Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#11326 Re: Logosoft ALL ABOUT
Federalna je pojam za najgoru sliku, valjda ce se rijesiti kad krene digitalna zemaljska mreza DVB-T.
De mi reci koliki je ping prema Lolu preko komp i wifia?
- MTV
#11327 Re: Logosoft ALL ABOUT
razumijem nego ti ih pitaz za jedno oni drugi. Kao npr ja ih pitam za neki mtv oni odgovore juce je dosao fashion tv. Nigdje veze.afannedim wrote:
Ja pitao konkretno za SK I ULTRE i dobio odgovor na mail.
- VladaFBiH
#11328 Re: Logosoft ALL ABOUT
40-60ms preko wi-fi kada pingam www.google.comMTV wrote:Federalna je pojam za najgoru sliku, valjda ce se rijesiti kad krene digitalna zemaljska mreza DVB-T.
-
Dzontra_Volta
#11329 Re: Logosoft ALL ABOUT
afannedim wrote:
Vjernost jeste, al promocija nigdje veze i to nisam ni skontao šta im predstavlja.
afannedim wrote:Imam za čim plakati hahaha, kad vam arene uzmu Englesku ligu plakaće svi korisnici koji su jedva čekali SK.MordorSync wrote:Evo ti ja info pa plači jer tvoj ne valja, United Media http://www.unitedmedia.net/ je ukinula svima SK kanale dok se ne riješi situacija sa EPL, vodi se žestoka borba oko EPL dotad SK samo u UM Grupi kojoj pripada i telemah.afannedim wrote:
danas sam se raspitao za SK, sve uslove što je telemach-SK postavio Logosoft je prihvatio al ovi se napravili ludi I nisu pustili, al mi momak reće da su dobili info do kraja januara da će pustiti ili krajem januara.
I info je iz Logosofta a ne rekla kazala, jaran ovo ono.
afannedim wrote:Čengić Vila bez problema, ne pamtim kad sam imao problema sa netom.
afannedim wrote:Ja ga je.em ko ne može gledati hrvatsku na RTL-u na Logosoftu.![]()
afannedim wrote:Je.o TE TM iza horizonta dosadan si pravoSerijeSync wrote:dobra vijest za korisnike u srbiji SBB I Telenor udružena ponuda![]()
- afannedim
-
moke_31
#11331 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne znam ljudi što ne prelazite na Internet IPTV? Bar onaj ko može, odnosno ima Smart Tv ili neki androd box i sl. koji ima IPTV funkciju. Sinoć sam od momka od koga uzimam CS dobio IPTV listu na testiranje onako usputno i mogu reći da je lista beton. Čovjek sakupio sve što valja i stavio u 93 kanala. Svi SK i arene i svi HBO i cinemax sa prevodom, svi hrvatski i srpski kanali što valjaju, RTL-ovi svi, Nova, Hrtovi, B92, Prva Tv, RTS-ovi, Doma itd. Naravno tu su i svi kanali iz BiH, ovi bolji. Nema onih nekih tipa rtv neko selo 
Primjetio sam da nema erotskih kanala, ili ih nije stavio u test, i nema puno nacionalnih geografija, historija, travel tv i sl. Moram provjeriti i za crtane koje ima.
Uglavnom momak je sakupio finu listu kanala i ima sve ono na šta se većina forumaša ovdje žali a sigurno je i prilično jeftinije (zaboravio sam za cijenu pitati) ou odnosu na cijene kablovskih i IPTV providere u Sarajevu.
Primjetio sam da nema erotskih kanala, ili ih nije stavio u test, i nema puno nacionalnih geografija, historija, travel tv i sl. Moram provjeriti i za crtane koje ima.
Uglavnom momak je sakupio finu listu kanala i ima sve ono na šta se većina forumaša ovdje žali a sigurno je i prilično jeftinije (zaboravio sam za cijenu pitati) ou odnosu na cijene kablovskih i IPTV providere u Sarajevu.
Last edited by moke_31 on 09/03/2016 15:55, edited 1 time in total.
- karanana
#11332 Re: Logosoft ALL ABOUT
po meni najveci problem tih iptv lista je nestabilnost u smislu da je danas ima a sutra nema. drugim rijecima, ko mi garantuje da sutradan nakon sto uzmem listu pola programa nece biti dostupno? mada ja to govorim iz iskustva sa dzabnim listama. mozda ove sto se placaju 15-20 maraka i jesu stabilne i konstantne.
-
moke_31
#11333 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam sinoć par sati gledao i nije ni jednom zatrzalo, internet je LOl-ov 16mbts. Upravo me stabilnost i brzina otvaranja kanala iznenadila. Ne možeš porediti plaćenu IPTV uslugu sa besplatinim m3u listima. Uslugu je najbolje testirati vikendom i provjeriti brzinu i stabilnost, a najbolja stvar je što uvijek možeš raskinuti ugovor ako se usluga pogorša i tražiti stabilnog providerakaranana wrote:po meni najveci problem tih iptv lista je nestabilnost u smislu da je danas ima a sutra nema. drugim rijecima, ko mi garantuje da sutradan nakon sto uzmem listu pola programa nece biti dostupno? mada ja to govorim iz iskustva sa dzabnim listama. mozda ove sto se placaju 15-20 maraka i jesu stabilne i konstantne.
-
Nokian808
#11334 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne treba ti ni smart tv ni android box.
Ovaj STB Mag sto daje Logosoft može vrtiti te liste bez problema - znam iz prve ruke provjerio.
Samo morate priključiti STB u pravi internet (stavite u port 1 ili 2 na njihovom ruteru) ili kupite odgovarajući Wifi stick (ja imam Dlinkov koji radi na Magu pa ko je u Sarajevu može se javiti).
Ovaj STB Mag sto daje Logosoft može vrtiti te liste bez problema - znam iz prve ruke provjerio.
Samo morate priključiti STB u pravi internet (stavite u port 1 ili 2 na njihovom ruteru) ili kupite odgovarajući Wifi stick (ja imam Dlinkov koji radi na Magu pa ko je u Sarajevu može se javiti).
- semirsar
#11335 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa kaz'der nam sadaske da nisi bio po zadatku ovdekaafannedim wrote:Poštovani ,
U znak zahvale za Vašu vjernost i promociju kompanije koju obavljate, Logosoft Vam daruje jednu besplatnu pretplatu za paket usluga koji koristite. Navedeni bonus će biti doznačen na Vaš korisnički account tokom dana.
Iskreno se nadamo da ćemo uspjeti da održimo zajedničku saradnju.
Ugodan ostatak dana Vam želim u svoje i u ime cijelog Logosoft tima.
Srdačan pozdrav,
Ovo je odgovor na moj upit.
I koji ono bijase upit s tvoje strane... pa zaradi nagradu. Mozda je to ipak za svojski trud protivu onijeh padobranaca s onije od anamootamo nji'ovogA podforumceta i ovijeh drugijeh sto propagiraju asketizam i torovanje kod svojijeh i za svojije iliti iz narodskog u "nji'ov" djep bez dna i za "nji'ov" boljitak pod parolom "dosta ti je malo da bi mi imali vise"
Iskreno da recem, i zasluzio si, nije da nijesi, moram priznat' mada sam itekako znao biti iznenadjen tvojim vokabularom i eskplozivnom reakcijom na i najmanji znak omalovazavanja milog nam LOL-a, za koji i ovaj put moram priznati da Him na ovom podrucju koji pokrivaju jos uvijek nejma ravna... uprkos evidentnom padu kvaliteta usluga koje pruzaju.
I ne, ne pisem ovije hvalospjeve ne bi li i ja ub'o jos koji mjesec djabaleske zato sto mi je odsadpanadaljeiubuduce puni racun za platit svaki mjesec, vec sto je to istina, barem u mom slucaju, pa nek pise ko sta 'oce.
P.S. Ko li je ova/j sto ti zaFaljuje u SVOJE i njiovo ime?
- MTV
#11336 Re: Logosoft ALL ABOUT
Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali
Mislim da je ona ta koja se zaFaljuje
Ako nista brzo odgovara.
Mislim da je ona ta koja se zaFaljuje
Ako nista brzo odgovara.
- afannedim
#11337 Re: Logosoft ALL ABOUT
Baš ta MTV. ☺MTV wrote:Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali![]()
Mislim da je ona ta koja se zaFaljuje![]()
Ako nista brzo odgovara.
A odakle ono tebi mail taj
- semirsar
#11338 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa nije valjda da mislis da si samo ti taj koji zna mail tajafannedim wrote:Baš ta MTV. ☺MTV wrote:Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali![]()
Ako nista brzo odgovara.
- semirsar
#11339 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ba, znam ja da sam him bio "pretezak" u zadnja tri mjeseca, et' sad him je napokon laknulo, mogu i o regresu razmisljatiMTV wrote:Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali![]()
Ako nista brzo odgovara.
- MTV
#11340 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ti si mi drugarski proslijedioafannedim wrote:Baš ta MTV. ☺MTV wrote:Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali![]()
Ako nista brzo odgovara.
- MTV
#11341 Re: Logosoft ALL ABOUT
semirsar wrote:Ja ba, znam ja da sam him bio "pretezak" u zadnja tri mjeseca, et' sad him je napokon laknulo, mogu i o regresu razmisljatiMTV wrote:Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali![]()
Ako nista brzo odgovara.![]()
![]()
- afannedim
#11342 Re: Logosoft ALL ABOUT
Najbolje I najbrže odgovoriMTV wrote:Ti si mi drugarski proslijedioafannedim wrote:Baš ta MTV. ☺MTV wrote:Neisplati im se vise da ti daju mjesecnu pretplatu djaba. Samo sto nisu bankrotirali![]()
Ako nista brzo odgovara.
-
rizibizi
#11344 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hajmo sad svi po par silikonskih pertlica da ne ostanete zaglavljeni, a i da vas cika doktor iz hitne moze uhvatiti i izvuci nazad. Drugi put se umocite i u veliku vazelinsku teglu da lakse klizite. 
Last edited by rizibizi on 10/03/2016 08:11, edited 1 time in total.
-
rizibizi
#11345 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zipa za te portove nikad se ne zna, meni jedno vrijeme bili 1-2, pa onda odjednom 1-3 i sad su 3-4.Nokian808 wrote:Ne treba ti ni smart tv ni android box.
- MTV
#11346 Re: Logosoft ALL ABOUT
Najbolji rezultat, wifi mobitel prema lolu. Paket od 50 Mbps.
http://www.speedtest.net/my-result/a/1793464853
http://www.speedtest.net/my-result/a/1793464853
-
rizibizi
#11347 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sta si stavio drugi ruter ili...
- MTV
#11348 Re: Logosoft ALL ABOUT
Njihov Zyxel crni bez antene
Al sad za zivo cudo nece preko 38 Mbps. Nista nisam cacakao jer ne znam sta bi zaje.ao.
http://www.speedtest.net/my-result/a/1793514857
http://www.speedtest.net/my-result/a/1793541080
Prije neki dan
http://www.speedtest.net/my-result/a/1787021968
Znaci da je router u stanje isporuciti istu brzinu kao kablom ali izgleda nije prilagodjen kako treba, ili nije brzina interneta kako treba ili vanzemaljci imaju neki utjecaj...
Al sad za zivo cudo nece preko 38 Mbps. Nista nisam cacakao jer ne znam sta bi zaje.ao.
http://www.speedtest.net/my-result/a/1793514857
http://www.speedtest.net/my-result/a/1793541080
Prije neki dan
http://www.speedtest.net/my-result/a/1787021968
Znaci da je router u stanje isporuciti istu brzinu kao kablom ali izgleda nije prilagodjen kako treba, ili nije brzina interneta kako treba ili vanzemaljci imaju neki utjecaj...
-
rizibizi
#11349 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ili je pipa, ili nece niko da se ukljuci u problematiku i rjesi problem... bem li ga ali mi se cini da su vanzemaljci prvoosumnjiceni. Kod mene nije crni bez antene kod mene je bijeli bez antene istog proizvodjaca.
- MTV
#11350 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovakav kod mene
http://m.idealo.de/preisvergleich/Offer ... zyxel.html
kod mene je od ljeta 2014 kad je crkao stari router
http://m.idealo.de/preisvergleich/Offer ... zyxel.html
kod mene je od ljeta 2014 kad je crkao stari router