Nisam u toku sa njimaiTo wrote:
kako ne zna gdje FGR izlazi svega ti ?
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11351 Re: "Majstori" parkiranja
- insaneinthebrain
#11352 Re: "Majstori" parkiranja
u kucu ga parkiraj pasha

-
kakavdanakneiskustvu
#11353 Re: "Majstori" parkiranja
insaneinthebrain wrote:u kucu ga parkiraj pasha![]()
ovo je ulaz u zgradu????
- DoradO
#11354 Re: "Majstori" parkiranja
pa ako mu nisu bar gume izbusili onda ovi stanari i zasluzuju da im se ovo radi 
- Sodom1
#11355 Re: "Majstori" parkiranja
Ne kotnam kako mu auto niko ne izgrebe, ima svako kljuc.
A drugi par obuce je vozi terenca a zivi u zgradi,dobro mozda ima vikendicu , ali onda koji ce djavo u zgradi ,kod fine prirode
A drugi par obuce je vozi terenca a zivi u zgradi,dobro mozda ima vikendicu , ali onda koji ce djavo u zgradi ,kod fine prirode
-
hizo ramidovic
#11356 Re: "Majstori" parkiranja
ucemu je problem, jarane?insaneinthebrain wrote:u kucu ga parkiraj pasha![]()
ako nema parkinga ispred ulaza, covijek mora negde parkirat.
nije blokiro ulaz skroz pa da se nemoze uc, valjda vidis da ima prostora sastarne da se lepo prodze.
-
kakavdanakneiskustvu
#11357 Re: "Majstori" parkiranja
hizo ramidovic wrote:ucemu je problem, jarane?insaneinthebrain wrote:u kucu ga parkiraj pasha![]()
nije blokiro ulaz skroz pa da se nemoze uc, valjda vidis da ima prostora sastarne da se lepo prodze.
zajebajes se,reci da se zajebajes
-
hizo ramidovic
#11358 Re: "Majstori" parkiranja
pa haustor nije nicije privatno vlasnistvo da se nesmje parkirat.
kome smeta i koje ljubomoran sto covek ima para i voza dobro auto, nek okrene glavu i mirno prodze.
kome smeta i koje ljubomoran sto covek ima para i voza dobro auto, nek okrene glavu i mirno prodze.
-
kakavdanakneiskustvu
#11359 Re: "Majstori" parkiranja
kako neko u kolicima da prođe,kako roditelji sa bebom u kolicima da prođu?
- supercali
#11360 Re: "Majstori" parkiranja
Upravo nije nicije privatno vlasnistvo da bi neko tu parkirao al svejedno reci da nas kolektivno zezashizo ramidovic wrote:pa haustor nije nicije privatno vlasnistvo da se nesmje parkirat.
- klaki
#11361 Re: "Majstori" parkiranja
Ja neznam sto bi covijek zezao. Jase slazem sa gospodinom hizom. Vlast je sve kriva, tosu sve džubrad gore u parlamentusupercali wrote:Upravo nije nicije privatno vlasnistvo da bi neko tu parkirao al svejedno reci da nas kolektivno zezashizo ramidovic wrote:pa haustor nije nicije privatno vlasnistvo da se nesmje parkirat.
- O'zone
- Globalni moderator
#11362 Re: "Majstori" parkiranja
KRALJUUUUUUUUUU!
Parkirao ga je za 10
-
hizo ramidovic
#11363 Re: "Majstori" parkiranja
nije nicije privatno vlasnistvo i nema znaka daje parkiranje zabranjeno, znaci dase slobodno more parkirat. i neznam sta vam ovde nije jasno?supercali wrote:Upravo nije nicije privatno vlasnistvo da bi neko tu parkirao al svejedno reci da nas kolektivno zezashizo ramidovic wrote:pa haustor nije nicije privatno vlasnistvo da se nesmje parkirat.
-
kakavdanakneiskustvu
#11364 Re: "Majstori" parkiranja
hizo ramidovic wrote:nije nicije privatno vlasnistvo i nema znaka daje parkiranje zabranjeno, znaci dase slobodno more parkirat. i neznam sta vam ovde nije jasno?supercali wrote:Upravo nije nicije privatno vlasnistvo da bi neko tu parkirao al svejedno reci da nas kolektivno zezashizo ramidovic wrote:pa haustor nije nicije privatno vlasnistvo da se nesmje parkirat.
nisu ni stepenice na ulazu u ovu zgradu nicije privatno vlasnistvo,trebao je na stepenice parkirati shodno tome
- muha_sa
#11365 Re: "Majstori" parkiranja
hizo ramidovic wrote:ucemu je problem, jarane?insaneinthebrain wrote:u kucu ga parkiraj pasha![]()
- supercali
#11366 Re: "Majstori" parkiranja
Pa jebo majku jel nam za sve treba znak da bi postovali bilo sta?hizo ramidovic wrote:nije nicije privatno vlasnistvo i nema znaka daje parkiranje zabranjeno, znaci dase slobodno more parkirat. i neznam sta vam ovde nije jasno?supercali wrote:Upravo nije nicije privatno vlasnistvo da bi neko tu parkirao al svejedno reci da nas kolektivno zezashizo ramidovic wrote:pa haustor nije nicije privatno vlasnistvo da se nesmje parkirat.
Nema ni znak zabranjeno pisanje po ferhadiji pa sumnjam da ne bi dobio kaznu kad bi se popisao
A i pored toga mislim da u zakonu pise da je na ulaze u zgrade zabranjeno parkiranje bez obzira ima li ili nema znak
-
hizo ramidovic
#11367 Re: "Majstori" parkiranja
auto se tehnicki nemere pakirat na stapenice, neznam gde si to vidijo dase auto tako parkira? daje traktor pa hajd...kakavdanakneiskustvu wrote:hizo ramidovic wrote: nije nicije privatno vlasnistvo i nema znaka daje parkiranje zabranjeno, znaci dase slobodno more parkirat. i neznam sta vam ovde nije jasno?
nisu ni stepenice na ulazu u ovu zgradu nicije privatno vlasnistvo,trebao je na stepenice parkirati shodno tome
- muha_sa
#11368 Re: "Majstori" parkiranja
mogu ljudi na kant izac i uc---ako nosi cekere zar je problem malo ih podic u zrak
parking zauzet bio, mora negdje parkirat--bolje pred ulaz neg na trotoar.
-
hizo ramidovic
#11369 Re: "Majstori" parkiranja
pa to him ija govorim. ko hoce izac more sastrane a more i malo sacekat. kakva je zurba vazda pa dase nemere sacekat po sata-sat da covijek zavrsi svoje poslove...muha_sa wrote:mogu ljudi na kant izac i uc---ako nosi cekere zar je problem malo ih podic u zrak![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#11370 Re: "Majstori" parkiranja
hizo ramidovic wrote:auto se tehnicki nemere pakirat na stapenice, neznam gde si to vidijo dase auto tako parkira? daje traktor pa hajd...kakavdanakneiskustvu wrote:hizo ramidovic wrote: nije nicije privatno vlasnistvo i nema znaka daje parkiranje zabranjeno, znaci dase slobodno more parkirat. i neznam sta vam ovde nije jasno?
moze ovaj terenac zadnjim tockovima ako vec nema prostora nigdje drugo za parkirati
- muha_sa
#11371 Re: "Majstori" parkiranja
sacekaju pred ulazom, eto prilike da se komšije upoznaju, koju progovore--ovo je cak šta više za pohvalu a oni ga našli kudithizo ramidovic wrote:pa to him ija govorim. ko hoce izac more sastrane a more i malo sacekat. kakva je zurba vazda pa dase nemere sacekat po sata-sat da covijek zavrsi svoje poslove...muha_sa wrote:mogu ljudi na kant izac i uc---ako nosi cekere zar je problem malo ih podic u zrak![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#11372 Re: "Majstori" parkiranja
mogle su komsije i gume mu naduvati,malo ga oprati
- mayab
#11373 Re: "Majstori" parkiranja
Kad trezveno promislis, lik nije bas dobar sa psihom, parkirati auto tako da zablokiras prolaz i ocekivati da se desi NIŠTA
Najzalosnije je, ako mu se autu zaista nije nista desilo

Najzalosnije je, ako mu se autu zaista nije nista desilo
- muha_sa
#11374 Re: "Majstori" parkiranja
nije blokiro ulaz--malkice handre retrovizori, al se mogu sklopit.mayab wrote:Kad trezveno promislis, lik nije bas dobar sa psihom, parkirati auto tako da zablokiras prolaz i ocekivati da se desi NIŠTA![]()
![]()
Najzalosnije je, ako mu se autu zaista nije nista desilo![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11375 Re: "Majstori" parkiranja
Ovaj sa Nisanom je prekucao.
Inace imamo i mi jednog delegata koji vazda parkira u prolaz. Ponekad ga i drugi kopiraju, ali on najcesce. Ponekad mu osvane nalog na brisacu, ali ga to ne sekira puno
. Ili ga sam stavi
Jedno vrijeme je imao dva auta i oba hladno parkirao u prolaz.
Inace imamo i mi jednog delegata koji vazda parkira u prolaz. Ponekad ga i drugi kopiraju, ali on najcesce. Ponekad mu osvane nalog na brisacu, ali ga to ne sekira puno
Jedno vrijeme je imao dva auta i oba hladno parkirao u prolaz.