Neko frfljanje kroz nos od cega samo mozes naslutiti povremeno alaami.MOSALJOZE wrote:Bru brud brudaa brudd brud brudaaa aa vid ovo brud brudaaaatempuser wrote:Ovo je fakat bila masa bez definisanog oblika koja komunicira tesko razumljivim jezikom!![]()
Sjedio sam sa jednim brudom bemve 250+konja,sjoj chip na chipu bruda.
Imao seat 7 puta turbinu radio brud brud bruda.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#11401 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- MOSALJOZE
#11402 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Predložio mi je bruda 16",znači jesu sjedišta dobra al moraju bit reKaro,ova žuta govna od sijalica skloniti,ima soćiva za 25 km.Jebo policiju ne smiju ništa zbog zatamnjenih stakala,nema osnove bruda itd..bitanga_sa_otesa wrote:zaboravili ste ulozeni trud i to...malo ga spusti i zatamni
Udjem u njegovo bruda haman na rezervi itd itd....
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11403 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
samo biGsenon bajo moj bez soĆivaMOSALJOZE wrote: Predložio mi je bruda 16",znači jesu sjedišta dobra al moraju bit reKaro,ova žuta govna od sijalica skloniti,ima soćiva za 25 km.Jebo policiju ne smiju ništa zbog zatamnjenih stakala,nema osnove bruda itd..
Udjem u njegovo bruda haman na rezervi itd itd....
da si ga podigao na dizalicu bilo bi tu guma na kardanu,nosaci motora,Ćek enĐin sigurno svijetli stereo sa rezervom ,erbegovi surround
sive mase nedostaje u izobilju,Ćip je samo bitan ocam.
p.s. ja bi ti predlozio sedamnaje one ne otkidaju trapove vec komade sasije
- MOSALJOZE
#11404 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svakakvih auta sam vidio,al bruda što jedna ćvrka gti 180 ks(ide 250 bez problema)troši samo 5.5-6l Sarajevo-Tuzla.Mene bilo stid reć ds u gradu troši 7 pomislit će da lažem.
- bitanga_sa_otesa
#11405 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tu je krvolok Ćipovo na stejĐ 4....mozel za sat do tuzle?
- MOSALJOZE
- bitanga_sa_otesa
#11407 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nista spor je taj...
- amar1994
-
tempuser
#11409 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad smo do puta u Tz, nema nista bez mirzeta!
- Dope_Man
#11410 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kod kampusa, malo prije semafora u smijeru grada, na cesti lezi motorista, hitna ga priprema da ga pokupe. Cini se ziv i zdrav iz trama, bio je svjestan i pomjerao noge dok su mu glavu drzali. Na cesti motor i malo iza auto s kojim se sudario.
Je li se samo meni cini ili se bas ovdje oko kampusa, i to uvijek u smijeru grada, bas cesto desavaju manji ili visi sudari?
Je li se samo meni cini ili se bas ovdje oko kampusa, i to uvijek u smijeru grada, bas cesto desavaju manji ili visi sudari?
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#11411 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa ja, klocevi voze 60 KM/h i onda pred radarom spuca po kočnici ko da radar okida na 40 KM/hDope_Man wrote:Kod kampusa, malo prije semafora u smijeru grada, na cesti lezi motorista, hitna ga priprema da ga pokupe. Cini se ziv i zdrav iz trama, bio je svjestan i pomjerao noge dok su mu glavu drzali. Na cesti motor i malo iza auto s kojim se sudario.
- woodman
#11412 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170825013Dope_Man wrote:Kod kampusa, malo prije semafora u smijeru grada, na cesti lezi motorista, hitna ga priprema da ga pokupe. Cini se ziv i zdrav iz trama, bio je svjestan i pomjerao noge dok su mu glavu drzali. Na cesti motor i malo iza auto s kojim se sudario.
- Dope_Man
#11413 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tu nije radar, radar je sa druge strane, u smijeru Ilidze, a ovo i drugi sudari koji mi padaju na pamet su u smijeru grada gdje je jedini rada onaj novi na Pofalicima.liaar wrote:Pa ja, klocevi voze 60 KM/h i onda pred radarom spuca po kočnici ko da radar okida na 40 KM/hDope_Man wrote:Kod kampusa, malo prije semafora u smijeru grada, na cesti lezi motorista, hitna ga priprema da ga pokupe. Cini se ziv i zdrav iz trama, bio je svjestan i pomjerao noge dok su mu glavu drzali. Na cesti motor i malo iza auto s kojim se sudario.
Mada se slazem, toga na svakom radaru koliko hoces. Mozda i ne bi svi kocili, ali kako je kolona dovoljno je da jedan zakoci i izazove lancanu reakciju spominjanja osobe koja ga je rodila.
- Dope_Man
#11414 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je to.. mada nista novo iz clanka nisam naucio.woodman wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170825013Dope_Man wrote:Kod kampusa, malo prije semafora u smijeru grada, na cesti lezi motorista, hitna ga priprema da ga pokupe. Cini se ziv i zdrav iz trama, bio je svjestan i pomjerao noge dok su mu glavu drzali. Na cesti motor i malo iza auto s kojim se sudario.
- Ned071
#11415 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ko bas ne mora, neka ne ide kroz safeta zajke... juce popodne raskopana desna traka, radi se na kruznom toku, povelika je guzva...
- amar1994
#11416 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prosao juce ali preko pune lijevom stranom
- Ned071
#11417 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
imas znakove, imas traku na sredini, al jok, ono navrlo na lijevu stranu... ccccc 
- amar1994
#11418 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne bi ga lomio taman kaznu dobioNed071 wrote:imas znakove, imas traku na sredini, al jok, ono navrlo na lijevu stranu... ccccc
- omega369
#11419 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitanga_sa_otesa wrote:tu je krvolok Ćipovo na stejĐ 4....mozel za sat do tuzle?
cuj stejđ 4
Sjetim se prije deset godina idu cetvorica autopijacom, centralni baja kaze jesam vam rekao da cu imati najbolju dvojku u gradu. Sateliti u glas - jesi vala! ja gledam....
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#11420 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tek kasnije sam vidio slike, tako da je ovo bilo proklizavanje pri velikoj brzini i kočenju.Dope_Man wrote:Tu nije radar, radar je sa druge strane, u smijeru Ilidze, a ovo i drugi sudari koji mi padaju na pamet su u smijeru grada gdje je jedini rada onaj novi na Pofalicima.liaar wrote:Pa ja, klocevi voze 60 KM/h i onda pred radarom spuca po kočnici ko da radar okida na 40 KM/hDope_Man wrote:Kod kampusa, malo prije semafora u smijeru grada, na cesti lezi motorista, hitna ga priprema da ga pokupe. Cini se ziv i zdrav iz trama, bio je svjestan i pomjerao noge dok su mu glavu drzali. Na cesti motor i malo iza auto s kojim se sudario.
Mada se slazem, toga na svakom radaru koliko hoces. Mozda i ne bi svi kocili, ali kako je kolona dovoljno je da jedan zakoci i izazove lancanu reakciju spominjanja osobe koja ga je rodila.
Sjekao trake, neko mu se ubacio i proleti momak, pretpostavka.
- bitanga_sa_otesa
#11421 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa ja to je stejđ s velikim diznama ,tad najbolje ide ,a najmanje trosi,malo dimi crno i gori ćek enđin lampicaomega369 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
cuj stejđ 4![]()
![]()
oplakah ali, fakat
![]()
![]()
- Bullet Tooth Tony
#11422 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitanga_sa_otesa wrote:pa ja to je stejđ s velikim diznama ,tad najbolje ide ,a najmanje trosi,malo dimi crno i gori ćek enđin lampicaomega369 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
cuj stejđ 4![]()
![]()
oplakah ali, fakat
![]()
![]()
- basicm
#11423 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako su samo to nuspojave, dobar.
- triconja
#11424 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E raja bude li kad se ide Sarajevskom iz Janjica do Zenice ikakvih radara? Pitam za sebe, vozio sam malo brze nego sto treba.
Edit: Svi smo mi Mirzet u nekim situacijama
Edit: Svi smo mi Mirzet u nekim situacijama
-
condy
#11425 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da je bio vidio bi ga. U zadnje vrijeme policija mora biti uz radar sa upaljenom rotacijom, barem u ze-do kantonu. To su promjenili ne smiju vise ostavit radar i sakriti se. Tvoja sreca inace jer su ih prije sakrivali na dva mjesta na tom putu.. Pametnom i normalnom voznjom u buduce oduzi se!