Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
drug_profi

#11376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Nego ovo sa Englezima, ako Telemach ne shvata ozbiljnost, ja bih naglasio da prvi koji mi ponudi Engleze u kompletnom kapacitetu, ja idem tamo.
Hebo ih SK i seljacki mentalitet. Ovo samo u banana drzavama ima da se ugovori i plati usluga, a da se davaoc usluge uopste ne obavezuje da tu uslugu isporuci do kraja, tj. moze po svom nahodjenju da je mjenja kako mu se navije.
I kada je u pitanju odnos Telemach > mi, i kad je odnos SK > Telemach.
kakaljin

#11377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

golfiista wrote:Hm, zatrazim HBO paket i naglasim pitanje " to je dodatnih 8 KM na postojeci racun ?" i dobijem potvrdan odgovor. Nakon prvog mjeseca , pored dodatnih 8 KM obracunato i 23 KM. Naravno nazovem i pitam wtf? Dobijem hladno odgovor " to vam je za HBO paket na dodatnom resiveru kao i naknada za sportklub na dodatnom resiveru".
Halo , decko , nisam to trazio, trazio sam samo HBO na osnovnom resiveru, kao ne znam ja , meni su finansije kazale da je to ok i da je racun uredan.
Zatrazim jednu uslugu, dobijem tri, uz naknadu naravno. Trenutno cekam snimak razgovora, tako da budete oprezni sa onim sto trazite.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Pa zar nebi trebalo da jedan korisnik samo placa najam resivera a ne da duplu pretplatu placa :?: :?: :?:

Na HS-u mozes koliko god hoces resivera imati placas samo jednu pretplatu , takodjer i na Moja TV.

Jedini preoblem kod HS-a je taj sto moras kupit resiver ili ci karticu, a kod moja tv placas samo najam resivera.
Jazzy.ba

#11378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jazzy.ba »

Zasto se ne obratite direktno SK sa linkom na sajt premier lige gdje stoji da su prijenosi u terminu 16:00 banovani samo za podrucje UK? Meni SK tu nesto smrdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
drug_profi

#11379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Jazzy.ba wrote:Zasto se ne obratite direktno SK sa linkom na sajt premier lige gdje stoji da su prijenosi u terminu 16:00 banovani samo za podrucje UK? Meni SK tu nesto smrdi.

u subotu sam im poslao, trazio odgovor na mail i znas da su mi odgovorili. jah, puta nula.
Jazzy.ba

#11380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jazzy.ba »

Posalji mail englezima i pitaj ih koji su oficijelni distributeri prijenosa EPL za podrucje balkana da i to vidimo.

drug_profi

#11381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Jazzy.ba wrote:Posalji mail englezima i pitaj ih koji su oficijelni distributeri prijenosa EPL za podrucje balkana da i to vidimo.

Nema se tu sta pisati. Jedan jedini za ex-Yu

http://www.premierleague.com/en-gb/matc ... dules.html
dino_1

#11382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dino_1 »

@ telemach
Da li će uskoro biti poboljšanja usluga MMDS korisnicima, znam da su nedavno mjenjani resiveri, ali da li su u planu neki koji ce podrzavati HDMI izlaz i imati bolju kvalitetu slike i neke HD kanale (prvenstveno Sportklub HD kanale)?
dino_1

#11383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dino_1 »

eee sto se tice rasporeda kanal i ja kad sam dobio za mmds ovaj novi resiver crni rekose i ko nemoze se mjenjat ja malo cacko i sve sebi slozio, i brojevi mi normalni i sve, cak sam sebi napravio grupe Domaci, Serije, Sport, Muzika i sl.
uglavnom ide mi 1. BHT, 2 FTV, 3 OBN....

ne morate nikakvo resetovanje i sl. ako je ova prica sva bila oko mmds-a slucajno :D
Maharadza

#11384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Dokle će ovaj prokleti EPG nestajati iz čista mira? Pa majka mu stara otkad imamo ovaj problem (i riječ je i kolektivnim problemom kojeg svi doživljavamo a ne pojedinačni slučajevi) da ste ga ručno pravili i crtali u paint-u do sada bi bolji napravili. WAKE UP AND DO YOUR FCKING JOB!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
gidra

#11385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Ja fino napisao šta je problem ali izgleda niko ne čita :D

Problem je u sestrinskoj firmi Telemacha, nettvplusu. Sportklub je kupio prava samo za zemlje ex-Yu, dok je nettvplus nelegalno puštao tekme Premier LIge svuda po svijetu preko SK. Provalili ih Englezi i spucali zabranu jer su ovi direktno prekršili ugovor. Šta će dalje biti to niko još ne zna.
Mustang1

#11386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ma sta cekaju oca im sto ne rjesavaju to ..
kakaljin

#11387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

gidra wrote:Ja fino napisao šta je problem ali izgleda niko ne čita :D

Problem je u sestrinskoj firmi Telemacha, nettvplusu. Sportklub je kupio prava samo za zemlje ex-Yu, dok je nettvplus nelegalno puštao tekme Premier LIge svuda po svijetu preko SK. Provalili ih Englezi i spucali zabranu jer su ovi direktno prekršili ugovor. Šta će dalje biti to niko još ne zna.
Neka Nekome drugom daju prava za prenose, a njih kazne drasticno radi nelegalnog emitovanja programa gdje ne treba.
hipija

#11388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Meni je najveca nebuloza kod Telemacha placanje skoro pa duplih pretplata na osnovnom i dodatnom risiveru. Soba do sobe, doveden signal ali placaj duplo. Prava lihvarska kompanija.
Telemach

#11389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dino_1 wrote:@ telemach
Da li će uskoro biti poboljšanja usluga MMDS korisnicima, znam da su nedavno mjenjani resiveri, ali da li su u planu neki koji ce podrzavati HDMI izlaz i imati bolju kvalitetu slike i neke HD kanale (prvenstveno Sportklub HD kanale)?
Poštovani,

Proširenje MMDS platforme, kao i uvođenje HDMI prijemnika se razmatra i o tome ćete biti blagovremeno informisani.

Srdačan pozdrav,
Telemach

#11390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

jutarnja zvijezda wrote:evo,nije bas prvi post,al` eto.dugo sam korisnik telemahove kablovske,
(tako reci od prvog dana),zatim kada mi je dozlogrdila pljacka bh telekoma,predjem na njihov internet,a na kraju i telefon.sada racuni bar 100KM mjesecno manji,2-3 puta bio neki problemcic,dodju zaista brzo,srede sto treba ,promijene sto treba,pristojni mladici,uljudni,ljubazni i strucni.SVAKA CAST ZA TELEMAH.ne bi mi palo na pamet da nesto mijenjam. :thumbup: :thumbup:
@jutarnja zvijezda

Hvala Vam na pohvalama!

Srdačan pozdrav,
Domy31

#11391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Telemach zar nije lakse vama da kontaktirate SK, vjerujem da ce vama prije odgovoriti nego nama?
Mustang1

#11392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Poslali su .. Cekaju povratne informacije od njihovog nadleznog sektora :D
Mustang1

#11393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Poslali su .. Cekaju povratne informacije od njihovog nadleznog sektora :D
Telemach

#11394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Mustang1 wrote:Poslali su .. Cekaju povratne informacije od njihovog nadleznog sektora :D
@Mustang1

Kao što smo već i pisali, napominjemo da za sve informacije u vezi s programskim sadržajem SK kanala kontaktirate njihovu službu za korisnike.

Srdačan pozdrav,
van helsing

#11395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Opet kazem,nisam niciji advokat,ali mi nije jasno sta hocete od Telemacha u vezi SK kanala??
Jel fakat mislite da bilo koji kabl/IPTV operater moze uticati na programsku shemu neke tv kuce ??
@Telemach,za mmds vam predlazem da omogucite module,recivere sa hdmi izlazom i HD kanale,koji bi se placali dodatno,naravno,pa ko voli....

Recruit_bb

#11396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Recruit_bb »

A jel moze meni neko, Telemach il bilo ko reci, zasto Telemach ne pusta nama Pink-ove ? Znaci samo me to zanima. Znaci zbog cega, konkretan odgovor zbog cega.
Telemach

#11397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

van helsing wrote:Opet kazem,nisam niciji advokat,ali mi nije jasno sta hocete od Telemacha u vezi SK kanala??
Jel fakat mislite da bilo koji kabl/IPTV operater moze uticati na programsku shemu neke tv kuce ??
@Telemach,za mmds vam predlazem da omogucite module,recivere sa hdmi izlazom i HD kanale,koji bi se placali dodatno,naravno,pa ko voli....

@van helsing

Vaša sugestija je proslijeđena nadležnom sektoru. Hvala Vam

Srdačan pozdrav,
drug_profi

#11398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

van helsing wrote:Opet kazem,nisam niciji advokat,ali mi nije jasno sta hocete od Telemacha u vezi SK kanala??

Evo ako ja mogu da kazem sta hocu:

Telemach meni ponudio shemu - ja uzeo. Najednom ta shema vise nema sadrzaj zbog koje sam je uzeo i oni sad kazu to se nas ne tice.
Isto tako, SK njima uzima pare za kanale po broju korisnika, i Telemah uzeo jer je ponuda dobra i privuci ce klijente. najednom SK ne nudi vise ono sto je prodao i Telemah kaze: to se nas ne tice.... 'Ajde? Pa koga se tice?

Znaci ja sam sad vezan ugovorom za Telemah, a taj Telemah meni ne daje ono sto sam htio imati tim ugovorom i jos kaze nije do nas izvoli zaliti se upravi vodovoda!???

Ako nista drugo vec ne moze, onda Telemach mora i moze doci do informacije od poslovnog partnera o cemu se radi, hoce li biti izmjena itd, jer ocigledno SK nema namjeru ikome od nas smrtnika da odgovori.
van helsing

#11399 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

I sta sad,po toj logici kriv je Telemach sto SK ne prenosi tekmu u terminu od 16h ?
Mijesate kruske i jabuke.
Opet pitam,jel stvarno mislite da bilo koji kabl/IPTV operater moze uticati na programsku shemu neke tv kuce?
Volim sport,ali kad bih Telemach uslugu imao samo zbog SK,iste sekunde bih odjavio uslugu.

drug_profi

#11400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

van helsing wrote:I sta sad,po toj logici kriv je Telemach sto SK ne prenosi tekmu u terminu od 16h ?
Mijesate kruske i jabuke.
Opet pitam,jel stvarno mislite da bilo koji kabl/IPTV operater moze uticati na programsku shemu neke tv kuce?
Volim sport,ali kad bih Telemach uslugu imao samo zbog SK,iste sekunde bih odjavio uslugu.

Procita li ti sta ja tebi napisah?
Locked