Sirija vol. 2

Locked
insomnia78

#113001 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote:
zrakomlat wrote:A hoce li se sad hemikalije iz unistenih postrojenja rasiriti zrakom i trovati narod.

Ne kontam sto havijonima ne napadose. Jel se ocitovala Niki "mala nevjesta" Hali
Pa napadali su i avionima. Barem Fr
Čuj. Nemam pojma. Ja se isključivo dezinformisem preko ovog foruma, tu i tamo otvorim neki link domaći ako fb izbaci. Nije spomenuto ovdje čini mi se. Čitam samo o letećim sjekirama s brodova.

OkleN su gađali, jesu li nadlijetali zračni prostor iznad Hasada ili malo podalje
Tous les avions français - Rafale, Mirage, AWACS, ravitailleurs - se sont bien posés en sécurité à l'issue de leur mission de cette nuit
Svi francuski avioni vratili su se sigurno u baze nakon izvrsene misije sinoc.
Francuska ministrica odbrane
ioannes

#113002 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

fake news
Seawolf

#113003 Re: Sirija vol. 2

Post by Seawolf »

pici wrote:... il na kuznjecovu
Često ga spominješ, pa evo tebi i ovdašnjim članovima "Kuznetsov Fan kluba", jedna friška fotografija, od prije desetak dana:

Image

Ne brini se, na sigurnom je, nekih 5.000 do 6.000 km sjeverno od mjesta noćašnjih događanja.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#113004 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

Pojavili se prvi snimci vazdušnih udara u Siriji VIDEO
SAD, Velika Britanija i Francuska pokrenule su vazdušne napade na ciljeve u Siriji, a na društvenim mrežama pojavili su se video snimci i fotografije iz Damaska

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1381211
CEPAJ TVUMPE!!!
pici

#113005 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

Seawolf wrote:
pici wrote:... il na kuznjecovu
Često ga spominješ, pa evo tebi i ovdašnjim članovima "Kuznetsov Fan kluba", jedna friška fotografija, od prije desetak dana:

Image

Ne brini se, na sigurnom je, nekih 5.000 do 6.000 km sjeverno od mjesta noćašnjih događanja.

jel u pogonu... trebal Ćumura
zrakomlat

#113006 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:
zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote: Pa napadali su i avionima. Barem Fr
Čuj. Nemam pojma. Ja se isključivo dezinformisem preko ovog foruma, tu i tamo otvorim neki link domaći ako fb izbaci. Nije spomenuto ovdje čini mi se. Čitam samo o letećim sjekirama s brodova.

OkleN su gađali, jesu li nadlijetali zračni prostor iznad Hasada ili malo podalje
Tous les avions français - Rafale, Mirage, AWACS, ravitailleurs - se sont bien posés en sécurité à l'issue de leur mission de cette nuit
Svi francuski avioni vratili su se sigurno u baze nakon izvrsene misije sinoc.
Francuska ministrica odbrane
Aha. Pa dobro, ovo je vrlo neodređeno i ne mora apsolutno ništa značiti, ni dje su bili ni šta su radili. Ni u kojoj zemlji :D

Mislim, ne kažem da nisu, al informacija bez informacije.
dječak sa šibicama

#113007 Re: Sirija vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

ioannes wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ali Francuzi :D to ko u onom vicu, kad idu slon i mis preko mosta a mis sav sretan kaze "auuu al tutnjimo!"
nemoj tako....ljudi rasturaju u Maliju.
iživljavaju se nad nejači
Moraju, ko bi im popunjavao reprezentaciju u nogoloptanju, rukoloptanju, basketloptanju da nije Malija, Senegala i ostale nejaci.
asurbanipal

#113008 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

dječak sa šibicama wrote:
asurbanipal wrote:Esmir Milavić analitičar i komentator na N1.

O **bo te kruh. :skoljka: :run:
Zavrsio sigurnost na politickim naukama preko stele, garant :D

Znam lika još od 1995. godine. Vazda se sa dedama iz džamije družio i od njih mudrosti kupio i komentare o političkim dešavanjima. Nikad sa ovom mlađom rajom i vršnjacima iz mostarskih mahala nije izlazio.

Zadnji put ga vidio nekad zimus kada sam s dragom sjedio u Bristolu, sam Vilsonovim šeta.
Last edited by asurbanipal on 14/04/2018 11:27, edited 1 time in total.
Seawolf

#113009 Re: Sirija vol. 2

Post by Seawolf »

ioannes wrote:
apsidejzi wrote:
Seawolf wrote: Čak i da je to istina, je li malo preostalih preko 20 projektila, sa bojevim glavama mase 450 kg, koji su pogađali i pogodili tri cilja. Još uvijek više nego dovoljno da unište ta tri cilja.

Kontate li da U.S. Navy ima toliki broj krstarećih projektila i toliko nosača istih, da mogu da prezasite bilo koju i bilu čiju PVO i ispale toliki broj projektila da se i uz teoretski najveće gubitke, ostvari uništenje predviđenih ciljeva.

A ono što obično nazivamo vojno-industrijski kompleks, samo zadovoljno trlja ruke i veseli se novim narudžbama.
Kog ces klinca ispaliti 120 projektila na tri cilja?
joj i ti ne kontaš.
fino ti čiko kaže... ispališ 120 da bi 3 došla na cilj.
čista matematika
Nisam ja Čiko, ja sam Zagor.
insomnia78

#113010 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

asurbanipal wrote:
asurbanipal wrote:Esmir Milavić analitičar i komentator na N1.

O **bo te kruh. :skoljka: :run:
Zavrsio sigurnost na politickim naukama preko stele, garant :D

Znam lika još od 1995. godine. Vazda se sa dedama iz džamije družio i od njih mudrosti kupio i komentare o političkim dešavanjima. Nikad sa ovom mlađom rajom i vršnjacima iz mostarskih mahala nije izlazio.

Zadnji put ga vidio nekad zimus kada sam s dragom sjedio u Bristolu, sam Vilsonovim šeta.
Budala. Umjesto da dodje ovdje
asurbanipal

#113011 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

insomnia78 wrote: Budala. Umjesto da dodje ovdje

Forum je jako moćan i koristan medij.

U to se naravno ne ubrajaju tvoji komentari koji kvare prosjek. :mrgreen:
pici

#113012 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

Prva reakcija iz Srbije - Vučić: Ne treba da se mešamo
insomnia78

#113013 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

asurbanipal wrote:
insomnia78 wrote: Budala. Umjesto da dodje ovdje

Forum je jako moćan i koristan medij.

U to se naravno ne ubrajaju tvoji komentari koji kvare prosjek. :mrgreen:
Hajte molim vas
dječak sa šibicama

#113014 Re: Sirija vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

Ali sta ti je zivot, najstariju civilizaciju svijeta raketiraju potomci konjokradica i salonskih prostitutki.

Malo patetike i humora da unesemo, mislim da fali.
insomnia78

#113015 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

zrakomlat wrote: Aha. Pa dobro, ovo je vrlo neodređeno i ne mora apsolutno ništa značiti, ni dje su bili ni šta su radili. Ni u kojoj zemlji :D

Mislim, ne kažem da nisu, al informacija bez informacije.
E jbg ti poceo ko Salik. :lol:
Ma ovo je izvadjen samo dio o avionima. Pricala je o Siriji. I Fr su koristili rakete sa brodova
pici

#113016 Re: Sirija vol. 2

Post by pici »

dječak sa šibicama wrote:Ali sta ti je zivot, najstariju civilizaciju svijeta raketiraju potomci konjokradica i salonskih prostitutki.

zato se asirci nisu pomakli kamena su ramena ima 10000 godina a konjokradice i prostituke se vozaju po svemiru...HaJa
insomnia78

#113017 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

ioannes wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ali Francuzi :D to ko u onom vicu, kad idu slon i mis preko mosta a mis sav sretan kaze "auuu al tutnjimo!"
nemoj tako....ljudi rasturaju u Maliju.
iživljavaju se nad nejači
Moraju, ko bi im popunjavao reprezentaciju u nogoloptanju, rukoloptanju, basketloptanju da nije Malija, Senegala i ostale nejaci.
Kad to kaze neko ko navija za Hr :lol:
Imaju l’ ikoga da nije iz BiH?
ioannes

#113018 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

jah

:lol:
basar

#113019 Re: Sirija vol. 2

Post by basar »

Asad ubijen, vojska "islama" predvođena Trampom ušla u Damask. Iranci i šije pobjegli, uuništene ruske i iranske baze!!!!

Allahu Ekber!!!!!
Kikibombona

#113020 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Nista sinoc nisam upratio, a nemam vremena ni sada. Samo me dojmila ova poruka Rusima! :( :( :( :( :( :(

https://www.youtube.com/watch?v=ipBHUTXucZQ
hAZNADAR

#113021 Re: Sirija vol. 2

Post by hAZNADAR »

megaman4 wrote:

Svi koji su dosad bili protiv Rusa, polako ce se prikljucivati njima i Turskoj. Rusi ce dobivati jos vise saveznika jer je ovo pocetak globalnog sranja. Krajnji ciljevi su Iran i Rusija tj. zeli se stvoriti Veliki izrael. Sad sve ima smisla.
Izrael samo moze polako za vise godina etnicki ocistiti Zapadnu obalu i Gazu - i opet nece biti Veliki. Granice nece nikada moci prosiriti. Po Iranu najvise sto mogu je da rokaju iz vazduha ali nikada da iko posalje vojsku tamo.

Svijet je podijeljen po interesu a ne moralu. Dokaz tome je sila informacija o svemu sto se desava u svijetu ali su ljudi, nacije,... politicki i dalje na istoj strani ili protiv iste strane. Nema vise fleksibilnog javnog mijenja kojeg skandali, sokantne informacije,... mogu promijeniti.

A sto se tice buducnosti - kako bi to lijepo bilo kada bi zaratili SAD, Rusija, Iran, Izrael, Kina, VB,..... izmedju sebe ali bez razaranja gradova i civila. Ono konvencionalno vojnicki bez upotrebe nuklearki, hemije,..... da se dooobro istrose, dooobro na kraju vojnicki oslabe i doobro shebu svoje ekonomije. Pa da ostatak svijeta moze konacno da dahne malo od njih i dobije bar deceniju vremena i prostora da se oporavi.
ioannes

#113022 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

da se vratimo malo temi.

živimo u vremenu gdje je propaganda sve više očiglednija...to moraju potajno priznati i oni koji je pokušavaju ignorirati.

gađaju se se fabrike za proizvodnju kemijskog oružja ( da bi se narod spasio od tog istog) , uzimajući riziko da ti kemijski otrovi naprave još veću štetu...

ali igrom slučaja ti otrovi nakon uništenja fabrika nisu izašli na površinu i potrovali narod.

sva sreća :lol:
hAZNADAR

#113023 Re: Sirija vol. 2

Post by hAZNADAR »

ioannes wrote:da se vratimo malo temi.

živimo u vremenu gdje je propaganda sve više očiglednija...to moraju potajno priznati i oni koji je pokušavaju ignorirati.

gađaju se se fabrike za proizvodnju kemijskog oružja ( da bi se narod spasio od tog istog) , uzimajući riziko da ti kemijski otrovi naprave još veću štetu...

ali igrom slučaja ti otrovi nakon uništenja fabrika nisu izašli na površinu i potrovali narod.

sva sreća :lol:
Joj tebe,.. :roll:

Pa ne prave se takve fabrike u gradovima - vec izvan i nerjetko pod zemljom. Ako pukne sajla u proizvodnji ili neki zubac, ili portir zapali cigaru,... - na takve stvari se unaprijed racuna i naravno fabrike prave izvan naseljenih mjesta.
ioannes

#113024 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

joj tebe

ja imam provjerene informacije da assadista svoje Fabrike za proizvodnju Sarina izgrađuje direktno u urbanim prostorima....

to njegova priroda...ne može drugačije.
assadista uvijek misli na civile
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#113025 Re: Sirija vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:Ali sta ti je zivot, najstariju civilizaciju svijeta raketiraju potomci konjokradica i salonskih prostitutki.

Bas tako....
Locked