Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Bodkin

#11351 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Lincoln-Burrows wrote:
Bodkin wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Sva ta ikonografija, ustaštvo i povik Za dom spremni jesu dio jedne mračne prošlosti a opet
malo je vjerojatno da će se danas ovih par desničara raznijeti u nekom noćnom klubu ili
pregaziti stotinu ljudi na makarskoj rivijeri s kamionom.
Ovo je za osuditi ali realno je mizerna prijetnja, terorizam je realna prijetnja današnjice.
Ma ja ba. Fasisti koji su pobili milion ljudi su folklor :D dok je terorizam ubio ne vise od 5.

Dakle ustasluk u hrvatkoj nikad nije umro i nije to nikakav dio povijesti
Osuđujem ovo nemoj odma da se pališ,
jedno je fašistička vlast i raznorazna etnička i rasna čiščenja a drugo je ova šačica ljudi što tu kao prosvjeduje.
Sacica ljudi i u sarajevu prosvjeduje za alep. Vehabije su isto sacica ali kolinda nekako i dalje misli da su glavna prijetnja balkana.
Ovo prolazi neopazeno jer su komunisti jebali majku fasistima kao ovim sa slike, a evropljani ih bas ne vole. Plus sto je desnica ojacala u evropi pa im ovakvi pacijenti nisu strani
spreca

#11352 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

Bodkin wrote:[

Ma ja ba. Fasisti koji su pobili milion ljudi su folklor :D dok je terorizam ubio ne vise od 5.

Dakle ustasluk u hrvatkoj nikad nije umro i nije to nikakav dio povijesti
ono sto je bilo to je proslo....a ovo sad su samo folklorna drustva koja su slucajno uzeli ove oznake da se nebi slucajno zaboravili Jasenovac i druga stratista :mrgreen: .........oni se bore da se ne zaboravi :lol:
Hamolj

#11353 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Hamolj »

Božidar Alić, znači još jedan pokatoličeni Bošnjo. Sigurno je iz Like.
Lincoln-Burrows

#11354 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Lincoln-Burrows »

Bodkin wrote: Sacica ljudi i u sarajevu prosvjeduje za alep. Vehabije su isto sacica ali kolinda nekako i dalje misli da su glavna prijetnja balkana.
Ovo prolazi neopazeno jer su komunisti jebali majku fasistima kao ovim sa slike, a evropljani ih bas ne vole. Plus sto je desnica ojacala u evropi pa im ovakvi pacijenti nisu strani
Već sam napisao ono o tome tko je sklon da kamionom pregazi sto ljudi na nekoj šetnici ili pobije
mladost u nekom noćnom klubu sve zbog svojih uvjerenja. Naravno i slučaj Breivik je upozorenje s druge strane,
e sad jeli prosvjed u Sa nešto bitno rekao bih ne, teroristi se uglavnom javno ne eksponiraju.

Mislim da stvarna prijetnja je nešto što se može očekivati, znači možemo čekati i reći nije to ništa
a kad se dogodi onda je kasno. Ako zbog sigurnosti treba pritvoriti ovu skupinu u ZG ja sam za,
bolje pritvoriti nego da se raznesu opasačem bombom na nekoj tržnici.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11355 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

insomnia78 wrote:Stan'te paše i ustaše
zbog tebe ovo govorim i u stvarnom zivotu :lol:
insomnia78

#11356 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

Pa to su vekovne mudrosti direktno sa izvora
Bodkin

#11357 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Lincoln-Burrows wrote:
Bodkin wrote: Sacica ljudi i u sarajevu prosvjeduje za alep. Vehabije su isto sacica ali kolinda nekako i dalje misli da su glavna prijetnja balkana.
Već sam napisao ono o tome tko je sklon da kamionom pregazi sto ljudi na nekoj šetnici ili pobije
mladost u nekom noćnom klubu sve zbog svojih uvjerenja. Naravno i slučaj Breivik je upozorenje s druge strane,
e sad jeli prosvjed u Sa nešto bitno rekao bih ne, teroristi se uglavnom javno ne eksponiraju.

Mislim da stvarna prijetnja je nešto što se može očekivati, znači možemo čekati i reći nije to ništa
a kad se dogodi onda je kasno. Ako zbog sigurnosti treba pritvoriti ovu skupinu u ZG ja sam za,
bolje pritvoriti nego da se raznesu opasačem bombom na nekoj tržnici.
Ti poredis kruske i jabuke. Ni cetnici se nece raznijeti u zagrebu. Da ih pustimo i koncentrisemo se samo na bradonje?
I btw, hrvatska je dio saveza koji ne postavlja bombe. A trznicama. Oni trsnice dizu u zrak iz zraka pametnim bombama.

Ali to sve ne mijenja cinjenicu da fasizam nikad nije umro u hrvatskoj koliko god se oni prali od njega
Lincoln-Burrows

#11358 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote:
Ti poredis kruske i jabuke. Ni cetnici se nece raznijeti u zagrebu. Da ih pustimo i koncentrisemo se samo na bradonje?
I btw, hrvatska je dio saveza koji ne postavlja bombe. A trznicama. Oni trsnice dizu u zrak iz zraka pametnim bombama.

Ali to sve ne mijenja cinjenicu da fasizam nikad nije umro u hrvatskoj koliko god se oni prali od njega
Ok nisam naveo dobar primjer sa tržnicom, evo mogao sam reći da će izvršiti teroristički čin ispred pravoslavne crkve.

A što se tiče ovog fašizma u RH mislim da nije ni veći ni manji nego bilo gdje u Europi,
postoje indicije da bi u skoroj budućnosti mogao to i postati problem kao "kontrargument" za
đihadistički fundamentalizam. Sve je to opasnost i ne može se jedno braniti drugim, to je ono što
me najviše smeta kod pojedinih.
Bodkin

#11359 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Lincoln-Burrows wrote:
Bodkin wrote:

Ok nisam naveo dobar primjer sa tržnicom, evo mogao sam reći da će izvršiti teroristički čin ispred pravoslavne crkve.

A što se tiče ovog fašizma u RH mislim da nije ni veći ni manji nego bilo gdje u Europi,
postoje indicije da bi u skoroj budućnosti mogao to i postati problem kao "kontrargument" za
đihadistički fundamentalizam. Sve je to opasnost i ne može se jedno braniti drugim, to je ono što
me najviše smeta kod pojedinih.
Nesto ne znam da u njemackoj nacisti paradiraju lred jevrejskim organizacijama.

Naravno da ne moze. Ali onda kolindina suplja o teroristima u bosni ne pije vode jer pod a) broj zrtava od istog je cini mi se 4 u zadnjih 15 godina i pod b) ne moze fasiste h svom dvoristu da pocisti pa prebacuje lopticu. Upravo ono protiv cega ti ovdje pises
Lincoln-Burrows

#11360 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bodkin wrote: Nesto ne znam da u njemackoj nacisti paradiraju lred jevrejskim organizacijama.

Naravno da ne moze. Ali onda kolindina suplja o teroristima u bosni ne pije vode jer pod a) broj zrtava od istog je cini mi se 4 u zadnjih 15 godina i pod b) ne moze fasiste h svom dvoristu da pocisti pa prebacuje lopticu. Upravo ono protiv cega ti ovdje pises
Ja pišem u svoje ime a ne u ime Kolinde i moji stavovi su upravo ovi koje iznosim.
kakavdanakneiskustvu

#11361 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:Pa i svastika , osim po tome sto je zenina sestra :D, van nacistickog konteksta ima sasvim drugo znacenje ali je njena upotreba svugdje zabranjena

da,posve logično
Truba

#11362 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

sad na aldzaziri
borcii ndhazije
ne ustase :lol:
kakavdanakneiskustvu

#11363 Re: Desavanja u Hrvatskoj

ista govna
Hamolj

#11364 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Hamolj »

Kad teroristi stignu ustaše po broju ubijenih na području bivše Juge onda ćete vi hrvatski fašisti imati pravo na riječ. Sad za sad ustaše debelo vode.
Truba

#11365 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

moze samo na teritoriju sfrj
ali od 1996. :mrgreen:

il gledaj sve sve vrijeme svuda il nista :P
kakavdanakneiskustvu

#11366 Re: Desavanja u Hrvatskoj

je li se meni čini da se neko prepoznao u onom hrvatski fašisti?
Truba

#11367 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

za vas ljevicare svi su fasisti tako da to nije mjerodavno

a da ne pocinjem o vehabijama cetama i pedoliberalima
kakavdanakneiskustvu

#11368 Re: Desavanja u Hrvatskoj

ne,ne zna se ko su fasisti,oni koji danas paradirase zagrebom
Truba

#11369 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

mi smo zapravo slicni

ja svuda vidfim ljevicare
a vi fasiste :mrgreen:

nevezano za ovaj slucaj :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11370 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

jel KITArevička GLABAre osudila ovu pomamu UsrHaša u Lepoj NašHoj
kakavdanakneiskustvu

#11371 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Black swan wrote:mi smo zapravo slicni

mozda ti tako vidis,ja ne,daleko od toga,kad je neko ustaša i fasista onda je ustasa i fasista,nema tu puno price
Bodkin

#11372 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Black swan wrote:mi smo zapravo slicni

mozda ti tako vidis,ja ne,daleko od toga,kad je neko ustaša i fasista onda je ustasa i fasista,nema tu puno price
Labudu je svako ko nije crkva/tradicija/nacija ljevicar. I dzedaji su mu ljevicari :lol:
animals

#11373 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Tanka je linija izmedju lijevi i desni..
sve su to fasisti, samo zavisi iz kojeg ugla promatras..
kakavdanakneiskustvu

#11374 Re: Desavanja u Hrvatskoj

animals wrote:Tanka je linija izmedju lijevi i desni..

onda smo svi fasisti
animals

#11375 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

kakavdanakneiskustvu wrote:
animals wrote:Tanka je linija izmedju lijevi i desni..

onda smo svi fasisti
Vecina jeste..
za nepovjerovati..
Post Reply