FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#11376 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: Koja je korist od napadaca koji ne daje nikako golove, koji se slabo nalazi u sansi, koji i kad ima 100 % sansu - promasi :?
Bolje nek Mihojevic igra napadaca, veca korist ce biti. Ahmet se pogubio, ne radi nista, ni noga ni glava. Proslu polusezonu je to nadoknadjivao bar borbenoscu, ali cini mi se da je i to splahnulo.
Zasto je Hadzic prekrizen? Nema snage?
Ne mogu se radovati njegovom izostanku kad nam je kadar siromašan. Čim izgubiš nekog igrača u ovakvom igračkom kadru kakvog mi imamo, odmah ide krpljenje. Nebitno da li se radi o Ahmetoviću ili Hebiboviću ili čak Bekiću. Draže mi je kad vidim da su svi igrači na okupu, odmah je više ideja i načina kako pobijediti protivnika. Kod Čale je izgleda sve isto, ali to je već neka druga priča.
leškarenje

#11377 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rok :shock: kapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra :lol: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi :D

Nek vala ne igra,vidjecemo i bolju igru koja nece biti izbij,nabij na njega ....a on ko kolac ne moze da spusti niti primi nijednu jebenu loptu :zzzz:
VPSA

#11378 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by VPSA »

Spominjo je Cala da imaju neku varijantu i bez Ahmetovica. Vjerovatno misli s Crnkicem naprijed, a mislim da bi za ove Moldavce to bi bilo i bolje nego s Ahmetovicem, nego ih napast gore s trojicom ovih manjih i pokretljivijih (Crnkic, Hebibovic, Kuzmanovic). A poslije se prikljucuje i Velkoski, tako da po meni nam i ne treba napadac vise.
leškarenje

#11379 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Nije prijavljen Velkoski :thumbup: mozda si mislio na Rahmanovica :D
Logovan

#11380 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rok :shock: kapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra :lol: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi :D

Nek vala ne igra,vidjecemo i bolju igru koja nece biti izbij,nabij na njega ....a on ko kolac ne moze da spusti niti primi nijednu jebenu loptu :zzzz:
Ovo nema veze sa prelaznim rokom. Sutra je utakmica, igrački kadar nam je siromašan, a imamo jednog napadača koji je skroz van forme.

Nek' bude na klupi, nije problem, možda će napad i proigrati bez njega, ali ne kontam čemu radovanje njegovom izostanku.
VPSA

#11381 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by VPSA »

leškarenje wrote:Nije prijavljen Velkoski :thumbup: mozda si mislio na Rahmanovica :D
Ma kazem poslije, za naredna kola. Rahmanovica racunam od pocetka iza ove trojice :)
strong69

#11382 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by strong69 »

leškarenje wrote:Pa pobogu ste,jel to zavrsen prelazni rok :shock: kapak....ne kontam vas majke mi,prvo ste kukali na Ahmeta sto igra,a sad opet kukate kad ne igra :lol: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi :D

Mislis da ce dovesti neka kvalitetna pojacanja?
leškarenje

#11383 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Logovan wrote:

Ovo nema veze sa prelaznim rokom. Sutra je utakmica, igrački kadar nam je siromašan, a imamo jednog napadača koji je skroz van forme.

Nek' bude na klupi, nije problem, možda će napad i proigrati bez njega, ali ne kontam čemu radovanje njegovom izostanku.
Pa pises ko da niko vise nece doci,ko da je ovo konacan igracki kadar :oops:

Ko se raduje :shock: samo rekoh da nam se igra svodi na nabijanje lopte na njega,e pa da vidimo kad ga nema....moje misljenje je da ce igra biti bolja,ljepsa i efikasnija :zzzz: a to sto vadis neke zakljucke onako kako ti pase pa prezentujes ko da je tako receno nije fino.

@strong....ne vidim razlog da ne dovedu :mrgreen:
lijek-za-sve

#11384 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by lijek-za-sve »

[quote="leškarenje"quote]
:D e ne popismo je mi sutra :D
Last edited by lijek-za-sve on 05/07/2017 22:01, edited 1 time in total.
leškarenje

#11385 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

VPSA wrote:
leškarenje wrote:Nije prijavljen Velkoski :thumbup: mozda si mislio na Rahmanovica :D
Ma kazem poslije, za naredna kola. Rahmanovica racunam od pocetka iza ove trojice :)
Kontam poslije se prikljucuje ono u toku utakmice :D
Itsoktobealone

#11386 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Itsoktobealone »

leškarenje wrote: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi :D
Ovo je najpametnija i najbolja rečenica koja je ikad napisana u historiji ovog foruma od strane nekog navijača Sarajeva. Dobar :thumbup:
Logovan

#11387 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

leškarenje wrote: Pa pises ko da niko vise nece doci,ko da je ovo konacan igracki kadar :oops:

Ko se raduje :shock: samo rekoh da nam se igra svodi na nabijanje lopte na njega,e pa da vidimo kad ga nema....moje misljenje je da ce igra biti bolja,ljepsa i efikasnija :zzzz: a to sto vadis neke zakljucke onako kako ti pase pa prezentujes ko da je tako receno nije fino.

@strong....ne vidim razlog da ne dovedu :mrgreen:
Ne pišem, čini ti se. :mrgreen: Ma nisam mislio na tebe, ja frajera. :D
SmokingMan

#11388 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

leškarenje wrote:Ko izda pizda :izet:

Image
Dobro si krenuo,to ide komplet sastav na tekmu. :D
leškarenje

#11389 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Ovako je svaku tekmu :D zena zna fuliti zbog posla,al' koga nema bez njega se moze i MORA :thumbup:
SmokingMan

#11390 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Neka mašallah,da svi ovako doživimo.Pa još na novome stadionu abd. :thumbup: :bih:

Joj,jesam staložen,al sutra ću biti nervozan čim uđem na ulaz AFH (neam predstave na koju ću tribinu). :D

Samo zabi go pa da slavimo..... :bih:
sarajevo999999

#11391 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sarajevo999999 »

Itsoktobealone wrote:
leškarenje wrote: gdje prestaje logika pocinje pitarluk,majke mi :D
Ovo je najpametnija i najbolja rečenica koja je ikad napisana u historiji ovog foruma od strane nekog navijača Sarajeva. Dobar :thumbup:
Dobro, nije baš toliko dobra rečenica.
gold'n'brown

#11392 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.
Cossack

#11393 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

gold'n'brown wrote:Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.
skontaj da uhljupi od derbija nisu bili u stanju da vrate stolice! tuga, jad i cemer.
Fudo387

#11394 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:Ovako je svaku tekmu :D zena zna fuliti zbog posla,al' koga nema bez njega se moze i MORA :thumbup:
Fini ti u zene nokti, svidja mi se.
Sretno Sarajevo.
VPSA

#11395 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by VPSA »

Ocigledno je neko stedio na prskalicama po ovim vrelinama i bilo bi bolje da je teren malo zeleniji, ali ko je nekad igrao fudbala na travi zna da je bitnije da je on ravan i ne previse tvrd a nadam se da ce biti takav sutra.
Kinaski

#11396 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kinaski »

sta je lesko, jesi to posto tapkaros :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#11397 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

D-day 8-)
sencobih

#11398 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Cossack wrote:
gold'n'brown wrote:Teren je ocajan, ne razumijem kako u sred ljeta mozemo imati onakav teren? Niko nije na njemu potrco do prije par dana.
skontaj da uhljupi od derbija nisu bili u stanju da vrate stolice! tuga, jad i cemer.
ne isplati se vraćati kad 19.augusta igramo ponovo sa skretničarima
leškarenje

#11399 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Fudo387 wrote:
leškarenje wrote:Ovako je svaku tekmu :D zena zna fuliti zbog posla,al' koga nema bez njega se moze i MORA :thumbup:
Fini ti u zene nokti, svidja mi se.
Sretno Sarajevo.
Nije mi žena ovo
Kinaski wrote:sta je lesko, jesi to posto tapkaros :D
Nisam :mrgreen: a sad :run:
leškarenje

#11400 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Cossack wrote:
Pa neće ih ni vraćati,ono je dio za gostujuće navijače.....ne znam čemu traženje nečeg lošeg u svemu živom :oops:
Post Reply