Lopez1981 wrote:
Divi jepara oci a prekodrinci?
Pa sto pobogu amerikenjce kao siluete ove iza (neodoljivo liče)
Lopez1981 wrote:
Divi jepara oci a prekodrinci?
Savoxi su na katarskoj dlakavoj sisi. Ideologija ista kaoKaligrafija wrote:
Ako si tamo samo jednom napisao saudijski fasisti, ja cu ti se izviniti za sve i prestati zauvijek da pisem na ovom topicu...eto prilike, makar mene da otjeras...iskopaj svoj post, postavi ovde i ja prestajem pisati!
I hurme te nemoj nikad da zaboravisKaligrafija wrote:Bitno je da nas vole Saud fasisti koji su nam donirali brasno i odvratnu ideologiju...! Mogli smo cetnike gadjat vrecama brasna od po 25 kg i sve nahranit, mozda bi nas ostavili na miru...!?!
LBVIEW wrote:Cekaj, jel' nam to historija treba poceti 1389-e k'o ovim istocnim mentolima ili se mozda trebamo brinuti sa tudju guzicu poput Kikijarajv0sa wrote:Insomnija doceko svojih pet minuta po obicaju sa sirije preko kosova došlo se do srebrenice. To se nikad neće promjeniti ovom narodu ovdje historija počinje i završava devedesetih i svaki događaj na planeti mora nekako bit povezan s tim, jer mi smo vazda bili centar svijeta i fokus svjetske javnosti.? Eno, onaj tnikce gore drvi o nicim izazvanom napadu na "Jugoslaviju" 99-e, "podmetnutim dokazima u Racku", optuzuje Aliju za rat, a Srbi vec popalili pola SFRJ, kmeci o nekoj crkvi kod Kopaca, a njegovi pobili cijelu istocnu Bosnu.
Sta treba, sutiti k'o ckapi i dopustiti djikanima silovanje historije i prosipanje mitova i lazi?
Ja bih se dobro zapitao da sam u istom taboru sa srpskim mitomanima i relativizatorima zlocina.
isto tako se treba boriti protiv znaka jednakosti izmedju bosanskog patriotizma i simpatija prema vehabijama.solar7 wrote:
LBVIEW wrote:Cekaj, jel' nam to historija treba poceti 1389-e k'o ovim istocnim mentolima ili se mozda trebamo brinuti sa tudju guzicu poput Kikijarajv0sa wrote:Insomnija doceko svojih pet minuta po obicaju sa sirije preko kosova došlo se do srebrenice. To se nikad neće promjeniti ovom narodu ovdje historija počinje i završava devedesetih i svaki događaj na planeti mora nekako bit povezan s tim, jer mi smo vazda bili centar svijeta i fokus svjetske javnosti.? Eno, onaj tnikce gore drvi o nicim izazvanom napadu na "Jugoslaviju" 99-e, "podmetnutim dokazima u Racku", optuzuje Aliju za rat, a Srbi vec popalili pola SFRJ, kmeci o nekoj crkvi kod Kopaca, a njegovi pobili cijelu istocnu Bosnu.
Sta treba, sutiti k'o ckapi i dopustiti djikanima silovanje historije i prosipanje mitova i lazi?
Ja bih se dobro zapitao da sam u istom taboru sa srpskim mitomanima i relativizatorima zlocina.![]()
DaysleepeR wrote:isto tako se treba boriti protiv znaka jednakosti izmedju bosanskog patriotizma i simpatija prema vehabijama.solar7 wrote:
LBVIEW wrote: Cekaj, jel' nam to historija treba poceti 1389-e k'o ovim istocnim mentolima ili se mozda trebamo brinuti sa tudju guzicu poput Kikija? Eno, onaj tnikce gore drvi o nicim izazvanom napadu na "Jugoslaviju" 99-e, "podmetnutim dokazima u Racku", optuzuje Aliju za rat, a Srbi vec popalili pola SFRJ, kmeci o nekoj crkvi kod Kopaca, a njegovi pobili cijelu istocnu Bosnu.
Ja bih se dobro zapitao da sam u istom taboru sa srpskim mitomanima i relativizatorima zlocina.![]()
ovdje neki zele da predstave upravo da ako si bosanski patriota, jedino je logicno da si za vehabije u Siriji
e pa nije

Ima dosta primjera u svijetu(Jemen(Huti)) da air to air preprave u ground to air. Postoje moderne verzije air to air i ground to air...ko jaje jajetu isteapsidejzi wrote:Ne vadi ga BobiNadzornik wrote:I ti gledas u sitnice,raketa ko raketa...ha ja...Bobi wrote: to je R-40 air to air
Twitter je kurva,izvinte sto psujem,jar ja samo kazem onako kako cujem tj. procitam...
Nego, hajde da se zapitamo onda ko i kada koristi ovu raketu? Namjenjena je da se ispali iz aviona i navigira do neke mete u zraku. Jel moguce da su je Sirijci koristili da obaraju rakete koje su ameri ispalili? Ono, vidis da lete rakete prema tebi, dignes avione i gadjas rakete sa ovim raketama.
Iako je ovo starija verzija rakete koju rusi vise ne koriste, ocito je u siriji u upotrebi. Pitam se ko i zasto?
DaysleepeR wrote:isto tako se treba boriti protiv znaka jednakosti izmedju bosanskog patriotizma i simpatija prema vehabijama.solar7 wrote:![]()
![]()
ovdje neki zele da predstave upravo da ako si bosanski patriota, jedino je logicno da si za vehabije u Siriji
e pa nije
insomnia78 wrote:...
Navalili ko 43-ezrakomlat wrote:insomnia78 wrote:...
Evo hin još
Ma nije bolan nego ne smiju da se ofiraju sa svojim. Ne mozes pricati kako si sarajlija patriota i imati ovakve tvrdnjezrakomlat wrote:Al tačno rezervni akaunt. Napravljen za u zlu ne trebalo. Jel bila kakva sječa knezova 08.04. ili tad nekad.
Ima li u francuskim vijestima kako su u italiji uapsili nakve likove s eksplozivom u autu. Pošli iz Francuske, zaustavili ih negdje prema HR, mislim u tom smjeru, vjerovatno BiH krajni cilj. Doduše, pročitao na pro-UZP portaluinsomnia78 wrote:Ma nije bolan nego ne smiju da se ofiraju sa svojim. Ne mozes pricati kako si sarajlija patriota i imati ovakve tvrdnjezrakomlat wrote:Al tačno rezervni akaunt. Napravljen za u zlu ne trebalo. Jel bila kakva sječa knezova 08.04. ili tad nekad.
To je verovatno ovo.zrakomlat wrote: Ima li u francuskim vijestima kako su u italiji uapsili nakve likove s eksplozivom u autu. Pošli iz Francuske, zaustavili ih negdje prema HR, mislim u tom smjeru, vjerovatno BiH krajni cilj. Doduše, pročitao na pro-UZP portalu
http://www.ansa.it/english/news/2018/04 ... 6a8f1.htmlA van coming from France with suspected explosive aboard was stopped at the Mt Blanc Tunnel on Friday. Police searched the vehicle and found material "which could be explosives", local sources said. The driver, an Eastern European, was arrested and a probe into him is ongoing, sources said.
Pokolj u Podrinju, pocetkom rata, se desio prije ikakvih rovova.Babadoga wrote:Ja znam kako su prosli Srbi u Gorazdu,gdje se sad mogu izbrojati na prste jedne ruke.Kad je poceo rat oni koji nisu uspjeli pobjeci
su muceni,silovani i ubijani a srecniji su kopali rovove na prvim linijama.
The Islamic State going DIY, R-40 air-to-air missiles used as SAMs?Bobi wrote:Ima dosta primjera u svijetu(Jemen(Huti)) da air to air preprave u ground to air. Postoje moderne verzije air to air i ground to air...ko jaje jajetu isteapsidejzi wrote: Ne vadi ga Bobi
Nego, hajde da se zapitamo onda ko i kada koristi ovu raketu? Namjenjena je da se ispali iz aviona i navigira do neke mete u zraku. Jel moguce da su je Sirijci koristili da obaraju rakete koje su ameri ispalili? Ono, vidis da lete rakete prema tebi, dignes avione i gadjas rakete sa ovim raketama.
Iako je ovo starija verzija rakete koju rusi vise ne koriste, ocito je u siriji u upotrebi. Pitam se ko i zasto?.