Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#11326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Alfons Kauders wrote:
weredsf wrote:
Alfons Kauders wrote:bem ti krv nesudjeni koalicioni partner se pravda i kada se nadje na optuznici za mafijaska ubistva i distribuciju horsa
Totalno ludilo…To su isti oni kojima je potvrda BH tuziteljstva validan dokaz da Kosovsko tuziteljstvo ne vodi istragu ili jos gore da Americki tuzitelj nije procitao njegovo ime prilikom citanje optuznice... :-) :-) :-)
gledaj... avaz je cudan, kao i ljudi koji ga prate...

ja pricam s covjekom koji vozi sarajevskom zaobilaznicom - avaz pise da zaobilaznica nije gotova i pustena u promet, narod vjeruje

gledam na TVu kako tuzitelj cita fahrino ime... avaz kaze da se to nikad nije desilo, narod vjeruje

jednostavno su do te mjere isprali raji mozak da bukvalno vise vjeruju avazu nego vlastitim ocima
Ljudi su totalno otrovani Avazom, do te mjere da se on usudi staviti dopis Bh tuziteljstva kao dokaz da se protiv njega ne vodi istraga na Kosovu, pored toga sto je Americki tuzitelj procitao njegovo ime u optuznici, sem toga to je valjda i jedina novina koja demantuje nesto sto sama nije objavila.
Treba barem 5 godina nakon prestanka izdavanja Avaza da se ovo drustvo dekontaminira od toga
Banksy

#11327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
jednostavno su do te mjere isprali raji mozak da bukvalno vise vjeruju avazu nego vlastitim ocima
Ne precjenjujte Avaz ...

A raja svemu vjeruje, 5 minuta, i onda to zaboravi kao da se nikad nije ni desilo.
To je problem - ne pamte, ne znaju i ne zanima ih ništa starije od tri dana.
weredsf

#11328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ne precjenjujte Avaz ...

A raja svemu vjeruje, 5 minuta, i onda to zaboravi kao da se nikad nije ni desilo.
I to je tacno
StupskaBitanga

#11329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ne precjenjujte Avaz ...

Sindrom zlatne ribice
biske

#11330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

StupskaBitanga wrote:
Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ne precjenjujte Avaz ...

Sindrom zlatne ribice
pažljivo kultivisan u laboratorijama ezdea
weredsf

#11331 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Ali ga ovi peru :D :D

http://www.stop-avaz.com/profesionalac- ... evih-lazi/

Radončić je u TV gostovanju pomenuo i neka ubistva za šta je optužio svoje političke konkurente. Najsvježiji primjer je Avazov tekst u kojem ubistvo Jusufa Juke Prazine pripisuje jednom od njih govoreći da su to, ustvari, rezultati njemačkih istražnih organa. No, ubrzo se oglasila njemačka ambasada u Sarajevu tvrdeći da se u toj zemlji ne vodi nikakva istraga povodom ovog ubistva i da se radi o čistoj medijskoj konstrukciji! Ambasada tako ozbiljne države potvrđuje da su pisanja Avaza netačna i da su čista izmišljotina.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#11332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

Banksy wrote: Ne precjenjujte Avaz ...

pa zaboravljati se mora jer se stvari mijenjaju, odnosno nasi vrli politicari idu iz krajnosti u krajnost, da je tesko sve popamtiti
sjecam se kad je Dodik bio socijaldemokrata, kad je rekao da je u Srebrenici bio genocid.. vrlo dobro znamo sta sad prica

pa kad su SDA i Fahro voljeli se mnogo..a sjecam se i kad Avaz nazva Kaplana kopilanom

sjecam se i kad je SDP bio najsvjetlija tacka na politickoj sceni u BiH..a onda su dosli na vlast i postali najmracnija :mrgreen:

da budem on topic, sjecam se i Komsica Bosanca, pa Hrvata :D ne znam sta je sad :mrgreen:
Alfons Kauders

#11333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

weredsf wrote: Ljudi su totalno otrovani Avazom, do te mjere da se on usudi staviti dopis Bh tuziteljstva kao dokaz da se protiv njega ne vodi istraga na Kosovu, pored toga sto je Americki tuzitelj procitao njegovo ime u optuznici, sem toga to je valjda i jedina novina koja demantuje nesto sto sama nije objavila.
Treba barem 5 godina nakon prestanka izdavanja Avaza da se ovo drustvo dekontaminira od toga
tesko - jer se 'avazovstina' prosirila na sve medije... pa urednik klixa je sad avazovac, lik opsjednut turskom i opterecen raznim stvarima...

jedini nacin da se dodje do takve dekontaminacije je da se svima koji su radili u medijima poput avaza ili ftv dozivotno zabrani u medijima, te da ih se dobar dio strpa u zatvor... jednostavno to odavno nisu novinari vec kriminalci, spodobe koje uzimaju reket, ucjednjuju ljude, unistavaju nepodobne - a ponekad ih i tjeraju u grob
weredsf

#11334 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Alfons Kauders wrote:
weredsf wrote: Ljudi su totalno otrovani Avazom, do te mjere da se on usudi staviti dopis Bh tuziteljstva kao dokaz da se protiv njega ne vodi istraga na Kosovu, pored toga sto je Americki tuzitelj procitao njegovo ime u optuznici, sem toga to je valjda i jedina novina koja demantuje nesto sto sama nije objavila.
tesko - jer se 'avazovstina' prosirila na sve medije... pa urednik klixa je sad avazovac, lik opsjednut turskom i opterecen raznim stvarima...

jedini nacin da se dodje do takve dekontaminacije je da se svima koji su radili u medijima poput avaza ili ftv dozivotno zabrani u medijima, te da ih se dobar dio strpa u zatvor... jednostavno to odavno nisu novinari vec kriminalci, spodobe koje uzimaju reket, ucjednjuju ljude, unistavaju nepodobne - a ponekad ih i tjeraju u grob
Tacno, kod nas novinari proizvode vijesti i redovno dodaju neki svoj subjektivni komentar koji vremenom postaje prihvacen kao standard, Radonciceva patoloska opsjednutost Izetbegovicima je nevjerovatna, mislim da je nadmasila i samog Zlatka.
Nevjerovatno je da oni objave da se u Njemackoj vodi istraga koju amabasada demantuje i nikom nista, ide se dalje.
Avaz je usavrsio reketarenje, recimo Koldzo nikada nije u Avazu jer Amko komerc redovno placa reklame tamo, dok neke druge nacelnike redovno blati, ima tih primjera dosta kod nas.
Corto Maltese

#11335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Tema o Komšiću i DF, na prethodnoj stranici se piše samo o Avazu i o Fahri.
Identifikacija svetog trojstva na djelu.
Last edited by Corto Maltese on 23/07/2014 14:34, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#11336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Corto Maltese wrote:Temao o Komšiću i DF, na prethodnoj stranici se piše samo o Avazu i o Fahri.
Identifikacija svetog trojstva na djelu.
valja branit koalicionog partnera... mozda bi nesto i smjeli reci protiv njega... ali onda bi ih avaz sahranio u roku od sedam dana
madner

#11337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Jako, prvo se napada DF preko Fahre, a onda se zali da je tema samo o Fahri.

Pokusao sam upotrijebiti svoje supermoci, no nisam uspio natjeratati kriticare da biraju temu kako bi Corti odgovaralo. :D
Alfons Kauders

#11338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Jako, prvo se napada DF preko Fahre, a onda se zali da je tema samo o Fahri.

Pokusao sam upotrijebiti svoje supermoci, no nisam uspio natjeratati kriticare da biraju temu kako bi Corti odgovaralo. :D
DF se ne bi napadao preko Fahre da navatreniji fanovi nisu poceli braniti koaliciju i "prati" Fahru, sto je otprilike isto kao da pokusas prati i glancati govno.

Ja sam rekao da krizam DF kao opciju ako ce s Fahrom, a neki drugi su poceli kovati doticnog u zvijezde. Ponekad imam osjecaj da ga brane vise i grlatije od SBB-ovaca.

Uglavnom hvala im, sad necu nikako ni glasati, barem se nadam da ce biti dobar dan za rostilj ili kakav izlet. :)
levana

#11339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by levana »

madner wrote:Jako, prvo se napada DF preko Fahre, a onda se zali da je tema samo o Fahri.

Pa, nije se žalio...
Teme o Fahri i DF spojiti u jednu. Ali požuriti, jer izvjesno je da će ljubav prerasti u mržnju. Iskustvo je čudo...
privremeni

#11340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by privremeni »

levana wrote:

Pa, nije se žalio...
Teme o Fahri i DF spojiti u jednu. Ali požuriti, jer izvjesno je da će ljubav prerasti u mržnju. Iskustvo je čudo...
Ne brini, zlatne ribice smo apsolvirali. :oops:
Corto Maltese

#11341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Ne znam je li do tvojih supermoći, ali meni, kao istinoljupcu, baš ovako odgovara.
Je l' se to neko žalio?
Alfons Kauders

#11342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Corto Maltese wrote:

Ne znam je li do tvojih supermoći, ali meni, kao istinoljupcu, baš ovako odgovara.
Je l' se to neko žalio?
Da mi nije mrsko, sad bi izvukao malo statistiku, da vidimo gdje se vise dobrih stvari reklo o Utemeljitelju - na ovoj temi ili na temi o SBB.

Mislim da bi bilo blizu.

Ali sta je tu je - hoce pozlatak da se uhljebi. Nisu uspjeli preko SDP-a, imaju rezervnu opciju i nece prezati od svakakvih vratolomija da se konacno nakace na sisu. Veliki ciljevi i velike ambicije pravdaju sve - od paljenja zgrada do optuznica za ubistva i valjanje heroina.

A uopste se ne radi o liku iz njihove partije. :-)
Marko Zarko

#11343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Uskoro NDI objavljuje rezultate svoje ankete. U Federaciji prvi DF, druga SDA, treći (gle čuda) SBB, a SDP tek četvrti. U RS-u Dodik i dalje vodi :-(
vee-jay

#11344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

koji su argumenti kontra koalicije DF+SBB?
weredsf

#11345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

vee-jay wrote:koji su argumenti kontra koalicije DF+SBB?
Ozbiljno pitas???
Alfons Kauders

#11346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Marko Zarko wrote:Uskoro NDI objavljuje rezultate svoje ankete. U Federaciji prvi DF, druga SDA, treći (gle čuda) SBB, a SDP tek četvrti. U RS-u Dodik i dalje vodi :-(
:thumbup: :bih: :thumbup: :bih:
zavrzlama

#11347 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zavrzlama »

DF ce dobiti lijep broj glasova....moj glas ide njima...

da je prije par godina seronja Zlatko na kongresu SDP-a,svoje mjesto ustupio Komsicu,danas bi imali SDP sa nekih 400 000 glasova,Komsica kao predsjednika stranke....
Corto Maltese

#11348 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Nikakvi.
Jedva čekam kongres ujedinjenja.
vee-jay

#11349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

weredsf wrote:
Ozbiljno pitas???
najozbiljnije
vee-jay

#11350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

Corto Maltese wrote:
Nikakvi.
Jedva čekam kongres ujedinjenja.
sve opcije stoje i cekaju dan nakon izbora
Post Reply