Namjerno ih neće spojiti.perfect_guy wrote: ako ih u QF namjerno ne spoje
Aguero večeras postade najbolji strijelac u historiji Cityja.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Namjerno ih neće spojiti.perfect_guy wrote: ako ih u QF namjerno ne spoje
...da svjesni smo i mi da cemo morati jednu remizirati do finala, zivot je kurva znam.Tomahawk11 wrote:Chelsea je baš sinoć izdominiraoBetter Man wrote:Ovo je sezona Engleskih klubova, koji ponovo preuzimaju dominaciju u LP.![]()
Svaka čast Tottenhamu, odigrali su odlični utakmicu, koliko god Real bio u knock-downu.
City zasad izgleda najbolje od Engleza, United....vidjećemo.
Naljutiće mi se ovi Liverpoolovci, dobro, grupa izgleda ok zasad, ali budimo realni....
A ko bi drugiMyTao wrote:Stvari se vracaju u 2000teAmiĐa_Idriz wrote:LaLiga > EPL
Liverpool osvaja?
Ali je l' misliš da je iko od ovih drugih ekipa drastično kvalitetniji od PSG-a ili Cityja? Na stranu sad forma. Po mom mišljenju nije niko, jedini je Real tu uz njih, a rekao bih i da Juventus ima stvarno širok kadar, ali ne može ništa sa Allegrijem.Tomahawk11 wrote:Eh, sve stoji, samo....
Evo, recimo drugi je sport u pitanju, ali je poenta ista.
Košarka, NBA je u pitanju. Počela sezona, favoriti gube ko blesavi. Tankiranje, povrede, nešto treće? nebitno.
Ja nekako mislim da će stvari doći na svoje onda kad to bude najpotrebnije.
Mislim i da Guardiolina ekipa za LP treba još jednu sezonu. Sjajno to izgleda, al je slagalica tek na početku ove sezone kompletirana.
PSG...ne znam, vidjećemo ih u knock out.
City, realno, po imenima i igri pojedinačnih igrača, ima najjaču ekipu. I ima širinu, ono najbitnije.Muhamed Đakmić wrote: Ali je l' misliš da je iko od ovih drugih ekipa drastično kvalitetniji od PSG-a ili Cityja? Na stranu sad forma. Po mom mišljenju nije niko, jedini je Real tu uz njih, a rekao bih i da Juventus ima stvarno širok kadar, ali ne može ništa sa Allegrijem.
Slažem se, po trenutnoj formi su favoriti.Muhamed Đakmić wrote:Pa dobro, kad sve to uzmeš u obzir, dođeš do tog da su ove dvije ekipe favoriti
Golman s najviše odbrana u dosadašnjoj fazi Lige prvaka ukupno 25.BlueBlood wrote:Kad zaustavi Atletico u Madridu i bude na odjavnoj špici utakmice Lige prvaka dijete šljake Grbavice škole fudbala![]()