sad ce turska drzava biti beton sa prvim ciscenjem kemalista i americkih infiltratora koji rade za cionisticke interese
samo im mogu pozelit srecu
za neke narode demokratija nije nacin a ni stil....htjeli mi to priznat ili ne.... nemres poredit seoskog tuarega i pustinjaka iz Malija, Libije, Sirije koji jedva da je ista civilizovano inkorporirao u zivotu i francuza iz centra pariza ili svabe u minhenu ili berlinu.....
ja se samo sjecam da je davno u Zamanu (hizmecarske novine btw

) davno izasao projekat na vidjelo razvaljivanja bliskog istoka koji bi ili poceo ili zavrsio sa turskom, Vesli Klark to javno obznanio "nedavno" a ja sam to vidio prije nekih 10g (mogu se i prevarit da je to bio Zaman mozda je to bio Sabah ili neke druge novine ali Zaman sam citao redovno

dok su mnogi sto sad baljezgaju i pametuju otkrili da imaju kiticu
vidim da ih dosta bosnjastih dinaroida zeli propast a ja im zelim srecu u onome sto su odabrali a sa izdajnicima i treba brutalno.....
da je srece mi bi sa svojim supcima koji nas otvoreno kradu, lazu, ,petljaju, prave majmunima - se obracunali na isti nacin.... bilo je pocelo pa se neki bosnjodinaroidi sjetili kako to nije demokratski