Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kvalitetno oprati tepihe,cilime,staze i ostale podne prostirke po principu dodju uzmu,odnesu,operu i vrate, a da ne bude uzeli cilim 3x2 vratili otirac za pred ulazna vrata.Imao sam neke brojeve zvao valjda ne rade vise sta li a gospodja ne popusta.
Bilo je rijeci o ovome sigurno hiljadu puta ali da ne bih sad trazila po temi (a mozda su se stvari promjenile), gdje u Sa povoljno i brzo izraditi slike?
VenomousV wrote:Bilo je rijeci o ovome sigurno hiljadu puta ali da ne bih sad trazila po temi (a mozda su se stvari promjenile), gdje u Sa povoljno i brzo izraditi slike?
VenomousV wrote:Bilo je rijeci o ovome sigurno hiljadu puta ali da ne bih sad trazila po temi (a mozda su se stvari promjenile), gdje u Sa povoljno i brzo izraditi slike?
Ako ti je blizu ima u envera sehovica,zgrada gdje je Nagib,10m prema socijalnom u istoj zgradi.
Mi tu radimo,na usb-u doneses i za nekih sat dva bude sve gotovo,a cijenu ne znam
Chustaa wrote:ima li ko da pravi kontektore punjenja na tabletu? isao sam u hustel, ali nisu imali taj konektor.
I u mene ga curica u.rala ali slučajno sam ih vidjeo u penny-u onom na stupu , nalazi se na spratu na onim bočnim polivama sa ostalim pc isl. Glupostima , ja sam ih odma dva kupio , ugl cini se da je original....
Ako ti je blizu ima u envera sehovica,zgrada gdje je Nagib,10m prema socijalnom u istoj zgradi.
Mi tu radimo,na usb-u doneses i za nekih sat dva bude sve gotovo,a cijenu ne znam
Pretpostavljam da nije sa one strane gdje je Sarajevo stan nego druge, do ceste?
Nije bas usputno ali mi je blizu, hvala
Steta sto ne znas za cijenu jer cu imati makar 200 komaTa
Raspitaj se koliko kosta repromaterijal za izradu slika na onim sony aparatima za izradu slika pa skontaj nalazis li se u tome ili po ovim foto radnjama