Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ja ne kontam đe ovaj svijet žuri.
Zato i imamo ovoliko sudara svaki dan
Polahko, ne gori niđe
ne zurim nigdje ,al necu da guslam 30-40 za debilima,ogranicenje je 60....
Neki zure neki ne ... Neki su nervozni neki ne. Ja nekad nervozan i zurim idem preko ogranicenja i obilazim raju ..
Nekad izadjem da se lagano provozam glavnom i da malo razgledam ... Vozim 30-40 na sat i onda dodje mamlaz iza i nabije mi nos u guzicu vozio bi seset al ne more ... Ima da vozi 30 ko i ja.... Sto vise nabija nos ja usporavam ... Najmilije mi je takim likovima iza na skretanju za dobrinje sacekat na zelenom dok on grana i proci jedini na zuto ... Cekaj bilmezu dvi minute sad.
bitanga_sa_otesa wrote:sta je danas dan spore voznje i debila??? ilidza-skenderija i obrnuto svi voze 40 km/h.
razmaci medju autima 50-100m.
mame vam se najebem debilno sporaĆke gamizaĆke,skoro izgorih sVirenu...
lijepa u dusi wrote:Moze li se voziti auto s potvrdama koje se dobiju kad se preda za ponovnu registraciju auta? Napisase mi 100 KM kaznu jer sam bez saobracajne, pizda mu materina balava
Jebi ti to, ja ne ulazim u auto dok triput ne provjerim u novcanik dje licna i vozacka a pored novcanika dje saobracajna. I jos plus triput nesta proucim kad otvaram vrata, naravno desnom rukom i tri puta pljucnem lijevo desno za srecu. Nikad me policija do sad nije zaustavila .
Logovan wrote:Maloprije frajer ispred mene igra igricu. Koliko sam vidio, bila je neka strategija u pitanju, možda ona Clash od clans.
Prvo me je nervirao kako je polako vozio, pa me je iznervirao kako stoji na jednom mjestu, a upalilo se zeleno svjetlo i prostor ispred njega je bio toliki da su mogla tri ili četiri auta stati. On stoji i tipka jebo te, trubim jednom - ništa, trubim drugi put - jedva se pomakao.
Jebale vas i igrice i društvene mreže i poruke, itd. Draži su mi vozači koji su u bukvalno svakom segmentu spori k'o puževi, nego ovi koji konstantno nešto tipkaju.
Jaro ne rece jel lola koci i dodaje gas u isto vrijeme? Ako ne dodaje jos nije dostigao level Zenicke mrake .
lijepa u dusi wrote:Moze li se voziti auto s potvrdama koje se dobiju kad se preda za ponovnu registraciju auta? Napisase mi 100 KM kaznu jer sam bez saobracajne, pizda mu materina balava
ne moze, samo je saobracajna validan dokument
mora da su ti u osiguravajucoj kuci rekli da mozes voziti
znaci iako ti je auto jos uvijek registrovano ti predas za produzenje registracije i onda zovnes bihamk ili neku slep sluzbu i izvalis se jos stoju da ti ga odvuku kuci
znaci iako ti je auto jos uvijek registrovano ti predas za produzenje registracije i onda zovnes bihamk ili neku slep sluzbu i izvalis se jos stoju da ti ga odvuku kuci
Optimist wrote:Otkud da je kazna za neposjedovanje dokumenata 100 KM? Zar nije 40?
Zar nije neregistrovano vozilo? 4 joje
mozes ti registrovati mjesec prije isteka pa da opet nemas taj dan saobracajne uz sebe sto je po "zakonu" kaznjivo
zato taj dan parkiras pred tehnicki i fino taban fijaker
Optimist wrote:Otkud da je kazna za neposjedovanje dokumenata 100 KM? Zar nije 40?
mozes ti registrovati mjesec prije isteka pa da opet nemas taj dan saobracajne uz sebe sto je po "zakonu" kaznjivo
Odradis tehnicki, spremis sve uplatnice, dovezes se sa autom pred MUP udjes u salter salu i oni ti odmah klepe pecat.
Naravno ako se imas vremena zajebavati - u suprotnom posredniku cvaju i vozi se dan bez saobracajne.
Nije da nije tehnicki izvodljivo da ne ostanes bez saobracajne niti trenutka.
Kad se gura i trpa da prodje na zutom a ispred njega guzva i stane na pola. Ni tamo ni vamo. Onda smeta ovima iz drugog pravca, Al neka se on provuko na zuto. Takvih more
Dakle, auto ispred mene na uključenju, ja, auto iza mene....i čekam ovog ispred da se uključi, pa valjda idem ja....jok, gospođa iza mene ne jebe živu silu, ide ona