A drugo, prvi put vidim tutorial za prvi dejt, koji je ovako jak i napadan.
Crna sjena, tona maskare...
edit:bezidejna me pretekla
Moderator: anex
Iz iskustva ti mogu reci da su meni najbolji uvijaci oni obicni sa pijace, jer je prava guma i najbolje mi uviju trepuske, a cijena bagatela. Ovi skuplji iz parfimerija (imam 2-3) mi samo prasinu skupljaju. Nemaju gumu, nego nesto kao silikon, sto se mene tice, bacene pareBadSanta wrote:ima li se igdje u sa.kupiti uvijač za trepavice(cijena?)
onaj manhattanov je dobarBadSanta wrote:Potrebne su mi 2 stvari(samo):
1.ima li se igdje u sa.kupiti uvijač za trepavice(cijena?)
Izgleda da ova beautiholi;arka voli LisuLoulou wrote:Evo pravog tutoriala za prvi dEJT![]()
alica.k wrote:u novoj graciji ili gloriji il tak nest na poklon dodje ova deborah maskara...
pogledajte na trafici, ne znam tacno koji je magazin.
dobra je maskara, fino, tanko izvuce trepavice, al mene peku oci od nje
e da, i kosta 5KM magazin.

ja vec neko vrijeme koristim catrice allround, ona crvena, kupila je zbog recenzijaNisrin wrote:alica.k wrote:u novoj graciji ili gloriji il tak nest na poklon dodje ova deborah maskara...
pogledajte na trafici, ne znam tacno koji je magazin.
dobra je maskara, fino, tanko izvuce trepavice, al mene peku oci od nje
e da, i kosta 5KM magazin.
Gracija je u pitanju! Pa za ovu maskaru su lose i recenzije po internetu, jedina dobra strana je sto je "mokra" ne susi se, a ja s tim najvise problema imam u posljednje vrijeme!
Sve i jedna se brzo osuse, a uopste je stalno "na vadim" nego normalno koristim, prije sam se klela u Maybelline, posebno plavu ali su je "pokvarili"
Dok su one iz Njemacke zakooon
Michun wrote:odlican video za korektore. znala sam za neke nacine, al' on je super.
ZASTO se ne vidi snimak
mislim da je izasla nova ambalaza za 2000kalorija, pa zele da se sto prije rijese starihjedan_dobar_dan wrote:vidim u dm-u da pri kupovini maskare, ako se donese maskara bilo kojeg proizvodjaca,
dobije se maxf-orova 2000 kalorija, za 40% jeftinije, traje to isteka zaliha,
gledala sam rok, u roku su ima jos dosta,
sad samo ne znam, davno sam je koristila, jel valja? da li da je uzimam?
jer u krajnjoj liniji sta mi vrijedi sto je jeftinija, ako nije ok.
a stvarno sam zaboravila kakva je, pa ako je ko koristi.
Mama moja koristi tu maskaru (jer je skoro bila akcija dvije maskare po cijeni jedne, i ja kao "dobra" kcerkica, sam si uzela malo bolju a njoj dala 2000 kalorija- jer je ona bila gratis). prije sam ja koristila 2000 kalorija, al su je izgleda ili pokvarili il promijenili formulu uglavnom nije ista kao sto je bila. brzo se osusi, i jaako puno se gruda na trepavicama. to je neko, moje misljenje al ipak, mozda tebi bude odgovaralamiss_heidi wrote:jedan_dobar_dan wrote:vidim u dm-u da pri kupovini maskare, ako se donese maskara bilo kojeg proizvodjaca,
a ja sam mislila da je ova akcija u cm-u...još bi se i zaputila u cm sa starom maskarom i rekla dajte mi novumiss_heidi wrote:mislim da je izasla nova ambalaza za 2000kalorija, pa zele da se sto prije rijese starihjedan_dobar_dan wrote:vidim u dm-u da pri kupovini maskare, ako se donese maskara bilo kojeg proizvodjaca,
jedan_dobar_dan wrote:vidim u dm-u da pri kupovini maskare, ako se donese maskara bilo kojeg proizvodjaca,
moze bilo koja, imali su vec tu akciju prije par mjeseci, neku drugu maskaru su davali 40% jeftinije.*mima* wrote:kako bilo kojeg proizvodjaca ako je akcija od max factora?
Ne , ne, kad doneses staru maskaru dobijes novu 2000 kalorija- u novoj ambalazi!miss_heidi wrote:mislim da je izasla nova ambalaza za 2000kalorija, pa zele da se sto prije rijese starihjedan_dobar_dan wrote:vidim u dm-u da pri kupovini maskare, ako se donese maskara bilo kojeg proizvodjaca,
*mima* wrote:jedan_dobar_dan wrote:vidim u dm-u da pri kupovini maskare, ako se donese maskara bilo kojeg proizvodjaca,
kako bilo kojeg proizvodjaca ako je akcija od max factora?