Nego ima li neko iz Zenice da ima logosoft u Crkvicama ?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Mustang1
#11351 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemoj biti siguran da ce sigurno biti
- Telemach
#11352 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani,Mustang1 wrote:Daj ba kakve sugestije i prijedlozi reci nam znate li zbog cega su ukinuti prijenosi u 16:00 i sta cete uraditi po tom pitanju .. Ili nam bar reci odgovor od tih kojima saljes prijedloge i sugestije ili i oni salju nekome prijedloge i sugestije
Molimo Vas da za sve dodatne informacije u vezi s programskim sadržajem SK kanala kontaktirate njihovu službu za korisnike.
Srdačan pozdrav,
-
Mustang1
#11353 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ya logicno .. I oni ce proslijedit nadleznom sektoru 
- plagijator1975
#11355 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:
Nexus⁴
- Tiger 033
#11356 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
NE kontam zasto si resiver vracao na tvornicke postavkevan helsing wrote:Nasao sam "fazon" da kanali na Amiko budu pod rednim brojevima/mjestima na kojima sam ih i stavio.
Potrebno je reciver vratiti na tvornicke postavke,prije toga zapisati freq ako ne znate napamet.
Nakon toga skenirati,i posloziti kanale po svojoj volji.
Ali ako ponovo skenirate,vratit ce se kao ranije,i recimo pisat ce broj 38 a kanal je ustvari na broju 6.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- van helsing
#11357 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako je rezultat isti?
Haj zamjeni mjesta recimo kanalu 22 i npr 32.
Kanal sa broja 22 ce biti na mjestu 32,ali ces ispred njega imati broj 22.
Klikni 2x na broj 2 na daljinskom,otvorit ce ti kanal na mjestu 22,ali ce pisati broj 32,kontas?
Klikni 2x na broj 2 na daljinskom,otvorit ce ti kanal na mjestu 22,ali ce pisati broj 32,kontas?
- Tiger 033
#11358 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ja nejsevan helsing wrote:Kako je rezultat isti?
- van helsing
#11359 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisi me skonto izgleda? Ali nema veze,ja zadovoljan,kvalitet slike je,bar meni,mnogo bolji nego na topfieldu ili deltaline.
-
Varela_
#11360 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja sam stvarno prezadovoljna telemahom,imali smo problema sa netom i digitalnom ,kaze mi kolegica nazovi 1360
kad stvarno nevjerovatno momak dode isti dan,za 20 minuta zamjeni sve one spojeve stare,kaze odnesite laptop na ciscenje od spajvera virusa pojma nemam..uradim tako,net 100 puta brzi a i digitalna radi dobro nema kockica na hd kanalima bas extra
krajnje profi nema sta,kolegica kaze da je isti decko i njoj dolazio i da je sve extra napravio... unazad mjesec nismo mogli stranice otvoriti ...
sada leti otvorim skyp treba mjesec da usposttavi poziv sada komuniciramo bez problema..Svaka pohvala momcima iz Telemaha..nastavite

- Telemach
#11361 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovana,Varela_ wrote:ja sam stvarno prezadovoljna telemahom,imali smo problema sa netom i digitalnom ,kaze mi kolegica nazovi 1360kad stvarno nevjerovatno momak dode isti dan,za 20 minuta zamjeni sve one spojeve stare,kaze odnesite laptop na ciscenje od spajvera virusa pojma nemam..uradim tako,net 100 puta brzi a i digitalna radi dobro nema kockica na hd kanalima bas extra
![]()
![]()
krajnje profi nema sta,kolegica kaze da je isti decko i njoj dolazio i da je sve extra napravio... unazad mjesec nismo mogli stranice otvoriti ...
sada leti otvorim skyp treba mjesec da usposttavi poziv sada komuniciramo bez problema..Svaka pohvala momcima iz Telemaha..nastavite
![]()
![]()
Hvala Vam na pohvalama. Telemach je tu zbog Vas.
Srdačan pozdrav,
-
Mustang1
#11362 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E ovo je vrh
Prvi post i odmah pohvala Telemachu a nakon 5 minuta zavhaljivanje od doticnog 
-
didgeridoo
#11363 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa jel moguce...
- fortaleza
#11365 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa da, naravno da Telemachu idu sve pohvale kad je dotična dobila savjet da "odnese laptop na čišćenje od virusa" i tako je i uradila i net LETI!!
Sve druge priče, premier liga i prijenosi u 16h, povećanje brzine neta, dodatni kanali na d3 go, tv unazad 72h (jedino u BiH od sestrinskih firmi te opcije nema kao i videoteke), nebulozno plaćanje dodatnih paketa na dodatnom receiveru i slično (a možemo još nabrajati) vjerujem da nisu uopće u njezinoj interesnoj sferi niti da ista ima pojam o tome. Zato je ona i zadovoljan korisnik za razliku od nas ostalih na temi koji ukazujemo na sve ove nedostatke.
Sve druge priče, premier liga i prijenosi u 16h, povećanje brzine neta, dodatni kanali na d3 go, tv unazad 72h (jedino u BiH od sestrinskih firmi te opcije nema kao i videoteke), nebulozno plaćanje dodatnih paketa na dodatnom receiveru i slično (a možemo još nabrajati) vjerujem da nisu uopće u njezinoj interesnoj sferi niti da ista ima pojam o tome. Zato je ona i zadovoljan korisnik za razliku od nas ostalih na temi koji ukazujemo na sve ove nedostatke.
- Tiger 033
#11366 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:E ovo je vrhPrvi post i odmah pohvala Telemachu a nakon 5 minuta zavhaljivanje od doticnog

-
kakaljin
#11367 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako ti je najbitniji ti je korisnik koji pohvali banalnu stvar koja se podrazumjeva kod svakog operatera koji pruza usluge, a veliki broj korisnika koji ukazuju na konkretne probleme i razne stvari koje trebaju biti normalne za jednog operatera, ti kornici su nebitni.fortaleza wrote:Pa da, naravno da Telemachu idu sve pohvale kad je dotična dobila savjet da "odnese laptop na čišćenje od virusa" i tako je i uradila i net LETI!!![]()
-
kakaljin
#11368 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakave veze ima virusi-racunar i kanali na digitalnom STB-u na TV-uVarela_ wrote:ja sam stvarno prezadovoljna telemahom,imali smo problema sa netom i digitalnom ,kaze mi kolegica nazovi 1360kad stvarno nevjerovatno momak dode isti dan,za 20 minuta zamjeni sve one spojeve stare,kaze odnesite laptop na ciscenje od spajvera virusa pojma nemam..uradim tako,net 100 puta brzi a i digitalna radi dobro nema kockica na hd kanalima bas extra
![]()
![]()
![]()
![]()
-
kakaljin
#11369 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zasto ovo nemate u vasoj ponudi kad ima sestrinska firmaTelemach wrote:Poštovana,Varela_ wrote:ja sam stvarno prezadovoljna telemahom,imali smo problema sa netom i digitalnom ,kaze mi kolegica nazovi 1360kad stvarno nevjerovatno momak dode isti dan,za 20 minuta zamjeni sve one spojeve stare,kaze odnesite laptop na ciscenje od spajvera virusa pojma nemam..uradim tako,net 100 puta brzi a i digitalna radi dobro nema kockica na hd kanalima bas extra
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Vam na pohvalama. Telemach je tu zbog Vas.
Srdačan pozdrav,
http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... ideo-scena
http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... zija/cenik
http://mobilna.telemach.si/
Molim konkretan odgovor, a ne da cemo biti blagovremeno obavjesteni.
- jutarnja zvijezda
#11370 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo,nije bas prvi post,al` eto.dugo sam korisnik telemahove kablovske,
(tako reci od prvog dana),zatim kada mi je dozlogrdila pljacka bh telekoma,predjem na njihov internet,a na kraju i telefon.sada racuni bar 100KM mjesecno manji,2-3 puta bio neki problemcic,dodju zaista brzo,srede sto treba ,promijene sto treba,pristojni mladici,uljudni,ljubazni i strucni.SVAKA CAST ZA TELEMAH.ne bi mi palo na pamet da nesto mijenjam.

(tako reci od prvog dana),zatim kada mi je dozlogrdila pljacka bh telekoma,predjem na njihov internet,a na kraju i telefon.sada racuni bar 100KM mjesecno manji,2-3 puta bio neki problemcic,dodju zaista brzo,srede sto treba ,promijene sto treba,pristojni mladici,uljudni,ljubazni i strucni.SVAKA CAST ZA TELEMAH.ne bi mi palo na pamet da nesto mijenjam.
-
Domy31
#11371 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa nije da bas imaju problema al da mogu bolje mogu i trebaju ako misle zadrzati korisnike. Uspavali su se i to zestoko
- golfiista
#11372 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hm, zatrazim HBO paket i naglasim pitanje " to je dodatnih 8 KM na postojeci racun ?" i dobijem potvrdan odgovor. Nakon prvog mjeseca , pored dodatnih 8 KM obracunato i 23 KM. Naravno nazovem i pitam wtf? Dobijem hladno odgovor " to vam je za HBO paket na dodatnom resiveru kao i naknada za sportklub na dodatnom resiveru".
Halo , decko , nisam to trazio, trazio sam samo HBO na osnovnom resiveru, kao ne znam ja , meni su finansije kazale da je to ok i da je racun uredan.
Zatrazim jednu uslugu, dobijem tri, uz naknadu naravno. Trenutno cekam snimak razgovora, tako da budete oprezni sa onim sto trazite.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Halo , decko , nisam to trazio, trazio sam samo HBO na osnovnom resiveru, kao ne znam ja , meni su finansije kazale da je to ok i da je racun uredan.
Zatrazim jednu uslugu, dobijem tri, uz naknadu naravno. Trenutno cekam snimak razgovora, tako da budete oprezni sa onim sto trazite.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- mumi80
#11373 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A sto i tebi i kolegici isti deckoVarela_ wrote:ja sam stvarno prezadovoljna telemahom,imali smo problema sa netom i digitalnom ,kaze mi kolegica nazovi 1360kad stvarno nevjerovatno momak dode isti dan,za 20 minuta zamjeni sve one spojeve stare,kaze odnesite laptop na ciscenje od spajvera virusa pojma nemam..uradim tako,net 100 puta brzi a i digitalna radi dobro nema kockica na hd kanalima bas extra
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Jazzy.ba
#11374 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A kako gledas englesku ligu na telemachu?jutarnja zvijezda wrote:evo,nije bas prvi post,al` eto.dugo sam korisnik telemahove kablovske,
(tako reci od prvog dana),zatim kada mi je dozlogrdila pljacka bh telekoma,predjem na njihov internet,a na kraju i telefon.sada racuni bar 100KM mjesecno manji,2-3 puta bio neki problemcic,dodju zaista brzo,srede sto treba ,promijene sto treba,pristojni mladici,uljudni,ljubazni i strucni.SVAKA CAST ZA TELEMAH.ne bi mi palo na pamet da nesto mijenjam.![]()
-
shandrprcSA
#11375 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hocu da imam D3Go i na stranici im pise 2KM za moj paket i ja prijavim...dodje racun 4KM...odjavim