FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#11376 Re: FC Barcelona
A u subotu u pljacku u Zaragozu...............Kukala im majka.
- ascari
#11377 Re: FC Barcelona
oridjidji je napisao/la:
Znaš šta je Pirlo jedan za njega? TATA!
Busquetsu valjda 34-35 godina, pa nema prostora vise da se dokazuje...oridjidji wrote: To jasno pokazuje koliko ti nepoznajes Pirla i njegovu karijeru, kao ni Xavija. Teško je tu odlučiti ko je bolji jer obojici su pripale različiti periodi u karijeri kada su pružali odlične igre. Pirlu sa Milanom i Italijom omrklo, a Barsi i Španiji svanulo.
- ascari
#11378 Re: FC Barcelona
Nista novo! Ako se vratimo dvije sezone unatrag, ista slika kao protiv Milana. Zaragoza se nakon drugog gola psihicki vratila u mec, al' opet sudija...skenderija04 wrote:A u subotu u pljacku u Zaragozu...............Kukala im majka.
http://youtu.be/5pyVEr88ViI?t=1m15s
- skenderija04
#11379 Re: FC Barcelona
Tri godine sampioni eeeeeeeeeeeeee.Da nema sudija nigdje oni ne bi stigli. Evropa je mala maca kako harace po Spaniji.ascari wrote:Nista novo! Ako se vratimo dvije sezone unatrag, ista slika kao protiv Milana. Zaragoza se nakon drugog gola psihicki vratila u mec, al' opet sudija...skenderija04 wrote:A u subotu u pljacku u Zaragozu...............Kukala im majka.
http://youtu.be/5pyVEr88ViI?t=1m15s
Prvo krenu sa zalopojkom o kataloncima a onda zavrni. A drugima neprijatno reci da kradu pa ih jos u zvijezde kuju. Kao u bajci.
- erik2
#11380 Re: FC Barcelona
A da su dosuđeni za Milan branio bi ih k'o svoju djecu ?oridjidji wrote:zato sto ono nisu bili penali, kao sto ni drugi penal nije bio za barsu na nou campu.Bušman wrote:Meni stvarno neki ljudi nisu jasni. Zasto Barci nisu dosudjena dva penala u prvoj utakmici? I onda ih kao sudije guraju. Ma daj ba, to su price za malu djecu. Mourinho groznica ocito se siri brze od bubonicne kuge...
- Tuzlak 035
#11381 Re: FC Barcelona
Spešl 5 izjavio "chelsea nema šanse protiv Barcelone" ,konačno nešto pametno da čujem od njega 
-
oridjidji
#11382 Re: FC Barcelona
-Slažem se da Zlaja nije pokazao dobru igru.Zmijuga loma wrote:U vezi ove utakmice sa Milanom par random činjenica:
- Ibra se sasrao u drugoj utakmici, iako je i u prvoj bio manje više neprimjetan (za igrača njegovog rejtinga). Haman sam umro od smijeha kad je sam sebi smaknuo loptu sa noge na početku tekme.Sve je jasno, ne daju mu sudije da osvoji LP jer je Šveđanin.
- balavi Cuenca vrlo lako izlazio na kraj sa Abateom
- Piqueu konačno dosadili Shakirini guzovi, dolazi sebi nakon dosta vremena
- Starkelja Nesta sa 36 godina napravi kolosalnu glupost, sa dvije ruke na vrhu šesnaesterca vuče lika koji nikad u karijeri nije iz prekida zabio glavom (osim prelijepog autogola Arsenalu)
- Diskutabilan drugi penal je savršeno došao milanistima da imaju o čemu pjeniti i da u bolnom trenutku zaborave na prostu fudbalsku inferiornost koju su pokazali u obje tekme
- Robinho - škart od igrača
Očite stvari poput podređenog položaja sedmerostrukog prvaka evrope u obje utakmice kojeg su limitirali na 2 šanse u 180 minuta ne treba posebno naglašavati. To je postalo konstanta otkako je Guardiola na čelu.
-Abate nije nikada bio najkvalitetnije riješenje za beka, to zna svaki rossoner. Igraći Milana će plakati još godinama za Kafuom, Serzinjom, Kaladzeom, Oddom i Jankulovskim.
-Ono je smjesno da svira brat bratu, a ne Kujpers Barseloni.
-Nismo mi pjenili radi loše igre Milana, jer i sa lošom i pacerskom igrom Milan je imao nade da dodje do povoljnog rezultata i to im nebi bilo prvi put u njihovoj historiji da nije sudija onako prelomio utakmicu i demoralisao Milan. Pa Liverpool su Ateni dobili sa prakticno dva gola iz dvije prilike i to se desilo da igrac koji jednom sutne na go da dva gola tj. Inzagi je dao jedan go tako sto mu se lopta odbila od leđa.
-Robinjo nije konstantan i to je njegov najveci problem. Potencijal ima, ali stalne dobre igre nema. Jednu utakmicu moze odigrati vrhunski, a drugu usrati do bola.
Ovo na dvije sanse Milana u dvije utakmice je izdrkavanje na Barsu, to je isto da ja sad kazem da su svi sutevi od 50 koji su uputili igraci Barse oko i u okvir gola Milana bili pileći i da su se jedva dokotrljali do Abiatija, te da im je sudija svirao dva penala bojeći se dali mogu da dobace do gola ili ne. Barsa ih jeste nadigrala i bila bolja, ali ne toliko dobra da im je iz igre 5 golova dala u nekom ujednacenom sudijskom kriteriju, naprotiv dala im je 2 gola iz penala u utakmici koja je podsjecala uzasno na utakmice iz nase kantonalne lige i domacinsko siljenje.
-
oridjidji
#11383 Re: FC Barcelona
nebi vjeruj mi.erik2 wrote:A da su dosuđeni za Milan branio bi ih k'o svoju djecu ?oridjidji wrote:zato sto ono nisu bili penali, kao sto ni drugi penal nije bio za barsu na nou campu.Bušman wrote:Meni stvarno neki ljudi nisu jasni. Zasto Barci nisu dosudjena dva penala u prvoj utakmici? I onda ih kao sudije guraju. Ma daj ba, to su price za malu djecu. Mourinho groznica ocito se siri brze od bubonicne kuge...
-
oridjidji
#11384 Re: FC Barcelona
nikada nece biti xavi, zapamti moje rijeci...ascari wrote:oridjidji je napisao/la:
Znaš šta je Pirlo jedan za njega? TATA!Busquetsu valjda 34-35 godina, pa nema prostora vise da se dokazuje...oridjidji wrote: To jasno pokazuje koliko ti nepoznajes Pirla i njegovu karijeru, kao ni Xavija. Teško je tu odlučiti ko je bolji jer obojici su pripale različiti periodi u karijeri kada su pružali odlične igre. Pirlu sa Milanom i Italijom omrklo, a Barsi i Španiji svanulo.
-
LSD
#11385 Re: FC Barcelona
Seedorf: "Drugi penal je bio ključan, ali ne i razlog našeg poraza"
Unatoč tvrdnjama da je drugi penal, po njegovom mišljenju, bio loša odluka, Clarence Seedorf je jasno poručio kako Barça prolazi u polufinale zbog prikazanih sveukupnih performansi.
"Vrijeme kada je dosuđen drugi penal je ključni period, ali to nije razlog zbog koga smo poraženi", izjavio je Seedorf za TVE. "Na terenu nisam vidio šta se dogodilo, ali nakon razgovora sa sudijom mislim da su pogriješili, jer ako držite igrača prije upućivanja lopte, zaustavlja se igra", kratko je prokomentarisao prekršaj Neste nad Busquetsom. "Taj period je bio težak za nas, ali ne želim polemizirati, jer ako je Barcelona prošla, to je zato što su pokazali više. Odigrali smo dvije veoma teške utakmice, između dva veoma bitna kluba. Napravili smo ono što smo mogli", stoji u izjavi Seedorfa, koji se na kraju zahvalio na ovacijama koje je dobio po izlasku sa terena.
Za kraj, Seedorf je dodao kako su njegovi favoriti za finale Lige prvaka Barcelona i Real Madrid. "Mislim da su Barcelona i Madrid dva favorita i dvije najjače momčadi. Bit će to zanimljiva borba, ako dođu do finala, ali prije toga moraju proći teške prepreke poput Bayerna, a moguće i Chelsea".
Unatoč tvrdnjama da je drugi penal, po njegovom mišljenju, bio loša odluka, Clarence Seedorf je jasno poručio kako Barça prolazi u polufinale zbog prikazanih sveukupnih performansi.
"Vrijeme kada je dosuđen drugi penal je ključni period, ali to nije razlog zbog koga smo poraženi", izjavio je Seedorf za TVE. "Na terenu nisam vidio šta se dogodilo, ali nakon razgovora sa sudijom mislim da su pogriješili, jer ako držite igrača prije upućivanja lopte, zaustavlja se igra", kratko je prokomentarisao prekršaj Neste nad Busquetsom. "Taj period je bio težak za nas, ali ne želim polemizirati, jer ako je Barcelona prošla, to je zato što su pokazali više. Odigrali smo dvije veoma teške utakmice, između dva veoma bitna kluba. Napravili smo ono što smo mogli", stoji u izjavi Seedorfa, koji se na kraju zahvalio na ovacijama koje je dobio po izlasku sa terena.
Za kraj, Seedorf je dodao kako su njegovi favoriti za finale Lige prvaka Barcelona i Real Madrid. "Mislim da su Barcelona i Madrid dva favorita i dvije najjače momčadi. Bit će to zanimljiva borba, ako dođu do finala, ali prije toga moraju proći teške prepreke poput Bayerna, a moguće i Chelsea".
- erik2
#11386 Re: FC Barcelona
DingospoLSD wrote:Seedorf: "Drugi penal je bio ključan, ali ne i razlog našeg poraza"
- Distortion
#11387 Re: FC Barcelona
Treba odat priznanje penzionerima iz Milana na trudu i zalaganju, zasluzili su aplauz. Namucili su Barcelonu, radovali se nakon prve utakmice kuci 0:0 jer nisu primili gol ko kad se Catania raduje kad izvuce kuci remi sa Milanom. Stvarno nisam ocekivao ovakav otpor Milana ali eto desava se.
Ljudi htjeli biti malo u centru paznje, furat cemo se na portugalskog prevodioca i brbljivca pa ajmo na sudije, ispali smo zbog sudija i to ce nam bit alibi. Nema veze sto nismo uputili 3 suta prema golu u dvije utakmice, ko to gleda, jebo to, bitno je da se prica kako je Barcelona supacki prosla uz pomoc sudija bla bla bla...
Razumijem ja Milan ali zar je neko stvarno mislio da ona ekipa moze proci u polufinale
Kad im se svira 10 penala u Seriji A onda je sve ok
kad je nesto kontra njih onda nevalja.
Barcelona je izdominirala Milan koji je imao srece sto je primio samo 3 gola...
Ljudi htjeli biti malo u centru paznje, furat cemo se na portugalskog prevodioca i brbljivca pa ajmo na sudije, ispali smo zbog sudija i to ce nam bit alibi. Nema veze sto nismo uputili 3 suta prema golu u dvije utakmice, ko to gleda, jebo to, bitno je da se prica kako je Barcelona supacki prosla uz pomoc sudija bla bla bla...
Razumijem ja Milan ali zar je neko stvarno mislio da ona ekipa moze proci u polufinale
Kad im se svira 10 penala u Seriji A onda je sve ok
- Zmijuga loma
#11388 Re: FC Barcelona
@oridjidji
Čitaš li ti šta se piše uopšte? Nisam ni rekao da ono treba ili ne treba svirati. Konstatovao sam da je Nesta sa 36 godina i toliko iskustva igranja na ovom nivou ispao GLUP. Tačka. Sudija par metara od njega, bez ikakve vizuelne smetnje, sa savršenim pogledom na njih dvojicu i IDIOT vuče sa dvije ruke igrača koji ne predstavlja nikakvu opasnost u prekidima.
Čuj, jadnike demoralisao.
Trebao im je jedan jedini gol za prolaz dalje, imali su čitavo poluvrijeme i kusur da naprave IŠTA. Šta su uradili? Apsolutno ništa. Iniesta im zabio a ostatak utakmice im se Barca redovno zajebavala po šesnaestercu. Za to vrijeme su ostavili slabiji utisak od nekakve Granade.
Ostatak lamentovanja nemam volje komentarisati.

Čitaš li ti šta se piše uopšte? Nisam ni rekao da ono treba ili ne treba svirati. Konstatovao sam da je Nesta sa 36 godina i toliko iskustva igranja na ovom nivou ispao GLUP. Tačka. Sudija par metara od njega, bez ikakve vizuelne smetnje, sa savršenim pogledom na njih dvojicu i IDIOT vuče sa dvije ruke igrača koji ne predstavlja nikakvu opasnost u prekidima.
Čuj, jadnike demoralisao.

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11389 Re: FC Barcelona
oridjidji wrote:To jasno pokazuje koliko ti nepoznajes Pirla i njegovu karijeru, kao ni Xavija. Teško je tu odlučiti ko je bolji jer obojici su pripale različiti periodi u karijeri kada su pružali odlične igre. Pirlu sa Milanom i Italijom omrklo, a Barsi i Španiji svanulo.Entropio wrote:Ne znam zašto porediš Busquetsa i Pirla... Validna uporedba je Xavi - Pirlo. A tu je jasno ko je tata...oridjidji wrote: Znaš šta je Pirlo jedan za njega? TATA!
Pirlo je puno prije Xavija stekao slavu i potpunu afirmaciju u klubu za koji je igrao i reprezentaciju, iako je godinu dana samo stariji od Xavija. Ni Kaka ni Sedorf, te druge mnoge zvijezde nisu mogli da zasjene njegovu genijalnost i nacin na koji je igrao. Xavi je cesto bio u povredama onda kada je Pirlo briljirao na klupskom i reprezentativnom planu. Cak i u onoj sezoni kad je Barsa osvojila 2006 godine ligu prvaka Xavijev doprinos ekipi bio je mali jer je radi povrede izostao dobar dio sezone. Tek je u sezoni 08/09 isplivao njegov potencijal, kada je doslovno eksplodirao i od tada nize individualne trofeje i klupske i reprezentativne trofeje.
Svakako da je riječ o igraču koji može istu rečenicu sa Pirlom, ali da mu je tata po načinu igre nije.
I rest my case.
- drugtito2011
#11390 Re: FC Barcelona
Na ovoj slici se najbolje vidi kako sudija pomaze jednom igracu u crvenoj plavoj opremi, okruzenog sa 6 napaljenih pitbulova u bijeloj opremi i cuvarem kucare za iste.

I crveno plavi igrac opet zabio.

I crveno plavi igrac opet zabio.
Last edited by drugtito2011 on 05/04/2012 22:31, edited 1 time in total.
-
oridjidji
#11391 Re: FC Barcelona
Ono nije penal, a Nesta nije branič od juče da je u onoj situaciji nasankan. Prije nego je i oborio Busketsa udvojio ga je Pujol, šta je sudija uradio? Nije prekinuo njihovo naguravanje, već je pustio guranje nastavi i svirao penal, iako nije bilo šansi da Buskets uopšte skoći za tom loptom ni da je bio pušten od strane Neste.Zmijuga loma wrote:@oridjidji
Čuj, jadnike demoralisao.Trebao im je jedan jedini gol za prolaz dalje, imali su čitavo poluvrijeme i kusur da naprave IŠTA. Šta su uradili? Apsolutno ništa. Iniesta im zabio a ostatak utakmice im se Barca redovno zajebavala po šesnaestercu. Za to vrijeme su ostavili slabiji utisak od nekakve Granade.
Igraš li ti ikada lopte na nekome turniru,pa ti sudija onako hladno svira par vezanih faulova koji nisu bili n f od faula, atmosferu na utakmicu lošim suđenjem dovede do usijanja, a igrače da naprave takve gluposti da neko poslje par minuta zaplati kartonom što je uklizo protivničkom igraču namjerno u noge da ga slomi ili sudiji jebo mater od do u lice. Džaba ti da si i Ronaldinho u najboljim danima, kad te ispizde, teško ti se poslje vratiti psihički u meč. Pogotovo kad ti se sviraju dva penala.
Milan jeste igrao kako je igrao loše, ali to nije razlog što su u prvih 10 minuta drugog poluvremena primili jedini go iz igre u ovome dvomeču. Kad je Barsa superiorne realizacije što im hladno nisu zabili 3-4 gola iz igre, a ne dva penala u ovih 180 minuta igre.
Otiđi vikendom do Grbavice ili Koševa na pomočni, možeš i do Bojnika, pa vidi kako se momci udaraju i pogledaj suđenje, vidječeš da za daleko gora naguravanja u kaznenom se nesviraju penali i ne daju kartoni, a to je dno liga, a ovo je ipak LP.
- burek_in_space
#11392 Re: FC Barcelona
Pa upravo zato shto je LP se svirao penal.oridjidji wrote:
Otiđi vikendom do Grbavice ili Koševa na pomočni, možeš i do Bojnika, pa vidi kako se momci udaraju i pogledaj suđenje, vidječeš da za daleko gora naguravanja u kaznenom se nesviraju penali i ne daju kartoni, a to je dno liga, a ovo je ipak LP.
Nego oridjiji, mislimda branish neodbranjivo...ako neko ima iskusnu ekipu, kojoj se ne mozhe razum tako lako pomutiti jer ima igrache koji su bili vrhunski, onda je to Milan.
Nogom u guzicu nek se udaraju shto su i do 1/4 finala doshli, jer ih je Arsenal satrao, ali na zhalost nisu znali kapitalizirati bolju igru u mechu u Londonu.
Sve u svemu, bice zanimljivo finale Bayern-Chelsea.
-
oridjidji
#11393 Re: FC Barcelona
Uglavnom nisu za poraz naveli hiljadu ijedan razlog koji je Barselona navela za remi na San Siru.Distortion wrote:Treba odat priznanje penzionerima iz Milana na trudu i zalaganju, zasluzili su aplauz. Namucili su Barcelonu, radovali se nakon prve utakmice kuci 0:0 jer nisu primili gol ko kad se Catania raduje kad izvuce kuci remi sa Milanom. Stvarno nisam ocekivao ovakav otpor Milana ali eto desava se.
Razumijem ja Milan ali zar je neko stvarno mislio da ona ekipa moze proci u polufinale![]()
Kad im se svira 10 penala u Seriji A onda je sve okkad je nesto kontra njih onda nevalja.
Hem sudije nam nisu svirali dva penala (nije ih ni bilo), hem su upalili prskalice i namjerno natopili teren, iako se jasno vidjelo sta je bio dogovor izmedju milana, barselone i delegata nakon izjave glasnogovornika Milana i poslje dvomeča pricati kako se oni ni na sta nisu zalili jer su gospoda.
- Trebao je biti suđen penal u našu korist. Faul Christiana Abbiatija na Alexisu Sanchezu bio je čist – izjavio je Xavi, dok je Puyol rekao:
- Svi su vidjeli što se dogodilo. Dok sam pokušavao doći do lopte, povučen sam za dres. Vidio sam to kasnije i na ekranima, ali sudac nam nije htio dati penal. Ali nećemo tražiti izgovore, moramo igrati. Suđenje je teško.
I šta se onda dešava hajka na sudije u Španiji, hajka na teren, plakanje i glumljenje plačipički pravdajući se za remi na San Siru iako su bili bolji.
E sada Milan je oštečen golom u fazi utakmice kada Barsa nije bila posebno dobra i kada se baš nisu poigravali sa Milanom jer je tempo pao nakon gola Milana i šta se onda dešava prekid i penal koji nije postojao.
Kako je Allegri vidio penal:
- Šteta, taj drugi penal se dogodio u trenucima kada Barcelona i nije igrala posebno dobro, pred kraj prvog poluvremena. Oni su imali dva penala. Jedan smo im mi poklonili, a drugi sudac. Napravili smo dosta pogrešaka i imali puno netočnih dodavanja kada smo bili u situacijama utrčavanja u prazan prostor. Kod rezultata 1-1 osjetili smo svoju šansu za prolaz. Dakako, nakon što je Barcelona povela s 3-1, bilo joj je znatno lakše mirno privesti utakmicu kraju – izjavio je Allegri.
Gdje je tu plakanje? Žaljenje nebu i zvjezdama nakon ispadanja, čak ni Nestina izjava, kao ni izjava Sedorfa nisu bile neodmjerene i plakanje za tom sudijskom odlukom koja je upravo psihički poljuljala Milan. Ne može se reći da to nije uticalo na igrače Milana i na njihovo samopouzdanje. Jedino je Zlaja dao izjavu u maniru Murinja.
E sada Milanu ove sezone su svirana tri neregularna penala u seriji A i to obicno kada su imali go ili dva prednosti. Pogledaj klip na temi Milan ili na temi Juventus i pogledaj kako se ove godine sudilo tim dvjema ekipama, pa ćeš vidjeti da je Juve znatno bolje prošao po tome pitanju i koliko su puta ove sezone druge ekipe oštečene protiv Juventusa.
-
oridjidji
#11394 Re: FC Barcelona
Milan je zadnji put igrao na vrhunskom nivou 2007 godine kada su osvojili LP. Ubrzo nakon toga desilo se ispadanje u 8-finala od Arsenala i tri godine posrnuća od engleskih klubova, Arsenal ih je načeo, dovršio ih je Totenhem i u onoj utakmici sa Arsenalom vidjelo se da to više nije ista ekipa. Te da Milan treba remont i smjenu generacija. Prodat je Kaka, koji je Milanu bio ono što je Messi danas Barsi. To jest Milanov najbolji igrač i glavni pogon. Ubrzo nakon toga na posudbu su poslani Oddo, Jankulovski, Kaladze i počelo se sa rekonstrukcijom tima. Arsenal je bio bolji u Londonu, ali nije ni Milan bio bez prilika u drugom poluvremenu da smanji rezultat. Stvorili su vise sansi nego Arsenal u prvoj utakmici. Milan jeste imao katastrofalan podbačaj na Emirejstu, ali je Arsenal imao gadniji na San Siru i to je presudilo da Milan prođe.burek_in_space wrote:Pa upravo zato shto je LP se svirao penal.oridjidji wrote:
Otiđi vikendom do Grbavice ili Koševa na pomočni, možeš i do Bojnika, pa vidi kako se momci udaraju i pogledaj suđenje, vidječeš da za daleko gora naguravanja u kaznenom se nesviraju penali i ne daju kartoni, a to je dno liga, a ovo je ipak LP.![]()
Nego oridjiji, mislimda branish neodbranjivo...ako neko ima iskusnu ekipu, kojoj se ne mozhe razum tako lako pomutiti jer ima igrache koji su bili vrhunski, onda je to Milan.
Nogom u guzicu nek se udaraju shto su i do 1/4 finala doshli, jer ih je Arsenal satrao, ali na zhalost nisu znali kapitalizirati bolju igru u mechu u Londonu.
Sve u svemu, bice zanimljivo finale Bayern-Chelsea.
nema ništa od toga finala mada bi volio da se murinju ispuni želja pa da igraju celzi i real.
i ova utakmica sa barselonom je dobar test bio milanu da vidi kakvi su dosezi ove ekipe. nisu katapultirani kao bajer, ali su u svakom segmentu igre bili pregazeni, ali opet dojam kvare ta dva penala, pogotovo onaj drugi i barsinu pobjedu i igru cine prljavom.
Last edited by oridjidji on 05/04/2012 20:24, edited 1 time in total.
-
LSD
#11395 Re: FC Barcelona
Malo timskog rada iz ove sezone...džabe i bunkeri i sve, kad cik-cak opet dođe do gola
- ascari
#11396 Re: FC Barcelona
Nepopravljiv si...oridjidji wrote:nikada nece biti xavi, zapamti moje rijeci...ascari wrote:oridjidji je napisao/la:
Znaš šta je Pirlo jedan za njega? TATA!Busquetsu valjda 34-35 godina, pa nema prostora vise da se dokazuje...oridjidji wrote: To jasno pokazuje koliko ti nepoznajes Pirla i njegovu karijeru, kao ni Xavija. Teško je tu odlučiti ko je bolji jer obojici su pripale različiti periodi u karijeri kada su pružali odlične igre. Pirlu sa Milanom i Italijom omrklo, a Barsi i Španiji svanulo.
-
agent_001
#11397 Re: FC Barcelona
Taćno sam postao pravi navijač nakon ovog deranja guzova ove pokušaj ekipe iz grada šminkera, ko nam je sljedeći, prije londona!?? 
-
sumirprimus
#11398 Re: FC Barcelona
nije isto ko nego bas ko djeca..
pa kako poredit razlicite pozicije?isto ko kad porede pelea i mesija..razlicit vremenski period,drukcija situacija,isto tako i ovo,mozes samo poredit kolajne...i opet dodjes do zakljucka vrhunski igraci...inace ne bi bili tu gdje su..i xavi, i buskets, i pirlo...
pa kako poredit razlicite pozicije?isto ko kad porede pelea i mesija..razlicit vremenski period,drukcija situacija,isto tako i ovo,mozes samo poredit kolajne...i opet dodjes do zakljucka vrhunski igraci...inace ne bi bili tu gdje su..i xavi, i buskets, i pirlo...
- ascari
#11399 Re: FC Barcelona
Pojma ti nemas! Pirlo je TATA!sumirprimus wrote:nije isto ko nego bas ko djeca..
-
GoodTaste
#11400 Re: FC Barcelona
Drugi penal u utakmici Barcelona (Uefalona) vs. Milan je ...
Da se sviraju onakvi penali onda bi po svakoj utakmici bilo upola onoliko penala koliko ima kornera. Npr. 10 kornera trebalo bi biti 5 penala. Nema tog kornera i utakmice da neko nekog za dres ne povuce i ne udari ga po jajima i ne ustine
Sudija je trebao samo da upozori igrace na igru, eventualno da zute kartone, i ponovi izvodjenje kornera ...
Da se sviraju onakvi penali onda bi po svakoj utakmici bilo upola onoliko penala koliko ima kornera. Npr. 10 kornera trebalo bi biti 5 penala. Nema tog kornera i utakmice da neko nekog za dres ne povuce i ne udari ga po jajima i ne ustine
Sudija je trebao samo da upozori igrace na igru, eventualno da zute kartone, i ponovi izvodjenje kornera ...