaru ili kako je pogrdno Begovi i Age zovu ''Svjetina'' jer ništa bolje nisu ni zaslužili ljubeći skute Bake-Bega i Ali-Bega Budnje.
Nije to tako jednostavno kako ti misliš.SDA je krajem rata bila velika stranka i patila je od problema sa kojom se suočavaju velike stranke.To su ospianje kvalitetnog kadra,primanja svega i svakoga i ulazak u koalicije sa sumnjivim partnerima.Glupo je sve to svezat u jedna džak i natovarit na njihova pleća.Problem ove države su indolentnost i inertnost prije svega Bošnjaka,ponašamo se kao mirna i tiha većina koja se pusti da je vodaju agresivne manjine srba i hrvata.Sa druge strane problemi su u 2 entitetskom uređenju.Nisu političari krivi,većinom su krivi SRPSKI političari iz RS koji ne daju da se usvoji zakon o odlaganju smeća npr.kud ces banalnije od tog.Za ovo naziv Bošnjak se ne slažem.Nisu ga nametnuli,i nije bio jedan polupismeni covjek vec je to bila intelektualna elita naseg naroda koja je mnogo pametnija od nas i koja je odlucila da se taj drevni naziv povrati nazad.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#11404 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Liga Rojalista wrote:Nisu političari krivi
Naravno da su krivi jer kriza se generira od vrha prema dnu. Onaj ko je u samom vrhu je najodgovorniji za sve. O načinu kako funkcionira prijenos krize iz vrha prema dnu hijerarhije ovdje je napisano na stotine postova. U slučaju SDA, isključivi i jedini krivac za sve je bezlični Tihić koji je od Narodnog pokreta Bošnjaka napravio bezveznu i korumpiranu Stranku, a od Bošnjaka kojima se čitav svijet divio u ratu ponižen, bezličan i bezidejan narod. Isključivu krivicu za ovakvo teško stanje u kojem se nalazi naš Bošnjački narod i država BiH vidim u bezidejnoj, beskičmenjačkoj i korumpiranoj politici koju vodi bivši komunista, a današnji multi-milioner Tihić i kvazi-elita okupljena oko njega.
Liga Rojalista

#11405 Re: SDA-All about

Post by Liga Rojalista »

antimobbing wrote:
Naravno da su krivi jer kriza se generira od vrha prema dnu. Onaj ko je u samom vrhu je najodgovorniji za sve. O načinu kako funkcionira prijenos krize iz vrha prema dnu hijerarhije ovdje je napisano na stotine postova. U slučaju SDA, isključivi i jedini krivac za sve je bezlični Tihić koji je od Narodnog pokreta Bošnjaka napravio bezveznu i korumpiranu Stranku, a od Bošnjaka kojima se čitav svijet divio u ratu ponižen, bezličan i bezidejan narod. Isključivu krivicu za ovakvo teško stanje vidim u bezidejnoj, beskičmenjačkoj i korumpiranoj politici koju vodi bivši komunista, a današnji multi-milioner Tihić i kvazi-elita okupljena oko njega.
Razumijemo se ja i ti dobro.Niko od nas nije zadovoljan SDA politikom koja je mogla biti bolja.Međutim u svojoj žustrini i nezadovoljstvu zaboravljas jednu cinjenicu.Mi ne zivimo sami u ovoj drzavi.U drzavi zive jos neki narodi i ljudi koji rade sve ama bas sve da se iz ovih govana nikad ne izvucemo.Srbi i hrvati imaju i političku ekonomsku i institucionalnu moć da koče svaki napredak.Koliko god SDA bila super stranka a njene vođe napredne i velike(sto nije slucaj trenutno)opet se niste ne bi moglo uraditi.Investicije idu preko drzavnih institucija rijetko preko entitetskih.A u drzavnim insitucijama sjede pogodi ko?

Ovo me podsjeca na jednog ucesnika protesta JMBG na TV-u kad su ga pitali ko je kriv za ovo.On ko iz topa politicari Bakir,Tihic i sl (ona standarda spika....).Nisu krivi politicari....vec politicari iz RS-a!Jedini spas ove zemlje je nacionalna bosnjacka drzava zajedno sa ukidanjem entiteta i centraliziranom vlašću.
antimobbing

#11406 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Liga Rojalista wrote:
antimobbing wrote:
Naravno da su krivi jer kriza se generira od vrha prema dnu. Onaj ko je u samom vrhu je najodgovorniji za sve. O načinu kako funkcionira prijenos krize iz vrha prema dnu hijerarhije ovdje je napisano na stotine postova. U slučaju SDA, isključivi i jedini krivac za sve je bezlični Tihić koji je od Narodnog pokreta Bošnjaka napravio bezveznu i korumpiranu Stranku, a od Bošnjaka kojima se čitav svijet divio u ratu ponižen, bezličan i bezidejan narod. Isključivu krivicu za ovakvo teško stanje vidim u bezidejnoj, beskičmenjačkoj i korumpiranoj politici koju vodi bivši komunista, a današnji multi-milioner Tihić i kvazi-elita okupljena oko njega.
Razumijemo se ja i ti dobro.Niko od nas nije zadovoljan SDA politikom koja je mogla biti bolja.Međutim u svojoj žustrini i nezadovoljstvu zaboravljas jednu cinjenicu.Mi ne zivimo sami u ovoj drzavi.U drzavi zive jos neki narodi i ljudi koji rade sve ama bas sve da se iz ovih govana nikad ne izvucemo.Srbi i hrvati imaju i političku ekonomsku i institucionalnu moć da koče svaki napredak.Koliko god SDA bila super stranka a njene vođe napredne i velike(sto nije slucaj trenutno)opet se niste ne bi moglo uraditi.Investicije idu preko drzavnih institucija rijetko preko entitetskih.A u drzavnim insitucijama sjede pogodi ko?

Ovo me podsjeca na jednog ucesnika protesta JMBG na TV-u kad su ga pitali ko je kriv za ovo.On ko iz topa politicari Bakir,Tihic i sl (ona standarda spika....).Nisu krivi politicari....vec politicari iz RS-a!Jedini spas ove zemlje je nacionalna bosnjacka drzava zajedno sa ukidanjem entiteta i centraliziranom vlašću.
Vjeruj mi, za sve su krivi korumpirani i nesposobni bošnjački političari u liku i nedjelu komuniste Tihića. Srbe i Hrvate samo zanima biznis i novac. Da su naši bošnjački političari sposobni, pošteni i prije svega normalni i da se bave razvojem države BiH i obrazovanjem svoga naroda niko ih ne bi ucjenjivao već bi svi jedva čekali da žive sa nama. Možda će ti ovo zvučati malo nestvarno ali vjeruj mi da su naši bošnjački političari pošteni i kako treba Srbi i Hrvati bi preko noći sa nama napravili državu jer mi smo većinski narod od kojeg sve zavisi. Tihić jednostavno ne čini štetu samo Bošnjacima već i Srbima i Hrvatima. Eno, čitava država voli onog industrijalca Bekta jer čovjek je pokrenuo biznis i u svojoj firmi zapošljava Bošnjake, Srbe i Hrvate dok u isto vrijeme Tihić i kvazi-elita okupljena oko njega mantra jednu te istu priču već 20 godina, a narod isto k'o da mu bace sihire glasa za njih.
Last edited by antimobbing on 25/09/2013 18:41, edited 1 time in total.
antimobbing

#11407 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Šta se nazire? Jeli da sam Srbin ili Hrvat? :lol:
antimobbing

#11408 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Dobro, nepismen sam, objasni mi i prosvijetli me. Zaista bih volio da nisam upravu i da griješim. Ovdje svakako pišemo da mi nešto saznamo jer oni imaju milione i zaboli ih za naše pisanje.
antimobbing

#11409 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

:thumbup: A to, hvala ti ispravit ćemo. :D
_majevica_

#11410 Re: SDA-All about

Post by _majevica_ »

Sta ste to bzv zafuntali...leptir je solidno opisao lopove u SDA...
jon_jovi

#11411 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

Dakle, ovdje niko ne dovodi u pitanje stvarno stanje sa SDA. Svi se slažu da je ta stranka sama propast. Jedino se ne slažemo oko stanja naroda. Jedni tvrde narod propao moralno i materijalno a drugi da nije do naroda. Važno je utvrditi stanje narodne svijesti jer od toga zavisi dalji tok stvari.
antimobbing

#11412 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Naravno, naš narod je dobar ali kada kažem 'neobrazovan' mislim na ovu primitivnost ''šuti i trpi''. Drugo, vezano za ovo što kažeš otiđi do Centrale SDA i sa njima porazgovaraj, vjeruj mi rado bih to uradio i nagovorio im se svašta ali to su bezlični likovi bez ikakvog karaktera i morala. Poslije izbora ko hinje zatvore vrata svima ispred nosa i nikog ne primaju na razgovor, osim onih koji im donose poklone i lovu za zapošljavanje ili da kupe neku važnu državnu poziciju.
bogumila

#11413 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

antimobbing da je to tacno ne bi NIKAD dobili izbore, a ne 20 godina zaredom
jon_jovi

#11414 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

U tome i jeste problem što dobiju svaki put.
antimobbing

#11415 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

@bogumila,

Naravno da je tačno, otiđi sama pa ćeš se uvjeriti. Izbori se dobivaju uloženim milionima, da su siromašni sigurno ne bi dobili izbore. Vidiš da u BiH na izborima pobjeđuju samo bogataši koji ima milione. U BiH sirotinje nigdje nema u Vlasti ni u svijetu, osim onog starog ekscentrika Jose Mujice iz Urugvaja koji s' vremena na vrijeme navrati na ovaj forum. :D

Pogledaj koje su to cifre: http://www.vecernji.ba/vijesti/silajdzi ... nak-253235

Tihić je za mjesec dana koliko su trajali prošli izbori potrošio 3.130.000 miliona KM. Uglavnom, radi se o novcu od poreskih PDV obveznika koji plaćaju sve namete državi i rate kredita sa najvećim kamatnim stopama u Regiji.

Razmisli samo kolika je klasna razlika između multi-milionera Tihića koji živi u Importane Centru u stanu vrijednom preko 1.000.000 milion KM koji je kupio za gotov novac i SDA birača koji su doživotnom ropstvu kod stranih Banaka jer su kupili neke jednosobne i dvosobne stančiće od 100.000 KM uz još toliko kamate na ovu cifru?

Iduće 2014 godine, opet će da potroše desetine miliona KM, novca nas PDV obveznika za samo mjesec dana koliko budu trajali izbori. Građani čijim novcem se sve to financira od toga neće imati ništa, osim nastavka eksploatacije i zapadanja u dublju financijsku agoniju.

Pobjednici na izborima 2014 godine će opet biti isti multi-milioneri, a totalni gubitnici će biti bošnjačka sirotinja koja ih financira preko razno-raznih nameta kao što je PDV već dvadeset godina.
bogumila

#11416 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

da trebaju pare za izbore, trebaju. medjutim mali dio toga je od poreznih obveznika.

Politička stranka može osigurati sredstva samo iz:
a) članarina;
b) priloga pravnih i fizičkih osoba;
c) prihoda od imovine u vlasništvu političke stranke;
d) proračuna BiH za financiranje parlamentarnih grupa, sukladno članku 10. ovog zakona;
e) dobiti od poduzeća koja su u vlasništvu političke stranke.

samo ovo pod d) je tzv. "nas novac" od gradjana.

tihic nije kupio stan za kes nego na kredit, vec je ta "afera" davno rasvijetljena. a na kredit sto i ne bi sa onolikom platom. nije bio milion nego oko 400K.

ja nemam neku basnoslovnu platu al razmisljam o gradnji kuce i to ce me doc sigurno 200,000. kad mogu ja 200 logicno je da on moze 400. te "klasne razlike", ne lozim se na to. vazda ce neko imat neko nece. sta sad. tako je otkad je svijeta i vijeka.

tog troska od desetina miliona maraka za izbore nas ne moze niko spasit, to se mora dat i vazda ce se davat, il nikad nece ni bit izbora. mislim ne znam sta je tvoja poenta.

pdv se isto mora placat i treba da se placa. najnizi nam je u regionu, mozda i u evropi, ni tu ne kontam za sta se ti zalazes? da ga ne placamo?

fakat ne kontam poentu ovih tvojih pitanja? jel da nemamo izbora i ne placamo porez drzavi? sta?
ovo bez ikakvih stranackih konotacija, sasvim je svejedno jel u pitanju tihic il peti deseti.
antimobbing

#11417 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

De ba @bogumila ...

Poenta sve priče jeste, da je perverzno i bezdušno potrošiti desetine miliona KM za par dana tokom Izbora u zemlji u kojoj postoje emisije ''Ispuni mi želju'' i bukvalno se umire se jer ljudi nemaju 1.700 KM.

Kako ih nije sramota ući u džamiju?

Ustvari, to je sasvim razumljivo jer po dr. Robertu Hare pate od totalnog duševnog mrtvila i nedostatka normalnih ljudskih osjećanja kao što je 1.) nedostatak grižnje savjesti i 2.) potpuni nedostatak suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Oni ova osjećanja nemaju u sebi već ih samo nesvjesno mimikom oponašaju. Kada gledate Tihića, rekli biste da je to neki čovjek put merhameta u sebi, a ustvari njegova djela pokazuju samo duševno mrtvilo i bezosjećajnost prema egzistencijalnim potrebama birača i poreskih PDV obveznika koji ga financiraju.

Imovina multi-milionera Tihića od 03:02 minute ...

Opće je poznato da multi-milioner Tihić ima samo 26.000 KM kredita i ovu imovinu vrijednu nekoliko miliona KM je kupio za gotov novac.

Klasna razlika između multi-milionera Tihića i BiH građana u doživotnom ropstvu kod stranih Banaka koji glasaju za njega mjeri se u milionima KM svjetlosnih godina.

Izbori se dobivaju isključivo novcem, uglavnom od PDV obveznika i samo multi-milioneri mogu biti u vlasti.

Iduće izbore 2014 godine, multi-milioneri poput Tihića opet će potrošiti desetine miliona KM od poreskih PDV obveznika tokom nekoliko dana i njegova privatna stranka će pobijediti. Apsolutni gubitnici izbora će biti prezadužena Bošnjačka sirotinja koja će za njih opet glasati, kao što to radi već 20 godina ''opsihrena'' njihovim patološkim lažima, grandioznošću blještavila sa televizije i Jumbo plakata.
antimobbing

#11418 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Bacanje ''sihira'' napaćenom bošnjačkom narodu u agoniji i razvlačenje pameti se nastavlja …
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraje ... /130926004

U Sarajevu sastanak rukovodstava SDA i HDZ-a BiH
Danas u 16.00 sati multi-milioner Tihić i multi-milioner Čović će igrati stolnog tenisa igrajući se ''ping-pong'' lopticom marke ''zdravi razum'' ljudi u ovoj zemlji i vrijeđajući inteligenciju naroda koji za njih glasa već 20 godina.

Image
jon_jovi

#11419 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

bogumila wrote:da trebaju pare za izbore, trebaju. medjutim mali dio toga je od poreznih obveznika.

Politička stranka može osigurati sredstva samo iz:
a) članarina;
b) priloga pravnih i fizičkih osoba;
c) prihoda od imovine u vlasništvu političke stranke;
d) proračuna BiH za financiranje parlamentarnih grupa, sukladno članku 10. ovog zakona;
e) dobiti od poduzeća koja su u vlasništvu političke stranke.

samo ovo pod d) je tzv. "nas novac" od gradjana.

tihic nije kupio stan za kes nego na kredit, vec je ta "afera" davno rasvijetljena. a na kredit sto i ne bi sa onolikom platom. nije bio milion nego oko 400K.

ja nemam neku basnoslovnu platu al razmisljam o gradnji kuce i to ce me doc sigurno 200,000. kad mogu ja 200 logicno je da on moze 400. te "klasne razlike", ne lozim se na to. vazda ce neko imat neko nece. sta sad. tako je otkad je svijeta i vijeka.

tog troska od desetina miliona maraka za izbore nas ne moze niko spasit, to se mora dat i vazda ce se davat, il nikad nece ni bit izbora. mislim ne znam sta je tvoja poenta.

pdv se isto mora placat i treba da se placa. najnizi nam je u regionu, mozda i u evropi, ni tu ne kontam za sta se ti zalazes? da ga ne placamo?

fakat ne kontam poentu ovih tvojih pitanja? jel da nemamo izbora i ne placamo porez drzavi? sta?
ovo bez ikakvih stranackih konotacija, sasvim je svejedno jel u pitanju tihic il peti deseti.
Znam ja da je vama budžetlijama dobro. Izmišljate institucije i radna mjesta pa se onda tamo uvalite na dobre plaće. SDA i ne bi mogla vladati bez ovog birokratskog aparata. Ćopa Suljo, ćopate i vi. Njemu lijepo a vama fino.
Poenta SDA i onih koji ih opravdavaju jeste: mi vas prcamo ali vas prcamo za vaše dobro. Jeste nepravda je ali je to za vaše dobro. Što je najgore masa ovakvo nešto prihvaća.
antimobbing

#11420 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

jon_jovi wrote:Dakle, ovdje niko ne dovodi u pitanje stvarno stanje sa SDA. Svi se slažu da je ta stranka sama propast. Jedino se ne slažemo oko stanja naroda. Jedni tvrde narod propao moralno i materijalno a drugi da nije do naroda. Važno je utvrditi stanje narodne svijesti jer od toga zavisi dalji tok stvari.
Vezano za psiho-analizu naroda koji žive na ovim prostorima možemo zaključiti da smo svi zajedno bez obzira na naciju tokom ovih dvadeset godina uslijed mimikrije, veoma razvili poniznost prema zulumćarima, begovima i agama to jeste, jednom riječju prema svima koji su bogati i u poziciji vlasti. Jednostavno, BiH sirotinja je navikla da bude niža, ropska klasa koja se svakodnevno ulaguje begovima i agama. Sa druge strane, uslijed utjecaja psiho-patogene bezdušnosti kvazi-elite na vlasti koje nema grižnje savjesti, suosjećanja i empatije prema vlastitom narodu, njene veoma izražene surovosti, nasilja i potpune socijalne neosjetljivosti prema siromašnima, utjecale su na mentalitet našeg naroda da ih iz straha za egzistenciju podražava decenijima. Poslušnost i napor siromašnih vazala da se ugodi željama i ukusu bogatih begova i aga glavni su uzrok agonije u kojoj se nalazi naš narod. Snishodljivost i ulagivanje moćnima i moćnicima je bitna osobina vazalske psihe i malograđanštine koja je došla u stadij psihopatologije.

Image
Last edited by antimobbing on 28/09/2013 12:30, edited 3 times in total.
guruman

#11421 Re: SDA-All about

Post by guruman »

Implementacija evropskih ptravila dovela bi zasigurno do pozitivnih pomaka ojađenim Bosancima i Hercegovcima.Ali
taj poso je postao neviđena nauka da bi se i Nikola Tesla konsternirao.SDA provodi osmanlijska pravila u svim sferama i u taj okvir neovlašteno su ugurali vjeru kao template u svim svojim aktivnostima.Bilesi i zastava im je zelena.Vratite nam otetu boju u spektru boja.
Da li se iko upitao na koji naćin oni dobiju večinu na izborima.Evo rješenja zagonetke.Tzv. međunarodna zajednica treba pod hitno da prestane da se bavi glupiranjem sa svojim posmatračima i bavljenja nekim pojedincima koji nam u realnom životu ništa ne znaće.
Izbori se ovdje uzimaju na temelju inženjeringa.Bezbroj je primjera da su članovi te a možda i nekih drugih partija koji su u izbornim - prebrojavačkim skupinama trpali lističe tj.glasove na svoju stranu.To su ti mali ljudi koje je stranka posijala na osjetljivim mjestima.Praktično su nam ubacili opasan virus a narod pati od neizlječive bolesti.
Nakon izbora ako šta nije odrađeno po njihovoj volji ili promaklo to se dopunjava koalicijama sa minornim strankama radi postizanja večine u vladajučim tijelima (nakon temeljitih matematičkih operacija-koga,koliko košta itd.)
Pošto svi znamo da se u SAD-u glasa uz pomoć elektronski dizajniranih lističa ,koji su kodirani,jasno je da će ovdje ako bi i mi imali isto, mali zaslužnici stranke ostati bez posla,bit će odbačeni kao opušak,od strane "svojih".
To bi bila izistinska pomoć ovom izbezumljenom narodu,a ne ono što im sadašnji čimbenici poturaju,ne pitajući nas nizašta.To je evropski put ako ga iko u Evropi može prepoznati.
Havatar

#11422 Re: SDA-All about

Post by Havatar »

guruman wrote:Implementacija evropskih ptravila dovela bi zasigurno do pozitivnih pomaka ojađenim Bosancima i Hercegovcima.Ali
taj poso je postao neviđena nauka da bi se i Nikola Tesla konsternirao.SDA provodi osmanlijska pravila u svim sferama i u taj okvir neovlašteno su ugurali vjeru kao template u svim svojim aktivnostima.Bilesi i zastava im je zelena.Vratite nam otetu boju u spektru boja.
Da li se iko upitao na koji naćin oni dobiju večinu na izborima.Evo rješenja zagonetke.Tzv. međunarodna zajednica treba pod hitno da prestane da se bavi glupiranjem sa svojim posmatračima i bavljenja nekim pojedincima koji nam u realnom životu ništa ne znaće.
Izbori se ovdje uzimaju na temelju inženjeringa.Bezbroj je primjera da su članovi te a možda i nekih drugih partija koji su u izbornim - prebrojavačkim skupinama trpali lističe tj.glasove na svoju stranu.To su ti mali ljudi koje je stranka posijala na osjetljivim mjestima.Praktično su nam ubacili opasan virus a narod pati od neizlječive bolesti.
Nakon izbora ako šta nije odrađeno po njihovoj volji ili promaklo to se dopunjava koalicijama sa minornim strankama radi postizanja večine u vladajučim tijelima (nakon temeljitih matematičkih operacija-koga,koliko košta itd.)
Pošto svi znamo da se u SAD-u glasa uz pomoć elektronski dizajniranih lističa ,koji su kodirani,jasno je da će ovdje ako bi i mi imali isto, mali zaslužnici stranke ostati bez posla,bit će odbačeni kao opušak,od strane "svojih".
To bi bila izistinska pomoć ovom izbezumljenom narodu,a ne ono što im sadašnji čimbenici poturaju,ne pitajući nas nizašta.To je evropski put ako ga iko u Evropi može prepoznati.
Pogledaj kako je Bush postao predsjednik Amerike pa onda pricaj o izborima u Americi.
guruman

#11423 Re: SDA-All about

Post by guruman »

@Havatar Pogledaj kako je Bush postao predsjednik Amerike pa onda pricaj o izborima u Americi.

Sad si me uvjerio u ono što sumnjam već 20 godina. Jel to vi njih kopirate (mislim iz konteksta ono što vam treba).
Elektroniku ste zamjenili ručnim radom.Nemaš ti pojma o izborima a pogotovo o elektronici.Reci tim svojima da su ljudi davno kročili na mjesec a posebno to naglasi agama i begovima,koji su do prije neki dan vagali i varali na kantarima po bosanskim pijacama.
Havatar

#11424 Re: SDA-All about

Post by Havatar »

guruman wrote:@Havatar Pogledaj kako je Bush postao predsjednik Amerike pa onda pricaj o izborima u Americi.

Sad si me uvjerio u ono što sumnjam već 20 godina. Jel to vi njih kopirate (mislim iz konteksta ono što vam treba).
Elektroniku ste zamjenili ručnim radom.Nemaš ti pojma o izborima a pogotovo o elektronici.Reci tim svojima da su ljudi davno kročili na mjesec a posebno to naglasi agama i begovima,koji su do prije neki dan vagali i varali na kantarima po bosanskim pijacama.
Ja nemam sa njima nista ali moram da ti ukazem na to da izbori u Americi i njihov izborni zakon nisu uzor koji bilo koja zemlja treba da slijedi
Paranoid

#11425 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

guruman wrote: Sad si me uvjerio u ono što sumnjam već 20 godina.
Ejsss sumnjo 20 godina... :lol: :lol:

Age, begovi veliš...varali na kantaru... :lol: :lol: pa ima li i jedna slika age ili bega kako vaga na kantaru?
Post Reply