Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amir79 wrote:spadaju mi (klize) gripovi sa upravljača, ima li kakav fol da ih "zalijepim", u pitanju su obični gumeni bez lock.a??
ne znam jeli sljedeci savjet macgayver tipa, ali kazu da prije stavljanja gripova, dio guvernale na koji se stavljaju gripovi treba poprskati lakom za kosu... navodno, to sprjecava klizanje gripova...
probam, pa javim...
Better Man wrote:
Imaš gripove koji ikad se stave šarafcigerom se zategnu i ne spadaju. U tebe su oni obični što se samo stave.
znam, ne kupuju mi se novi, bar dok ove ne izližem
amir79 wrote:
ako si u sarajevu i ako zelis dacu (nista im ne fali osim sto me nervira sto su dosta ljepljivi - takva guma) ti ja svoje koji su na saraf kad mi stignu novi (vec su trebali)
amir79 wrote:
ako si u sarajevu i ako zelis dacu (nista im ne fali osim sto me nervira sto su dosta ljepljivi - takva guma) ti ja svoje koji su na saraf kad mi stignu novi (vec su trebali)
Da, u Sarajevu sam, može uzmem ti onda gripove
na mome prošlom biciklu sam ima te ljepljive gipove - specializde i bas su mi ležali...
amir79 wrote:
Da, u Sarajevu sam, može uzmem ti onda gripove
na mome prošlom biciklu sam ima te ljepljive gipove - specializde i bas su mi ležali...
dogovoreno drug, meni su ovi drugi vec trebali stici, ocekujem ih maltene svaki dan, javim se
amir79 wrote:spadaju mi (klize) gripovi sa upravljača, ima li kakav fol da ih "zalijepim", u pitanju su obični gumeni bez lock.a??
ne znam jeli sljedeci savjet macgayver tipa, ali kazu da prije stavljanja gripova, dio guvernale na koji se stavljaju gripovi treba poprskati lakom za kosu... navodno, to sprjecava klizanje gripova...
razmisljam da kupim sobno biciklo kao zamjenu u ovim hladnim danima kako bi zadzao koliko toliko formu i spremno doceko slijedecu sezonu. mislio sam kupiti trenažer ali nije neki izbor i pokupo je, plus treba flat guma i kod mene je 27.5 inča, pa sam odustao od toga...
amir79 wrote:razmisljam da kupim sobno biciklo kao zamjenu u ovim hladnim danima kako bi zadzao koliko toliko formu i spremno doceko slijedecu sezonu. mislio sam kupiti trenažer ali nije neki izbor i pokupo je, plus treba flat guma i kod mene je 27.5 inča, pa sam odustao od toga...
Jesi razmišljao o valjcima
BTW. što se tiče gume, pa bar se tu može nabaciti najjeftinija moguća za trenažera ili valjke
amir79 wrote:razmisljam da kupim sobno biciklo kao zamjenu u ovim hladnim danima kako bi zadzao koliko toliko formu i spremno doceko slijedecu sezonu. mislio sam kupiti trenažer ali nije neki izbor i pokupo je, plus treba flat guma i kod mene je 27.5 inča, pa sam odustao od toga...
BTW. što se tiče gume, pa bar se tu može nabaciti najjeftinija moguća za trenažera ili valjke
kupljeno je sobno, pa šta bude
kad u martu vidimo nekoga kako je prvi uz brdo znacemo da si ti
jos mi ono nije doslo, izgleda da cu morati otvarati case i ponovo naruciti, uglavnom cim bude stiglo javim se
kupljeno je sobno, pa šta bude
Sretno! Samo vodi računa da se ne pretvori u vješalicu. Obično su sobna bicikla takve sudbine.