Kada stoji auto i tockovi stoje pravo . Smotam u lijevo ili desno, otprilike na 45 stepeni se cuje tupkanje neko naprijed .
U voznji se ne cuje nista.
Laguna 2 , 2004godina
Jel moguce da je letva... ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
1.9 jtdsve na kvadrat wrote:Moze li mi neko od mehanicara reci kakav je motor 1.9 Cdti 110 kw Opel Astra?
Dobro, fiatov motor...ali pouzdanost i tako te stvari kakav je....Throttle wrote:1.9 jtdsve na kvadrat wrote:Moze li mi neko od mehanicara reci kakav je motor 1.9 Cdti 110 kw Opel Astra?
Nezvanicno, najbolji dizel motor.sve na kvadrat wrote:Dobro, fiatov motor...ali pouzdanost i tako te stvari kakav je....Throttle wrote:1.9 jtdsve na kvadrat wrote:Moze li mi neko od mehanicara reci kakav je motor 1.9 Cdti 110 kw Opel Astra?
uzmi , nista mu ne fali , manje je zlo od 1.7 cdtisve na kvadrat wrote:De ba ljudi vama do zajebancije a meni gori da odlucim uzeti auto ili ne....
Ma kakav cip, ima konja solidno za povuci i dosta obrtnog....amar1994 wrote:uzmi , nista mu ne fali , manje je zlo od 1.7 cdtisve na kvadrat wrote:De ba ljudi vama do zajebancije a meni gori da odlucim uzeti auto ili ne....
ahilova tetiva tog auta je m32 mjenjac , nemoj da ti pada napamet da cipujes
sve na kvadrat wrote:Ma kakav cip, ima konja solidno za povuci i dosta obrtnog....amar1994 wrote:uzmi , nista mu ne fali , manje je zlo od 1.7 cdtisve na kvadrat wrote:De ba ljudi vama do zajebancije a meni gori da odlucim uzeti auto ili ne....
Il Ahilova peta?amar1994 wrote:uzmi , nista mu ne fali , manje je zlo od 1.7 cdtisve na kvadrat wrote:De ba ljudi vama do zajebancije a meni gori da odlucim uzeti auto ili ne....
Ma moze i tetiva, i ona je slaba tacka.tempuser wrote:Il Ahilova peta?amar1994 wrote:uzmi , nista mu ne fali , manje je zlo od 1.7 cdtisve na kvadrat wrote:De ba ljudi vama do zajebancije a meni gori da odlucim uzeti auto ili ne....
Ahilova tetivatempuser wrote:Il Ahilova peta?amar1994 wrote:uzmi , nista mu ne fali , manje je zlo od 1.7 cdtisve na kvadrat wrote:De ba ljudi vama do zajebancije a meni gori da odlucim uzeti auto ili ne....
sve na kvadrat wrote:Naravno auto cu testirati.........Sta su ti ti swirl..