Ono ko veli vlada bi samo da nas kontrolise.
A u stvari, ishod je potpuno suprotan.
Eeee glupani glupani.
Hos droge?GandalfSivi wrote: Evo dokaz da me on na zlo tjera!!! Ovako me je i u ratu nagovarao da slusam onu narkomansku muziku
Ako te nagovori, javi na vrijeme da gledam na televizoru.GandalfSivi wrote:Evo dokaz da me on na zlo tjera!!! Ovako me je i u ratu nagovarao da slusam onu narkomansku muzikujeza u ledja wrote:Dignite revoluciju. Jestel u duhu oca nacije il niste?GandalfSivi wrote:
Taxation without representation... Ja nemam kome ni pisati...
Jebo to, odoh kod brata Berlusconija da malo odmorim od ove nase budale...Fudo387 wrote: Ako te nagovori, javi na vrijeme da gledam na televizoru.
Ima kablovska i u Kanadi.
Pametno, jebo ove budalastine.GandalfSivi wrote:Jebo to, odoh kod brata Berlusconija da malo odmorim od ove nase budale...Fudo387 wrote: Ako te nagovori, javi na vrijeme da gledam na televizoru.
Ima kablovska i u Kanadi.
Tebi samo picka na pameti. ccVelkoski wrote:ma jež je čkapi![]()
![]()
jeza u ledja wrote: MOJE JE MISLJENJE DA SU SVI REDOM GLASACI TRUMPA BAGRA. NE ZANIMAJU ME VISE UOPSTE I NIKAD IM TO NECU OPROSTITI.

Nijednog... Ali poznajem rezonovanje takvih ljudi, koje je na svakom meridijanu slično ili isto...pasha078 wrote:Koliko trumpovih glasaca znas licno i personalno?cyprus wrote:Jebiga, ljudi od krvi i mesa i na Balkanu glasaju kako glasaju već 27 godina... Ljudi od krvi i mesa su odgovorni za najveća sranja koja su se desila čovječanstvu (da ne nabrajam)... To što su od krvi i mesa, ne znači da nisu bagra...
Zapravo, mislim da postoje tri kategorije tih i takvih:
1) glupi
2) pokvareni
3) glupi i pokvareni
Dobronamjerni i inteligentni glasači za likove kao što su Donald Trump ili Milorad Dodik sumnjam da postoje...
Tačno.cyprus wrote:Jebiga, ljudi od krvi i mesa i na Balkanu glasaju kako glasaju već 27 godina... Ljudi od krvi i mesa su odgovorni za najveća sranja koja su se desila čovječanstvu (da ne nabrajam)... To što su od krvi i mesa, ne znači da nisu bagra...
Zapravo, mislim da postoje tri kategorije tih i takvih:
1) glupi
2) pokvareni
3) glupi i pokvareni
Dobronamjerni i inteligentni glasači za likove kao što su Donald Trump ili Milorad Dodik sumnjam da postoje...
Ja sam davno rekao da možda nije uredu da prema desničarima gajim predrasude kao o mentalno i/ili intelektualno obogaljenim individuama, međutim, jebiga, iskustvo me još nije razvjerilo...pasha078 wrote:Jarane mani se generalizacija pogotovo onih koje baziras na stvarima koje vidis na tv.
Jedna stvar koja me fascinira kod liberala na baterija je njihovo zgrazavanje generalizacija, npr crnci - kriminal, docim se ovdje utrkujete ko ce vise da generalizira, a u tvom slucaju cak da licno ni ne zna niti jednog glasaca.
Jel to govoris o Jill Steinovima Vajmarske Republike?pasha078 wrote:
Ok a evo onda kontra pitanje: da li istorija amnestira liberalne weimarske partije sto nisu bolje poradile da pridobiju te Nijemce?
pasha078 wrote:Zadaci za ljevicu u US of A:
1. Odjebavanje centrista
2. Napraviti raskol izmedju srednje i radnicke klase na jednoj i trumpizma na drugoj strani
3. Cilj 2 se moze postici samo insistiranjem na ekonomskim posljedicama Trumpovih odluka, poput ukidanja obamacare, tax reform etc a nikako nastavkom ‘culture war’ koje vode klintonisti
4. Izazvati sve centriste u dems na primary i zamijeniti sto vise moguce ljevicarima
Svi ljudi su krokodili, svi Japanci su ljudi, da li su svi Japanci krokodili?pasha078 wrote:Cuvaj se crnaca, ovdje su jednog bandita uhvatili, crnac, mora da su onda svi crnci kriminalci......GandalfSivi wrote:Neka rasprava ovdje? Nego, kako dobru kafanu nadjoh, DC je fakat genijalan grad, just saying
PS Hoda mi muha po telefonu...