jarane, ova ti je fasisticka po svakom uzusu. isto zelis i jednom Canku i Zenama u crnom, svima onima u Sandzaku kao i ostalim nepobrojanim. ako si ponosan na nesto takvo, onda je to, u najmanju ruku tuzno...Student_u_Ostavci wrote: ↑15/07/2023 12:58Ispišajte se dobro po državi BiH. Sad ste dobili priliku i ko zna kada.tramvajtrojka wrote: ↑15/07/2023 12:53
Pa ti ako hoces da budes isti kao oni budi, mi smo pokazali sa onim danom žalosti u maju da smo ljudi naspram njih i da nismo zivotinje koje zele samo zlo svojim komšijama kao oni, ako ti ne zelis tu razliku u nacinu ponašanja društva i zelis dehumanizaciju citavog stanovništva ti se toga drzi, al narod koji je u u agresiji dokazao svoju dozu saosjecanja gdje su crkve i katedrale preživjele a da dns glumi fašističke desnjake e to nece vala![]()
Ja Srbiji želim sve najgore. Onima koji su ubijali moj narod i sad to veličaju, želim da pogodi asteroid i da svi nestanu. Uopšte me ne zanima jel se rokaju po školama jer su moj narod ubijali po školama.
Ako sam ja fašista po tvojim uzusima, ponosan sam na to.
ali hajde da vidimo i drugi scenario. ti zelis da ih nesto zbrise (recimo ovaj asteroid). ako se to ne desi da li bi spremno jurisao na RS i/ili Srbiju da ih sve pobijes jer su ti toliko zla napravili?