Sirija vol. 2
- Nadzornik
#113101 Re: Sirija vol. 2
Damascus - Syria after US Tomahawk
-
sarajevoxxxx
#113102 Re: Sirija vol. 2
Dobrota i ljubav savlađuju svaku mržnju i pakostmuhafuca wrote:
Da je bio napad kako su najavljivali ("Ode sve u tri .... kad pocnemo rokat")
vjerovatno bi Rusi se drugacije postavili i koristili svoje sisteme
- rajv0sa
#113103 Re: Sirija vol. 2
Hamas osudio napad na Siriju i američko licemjerje u kojem navodno brinu za civile a u isto vrijeme podržavaju izraelski teror, pozvali na arapsko jedinstvo.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#113104 Re: Sirija vol. 2
Nadzornik wrote:Koji gospodin,samo opusteno...![]()
Syria: Syrian Presidency releases footage of Bashar al-Assad following airstrikes
jej to jutrosKe sabaHile snimano
- muhafuca
#113105 Re: Sirija vol. 2
Nejasan si petljas sesarajevoxxxx wrote:
Pa jeste, mezimče slavi, ljudi 5 dana nisu spavali što jest jest.
Jesi li sad zadovoljan ucinkom a Rusi i sirijci ga dobro dobili po nosu
ili su se Amerikanci isprosipali sto su pet dana najavljivali da ce nesto uraditi
da bi na kraju malo prdeknuli i to je to.
Ko slavi ko je mezimce ko je zadovoljan ko nezadovoljan
Nisi ti savoxxx vise ni sam sebi jasan.
- rajv0sa
#113106 Re: Sirija vol. 2
Fatah osudio svaki napad na teritorijalni integritet Sirije

- fosna2014
#113107 Re: Sirija vol. 2
Ameri ovo u dogovoru sa Rusima rade. Samo da ojacaju Baath-Partiju. Ovaj tzv. napad je samo ohrabrio Assada.
Smijurija izrezirana.
Sad kad su svi sretni, mozemo ocekivati nova osvajanja SAA.
Smijurija izrezirana.
Sad kad su svi sretni, mozemo ocekivati nova osvajanja SAA.
- Nadzornik
#113108 Re: Sirija vol. 2
Ima jedan selfi,frisak...pici wrote:
jej to jutrosKe sabaHile snimano![]()
![]()
imal koji selfi iz kabineta
- Young Erotica
#113109 Re: Sirija vol. 2
Jebiga nismo svi isti.GeeTnT wrote:
Nisam ni ja navijac amera i ne navijam ni za kakve ratove..samo ukazujem da su ruski politicari gora govna, a Putin smrad cije slike na majicama i bilbordima mozes naci samo kod....znas vec.
Elem nemam više vremena da se druzimo danas,derbi je i imam neka druzenja sa starim prijateljima. Cigani rusi mi isilovci

-
sarajevoxxxx
#113110 Re: Sirija vol. 2
Neko kome su pobili familiju barel-bombom ne bi ga zadovoljili ni mnogo razorniji napadi.muhafuca wrote:Nejasan si petljas sesarajevoxxxx wrote:
ili su se Amerikanci isprosipali sto su pet dana najavljivali da ce nesto uraditi
Vjerovatno Rusi stoje iza napada i u Han Šejhunu i u ovom u Doumi. Sjeti se one ruske predaje Palmire i desetina režimskih vojnika koji su poginuli tada sam rekao dz Rusima nije u interesu da rat brzo završi.
Rusima je sirijski narod tek obično gorivo, Rusi konstantno provociraju Zapad, i napad je odgovor Rusima. Mislim da je Putin sanjao velike civilne žrtve, ogroman napad i novu eskalaciju sukoba.
Last edited by sarajevoxxxx on 14/04/2018 14:31, edited 1 time in total.
- muhafuca
#113111 Re: Sirija vol. 2
Evo pohvalio malo Trump i Britaniju i Francuze
Ka'e dobra brate Armija i u njiha tamo
Ka'e dobra brate Armija i u njiha tamo
A perfectly executed strike last night. Thank you to France and the United Kingdom for their wisdom and the power of their fine Military. Could not have had a better result. Mission Accomplished!
Code: Select all
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/985130802668294144- fosna2014
#113112 Re: Sirija vol. 2
Trump

A perfectly executed strike last night. Thank you to France and the United Kingdom for their wisdom and the power of their fine Military. Could not have had a better result. Mission Accomplished!
- Edin H.
#113113 Re: Sirija vol. 2
Jeste po rogatickom rjecniku.rajv0sa wrote:Čuj sirijci đikani, zar nije po rječniku to srbin četničkih sklonosti ? Fulio si temu druže, srbuj na drugim temama.dezurni_ucenik wrote:At a Pentagon briefing, Dunford said "this wave of airstrikes is over," but defense officials added they are prepared for a sustained campaign until the Syrian regime ceases its alleged use of chemical weapons.
Steta sto ne nastavise rokati djikanske rusofile.
Po Halilovicu djikan je osoba grubog ponašanja; neotesanko, seljačina, primitivac.
- muhafuca
#113114 Re: Sirija vol. 2
Nisam znao da ti je familija dole poginula od barrel-bombi.sarajevoxxxx wrote:Neko kome su pobili familiju barel-bombom ne bi ga zadovoljili ni mnogo razorniji napadi.muhafuca wrote:Nejasan si petljas sesarajevoxxxx wrote:
Vjerovatno Rusi stoje iza napada i u Han Šejhunu i u ovom u Doumi. Sjeti se one ruske predaje Palmire i desetina režimskih vojnika koji su poginuli tada sam rekao dz Rusima nije u interesu da rat brzo završi.
Rusima je sirijski narod tek obično gorivo, Rusi konstantno provociraju Zapad, i napad je odgovor Rusima. Mislim da je Putin sanjao velike civilne žrtve, ogroman napad i novu eskalaciju sukoba.
Halali - sad mi je jasno sto, ti licno, nisi bio zadovoljan uopste napadima sinoc.
(pitanje je bilo sta ti licno mislis, a ne sta ti mislis da neko dole misli)
Sto se tice "vjerovatno ovo" i "vjerovatno ono"
To ti je kao proklamisanom prakticirajucem muslimanu valjda jasno, da to nebi proslo ni na jednom iole ozbiljnom "Serijatskom Sudu"
-
celava_dlaka
#113115 Re: Sirija vol. 2
jer bez narkotika dosadna jeYoung Erotica wrote:Jebiga nismo svi isti.GeeTnT wrote:
Nisam ni ja navijac amera i ne navijam ni za kakve ratove..samo ukazujem da su ruski politicari gora govna, a Putin smrad cije slike na majicama i bilbordima mozes naci samo kod....znas vec.
Elem nemam više vremena da se druzimo danas,derbi je i imam neka druzenja sa starim prijateljima. Cigani rusi mi isilovci![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#113116 Re: Sirija vol. 2
Nadzornik wrote:Ima jedan selfi,frisak...pici wrote:
jej to jutrosKe sabaHile snimano![]()
![]()
imal koji selfi iz kabineta
![]()
jesjesjes... eno mu putin twitowo kako nesme niTko da ga bije
- rajv0sa
#113117 Re: Sirija vol. 2
Tramp voli sirijske civile !

- Nadzornik
#113118 Re: Sirija vol. 2

Njihova imovina je bila kamuflirana na terenu.

- Point.
#113119 Re: Sirija vol. 2
To je otprilike to. Bilo je i za očekivati da će ovo biti mala akcija, nije niko lud da zarati globalno radi jebene Sirije.muhafuca wrote:Point. wrote:Kmecanje i propaganda rusofila od jutros. Sta kazu, promasili ciljeve, assadova svemocna odbrana skinula sve projektile. O mati, haj sto lazu nas al sto sami sebe.
Koliko su najavljivali i dovlacili te neke brodove te neke avione te ovo ono
Ja sam kontao rokat ce bar mjesec dana bez prestanka.
Ono jutros je bio ocit dogovor Rusa i Amera da se spusti lopta i smiri situacija
Evo vam tri, cetiri mete - tu malo ispucajte, poslije govorite da ste uradili sto ste rekli a mi cemo malo urlati agresija
i do iduce sedmice - niko se nece ni sjecati da su napadi bili - kao i prvi put kad je Trump pucao
- Nadzornik
#113120 Re: Sirija vol. 2
Periferija Damaska nakon pada stotina projektila na isto mjesto...

-
sarajevoxxxx
#113121 Re: Sirija vol. 2
Mislim da se potvrdilo ono što ovdje pišem od početka a to je da su i Rusija i Iran u Siriji sa američkom dozvolom. Da nije bilo Rusa Amerikanci bi se umješali i ne bi dozvolili pad režima.muhafuca wrote:
Nisam znao da ti je familija dole poginula od barrel-bombi.
Halali - sad mi je jasno sto, ti licno, nisi bio zadovoljan uopste napadima sinoc.
(pitanje je bilo sta ti licno mislis, a ne sta ti mislis da neko dole misli)
Sto se tice "vjerovatno ovo" i "vjerovatno ono"
To ti je kao proklamisanom prakticirajucem muslimanu valjda jasno, da to nebi proslo ni na jednom iole ozbiljnom "Serijatskom Sudu"
Putin je lokalna varalica, puno priča a kod konkretnih situacija okreće keđa i ne smije da reaguje.
Amerikanci su morali reagovati nakon nove Putinove provokacije hemijskim oružjem. Demonstrirali su silu, niti jedan civil nije poginuo, poslali poruku Rusima da je Zapad glavni a da su Rusija i šiitske milicije oružje u rukama tog zapada.
Gdje je to Rusija odgovorila? Koji je to američki brod bombardovan? Šta bi od onih prijetnji ruskog ambasadora u Libanonu da će bombardovati američke brodove u slučaju da se napad desi?
- Krokodajl
#113122 Re: Sirija vol. 2
Realno... veća šteta je učinjena prošli puta kada su Tomahavcima zasuli zračnu bazu
Unatoč svemu, drago mi je da su Francuzi pronašli muda pa da se odmaknu od blebetanja, ne podržavam njihovu akciju, au contraire, ali mi je drago da su ostali dosljednji tome da će napasti (očekivao sam samo Amere i Britance), valjda sada smognu snage i da pretuku ove omladince po univerzitetima, ko 68-e.
Što se samih napada tiče, "važan zapovjedni centar kod Homsa" (a la, uništena komanda HTŠ u Idlibu - pogođena hala), skladište hemijskog oružja (a niko nije umro od posljedica
) i šta još ono ?
I šta kaže "mission acomplished"
----
Al najjače ovo, uništeno skladište hemijskog oružja.
Znači; Znamo da imate hemijsko oružje, znamo gdje ga držite, iako ste ga predali, al nema veze mi znamo da ga imate, al o tome ćemo pričati tek kad ga iskoristitie.
Sljedeći put kada SAA bude izvela hemijski napad u Idlibu recimo, pitanje je gdje će onda biti skladište hemijskog oružja ?
Joj cirkusa

Unatoč svemu, drago mi je da su Francuzi pronašli muda pa da se odmaknu od blebetanja, ne podržavam njihovu akciju, au contraire, ali mi je drago da su ostali dosljednji tome da će napasti (očekivao sam samo Amere i Britance), valjda sada smognu snage i da pretuku ove omladince po univerzitetima, ko 68-e.
Što se samih napada tiče, "važan zapovjedni centar kod Homsa" (a la, uništena komanda HTŠ u Idlibu - pogođena hala), skladište hemijskog oružja (a niko nije umro od posljedica
I šta kaže "mission acomplished"
----
Al najjače ovo, uništeno skladište hemijskog oružja.
Znači; Znamo da imate hemijsko oružje, znamo gdje ga držite, iako ste ga predali, al nema veze mi znamo da ga imate, al o tome ćemo pričati tek kad ga iskoristitie.
Sljedeći put kada SAA bude izvela hemijski napad u Idlibu recimo, pitanje je gdje će onda biti skladište hemijskog oružja ?
Joj cirkusa
- Krokodajl
#113125 Re: Sirija vol. 2
Uništili skladište hemijskog naoružanja i niko ni da se zakašlje.sarajevoxxxx wrote:
Demonstrirali su silu, niti jedan civil nije poginuo
Jebeš takvo hemijsko oružje, makar pomor ptica, riba, komaraca... lišće na hrastovima da požuti, ništa.