Najgori mi vozaci restorana Dino na Dobrinji... Ono je bruka i sramota....triconja wrote:U cemu je fazon sa dostavljacima? U zadnjih nekoliko dana sam vidio dosta slucajeva gdje auta i vozila, dostavljacka naravno, presjecaju liniju ko mahniti. I jos ono karakteristicno uspori na nekim mjestima, isto ko da cacka mobitel.
Izgleda da se nekim ljudima ne zivi, ali vole ljudi pizdarije i dramu. Kupis sebi metar ipo kanafa i objesis se i eto ga, nema puno pametovanja. Bolje nego poklopit nekoga a taj moze imati u autu i djecu.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Nefs-i Mulhima
#11376 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
nightvision
#11377 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pala kisa...
Na magistralnom putu Tuzla-Orašje danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila.
-
condy
#11378 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kisa i lose izlizane ljetne gume koje se plastificiraju, i proklize samo tako. Usput, dupla puna! I pored guma da se vozilo po propisu nezgode ne bi bilo.
Last edited by condy on 20/08/2017 14:46, edited 1 time in total.
-
nightvision
#11379 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta je sreca? Sreca je kada na tebe ne padne auto sa sedmog sprata parking garaze.
btw, vozacica letacica je prezivjela let.
btw, vozacica letacica je prezivjela let.
- commendatore
#11380 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad sam vidio zadnju sliku sve je bilo jasno isto da ih je pogodila minobacacka granata jbtDope_Man wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170820002
Izgleda open neko pokusao oboriti neki rekord sa motorom.. i nece vise nikad.
-
BadBoy
#11381 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A da ne pričam o tome da je ujutro do 9 sati Ferhadija njihov autoput.Dope_Man wrote:Pa smatraju valjda da imaju prednost jer eto njima je voznja sluzbena duznost.. uostalom nije njegovo auto pa ga libo 'rac. I nije to nova pojava, a za mobitel upravo to i jeste.. svaki, ali bas svaki dostavljac konstantno ispred sebe ima mobitel/tablet ili ponekad papire na volanu i u voznji nesto cacka.
E sad, jesu li im bas toliko zgusnuti rasporedi da moraju da se ubacuju k'o kamikaze i rade tri posla dok voze da bi sve stigli... ne znam.
- Libyano
#11382 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovdje sam svjedok bio. Radilo se o tome da je jedan skretao na otpad bez zmigavca, a drugi ga pratio opasno blizu. Posto je ovaj bez najave poceo kociti, drugi nije imao druge nego preci u drugu traku, gdje ga je ovaj iz kanala samo docekao. Ovaj dostavljac se samo nije uspio zaustaviti pa se naslonio na jedno od vozila. Prvi, koji je skretao bez zmigavca se izvukao, pa sam policiji ostavio broj tablica. Najvise su stradali oni koji su najmanje krivi, stariji covjek u Fiatu u kanalu i dvije djevojcice u drugom autu...nightvision wrote:Pala kisa...
Na magistralnom putu Tuzla-Orašje danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila.
Ovdje nije dupla traka, nego prestaje isprekidana, jer je 15m nize puna.
Ali mogu potvrditi da je bilo uzasno klizavo, kisa je pala nakon sedmica talozenja raznih prljavstina na asfalt.
I jos nesto, ovo nije na putu Tz-Orasje, vec prema Gradaccu, nekih 500m od tunela Ormanica.
-
nightvision
#11383 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja prenio kako je naslov rekao. A i ja sam se satrao kontajuci gdje je ovo jer taj put tz-orasje znam kao svoj dzep. Elem, nejse, nastradase znaci ljudi zbog tudje nepaznje. Valjda ce pronaci tog uzrocnika nesrece.Libyano wrote:Ovdje sam svjedok bio. Radilo se o tome da je jedan skretao na otpad bez zmigavca, a drugi ga pratio opasno blizu. Posto je ovaj bez najave poceo kociti, drugi nije imao druge nego preci u drugu traku, gdje ga je ovaj iz kanala samo docekao. Ovaj dostavljac se samo nije uspio zaustaviti pa se naslonio na jedno od vozila. Prvi, koji je skretao bez zmigavca se izvukao, pa sam policiji ostavio broj tablica. Najvise su stradali oni koji su najmanje krivi, stariji covjek u Fiatu u kanalu i dvije djevojcice u drugom autu...
Ali mogu potvrditi da je bilo uzasno klizavo, kisa je pala nakon sedmica talozenja raznih prljavstina na asfalt.
I jos nesto, ovo nije na putu Tz-Orasje, vec prema Gradaccu, nekih 500m od tunela Ormanica.
- Libyano
#11384 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nista licnonightvision wrote:Ja prenio kako je naslov rekao. A i ja sam se satrao kontajuci gdje je ovo jer taj put tz-orasje znam kao svoj dzep. Elem, nejse, nastradase znaci ljudi zbog tudje nepaznje. Valjda ce pronaci tog uzrocnika nesrece.Libyano wrote:Ovdje sam svjedok bio. Radilo se o tome da je jedan skretao na otpad bez zmigavca, a drugi ga pratio opasno blizu. Posto je ovaj bez najave poceo kociti, drugi nije imao druge nego preci u drugu traku, gdje ga je ovaj iz kanala samo docekao. Ovaj dostavljac se samo nije uspio zaustaviti pa se naslonio na jedno od vozila. Prvi, koji je skretao bez zmigavca se izvukao, pa sam policiji ostavio broj tablica. Najvise su stradali oni koji su najmanje krivi, stariji covjek u Fiatu u kanalu i dvije djevojcice u drugom autu...
Naci ce ga, lokalni je momak. Usput, dosao da sredi karambolku tu kod limara jer je jutros isto izletio negdje
-
nightvision
#11385 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znaci vozac za primjer. Mozda mu samo zmigavac nije radio. 
- kloniran
#11386 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Libyano wrote:Ovdje sam svjedok bio. Radilo se o tome da je jedan skretao na otpad bez zmigavca, a drugi ga pratio opasno blizu. Posto je ovaj bez najave poceo kociti, drugi nije imao druge nego preci u drugu traku, gdje ga je ovaj iz kanala samo docekao. Ovaj dostavljac se samo nije uspio zaustaviti pa se naslonio na jedno od vozila. Prvi, koji je skretao bez zmigavca se izvukao, pa sam policiji ostavio broj tablica. Najvise su stradali oni koji su najmanje krivi, stariji covjek u Fiatu u kanalu i dvije djevojcice u drugom autu...nightvision wrote:Pala kisa...
pa tu je vise kriv taj drugi sto je bio opasno blizu nego taj sto je skretao bez zmigavca
osnove saobracajnih propisa, drzi odstojanje i prilagodi voznju stanju na cesti
a ako nemate snimljeno kamerom, ostaje samo vasa rijec protiv njegove
- basicm
#11387 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj ovih SDA-ovaca na sve straneRomeo 80 wrote:Bake nam se vratio!Bakir1 wrote:122 gdje god da si preusmjeri te u najbližu PUmk ultra wrote:
dobro je Bakir jednom ovdje napisao, prije polaska na put kroz BiH prvo sve brojeve PU isprintat i zvat za svaku glupost...
Mogao je ubiti nekoga...![]()
- drug_profi
-
tempuser
#11389 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer stajem na semaforu kod policijske skole na tranzitu kad iza mene ide kombi VW T3, zeleni sa bijelim veznim limom. Majmun se toliko zaletio da sam se 2 x morao pomjerati naprijed na zebru da me ne udari.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11390 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ko koci taj gubi 
- amar1994
#11391 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
au , ali bas , ispred mene danas debil , pardon bruda sa prstenom velicine sata , golfom crnim pretice na punoj , na duploj punoj , da bi se nakon 5km zabio u zenu sa mercedeseom iz njemacke
, zena izlazi trese se i kao on je utjesuje , kud se u kamion ne zabi
cuvajte se
cuvajte se
- Dope_Man
#11392 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer sam vidio situaciju na semaforu na glavnoj. Ispred cini mi se passat il nesto tako.. doalzi na semafor i staje na crveno koje je upravo pocelo, iza je neki MPV, udario po sireni, a zaletio se k'o Mudonja na koridi. I zakoci na vrijeme, al onda kroz traku za skretanje lijevo zaobidje ovog ispred, sve uz psovke obojice u MPVu dabome, i state ispred njega, po sred pjesackog 
- Better Man
#11393 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jednako je kriv i taj što nije dao žmigavac prilikom skretanja, jer da jeste možda ne bi došlo do udesa. Kad bi tako određivali krivicu kako si napisao, onda niko ne bi trebao koristiti signalizaciju, jer ako se desi sudar neće on biti kriv, a u stvari itekako će biti kriv.kloniran wrote:
pa tu je vise kriv taj drugi sto je bio opasno blizu nego taj sto je skretao bez zmigavca
- nepass1
#11394 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
subota vecer vracam se sa posla, nikakav. vozi kombi kraj mene i sve se vise priblizava. gledam arap nakav vozi, brada do pupka. kad je prisao haman da nam se retrovizori diraju ja pocnem svirati.
prvo provjeravao jesam li ja u svojoj traci ili on prelazi u moju
sad konta to je bilo kod ambasade usa, mozda sam sprijecio napad
prvo provjeravao jesam li ja u svojoj traci ili on prelazi u moju
sad konta to je bilo kod ambasade usa, mozda sam sprijecio napad
- kloniran
#11395 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisi fino procitao sta sam ja napisao, nigdje ne napisah da taj sto nije dao zmigavac nije kriv nego sam napisao da je ovaj vise kriv jer nije drzao odstojanje, ako nisi dozivio kako se nasi bolidi lijepe za karambolku onda ne znas o cemu pricamBetter Man wrote:Jednako je kriv i taj što nije dao žmigavac prilikom skretanja, jer da jeste možda ne bi došlo do udesa. Kad bi tako određivali krivicu kako si napisao, onda niko ne bi trebao koristiti signalizaciju, jer ako se desi sudar neće on biti kriv, a u stvari itekako će biti kriv.kloniran wrote:
i ne moze biti jednako kriv ovaj prvi jer njemu moze pregoriti sijalica pa da do tog trenutka skretanja i ne zna da ne radi zmigavac, a ovaj drugi mora drzati odstojanje i ne smije se lijepiti na karambolku, jer sekunda nepaznje i eto udesa,
bas je danas oko 4 bio jedan lancani na alipasinu
-
tempuser
#11396 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Malo izvrno kesu smokija po autu, ajd da ne cekam ja maloprije odem do one samousluzne praone na Aneksu. Valjda sam im pogodio prime time pa sam uletio u garnituru trkaca. Sve po pe-es, Seat Ibiza s kurtonom, Golf 2 dizel na 18-kama, e46 sa teferich farovima i jedan zatamnjeni tedei, nema da fali! Vozio sam kuci zamisljen gdje zivimo isto ko prije 30 god kad sam gledo Nostradamusa u kinu pa racunao koliko nam je godina preostalo!
- bitanga_sa_otesa
#11397 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zivimo u septickoj jami ispunjenoj neobrazovanim imbecilima koji su zaglupljeni drustvenim mrezama i rade sve za lajk.
-
tempuser
#11398 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovo je fakat bila masa bez definisanog oblika koja komunicira tesko razumljivim jezikom!
- MOSALJOZE
#11399 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bru brud brudaa brudd brud brudaaa aa vid ovo brud brudaaaatempuser wrote:Ovo je fakat bila masa bez definisanog oblika koja komunicira tesko razumljivim jezikom!
Sjedio sam sa jednim brudom bemve 250+konja,sjoj chip na chipu bruda.
Imao seat 7 puta turbinu radio brud brud bruda.
- bitanga_sa_otesa
#11400 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zaboravili ste ulozeni trud i to...malo ga spusti i zatamni