supercali wrote:E jbg sada pa moze doci i na ilidzu ako hoce onda pa do panamere
mislim da je neko ljubomoran zbog poljubca
supercali wrote:E jbg sada pa moze doci i na ilidzu ako hoce onda pa do panamere
20 minuta na 250 stepeni pise..uglavnomja wrote:ima li neko slucajno jami pitu da mi procita uputstvo koliko dugo peci i na koliko stepeni
Irm@ wrote:20 minuta na 250 stepeni pise..uglavnomja wrote:ima li neko slucajno jami pitu da mi procita uputstvo koliko dugo peci i na koliko stepeni
ali imoj savjet je 25 minura na 200 stepeni
uglavnomja wrote:Irm@ wrote:20 minuta na 250 stepeni pise..uglavnomja wrote:ima li neko slucajno jami pitu da mi procita uputstvo koliko dugo peci i na koliko stepeni
ali imoj savjet je 25 minura na 200 stepeni
blagodarim, zaFaljujem![]()
![]()
Nije, ali mi je baš ova trebala, tako da su upute korisne.supercali wrote:Ovo bas i nije pofalice socijalnoheat wrote:ides iz pravca Svrakinog ( trola rutom)...Emilija Kovačev wrote:Pozdrav, jedno brzinsko: gdje sve u Sarajevu ima pekara As? Gdje se tačno nalazi oko Pofalića-Socijalnog?
Hvala
poslije Bosmala dolazi raskrsnica..
na tom semaforu upalis desni zmigavac.. i skrenes naravno..
i eto te ispred pekare AS
Hvala, ne treba sad. Možda drugi put.supercali wrote:emilija gdje si da te odvezem do ove pekare
karanana wrote:Onaj djeciji romobil ili skuter kako li se to vec zove? Onaj sto mu se guvernala moze sklopiti
Zakon stvar imas ih raznih cijena i kvaliteta , ugl grije haos a troši relativno malo struje , kod mene 750 i 1500 wati i to na 1 i 2 a na 3 je to već 2250 i još ventilator , ali hajca žešće....Adem_ wrote:Aha pa eto trebao bi da onda vidim taj konvektor posto mi je potreban samo za jednu malu sobicu.
MOSALJOZE wrote:Kad ideš iz pravca grada,prodješ ispod mosta i imaš put za Ilidzu,a imaš znak desno piše obilaznica.Tu skreneš i preko puta DP marketa čovjek prodaje.
MOSALJOZE wrote:Prodješ nadvožnjak i odma deesno skreneš ispod one konstrukcije za pješake piše to obilaznica.
Ja sam kupila u OBI-u, ali podavno.Sanda88 wrote:Gdje kupiti lampu od kamene soli (himalayan salt)??