Ne mogu se radovati njegovom izostanku kad nam je kadar siromašan. Čim izgubiš nekog igrača u ovakvom igračkom kadru kakvog mi imamo, odmah ide krpljenje. Nebitno da li se radi o Ahmetoviću ili Hebiboviću ili čak Bekiću. Draže mi je kad vidim da su svi igrači na okupu, odmah je više ideja i načina kako pobijediti protivnika. Kod Čale je izgleda sve isto, ali to je već neka druga priča.Tomahawk11 wrote: Koja je korist od napadaca koji ne daje nikako golove, koji se slabo nalazi u sansi, koji i kad ima 100 % sansu - promasi![]()
Bolje nek Mihojevic igra napadaca, veca korist ce biti. Ahmet se pogubio, ne radi nista, ni noga ni glava. Proslu polusezonu je to nadoknadjivao bar borbenoscu, ali cini mi se da je i to splahnulo.
Zasto je Hadzic prekrizen? Nema snage?
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#11376 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
- leškarenje
#11377 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rok
kapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra
gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi
Nek vala ne igra,vidjecemo i bolju igru koja nece biti izbij,nabij na njega ....a on ko kolac ne moze da spusti niti primi nijednu jebenu loptu
Nek vala ne igra,vidjecemo i bolju igru koja nece biti izbij,nabij na njega ....a on ko kolac ne moze da spusti niti primi nijednu jebenu loptu
-
VPSA
#11378 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Spominjo je Cala da imaju neku varijantu i bez Ahmetovica. Vjerovatno misli s Crnkicem naprijed, a mislim da bi za ove Moldavce to bi bilo i bolje nego s Ahmetovicem, nego ih napast gore s trojicom ovih manjih i pokretljivijih (Crnkic, Hebibovic, Kuzmanovic). A poslije se prikljucuje i Velkoski, tako da po meni nam i ne treba napadac vise.
- leškarenje
#11379 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nije prijavljen Velkoski
mozda si mislio na Rahmanovica 
- Logovan
#11380 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovo nema veze sa prelaznim rokom. Sutra je utakmica, igrački kadar nam je siromašan, a imamo jednog napadača koji je skroz van forme.leškarenje wrote:Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rokkapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra
![]()
Nek' bude na klupi, nije problem, možda će napad i proigrati bez njega, ali ne kontam čemu radovanje njegovom izostanku.
-
VPSA
#11381 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma kazem poslije, za naredna kola. Rahmanovica racunam od pocetka iza ove trojiceleškarenje wrote:Nije prijavljen Velkoskimozda si mislio na Rahmanovica
- strong69
#11382 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mislis da ce dovesti neka kvalitetna pojacanja?leškarenje wrote:Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rokkapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra
![]()
- leškarenje
#11383 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa pises ko da niko vise nece doci,ko da je ovo konacan igracki kadarLogovan wrote:Ovo nema veze sa prelaznim rokom. Sutra je utakmica, igrački kadar nam je siromašan, a imamo jednog napadača koji je skroz van forme.leškarenje wrote:Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rokkapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra
![]()
Nek' bude na klupi, nije problem, možda će napad i proigrati bez njega, ali ne kontam čemu radovanje njegovom izostanku.
Ko se raduje
@strong....ne vidim razlog da ne dovedu
- lijek-za-sve
#11384 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
[quote="leškarenje"quote]
e ne popismo je mi sutra 
Last edited by lijek-za-sve on 05/07/2017 22:01, edited 1 time in total.
- leškarenje
#11385 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kontam poslije se prikljucuje ono u toku utakmiceVPSA wrote:Ma kazem poslije, za naredna kola. Rahmanovica racunam od pocetka iza ove trojiceleškarenje wrote:Nije prijavljen Velkoskimozda si mislio na Rahmanovica
-
Itsoktobealone
#11386 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovo je najpametnija i najbolja rečenica koja je ikad napisana u historiji ovog foruma od strane nekog navijača Sarajeva. Dobarleškarenje wrote: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi![]()
- Logovan
#11387 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne pišem, čini ti se.leškarenje wrote: Pa pises ko da niko vise nece doci,ko da je ovo konacan igracki kadar![]()
Ko se radujesamo rekoh da nam se igra svodi na nabijanje lopte na njega,e pa da vidimo kad ga nema....moje misljenje je da ce igra biti bolja,ljepsa i efikasnija
a to sto vadis neke zakljucke onako kako ti pase pa prezentujes ko da je tako receno nije fino.
@strong....ne vidim razlog da ne dovedu
- SmokingMan
- leškarenje
#11389 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovako je svaku tekmu
zena zna fuliti zbog posla,al' koga nema bez njega se moze i MORA 
- SmokingMan
#11390 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Neka mašallah,da svi ovako doživimo.Pa još na novome stadionu abd.

Joj,jesam staložen,al sutra ću biti nervozan čim uđem na ulaz AFH (neam predstave na koju ću tribinu).
Samo zabi go pa da slavimo.....
Joj,jesam staložen,al sutra ću biti nervozan čim uđem na ulaz AFH (neam predstave na koju ću tribinu).
Samo zabi go pa da slavimo.....
-
sarajevo999999
#11391 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dobro, nije baš toliko dobra rečenica.Itsoktobealone wrote:Ovo je najpametnija i najbolja rečenica koja je ikad napisana u historiji ovog foruma od strane nekog navijača Sarajeva. Dobarleškarenje wrote: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi![]()
-
gold'n'brown
#11392 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.
- Cossack
#11393 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
skontaj da uhljupi od derbija nisu bili u stanju da vrate stolice! tuga, jad i cemer.gold'n'brown wrote:Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.
-
Fudo387
#11394 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Fini ti u zene nokti, svidja mi se.leškarenje wrote:Ovako je svaku tekmuzena zna fuliti zbog posla,al' koga nema bez njega se moze i MORA
Sretno Sarajevo.
-
VPSA
#11395 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ocigledno je neko stedio na prskalicama po ovim vrelinama i bilo bi bolje da je teren malo zeleniji, ali ko je nekad igrao fudbala na travi zna da je bitnije da je on ravan i ne previse tvrd a nadam se da ce biti takav sutra.
- Kinaski
#11396 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
sta je lesko, jesi to posto tapkaros 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
sencobih
#11398 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ne isplati se vraćati kad 19.augusta igramo ponovo sa skretničarimaCossack wrote:skontaj da uhljupi od derbija nisu bili u stanju da vrate stolice! tuga, jad i cemer.gold'n'brown wrote:Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.
- leškarenje
#11399 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nije mi žena ovoFudo387 wrote:Fini ti u zene nokti, svidja mi se.leškarenje wrote:Ovako je svaku tekmuzena zna fuliti zbog posla,al' koga nema bez njega se moze i MORA
Sretno Sarajevo.
NisamKinaski wrote:sta je lesko, jesi to posto tapkaros
- leškarenje
#11400 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa neće ih ni vraćati,ono je dio za gostujuće navijače.....ne znam čemu traženje nečeg lošeg u svemu živomCossack wrote:skontaj da uhljupi od derbija nisu bili u stanju da vrate stolice! tuga, jad i cemer.gold'n'brown wrote:Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.