komeba wrote:@stochar, ti si meni kralj. Šteta što na forumu ne smijemo istjerati do kraja ono sa nalogodavcima, samo da pokažeš kredibilitet. (i šteta što nisam dovoljno bezobrazan da ti sam nešto kažem)
Tema SDP. Milion stvari mi smeta kod njih, Brega je negdje pred kraj.. iza Lagumdžijine frizure. Nego, svi znaju kritikovati, pritom niko neće da sam uradi nešto u politici i još se ne predlaže alternativa. Ja kad sam bio protiv prošle vlasti, otvoreno sam agitovao za SDP. Najlakše je rušiti, ali ako ste protiv nečega, recite i za šta ste, ponudite alternativu.
steta sto i ja nisam dovoljno bezobrazan da kazem ko su ti nalogodavci... Brega nije problem, ponavljam, problem je sto nam se preko javnog servisa korupcija servira kao ispravan obrazac ponasanja. uradio sam ja u politici i vise nego sam trebao, govorio zasto sam protiv necega i nudio alternativu (ne konkretnu stranku, vec one koji nece biti kao oni protiv kojih smo se borili), 'alternativa' dosla i jebala nam mater kolektivno ponasa se gore od onih koji su nam poklonili 20 najtezih godina zejedno, i trenutno im je alternativa svako kome oni dopuste da im bude alternativa jer su kretenskim potezima koji jedan prestizu drugog dali priliku i najvecim levatima da ih zajasu, preskoce i pobijede... ja sam godinama kritikovao nesposobnu vlast, a radim isto i danas: kritikujem nesposobnu i DOKAZANO korumpiranu vlast!
to sto serete kako nema alternartive samo ce povecati broj apstinenata na izborima (i ja cu biti medju njima), tako sa ce SDP sam sebe pokopati, ne treba mu nista od onoga sto jep okopalo njegove prethodnike...