itd itd lupanje u par saHata al ono postenoMezzeh Military Airport has been attacked by the US airstrikes on Syria
.@cnn's @barbarastarrcnn has confirmed that manned aircraft and ship-launched Tomahawk missiles were used in the attack.
Video showing 3 consecutive raids last night on Scientific Research Facility in Barzeh, NE. of Damascus. Syria
Strikes targeted Republican Guard objects at Mount Qassion
CNN is reporting explosions in Aleppo too. The Republican Guard is hit.
Sirija vol. 2
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#113076 Re: Sirija vol. 2
- GeeTnT
#113077 Re: Sirija vol. 2
..kaze da je S—400 poceo korozirat tako da....schmirgl u rucice.insomnia78 wrote:A kmetovi, sta kaze za kmetove?GeeTnT wrote:..Putin Asadu telefonski: „odoh na planinu rostiljat, a tebi nek je sa srecom sa ovim budalama“
- rajv0sa
#113078 Re: Sirija vol. 2
Čuj sirijci đikani, zar nije po rječniku to srbin četničkih sklonosti ? Fulio si temu druže, srbuj na drugim temama.dezurni_ucenik wrote:At a Pentagon briefing, Dunford said "this wave of airstrikes is over," but defense officials added they are prepared for a sustained campaign until the Syrian regime ceases its alleged use of chemical weapons.
Steta sto ne nastavise rokati djikanske rusofile.
-
sarajevoxxxx
#113079 Re: Sirija vol. 2
Video snimak razorenog naučno-istraživačkog centra u naselju Berze u Damasku kojeg su Amerikanci sinoć bombardovali:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0956308025
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0956308025
Last edited by sarajevoxxxx on 14/04/2018 13:47, edited 1 time in total.
- muhafuca
#113080 Re: Sirija vol. 2
Ne vidim razloga za kmecanje rusofila.Point. wrote:Kmecanje i propaganda rusofila od jutros. Sta kazu, promasili ciljeve, assadova svemocna odbrana skinula sve projektile. O mati, haj sto lazu nas al sto sami sebe.
Koliko su najavljivali i dovlacili te neke brodove te neke avione te ovo ono
Ja sam kontao rokat ce bar mjesec dana bez prestanka.
Ono jutros je bio ocit dogovor Rusa i Amera da se spusti lopta i smiri situacija
Evo vam tri, cetiri mete - tu malo ispucajte, poslije govorite da ste uradili sto ste rekli a mi cemo malo urlati agresija
i do iduce sedmice - niko se nece ni sjecati da su napadi bili - kao i prvi put kad je Trump pucao
Last edited by muhafuca on 14/04/2018 13:46, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#113081 Re: Sirija vol. 2
rajv0sa wrote:Čuj sirijci đikani, zar nije po rječniku to srbin četničkih sklonosti ? Fulio si temu druže, srbuj na drugim temama.dezurni_ucenik wrote:At a Pentagon briefing, Dunford said "this wave of airstrikes is over," but defense officials added they are prepared for a sustained campaign until the Syrian regime ceases its alleged use of chemical weapons.
Steta sto ne nastavise rokati djikanske rusofile.
Cuj ja srbujem
- pici
#113082 Re: Sirija vol. 2
PRESRETNUTE RAKETE
Rusija: Sirijska protivzračna odbrana oborila 71 raketu
Viši ruski vojni zvaničnik kazao je da je sirijska protivzračna odbrana presrela najmanje 71 raketu koju su ispalile snage SAD-a, Velike Britanije i Francuske.
Na konferenciji za Medije u Moskvi general-potpukovnik Sergej Rudskoj rekao je da su najmanje 103 rakete, uključujući Tomahawk, ispaljene na nekoliko ciljeva u Siriji.
"Rusija je unaprijedila sirijski protivzračni sistem posljednjih šest mjeseci", kazao je Rudskoj, prenosi Al Jazeera.
On je također potvrdio da je najmanje jedan američki ratni brod i bombarder B-1 bio uključen u operaciji, te da su djelovali i britanski lovci Tornado.
Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija i Francuska noćas su izvele zračne udare na Siriju, u kojima je pogođena i zračna baza zapadno od Damaska, u blizini granice s Libanom.
Napad je uslijedio nakon navodnog napada hemijskim oružjem na Doumu, bivše uporište pobunjenika u području Istočna Ghouta, nadomak Damaska.
Pentagon je u saopćenju naveo da je najmanje 58 raketa pogodilo sirijsku bazu Shayrat. Reuters je citirao američkog zvaničnika koji je kazao da su u napadu korištene rakete Tomahawk.
Ministarstvo odbrane Velike Britanije saopćilo je da su borbeni avioni tipa Tornado ispalili rakete Storm Shadow.
Sirijske snage upotrijebile su sisteme zračne odbrane proizvedene u Sovjetskom savezu S-125, S-200, "Buk" i "Kvadrat", saopćilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.
"Ovi sistemi protivzračne odbrane proizvedeni su u SSSR-u prije više od 30 godina", navodi se u saopćenju, prenosi TASS.
Rusija nije koristila svoje sisteme protivzračne odbrane u Siriji kako bi suzbila raketne udare, saopćilo je ranije Ministarstvo odbrane Rusije.
bbuuuhhahahaahahhahahaah pa ovi ne mogu zavrsiti izvjesce a da sami sebe ne dematuju
- pici
#113083 Re: Sirija vol. 2
Rusija nije koristila svoje sisteme protivzračne odbrane u Siriji kako bi suzbila raketne udare, saopćilo je ranije Ministarstvo odbrane Rusije.
kome su ruje pomagale taj se je oJadu zabaviJo
- nixon69
#113084 Re: Sirija vol. 2
Da je to bio ozbiljan napad,slika bi bila drugacija.muhafuca wrote:Koliko su najavljivali i dovlacili te neke brodove te neke avione te ovo ono
Sirija moze da se zahvali Rusiji sto su tamo,inace Damask bi vec odavno bio hrpa kamenja.
-
sarajevoxxxx
#113085 Re: Sirija vol. 2
Da, nisu naši sistemi branili sirijski zračni prostor, to su sirijski, a oni su jako stari.pici wrote:PRESRETNUTE RAKETE
Rusija: Sirijska protivzračna odbrana oborila 71 raketu
Viši ruski vojni zvaničnik kazao je da je sirijska protivzračna odbrana presrela najmanje 71 raketu koju su ispalile snage SAD-a, Velike Britanije i Francuske.
Na konferenciji za Medije u Moskvi general-potpukovnik Sergej Rudskoj rekao je da su najmanje 103 rakete, uključujući Tomahawk, ispaljene na nekoliko ciljeva u Siriji.
"Rusija je unaprijedila sirijski protivzračni sistem posljednjih šest mjeseci", kazao je Rudskoj, prenosi Al Jazeera.
On je također potvrdio da je najmanje jedan američki ratni brod i bombarder B-1 bio uključen u operaciji, te da su djelovali i britanski lovci Tornado.
Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija i Francuska noćas su izvele zračne udare na Siriju, u kojima je pogođena i zračna baza zapadno od Damaska, u blizini granice s Libanom.
Napad je uslijedio nakon navodnog napada hemijskim oružjem na Doumu, bivše uporište pobunjenika u području Istočna Ghouta, nadomak Damaska.
Pentagon je u saopćenju naveo da je najmanje 58 raketa pogodilo sirijsku bazu Shayrat. Reuters je citirao američkog zvaničnika koji je kazao da su u napadu korištene rakete Tomahawk.
Ministarstvo odbrane Velike Britanije saopćilo je da su borbeni avioni tipa Tornado ispalili rakete Storm Shadow.
Sirijske snage upotrijebile su sisteme zračne odbrane proizvedene u Sovjetskom savezu S-125, S-200, "Buk" i "Kvadrat", saopćilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.
"Ovi sistemi protivzračne odbrane proizvedeni su u SSSR-u prije više od 30 godina", navodi se u saopćenju, prenosi TASS.
bbuuuhhahahaahahhahahaah pa ovi ne mogu zavrsiti izvjesce a da sami sebe ne dematuju![]()
![]()
![]()
![]()
plaČem
Da ima neki zvaničnik iz režima da odgovori kako u Siriji postoji i ruski S-400 ali koji je očigledno sinoć bio beskoristan.
- muhafuca
#113086 Re: Sirija vol. 2
pa sta ce koristit - nisu se rusi ni probudili napadi vec gotovi i Trump proglasio pobjedu.pici wrote:Rusija nije koristila svoje sisteme protivzračne odbrane u Siriji kako bi suzbila raketne udare, saopćilo je ranije Ministarstvo odbrane Rusije.
Koliko su se natezali ja sam kontao da ce mjesec dana bar rokati - oni puc puc malo i kaze to je to We win
Alex Jones ljut doduse
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#113087 Re: Sirija vol. 2
Pa ti s-xxx sistemi služe za gadjanje ciljeva na velikim visinama i daljinama a ne na nešto(krstareče rakete) što vrducka lijevo desno 30 metara iznad zemlje
, ako su oborili koji projektil to jedino je mogao Pantsir, on je ubica za ove stvari.
- GeeTnT
#113088 Re: Sirija vol. 2
Jos kad bi do veceras nahvatali kakvih kauboja pa ih svezali za bandere ispred fabrika...nixon69 wrote:Da je to bio ozbiljan napad,slika bi bila drugacija.muhafuca wrote:Koliko su najavljivali i dovlacili te neke brodove te neke avione te ovo ono
Sirija moze da se zahvali Rusiji sto su tamo,inace Damask bi vec odavno bio hrpa kamenja.
-
The 51st State
#113089 Re: Sirija vol. 2
ici ce opet rokacina, samo dok se promole iz misjih rupa.
-
sarajevoxxxx
#113090 Re: Sirija vol. 2
muhafuca wrote:pa sta ce koristit - nisu se rusi ni probudili napadi vec gotovi i Trump proglasio pobjedu.pici wrote:Rusija nije koristila svoje sisteme protivzračne odbrane u Siriji kako bi suzbila raketne udare, saopćilo je ranije Ministarstvo odbrane Rusije.
Koliko su se natezali ja sam kontao da ce mjesec dana bar rokati - oni puc puc malo i kaze to je to We win![]()
Alex Jones ljut doduse![]()
![]()
![]()
Da, Rusi imaju sisteme ali ih ne koriste
Trump 5 dana najavljivao napad, reakcije desetina država na napad, a oni kažu mi nismo koristili svoj sistem koji inače dobar, ali nismo ga koristili.
On je tu za slikanja, zar je neko pomislio da bi ga mogli upotrijebiti
- rajv0sa
#113091 Re: Sirija vol. 2
Dokle je ta ofanziva prema MandbidžuThe 51st State wrote:ici ce opet rokacina, samo dok se promole iz misjih rupa.
- rajv0sa
#113092 Re: Sirija vol. 2
Nemoj tako, sad će ti uvrijeđene mlade šatro militari eksperts reć da si rusofilBobi wrote:Pa ti s-xxx sistemi služe za gadjanje ciljeva na velikim visinama i daljinama a ne na nešto(krstareče rakete) što vrducka lijevo desno 30 metara iznad zemlje, ako su oborili koji projektil to jedino je mogao Pantsir, on je ubica za ove stvari.
- GeeTnT
#113093 Re: Sirija vol. 2
Rusija veceras okrece drugi.....obraz.
- Young Erotica
#113094 Re: Sirija vol. 2
Kako amerikanci ne prezaju da ubiju 200 ljudi kad su njihovi interesi ugroženi,rusi trube danima kako ce sve oboriti i ispadnu pičke.insomnia78 wrote:Cemu dašak razočarenja?Young Erotica wrote:Kakve su rusi pizde i treba da ih tuku dan noć.
GeeTnT druze nema sta da me prenese, ja sam Srbin a ne rus I ovo posmatram iz neutralnog ugla,jebe mi se I za jedne i za druge.
-
The 51st State
#113095 Re: Sirija vol. 2
dokle su ajatole sa masovnim odgovorom na najnoviju vehabocionisticku agresiju?rajv0sa wrote:Dokle je ta ofanziva prema MandbidžuThe 51st State wrote:ici ce opet rokacina, samo dok se promole iz misjih rupa.
- Nadzornik
#113096 Re: Sirija vol. 2
Koji gospodin,samo opusteno...
Syria: Syrian Presidency releases footage of Bashar al-Assad following airstrikes
Syria: Syrian Presidency releases footage of Bashar al-Assad following airstrikes
-
sarajevoxxxx
#113097 Re: Sirija vol. 2
GeeTnT wrote:Rusija veceras okrece drugi.....obraz.
Ko tebe kamenom ti njega hljebom.
- muhafuca
#113098 Re: Sirija vol. 2
Da je bio napad kako su najavljivali ("Ode sve u tri .... kad pocnemo rokat")sarajevoxxxx wrote: Da, Rusi imaju sisteme ali ih ne koriste![]()
Trump 5 dana najavljivao napad, reakcije desetina država na napad, a oni kažu mi nismo koristili svoj sistem koji inače dobar, ali nismo ga koristili.
vjerovatno bi Rusi se drugacije postavili i koristili svoje sisteme
Ovo je ocit dogovor bio Rusa i Amera da se smiri situacija
Na kraju krajeva evo ti tvoj komentar koliko su ozbiljni bili napadi i koliko si ih ti,
koji si takodje nakon tri dana halabuke ocekivao vjerovatno Americki Armagedon nad Sirijom,
ozbiljno shvatio.
sarajevoxxxx wrote:Znači to je to. Napadi koji ništa ne znače, i koji će režim samo još više ohrabriti.
Blagi ukor poslušnog mezimčeta.
sirija-vol-2-p14553697.html#p14553697
-
sarajevoxxxx
#113099 Re: Sirija vol. 2
Pa jeste, mezimče slavi, ljudi 5 dana nisu spavali što jest jest.muhafuca wrote:Da je bio napad kako su najavljivali ("Ode sve u tri .... kad pocnemo rokat")sarajevoxxxx wrote: Da, Rusi imaju sisteme ali ih ne koriste![]()
vjerovatno bi Rusi se drugacije postavili i koristili svoje sisteme
Ovo je ocit dogovor bio Rusa i Amera da se smiri situacija
Na kraju krajeva evo ti tvoj komentar koliko su ozbiljni bili napadi i koliko si ih ti
koji si takodje nakon tri dana halabuke ocekivao vjerovatno Americki Armagedon nad Sirijom.
sarajevoxxxx wrote:Znači to je to. Napadi koji ništa ne znače, i koji će režim samo još više ohrabriti.
Blagi ukor poslušnog mezimčeta.
sirija-vol-2-p14553697.html#p14553697
- GeeTnT
#113100 Re: Sirija vol. 2
Nisam ni ja navijac amera i ne navijam ni za kakve ratove..samo ukazujem da su ruski politicari gora govna, a Putin smrad cije slike na majicama i bilbordima mozes naci samo kod....znas vec.Young Erotica wrote: GeeTnT druze nema sta da me prenese, ja sam Srbin a ne rus I ovo posmatram iz neutralnog ugla,jebe mi se I za jedne i za druge.