FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Grean

#11351 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Grean »

Obi Wan Bosnian wrote:
"Imamo problem s Ahmetovićem koji radi ultrazvuk prednje lože. Nisam optimista, izašao je poslije treninga i osjećao bolove. Ako ne bude spreman, morat ćemo tražiti nova rješenja", rekao je trener FK Sarajevo.
Čuj MORAT će tražit nova rješenja. Ko biva velika tragedija ako ne može igrati :-?
Pa u ovom trenutku i jeste jer nemamo drugog napadaca, tj. nikog ozbiljnog za 90 minuta.

Vjerovatno ce neko od krila, tj. Crnkic igrati na spicu eh sad koliko je to dobro pitanje je ali druge nema.
Tomahawk11
Globalni moderator

#11352 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

U formi kakvoj jeste, a eto moguce i da povreda pogorsava, mi mozemo samo dobiti sa izostankom Ahmeta.
Dakle, ko god da bude naprijed, bice veca opasnost.
north

#11353 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

Pisao sam nedavno moje mišljenje o Ahmetu i u kakvim situacijama on jedino može biti od neke koristi, tako da se slažem da nam sutra od prve minute ne bi bio od prevelike pomoći, ko što nije bio u Moldaviji što je bilo predvidljivo da će tako biti...

Ne treba biti trenerski mag pa skontati kako bi sutra trebalo pokušati i da od ovoga teško može bolje:

Pavlović
Kadušić Novaković Mihojević Ivetić
Sarić Radovac
Hodžić Rahmanović Kuzmanović
Crnkić

jedina dilema je Rahmanović-Radovac, kojeg više naprijed gurnuti, a ko da bude osigurač pozadi sa Sarićem..i naravno mora se agresivno krenuti, ne dopustiti da prođe poluvrijeme a da mi nemamo udarca na gol niti da smo ozbiljno zaprijetili....Nije neka extra ekipa, ali tako nam je kako je..pokri se jorganom koliko možeš :oops: ...

Kuzmanović ako se zbog debitantskog nastupa na Koševu ne snađe na poluvremenu zamijeniti Hebibovićem..

Problem će biti ako Ćala ipak stavi Ahmetovića i Almira Bekića, njih dvojica definitivno trebaju odmoriti...
sencobih

#11354 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Dzaba nama sve analize i taktike, kad svaki put taktike padaju u vodu kad primamo "evropske golove" , a ovaj put smo nadmašili sebe primivši go s centra.
Nadzorna_ploca

#11355 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Ma ja, ne treba nam napadac.
Ivetica sigurno nece mrdati iz veze, tako da ova northova postava mislim da nece biti ni blizu. O Rahmanovicu da ne pricamo, pa vec ga je na ovoj pressici otpisao kao startera.
Tomahawk11
Globalni moderator

#11356 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Pa treba nam napadac, ali ne da bude manje koristan od bandere.
Muhamed Đakmić

#11357 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Muhamed Đakmić »

Koliko god da je tanak Bekić, Ivetić bi kao bek bio još gori ba ljudi :D On je sporiji za klasu od ovog, u Slobodi je Bekić bio za klasu bolji.

A napad se ne mora regulisati da ima drvo u vrhu, ima ekipa koje igraju sa rotacijama između ofanzivne trojke, to je vrh kad se zna ko šta radi. Kod nas se ne bi znalo doduše.

Ja bih volio da Kuzmanović, Crnkić i Hebibović budu ofanzivna trojka, pa nek malo izvlače odbranu vani. Ne znam doduše jel njima previše da kombinuju i mijenjaju pozicije, možda jeste.
north

#11358 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

Pa stavio sam Ivetića iz razloga jer mislim da je Bekić u zadnje vrijeme kriminalan po pitanju grešaka iz elementarnog znanja i osnova fudbala, kao što je predaja lopte i bez panike stati na nju...mislio sam da bi ovaj možda bio sigurniji odpozadi i kod predaje lopte, a ne da bi sa njim bili ubojitiji i mnog brži :D ...ionako sam mišljenja da nas neće moldavci previše stisnuti, tako da nam po toj strani treba samo neko ko će biti mirniji a ne neko ko će moldavcima praviti dar-mar :D ....za ostalo budemo vidjeli šta Ćala misli :oops:
SmokingMan

#11359 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Mi nkada nećemo imati navalini red gdje krila mogu izmjenjivati svoja mjesta,a da ne govorim o napadaču koji može igrati krilne pozicije i mjesto lažne devetke.Pa čovječe ti bi igrači otišli ko halva.Mi jednostavno nemamo struku koja bi stvarala takve igrače u određenom vremenskom periodu,još mi zaostajemo za Evropskim tokovima.
incognito071

#11360 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by incognito071 »

north wrote:Pa stavio sam Ivetića iz razloga jer mislim da je Bekić u zadnje vrijeme kriminalan po pitanju grešaka iz elementarnog znanja i osnova fudbala, kao što je predaja lopte i bez panike stati na nju...mislio sam da bi ovaj možda bio sigurniji odpozadi i kod predaje lopte, a ne da bi sa njim bili ubojitiji i mnog brži :D ...ionako sam mišljenja da nas neće moldavci previše stisnuti, tako da nam po toj strani treba samo neko ko će biti mirniji a ne neko ko će moldavcima praviti dar-mar :D ....za ostalo budemo vidjeli šta Ćala misli :oops:
mos papeta i hadziju staviti u prvih 11 al' veceras ispadate svakako
isto vazi i za zelju sutra, ciji sam navijac :izet:
north

#11361 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

incognito071 wrote:
north wrote:Pa stavio sam Ivetića iz razloga jer mislim da je Bekić u zadnje vrijeme kriminalan po pitanju grešaka iz elementarnog znanja i osnova fudbala, kao što je predaja lopte i bez panike stati na nju...mislio sam da bi ovaj možda bio sigurniji odpozadi i kod predaje lopte, a ne da bi sa njim bili ubojitiji i mnog brži :D ...ionako sam mišljenja da nas neće moldavci previše stisnuti, tako da nam po toj strani treba samo neko ko će biti mirniji a ne neko ko će moldavcima praviti dar-mar :D ....za ostalo budemo vidjeli šta Ćala misli :oops:
:? :D Nije večeras, utakmica je u nedjelju :oops: :skoljka:
incognito071

#11362 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by incognito071 »

north wrote:
incognito071 wrote:
:? :D Nije večeras, utakmica je u nedjelju :oops: :skoljka:
sutra pardon
poruka ostaje ista koliko god se ti kleberio :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#11363 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

jao jao navijaca :mrgreen:
Logovan

#11364 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:U formi kakvoj jeste, a eto moguce i da povreda pogorsava, mi mozemo samo dobiti sa izostankom Ahmeta.
Kakav god da je, možemo sam izgubiti, jer bi nam igrački kadar postao još siromašniji. Pa i ovako nam je klupa kratka, a sa izostankom Mersudina bila bi još kraća i još ne bi imali nijednog napadača. :skoljka: On je jedini. :oops: Onog Smajlagića ne računam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#11365 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:
Tomahawk11 wrote:U formi kakvoj jeste, a eto moguce i da povreda pogorsava, mi mozemo samo dobiti sa izostankom Ahmeta.
Kakav god da je, možemo sam izgubiti, jer bi nam igrački kadar postao još siromašniji. Pa i ovako nam je klupa kratka, a sa izostankom Mersudina bila bi još kraća i još ne bi imali nijednog napadača. :skoljka: On je jedini. :oops: Onog Smajlagića ne računam.
Koja je korist od napadaca koji ne daje nikako golove, koji se slabo nalazi u sansi, koji i kad ima 100 % sansu - promasi :?
Bolje nek Mihojevic igra napadaca, veca korist ce biti. Ahmet se pogubio, ne radi nista, ni noga ni glava. Proslu polusezonu je to nadoknadjivao bar borbenoscu, ali cini mi se da je i to splahnulo.
Zasto je Hadzic prekrizen? Nema snage?
Nadzorna_ploca

#11366 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Smijesno je ovo apsolutno. Pa mi nismo ni Bekica uspjeli zadrzati. Ostali smo samo na dva napadaca, od toga jedan je totalno krahirao a drugi je neuhranjeni junior. Koji mozak ovo rezira i odobrava ja mu cestitam. Pare su za Hamzu uzeli ne do Bog da plate zamjenu. Fuj.
leškarenje

#11367 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Nadzorna_ploca wrote:Smijesno je ovo apsolutno. Pa mi nismo ni Bekica uspjeli zadrzati. Ostali smo samo na dva napadaca, od toga jedan je totalno krahirao a drugi je neuhranjeni junior. Koji mozak ovo rezira i odobrava ja mu cestitam. Pare su za Hamzu uzeli ne do Bog da plate zamjenu. Fuj.
Raspadamo se.

Popusti i ti malo sa tom negativom zivota ti,ohani malo :thumbup:
Nadzorna_ploca

#11368 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

leškarenje wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Smijesno je ovo apsolutno. Pa mi nismo ni Bekica uspjeli zadrzati. Ostali smo samo na dva napadaca, od toga jedan je totalno krahirao a drugi je neuhranjeni junior. Koji mozak ovo rezira i odobrava ja mu cestitam. Pare su za Hamzu uzeli ne do Bog da plate zamjenu. Fuj.
Raspadamo se.

Popusti i ti malo sa tom negativom zivota ti,ohani malo :thumbup:
Popusti i ti sa repliciranjemo ovo ti je drugi put u par dana. :thumbup:
leškarenje

#11369 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

:roll:

zaboravi da sam ti ista rekao :run: nivo leMdare ocito .
Nadzorna_ploca

#11370 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Nemoj mi samo ti govoriti ko je ciji nivo. :oops:
leškarenje

#11371 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Rekoh,zaboravi da sam te citirao :run:
Nadzorna_ploca

#11372 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Ne talasaj vise! :run:
leškarenje

#11373 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

Ko izda pizda :izet:

Image
jeza u ledja

#11374 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by jeza u ledja »

Lijepi ti nokti. :D
leškarenje

#11375 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leškarenje »

jeza u ledja wrote:Lijepi ti nokti. :D
:D
Post Reply