SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- kokuz_sa
#11351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Oglasio se MUP Kantona Sarajevo: Mi smo ih tukli koliko smo mogli !!!

- zateznistub
#11352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo tema crna hronika il' vic dana?kokuz_sa wrote:Oglasio se MUP Kantona Sarajevo: Mi smo ih tukli koliko smo mogli !!!![]()
![]()
-
svasta89
-
sanaman
#11354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
u glavnom gradu moje drzave dvije navijacke skupine se fizicki obracunavaju, neko snima sa balkona 15 minuta a nisam nijedn policijsko vozilo primjetio, ispravite me ako grijesim. Pa gdje su bili, sta su radili????
strasno, strasno....
naprosto nevjerovatno.
strasno, strasno....
- Hiran
#11355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa kad izbije tuča u tehničkoj školi u roku od minute se nacrta džip pun policije. Ovo što je bilo jučer je ofirno pravo.
- FreeSol
#11356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja kad sam isao u tu tehnicku, dzip dodje, ali ne izlaze iz njega dok se tuca ne zavrsiHiran wrote:![]()
Pa kad izbije tuča u tehničkoj školi u roku od minute se nacrta džip pun policije. Ovo što je bilo jučer je ofirno pravo.
- Mikado
-
ibizza
#11358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tako je kolegaFreeSol wrote:Ja kad sam isao u tu tehnicku, dzip dodje, ali ne izlaze iz njega dok se tuca ne zavrsiHiran wrote:![]()
- karanana
#11359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tuga. jeli ono jedan specijalac cak i stoji tamo i nesto im govori nemojte, nemojte?
i onda slusam onog mr. bean ministra unutrasnjih poslova kantona kako kaze da je policija odradila odlican posao ali da ce ih pozvati na odgovornost. pa pozovi prvo sebe jado jadni, ti si im sef.
i onda slusam onog mr. bean ministra unutrasnjih poslova kantona kako kaze da je policija odradila odlican posao ali da ce ih pozvati na odgovornost. pa pozovi prvo sebe jado jadni, ti si im sef.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#11360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To je onaj što su crvendaći počeli svršavat' kad ga je postavilo da konačno imamo ministra doktora nauka? (bez dana radnog staža)karanana wrote:tuga. jeli ono jedan specijalac cak i stoji tamo i nesto im govori nemojte, nemojte?
-
rikiriki
#11361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
đubrad policijsko-stranačka.Napravili nauku od djelovanja policije.Kada pogledaš strane dokumentarce na NG,ili discaveriju,pri svakom hapšenju kriminalci padaju ničice,boje se da ih ne upucaju.Pitajte dainice i amidže,kako se drže ruke na volanu kada te drot zaustavi.Nema foliranja i qurčenja,tek kada ti dozvoli,možeš vaditi dokumente i to poolakoooo...
-
VjecitiStudent
#11362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo prave adrese za (ne)rjesavanje mnogih problema u ovoj oblasti:
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/interv ... pciju.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/interv ... pciju.html
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Why nobody fight together? This fight is reall shit. Only screaming, throwing some stuff and running to other sides. Regards from Poland! Country with real hooligans, not like in this movie. They're pussies only.

- Truba
#11364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ona kornjača iskače iz kombija kofol da bije nekog
onda se vraća da otvori vrata drugom

onda se vraća da otvori vrata drugom
- cappy_tempo
#11365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nalozio se frajer,a onda skonto da ne smije udarati pa se vratio 
- Comrad
#11366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nikad ugodit. da su tukli, bilo bi sto tuku...ne tuku, sto stoje, a ne tuku...
ja sam za to da samo biju, ne zanima me ko su navijaci, ko su klosari, lopovi i odakle su. ko god narusava normalno stanje zasluzuje da dobije paliju preko ledja...
i ovaj iz poljske je dobro i napisao, kad pogledam neke nerede koji se desavaju/li po evropi, ovo kod nas je jos dobro proslo, jer dvije navijacke grupe na ulici, a nigdje policije s glave, nekoliko povrijedjenih, nekoliko auta unisteno i to je to. I ajmo realno, koliko uopste u toj grupi navijaca ima pravih huligana, koje zaboli neka briga hoce li nekoga ubiti ili ne, vecinom su to normalni navijaci kojima i nije bas svejedno hoce li sutra zavrsit u cuzi ili ne. Jer vidi se i na onim snimcima, ima onih nekoliko budala koje lete pravo prema ovim da se tuku, dok ih vecina stoji ovamo iza.
i ovaj iz poljske je dobro i napisao, kad pogledam neke nerede koji se desavaju/li po evropi, ovo kod nas je jos dobro proslo, jer dvije navijacke grupe na ulici, a nigdje policije s glave, nekoliko povrijedjenih, nekoliko auta unisteno i to je to. I ajmo realno, koliko uopste u toj grupi navijaca ima pravih huligana, koje zaboli neka briga hoce li nekoga ubiti ili ne, vecinom su to normalni navijaci kojima i nije bas svejedno hoce li sutra zavrsit u cuzi ili ne. Jer vidi se i na onim snimcima, ima onih nekoliko budala koje lete pravo prema ovim da se tuku, dok ih vecina stoji ovamo iza.
- karanana
#11367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovo za poljsku je tacno. tamo kad se lema, bas se lema. i u rusiji i u ovim nekim skandinavskim zemljama. ovo neke pickice, fol neki juris pa bjezi nazad pa opet neki juris. bezveze.
- Truba
#11368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
isto ko u libiji borbe kad nema natoa 
-
sanaman
#11369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Niko ne ocekuje supermene niti da se stvore u sekundi...niti neke nadprirodne moci.
ALI ono sto ocekujem jeste da se u GLAVNOM GRADU (ako se ovdje ne moze, onda ...) nakon sto pocnu ovakva sranja pojavi policija na licu mjesta...ako nista da pokusa nesto da uradi a ne da 15 minuta divljaju, unistavaju, itd. Pa covjece 15min...pod rotacijom mozes da stignes za 10min, ako ne i prije sa kraja grada na drugi kraj.
ALI ono sto ocekujem jeste da se u GLAVNOM GRADU (ako se ovdje ne moze, onda ...) nakon sto pocnu ovakva sranja pojavi policija na licu mjesta...ako nista da pokusa nesto da uradi a ne da 15 minuta divljaju, unistavaju, itd. Pa covjece 15min...pod rotacijom mozes da stignes za 10min, ako ne i prije sa kraja grada na drugi kraj.
- karanana
#11370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
poenta je da policija nije trebala ni odakle da dolazi. oni su tamo morali biti od 3 popodne.sanaman wrote:Niko ne ocekuje supermene niti da se stvore u sekundi...niti neke nadprirodne moci.
a ne znam ni odakle su dolazili, jer kad se zakuhalo ja sam ih vidio na chengich vili da stizu dzadom iz pravca ilidze a policijska stanica na malti ni 200 metara od mjesta marisane.
-
sanaman
#11371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo svakako, ali eto ako vec nisu bili trebali su se pojaviti...al mozemo mi do sutra ovako, na forumukaranana wrote:poenta je da policija nije trebala ni odakle da dolazi. oni su tamo morali biti od 3 popodne.sanaman wrote:Niko ne ocekuje supermene niti da se stvore u sekundi...niti neke nadprirodne moci.
- BHF_Manijak
#11372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ti si fakat naivan ako mislis da ovo sve nije trebalo ovako da bude, ali bas naivan!sanaman wrote:u glavnom gradu moje drzave dvije navijacke skupine se fizicki obracunavaju, neko snima sa balkona 15 minuta a nisam nijedn policijsko vozilo primjetio, ispravite me ako grijesim. Pa gdje su bili, sta su radili????
strasno, strasno....naprosto nevjerovatno.
-
udrch
#11373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa šta se ima ovdje pričati kad svi znaju jednu činjenicu:
Jedna ekipa od desetak ovih specijalaca kad upadne u bilo kakvu gužvu, svi bježe glavom bez obzira..pogotovo u ovoj situaciji gdje se dvije grupe tinejdžera gađaju kamenjem..objektvino ovdje nije bilo nikakve marisane, već gađanja iz praćke..
Ja sam bio na tekmi protiv Belgije u Zenici..razvališe vanjsku ogradu oko stadiona koju su štitili zaštitari, pa onda izvališe kapiju na stadionu vanjsku, ostala samo unutrašnja..
U tom trenutku se pojavljuje samo 5 specijalaca, ali baš onako spremnih, i rulju od bar hiljadu ljudi potiskuje nazad od ulaza..a svi smo bili nabrijani do bola, jer smo bili u redu već bar dva sahata i pitanje da li ćemo ući na stadion ikako je bilo sasvim realno..
Njih petorica napraviše formaciju jedan uz drugog i hajd kreni ako si frajer..prvih bar 30 bi bilo povaljeno da ih mati ne bi prepoznala kasnije..
Jedna ekipa od desetak ovih specijalaca kad upadne u bilo kakvu gužvu, svi bježe glavom bez obzira..pogotovo u ovoj situaciji gdje se dvije grupe tinejdžera gađaju kamenjem..objektvino ovdje nije bilo nikakve marisane, već gađanja iz praćke..
Ja sam bio na tekmi protiv Belgije u Zenici..razvališe vanjsku ogradu oko stadiona koju su štitili zaštitari, pa onda izvališe kapiju na stadionu vanjsku, ostala samo unutrašnja..
U tom trenutku se pojavljuje samo 5 specijalaca, ali baš onako spremnih, i rulju od bar hiljadu ljudi potiskuje nazad od ulaza..a svi smo bili nabrijani do bola, jer smo bili u redu već bar dva sahata i pitanje da li ćemo ući na stadion ikako je bilo sasvim realno..
Njih petorica napraviše formaciju jedan uz drugog i hajd kreni ako si frajer..prvih bar 30 bi bilo povaljeno da ih mati ne bi prepoznala kasnije..
-
rikiriki
#11374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sinoć na Slučajevima x na Hajatu , amaterski snimci sa zgrade Loris.Snimci cca 5min,nigdje drota od korova,poslije već pao mrak,nigdjer frke,dolaze kornjače. 
- cappy_tempo
#11375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ova 2-3 lika iz torcide vece mudonje od kompletnih manijaka