Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:
Eh dobro si i meni je jedan od ovih El Tigre ispuhivao
Koga preporucujes onda?
u maji nisam imao problema, jedina reklamacija bila na balans, postuju ugovoreno vrijeme, fiskalni za gume takodjer misaona imenica
tsc kad zavrse urade dobro,ali na skenderiju ne idem iz razloga sto nikad ne znas koliko sta kosta, vec sve zavisi od raspolozenja gazde, i koliko mu se isplati to za sta si dosao, jedini nacin da sve bude naplaceno po ocekivanom je da nazoves na telefon,pitas koliko kosta i kazes da ti rezervisu jer dolazis da kupis,kad podjes placati ako ima odstupanja, fino kazes da si dogovorio na telefon, ne znam kakvi su u drinskoj ali samo tamo su cijene sa montazom identicne onim napisanim na tsc.ba
U pravu si za cijene kod njih
Na kraju svi nabavljaju od unitrade i vibar
Kod njih guma sa montazom oko 100 (sa racunom), ista u unitrade 115+montaza, tako da nije toliko lose
Nisam isao u drinsku, uglavnom skenderija i hrasno, ali nije lose sve u svemu... Do sad nista zajebali nisu
_BataZiv_0809 wrote:
Eh dobro si i meni je jedan od ovih El Tigre ispuhivao
Koga preporucujes onda?
Maju,malo se i rasirio,sad je 5 dizalica,i dalje dotezu kljucem matice/sarafe ,dogovrio prije 2 sedm u 15:30,dosao u petak malo ranije,auto bio gotov u 15:45
U Zenici je balans pod opterecenjem i montaza guma 24 KM, kad su gume na felgama. Kad ide montaza/demontaza kad nemas rezervni set felgi ne znam tacno koliko je skuplje mozda oko 10 KM. Ima i jeftinije na drugim mjestima...
Za cuvanje ne znam kako idu cijene...nisu imali ove cijene po razlicitoj velicini felge ali mislim da pocinju prepisivat od vas
condy wrote:U Zenici je balans pod opterecenjem i montaza guma 24 KM, kad su gume na felgama. Kad ide montaza/demontaza kad nemas rezervni set felgi ne znam tacno koliko je skuplje mozda oko 10 KM. Ima i jeftinije na drugim mjestima...
Za cuvanje ne znam kako idu cijene...nisu imali ove cijene po razlicitoj velicini felge ali mislim da pocinju prepisivat od vas
za cijene mogu ti ja preporuciti svoje
cuvanje u principu niko ne naplacuje jer ces kod njih mijenjati gume.
Optimist wrote:@condy, ko u Zenici radi balans pod opterecenjem?
Radi Union comerc....kad ulaziš u Zenicu na Blatušku petlju ( gledano iz pravca Doboja prvi ulaz preko mosta ), kad prođeš most, na prvom kružnom toku gdje imaju one fontane skreneš desno, pa nakon 200 metara opet desno iza autopraonice i tu si...
condy wrote:Radi Union comerc....kad ulaziš u Zenicu na Blatušku petlju ( gledano iz pravca Doboja prvi ulaz preko mosta ), kad prođeš most, na prvom kružnom toku gdje imaju one fontane skreneš desno, pa nakon 200 metara opet desno iza autopraonice i tu si...
Meni ostetili felgu u Union komercu, probusio gumu, kazu treba radit vulkanizaciju. Ja dosao, felga izgrebana po krakovima koji su bili blago istureni. Kaze nismo mi. Kako niste, evo vam maščoba s poda po felgi. Poslije natezanja je ispalo da niko nije pravio moju gumu i da trenutno nema sefa i ne znaju kad ce doc
Zatjeram ih sve i odem. Od tada sve radim u Blatusi kod skole, nikad zamjerke, nikad problema
condy wrote:Radi Union comerc....kad ulaziš u Zenicu na Blatušku petlju ( gledano iz pravca Doboja prvi ulaz preko mosta ), kad prođeš most, na prvom kružnom toku gdje imaju one fontane skreneš desno, pa nakon 200 metara opet desno iza autopraonice i tu si...
Meni ostetili felgu u Union komercu, probusio gumu, kazu treba radit vulkanizaciju. Ja dosao, felga izgrebana po krakovima koji su bili blago istureni. Kaze nismo mi. Kako niste, evo vam maščoba s poda po felgi. Poslije natezanja je ispalo da niko nije pravio moju gumu i da trenutno nema sefa i ne znaju kad ce doc
Zatjeram ih sve i odem. Od tada sve radim u Blatusi kod skole, nikad zamjerke, nikad problema
U Blatusi nisam mijenjao gume a ti si drugi koji mi govori dobra iskustva sa njima.
Nema nista gore od toga da ostete felgu i poslije toga izvlacenja i natezanja. Vecina ih mutlja i izvlaci se kad naprave problem, znam ja to...to je kod nas tako.
Identican problem imao. Probio gumu i po preporuci otisao kod njih, kazu treba vulkanizacija. Nakon 40 min vratili izgrebanu alu felgu po krakovima. Tako da kod njih ne idem.
Optimist wrote:
Identican problem imao. Probio gumu i po preporuci otisao kod njih, kazu treba vulkanizacija. Nakon 40 min vratili izgrebanu alu felgu po krakovima. Tako da kod njih ne idem.
Gledam i u subotu i u nedjelju onaj vulkanizer sa lijeve strane kad se ide sa Bara na K.Glavu je radio prekovremeno. Sinoc u 17h, nedjelja vece, u redu 7 auta ceka.