šta, hoće reć' da je ovdje potreban rat za promjene?
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#11326 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
L u c i f e r
#11327 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
to je šačica ljudiDrvosjeca iz Dejcica wrote:Haj ti bujrum prvi pendrek u ruke pa kreni. Za takvo nešto ipak treba imati muda k'o Trebević.L u c i f e r wrote:ubilo se za pendrekaWoole Triwunovich wrote:50 ljudi blokira saobraćaj, only in baznia.![]()
Između takvih koji bi ljude prebijali zbog protesta i onih što su palili zgrade gotovo da nema razlike.
nikakva tu muda ne trebaju
ne bih pendrečio zbog protesta
po milioniti ti put govorim
već zbog idiotske blokade nedužnih građana od par desetina ublehaša
-
zlajapravaraja
#11328 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zna ta sacica povuci hiljade pa i milione za sobom ako bude nepravedno ispendrecenaL u c i f e r wrote:
to je šačica ljudi
Samo ti pendreci...
-
L u c i f e r
#11329 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa etozlajapravaraja wrote:Zna ta sacica povuci hiljade pa i milione za sobom ako bude nepravedno ispendrecenaL u c i f e r wrote:
to je šačica ljudi
![]()
Samo ti pendreci...
moj skroman doprinos vašoj revoluciji
ps: nije nepravedno - blokada saobraćaja je nezakonita i nepravedna
- Drvosjeca iz Dejcica
#11330 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Gdje si Mile, nisam te prepoznao. Po milioniti put ti govorim da bi ti pravo protesta obesmislio do srži kao Ronhil, možeš protestovati ali na Trebeviću u šumi ili u najbolju ruku u Rakovici na kakvoj livadi.L u c i f e r wrote: to je šačica ljudi
ne bih pendrečio zbog protesta
po milioniti ti put govorim
već zbog idiotske blokade nedužnih građana od par desetina ublehaša
P.S Evo dobacuju na protestima da te čeka ova šacica ljudi pa kreni.
- uglavnomja
#11331 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
strahovito autodestruktivno razmišljanjeL u c i f e r wrote:Zaključak gornjeg posta je sljedeći:O'zone wrote:
Bolje ti je ogrebat se od staraca za cenera uzet cigare sjest negdje na kaficu nego radit za pišljivih 500 maraka ili za 1000 ako poslodavac na tebi zarađuje tri puta toliko.
Nek nam je Bog na pomoći.
jedan od KLJUČNIH uzroka septičke jame u kojoj se nalazimo[/quote]
ne kontam sta je autodestruktivno?
sto klinac od 18 godina misli da moze imati platu kao neko sa 20 godina iskustva?
sto je manje placen od svog druga koji se uvalio u dobru firmu ili na budzet?
jaro, za sve se treba boriti.
pogledaj malo biografije poznatih i uspjesnih, svi su konobarili, fizikanerili ... za sitnu lovu. to je dio odrastanja, sticanja iskustva, trazenja nacina kako dalje.
kod nas bi svi poslije skolice kancelariju, komp i da niko ne smeta 8 sati
svaki vss da oma bidne direktor, da sam izabere sekretaricu i sluzbeni auto i broj nula na plati.
ne mere tako
ko je bio pametan i dalekovid prije 20 godina pa se priklembetio uz stranku, sad moze uzivati, a ostali - rani kapitalizam, kasni feudalizam, sa elementima (kreditnog, porodicnog, zdravstvenog ...) ropstva
ne moze par stotina ljudi nista, ne zato sto ih je malo, nego zato sto nisu sposobni, nisu organizovani, ne znaju sta hoce, tacnije, ne znaju sta je moguce od onoga sta hoce ... i zato sto nemaju VODJU, LIDERA, OSOBU koja ima stav, ideju, izgled, autoritet, obrazovanje, neke rezultate u zivotu... (jedan je bravar
i jos su anonimni, hebohin patak anonimni.
- Drvosjeca iz Dejcica
#11332 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nepravedno je što živimo u ovakvom sistemu i državi, blokada saobraćajnice je tu nužna potreba a ne hir. Jebiga, ako nezadovoljni mogu živjeti u ovakvom sistemu onda se moraš i ti navikavati na blokade saobraćajnica. Kažu da je demokratija vladavina većine uz poštivanje prava manjine. E pa eto.L u c i f e r wrote:pa etozlajapravaraja wrote:Zna ta sacica povuci hiljade pa i milione za sobom ako bude nepravedno ispendrecenaL u c i f e r wrote:
to je šačica ljudi
![]()
Samo ti pendreci...
moj skroman doprinos vašoj revoluciji![]()
ps: nije nepravedno - blokada saobraćaja je nezakonita i nepravedna
- DaffyDuck
#11333 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Vlada KS nastavlja po starom!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kenan-cr ... /140219052
Sin Zijada Crnkića, bivseg SDA-ovog ministra za boracka pitanja, jedna od njegovih sedam tajni uspjeha jesu poznanstva (mozes mislit
)
Njegov zivotni uspjeh je to sto je kao direktor MIKROkreditne organizacije napravio dobar posao u zemlji kao sto je BiH, pa su mu kao nagradu dali da na Ekonomskom fakultetu podstrekuje studente i uci ih PODUZETNISTVU.
Nisam do sad imala prilike, pa sad pitam ovako zna li Crnkic sta je poduzetnistvo i je li ikad imao priliku SAM napraviti i odrzati posao?!
To sto mu je neko dao pare da "dijeli BH bijedi i lihvarski naplacuje kamate se ne moze smatrati poduzetnistvom.
A to sto mu sad opet daju NASE ZZO pare

http://www.klix.ba/vijesti/bih/kenan-cr ... /140219052
Sin Zijada Crnkića, bivseg SDA-ovog ministra za boracka pitanja, jedna od njegovih sedam tajni uspjeha jesu poznanstva (mozes mislit
Njegov zivotni uspjeh je to sto je kao direktor MIKROkreditne organizacije napravio dobar posao u zemlji kao sto je BiH, pa su mu kao nagradu dali da na Ekonomskom fakultetu podstrekuje studente i uci ih PODUZETNISTVU.
Nisam do sad imala prilike, pa sad pitam ovako zna li Crnkic sta je poduzetnistvo i je li ikad imao priliku SAM napraviti i odrzati posao?!
To sto mu je neko dao pare da "dijeli BH bijedi i lihvarski naplacuje kamate se ne moze smatrati poduzetnistvom.
A to sto mu sad opet daju NASE ZZO pare
- damskot
#11334 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
PR
Naser Oric Moze uzeti 100% sve ruralne glasove . ( Tesko ce se prikljuciti zbog Srpske tuzbe )
Cikao Jovo , Tifa i Deni Memic Urbane .
To su ljudi za PR samo dodas dobre strucnjake koji su se dokazali u jakim firmama ( dijaspora )
Ostali bi samo sa familijarni i poslovni glasaci kojih nije bas puno .
Naser Oric Moze uzeti 100% sve ruralne glasove . ( Tesko ce se prikljuciti zbog Srpske tuzbe )
Cikao Jovo , Tifa i Deni Memic Urbane .
To su ljudi za PR samo dodas dobre strucnjake koji su se dokazali u jakim firmama ( dijaspora )
Ostali bi samo sa familijarni i poslovni glasaci kojih nije bas puno .
-
zlajapravaraja
#11335 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hoce rec' da za politicki neobrazovan i nepismen narod demokratija, visepartijski sistem i izbori nemaju nikakve svrhe i da nam trebaju "nužne strukturalne promjene", u prevodu diktatorWoole Triwunovich wrote:šta, hoće reć' da je ovdje potreban rat za promjene?
Kandidata vec ima
- uglavnomja
#11336 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nepravedno je što živimo u ovakvom sistemu i državi, blokada saobraćajnice je tu nužna potreba a ne hir. Jebiga, ako nezadovoljni mogu živjeti u ovakvom sistemu onda se moraš i ti navikavati na blokade saobraćajnica. Kažu da je demokratija vladavina većine uz poštivanje prava manjine. E pa eto.
plavo se slazem, crveno ne ...
sta je tu nuzno da se blokira saobracaj? koja svrha? da ljudi koji rade ne mogu na posao i s posla? da djeca ne idu u skolu? da su zakrcene sporedne ulice? da politicari imaju razlog da ne dolaze na posao, a plata kapa?
sta je bilo, bilo je prvi dan-dva, ovo razvodnjavanje na blokadu svaki dan je prnulo u shishu, postali su vic. valjda su predali zahtjeve, dali rok i sad laganini cekati sta ce se desiti do tog roka. skupljati snagu i ljude za novi pocetak, a ne izazivati bijes i nezadovoljstvo obicnog naroda. ne blokiraju oni politicare, nego one sto voze tramvajem.
-
Mucni mozgom
#11337 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne kontam sta je autodestruktivno?uglavnomja wrote:strahovito autodestruktivno razmišljanjeL u c i f e r wrote:Zaključak gornjeg posta je sljedeći:O'zone wrote:
Bolje ti je ogrebat se od staraca za cenera uzet cigare sjest negdje na kaficu nego radit za pišljivih 500 maraka ili za 1000 ako poslodavac na tebi zarađuje tri puta toliko.
Nek nam je Bog na pomoći.
jedan od KLJUČNIH uzroka septičke jame u kojoj se nalazimo
sto klinac od 18 godina misli da moze imati platu kao neko sa 20 godina iskustva?
pogledaj malo biografije poznatih i uspjesnih, svi su konobarili, fizikanerili ... za sitnu lovu. to je dio odrastanja, sticanja iskustva, trazenja nacina kako dalje.
svaki vss da oma bidne direktor, da sam izabere sekretaricu i sluzbeni auto i broj nula na plati.
ne mere tako
ko je bio pametan i dalekovid prije 20 godina pa se priklembetio uz stranku, sad moze uzivati, a ostali - rani kapitalizam, kasni feudalizam, sa elementima (kreditnog, porodicnog, zdravstvenog ...) ropstva
ne moze par stotina ljudi nista, ne zato sto ih je malo, nego zato sto nisu sposobni, nisu organizovani, ne znaju sta hoce, tacnije, ne znaju sta je moguce od onoga sta hoce ... i zato sto nemaju VODJU, LIDERA, OSOBU koja ima stav, ideju, izgled, autoritet, obrazovanje, neke rezultate u zivotu... (jedan je bravar
i jos su anonimni, hebohin patak anonimni.[/quote]
Prvo
Drugo: Zasto radnike Javnih Preduzeca na nivou BiH prepustate na milost i nemilost onih koji duse nemaju a ni kraja njihovim apetitima i unistavanju svega sto je na nivou BiH. Jos ih i na krajnje neposten, primitivan i bolesno neobjektivan nacin napadate bez imalo poznavanja stvarne situacije .Nece biti dobro, nece!
Last edited by Mucni mozgom on 19/02/2014 14:11, edited 2 times in total.
- Janjicar
#11338 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kako treba prema tvom misljenu protestovati?uglavnomja wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nepravedno je što živimo u ovakvom sistemu i državi, blokada saobraćajnice je tu nužna potreba a ne hir. Jebiga, ako nezadovoljni mogu živjeti u ovakvom sistemu onda se moraš i ti navikavati na blokade saobraćajnica. Kažu da je demokratija vladavina većine uz poštivanje prava manjine. E pa eto.
plavo se slazem, crveno ne ...
sta je tu nuzno da se blokira saobracaj? koja svrha? da ljudi koji rade ne mogu na posao i s posla? da djeca ne idu u skolu? da su zakrcene sporedne ulice? da politicari imaju razlog da ne dolaze na posao, a plata kapa?
sta je bilo, bilo je prvi dan-dva, ovo razvodnjavanje na blokadu svaki dan je prnulo u shishu, postali su vic. valjda su predali zahtjeve, dali rok i sad laganini cekati sta ce se desiti do tog roka. skupljati snagu i ljude za novi pocetak, a ne izazivati bijes i nezadovoljstvo obicnog naroda. ne blokiraju oni politicare, nego one sto voze tramvajem.
- Alfons Kauders
#11339 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hoce reci da SBB ne moze doci na vlast putem izbora, stoga je pokusao preko uliceWoole Triwunovich wrote:šta, hoće reć' da je ovdje potreban rat za promjene?
- O'zone
- Globalni moderator
#11340 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Evo nam USKOK
Istrage poreznih utaja u BiH: Formira se tim po uzoru na hrvatski USKOK
19. februar 2014. u 13:35
Glavni tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Goran Salihović i direktor Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH Miro Džakula, održali su sastanak, na kojem su dogovorene konkretne aktivnosti na formiranju sprecijalnog tima, po ugledu na rad USKOK-a u Republici Hrvatskoj.
Na sastanku je određen tim od osam specijaliziranih uposlenika UIOBiH, te koordinator tima, koji će zajedno s rukovoditeljem Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju i tužiteljima iz Odsjeka za privredni kriminal Tužiteljstva BiH, raditi na otkrivanju i kaznenom procesuiranju počinitelja poreznih utaja i neplaćanja poreza.
Na ovaj način, radeći po modalitetu USKOK-a u Republici Hrvatskoj, bit će omogućena efikasnija borba protiv poreznih utaja, kojima se nanosi šteta budžetu BiH i svim građanima Bosne i Hercegovine.
„Tim uposlenika UIOBiH će u stalnom kontaktu s tužiteljima Tužiteljstva BiH, izravno i svakodnevno surađivati u istragama usmjerenim na otkrivanje poreznih utaja. Iz obje institucije, za zajednički rad, određeni su djelatnici koji imaju veliko iskustvo u procesuiranju kaznenih djela iz oblasti finansijskog i privrednog kriminala, a provodit će se aktivnosti na otkrivanju i kažnjavanju poreznih utaja, kao i povratu utajenog poreza u budžet Bosne i Hercegovine“, piše Fena.
Direktor UIOBiH Džakula informirao je glavnog tužitelja, da će UIO uskoro dostaviti Tužiteljstvu BiH, opširan izvještaj koji je tužiteljstvo tražilo, a odnosi se na poduzeća i porezne obveznike koji državi duguju oko 296 miliona KM, te će se dogovoriti dalje aktivnosti na procesuiranju fizičkih i pravnih osoba za koje postoje dokazi da su počinili kazneno djelo.
Intenzivna suradnja Tužiteljstva BiH i UIO BiH, nastavlja se u budućnosti, radi otkrivanja i kaznenog gonjenja počinitelja poreznih utaja i povratu utajenog novca u budžet Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Tužiteljstva BiH.
-
L u c i f e r
#11341 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
razmišljanje naše omladinene kontam sta je autodestruktivno?
lezi hljebe da te jedem
bolje ne radit, ako neću odma bit direktor i sl
na to sam mislio
- McMoy
#11342 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfons Kauders wrote:hoce reci da SBB ne moze doci na vlast putem izbora, stoga je pokusao preko uliceWoole Triwunovich wrote:šta, hoće reć' da je ovdje potreban rat za promjene?
-
goran16v
#11343 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne kontam sta je autodestruktivno?uglavnomja wrote:
strahovito autodestruktivno razmišljanje
ne mere tako
i jos su anonimni, hebohin patak anonimni.[/quote]
Rezon bolje kuci dzaba nego da te neko handri za 5 stoja jest fakat za udarit' glavom u zid!
Medjutim postoji veliki generacijski sukob kroz koji sam i ja prosao prije 15-ak godina na posetku radnoj vijeka. Kad sam trazio posao pa naletim na nesto, a plata nije bog zna sta cujem pridiku staraca kako oni rade za istu ili manju platu, a 30 god staza itd. To jeste tako ALI... Vi ste, reko', od onog sistema dobili stan, nije bitno za 5, 10 ili 15 god staza, ali ste ga dobili, otplatili ga certifikatima i sad vas plata moze pokrit kako hoces, a ja od plate moram da ustedim ili da se zaduzim i otplatim kredit. Jesmo ali smo imali samodoprinos i odbijalo se od plate! Jest, imali ste doprinos, ali ste od onoga sto vam ostanem odgojili brata i mene, odskolovali, 2 sedmice mora, 10 dana zimovanja, nove godine, putovanja, vikendica, svakih nekoliko god novi auto i to be velike stednje. Kad bih ja to isto htio od svoje plate danas bi mi trebala biti ne ista kao vasa poslije 30 god staza, nego 6 x veca!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#11344 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne...vego hoču da rečem da se ovdje više sere nego što se stvarno protestvuje....odnosno glumi se socijalni bunt....al predizborno je vrijeme pa se može i legitimo podržati demonstrante a sjediti u vlasti (Tornjak) ili sjediti u vlasti i logisticirati plenumaše ( Kifla)Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta, volio bi da na Sarajevo iz pravca Pazarića krenu tenkovi da obuzdaju protestante?JoseMujica wrote:50 na proteste, a 200 na PlenumWoole Triwunovich wrote:50 ljudi blokira saobraćaj, only in baznia.dok iz Odese tenkovi idu na Kijev
ps
nabijem na qurac vake revolucije
- Alfons Kauders
#11345 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
moj stari bi rekao - sine dobrodosao u kapitalizamgoran16v wrote: Rezon bolje kuci dzaba nego da te neko handri za 5 stoja jest fakat za udarit' glavom u zid!
Medjutim postoji veliki generacijski sukob kroz koji sam i ja prosao prije 15-ak godina na posetku radnoj vijeka. Kad sam trazio posao pa naletim na nesto, a plata nije bog zna sta cujem pridiku staraca kako oni rade za istu ili manju platu, a 30 god staza itd. To jeste tako ALI... Vi ste, reko', od onog sistema dobili stan, nije bitno za 5, 10 ili 15 god staza, ali ste ga dobili, otplatili ga certifikatima i sad vas plata moze pokrit kako hoces, a ja od plate moram da ustedim ili da se zaduzim i otplatim kredit. Jesmo ali smo imali samodoprinos i odbijalo se od plate! Jest, imali ste doprinos, ali ste od onoga sto vam ostanem odgojili brata i mene, odskolovali, 2 sedmice mora, 10 dana zimovanja, nove godine, putovanja, vikendica, svakih nekoliko god novi auto i to be velike stednje. Kad bih ja to isto htio od svoje plate danas bi mi trebala biti ne ista kao vasa poslije 30 god staza, nego 6 x veca!
- uglavnomja
#11346 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
L u c i f e r wrote:razmišljanje naše omladinene kontam sta je autodestruktivno?
lezi hljebe da te jedem
bolje ne radit, ako neću odma bit direktor i sl
na to sam mislio
- Hajlac
#11347 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Uprati malo njegove ranije konfrontacije i pljuvanje po Šobi i Hadžihafizbegoviću - isti je šablon: nakon privatnog 'razlaza' javno osipa paljbu i iznosi prljavi veš.JoseMujica wrote:svako valjda ima pravo da kaže šta misli i ako je laž ovo što je Damir tvrdi (bar sam od njega prvog to čuo) zašto niko nije demantovao?Hajlac wrote:Od koga je došla ta i takva informacija? Razmisli malo.Hajlac wrote:
Svaki njegov klip gleda u prosjeku nekoliko hiljada ljudi a na FB ga prati preko deset hiljada![]()
Malo pročitaj komentare i na FB i na YT - stvorio je kult ličnosti gdje ga uzdižu među bogove, da ne kažem kao novog Tita.
U Sarajevu još uvijek nema vođa pokreta, postoje samo ljudi koji su pomogli u logistici kako bi se organizovao plenum i kako bi se pružila pravna pomoć uhapšenima...
Nažalost, počeli su kao vođe isplivavati mračni likovi poput Aličkovićakoji populizmom(ala D.N.) pale raju!
Upravo po ovakvom nekritičkom upijanju svega što dotični "umjetnik" spinuje jasno je kako je stvoren kult ličnosti.
Sjeća li se iko još tih dana oko formiranja plenuma - kolika je nervoza u vlasti bila? Pa naravno da će pokušati da smire tenzije i ispušu ventile naroda ustupcima poput Doma mladih![]()
Gluho bilo kakve manipulatore uzimate za mecene i sveznalice.
Haj ti probaj uzeti Dom mladih za jedno veče....izmisli neki razlog i obrati se Hajrizu samo da vidimo šta će ti odgovoriti....eto čisto da testiramo jel ovo Damirovo palamuđenje odgovara istini ili ne.
Ako se vratiš mlogo stranica unatrag i prelistaj šta je ko pisao naći ćeš jedan moj post u kome tvrdim da je smisao plenuma upravo da se amortizuje masa i otupe protesti....a to je napisano barem par dana prije ovih Damirovih navoda i jasno je svakome ko prati da su , pojavom plenuma, protesti izgubili zamah i da se broj ljudi osipa iz dana u dan....zato sigurno nije kriv ni Nikšić ni Alfons ni ovaj podforum
S obzirom da je i u ovom slučaju Ivančić ista pozadina priče, jasno je kako lik izvrtanjem priče(sad aludira da je haman SDA u sjeni Plenuma
Uostalom, Skenderija nije privatna prćija od SDA već svih građana Sarajeva. Kako vas samo lako preokrenu teoretičari zavjera.
Plenum nije sarajevski izum već svjetski i predstavlja konstruktivan način pritiska naroda na vlast. A kad nema dovoljno podrške u narodu za isti, lako se infiltrirati u isti i preokrenuti u korist vladajuće klike.
Da li ti to aludiraš da je narod horan i u pokretu samo dok se ruši i pali po ulicama?
Je li nam to rješenje svih ekonomskih problema? Vatra?
Kao i sto puta do sad, uvijek ispliva ova bubica dežurnih krivaca za narod koji je nedorastao građanskom neposluhu i buntu.
Mase nikad nije ni bilo da bi se mogla osuti - uvijek samo teška manjina mrdne guzom da se bori za čitavo društvo a protiv korumpirane elite dok većina uvijek jedva čeka propast da se naslađuje mahalskim pričama ko je čiji...
Last edited by Hajlac on 19/02/2014 14:32, edited 1 time in total.
-
Mucni mozgom
#11348 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A ovo sto se radi da nesposobni samo na racun diploma unistavaju svojim anstajnovskim umovima sve oko sebe nije autodestruktivno?uglavnomja wrote:
strahovito autodestruktivno razmišljanje
Nema tu generacijskog sukoba. Ti bi trebao da imas platu 6x vecu nego sada a onaj sa 30 god staza isto tako 6x vecu nego sto je sada ima.goran16v wrote: ne kontam sta je autodestruktivno?
kod nas bi svi poslije skolice kancelariju, komp i da niko ne smeta 8 sati![]()
ne mere tako![]()
ko je bio pametan i dalekovid prije 20 godina pa se priklembetio uz stranku, sad moze uzivati, a ostali - rani kapitalizam, kasni feudalizam, sa elementima (kreditnog, porodicnog, zdravstvenog ...) ropstva![]()
ne moze par stotina ljudi nista, ne zato sto ih je malo, nego zato sto nisu sposobni, nisu organizovani, ne znaju sta hoce, tacnije, ne znaju sta je moguce od onoga sta hoce ... i zato sto nemaju VODJU, LIDERA, OSOBU koja ima stav, ideju, izgled, autoritet, obrazovanje, neke rezultate u zivotu... (jedan je bravar)
i jos su anonimni, hebohin patak anonimni.
Rezon bolje kuci dzaba nego da te neko handri za 5 stoja jest fakat za udarit' glavom u zid!
Last edited by Mucni mozgom on 19/02/2014 14:33, edited 1 time in total.
-
goran16v
#11349 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfons Kauders wrote:
moj stari bi rekao - sine dobrodosao u kapitalizam
Stvar je obrnuta - dragi mama i tata, dosao je kapitalizam!
-
Mucni mozgom
#11350 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa pođi sa svojom diplomom u neku drzavu npr. Njemacku i pokusaj dobiti to sto mislis da bi trebao ovdje i sto dobijaju ovdje zaposleni. Sretno konobarisanje!goran16v wrote:Alfons Kauders wrote:
moj stari bi rekao - sine dobrodosao u kapitalizam
Stvar je obrnuta - dragi mama i tata, dosao je kapitalizam!