Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
spalato
#11301 Re: FK Sarajevo
Ne pobjeđuje uvjek bolji,nekad su oni bolji,a nekad mi lošiji

- junkers
#11303 Re: FK Sarajevo
otkad pratim sarajevo,a ima decenija, niko se nije ovako blamiro,a imali smo i gorih igrača i težih situacija
-
north
#11304 Re: FK Sarajevo
Prije ćemo mi od tuge, nego on.....njemu je u svakom slučaju više nego dobro, zna da pored Sarajeva može još jedino voditi svoju ženu za ručicu i tu ću stati sa daljim komentarima.....Baltazar_khan wrote:umri mirza.
Hajmo po 158487848 put slušati njegove izjave nakon tekme, čestitam Čeliku na zasluženoj pobjedi, nemam šta zamjeriti svojim igračima, nismo imali sreće....mi se okrećemo Slaviji....imamo još dosta utakmica do kraja....bože, bože ne zna bi li čovjek plakao ili smijao se
Igru neću komentarisati, nemam pravo, nisam tamo, ali kad hiljaditi put se jedno te isto ponavlja.....pa do koga je više majka mu stara? Ruku ću dati, ali da su Široki, Borac, Željo, pa i Zrinjski poveli na B.Polju uzeli bi hladno tri bobe, eventualno bod ako bi imali neki peh.....samo Sarajevo poklanja svima kapom i šakom
Ma jebeš ti to......kapa dole za sve momke koi su tamo išli, a igrače, a pogotovo trenera mogu samo poslati u neku stvar
- junkers
#11305 Re: FK Sarajevo
Last edited by junkers on 26/02/2011 16:44, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#11306 Re: FK Sarajevo
vala nikad nje bila gora utakmica ova dva tima koje se ja sjecam
doduse teren je bio sjajan...ali evidentno je da ste fizicki slabo pripremljeni...u drugom poluvremenu niste kvalitetno presli pola terena...
vise srece u nastavku prvenstva...
horde standardno dobre
horde standardno dobre
-
north
#11307 Re: FK Sarajevo
Pa naš vrli stručnjak reče da smo sjajno fizički pripremljenikamen spoticanja wrote:vala nikad nje bila gora utakmica ova dva tima koje se ja sjecamdoduse teren je bio sjajan...ali evidentno je da ste fizicki slabo pripremljeni...u drugom poluvremenu niste kvalitetno presli pola terena...
horde standardno dobre
Koliko je po tebi bilo HZ, ali realno?
- kamen spoticanja
#11308 Re: FK Sarajevo
nikad mi cifre nisu bile jaca strana...ali je bio pun onaj srednji dio sjevera bilinog polja...north wrote:Pa naš vrli stručnjak reče da smo sjajno fizički pripremljenikamen spoticanja wrote:vala nikad nje bila gora utakmica ova dva tima koje se ja sjecamdoduse teren je bio sjajan...ali evidentno je da ste fizicki slabo pripremljeni...u drugom poluvremenu niste kvalitetno presli pola terena...
horde standardno dobrea joj
, pa rekoh da će se sve znati kad počne prvenstvo....doduše možda je mislio da mo sjajno pripremljeni za jedno poluvrijeme
![]()
Koliko je po tebi bilo HZ, ali realno?
cca 350 dusa...ali dobro navijanje,gotovo svih 90 minuta...posebno me dojmilo navijanje u zadnjih 10 minuta...bez ikakvih kaukulacija...iako vasi momci na terenu nisu uspjeli napraviti nikakav pritisak...dakle respect
-
cunga lunga
#11310 Re: FK Sarajevo
Tito!!!fole13 wrote:![]()
Mirza rece mi pripremljeni, picic...
-
Max Bunker
#11311 Re: FK Sarajevo
Ma nisi ti to nesta dobro gledao. Nas je Mirza pripremio u Turskoj, da nasi imaju snage za tri utakmice u cugukamen spoticanja wrote:vala nikad nje bila gora utakmica ova dva tima koje se ja sjecamdoduse teren je bio sjajan...ali evidentno je da ste fizicki slabo pripremljeni...u drugom poluvremenu niste kvalitetno presli pola terena...
horde standardno dobre
Vec vidim kako se vadi na teren, kako ce reci da su igracima teske noge zbog priprema u Turskoj a kako su i malo umorni nakon utakmice sa jednim velikanom naseg fudbala, Bosnom V.
- kamen spoticanja
#11312 Re: FK Sarajevo
iskreno teren je katastrofa...nije bilo lahko ganjat krpenjacu...ali takav sam dojam stekao...posebno u drugom poluvremenu...prosjecan celik bio mnogo konkretniji i opasniji...da je bila neka ozbiljnija ekipa od ovih mojih ,proveli bi ste se ko bosi po trnju...al hajd vise srece drugi putMax Bunker wrote:Ma nisi ti to nesta dobro gledao. Nas je Mirza pripremio u Turskoj, da nasi imaju snage za tri utakmice u cugukamen spoticanja wrote:vala nikad nje bila gora utakmica ova dva tima koje se ja sjecamdoduse teren je bio sjajan...ali evidentno je da ste fizicki slabo pripremljeni...u drugom poluvremenu niste kvalitetno presli pola terena...
horde standardno dobre![]()
Vec vidim kako se vadi na teren, kako ce reci da su igracima teske noge zbog priprema u Turskoj a kako su i malo umorni nakon utakmice sa jednim velikanom naseg fudbala, Bosnom V.![]()
-
north
#11313 Re: FK Sarajevo
Ekipe protv koji smo vodili, a nismo uspjeli dobiti sa stručnjakom na klupi: Rudar P., Zvijezda, Čelik, Š.Brijeg.....ma mora još pokoja biti samo se ne mogu sjetiti.....
Nešto se ne sjećam da nam se to često dešavalo i sa jednim trenerom do sada....a da, zaboravih napomenuti da će se sigurno vaditi na teren.....mi smo ipak navili na dobre terene po Antaly gdje smo se sjajno fizički pripremili
Nešto se ne sjećam da nam se to često dešavalo i sa jednim trenerom do sada....a da, zaboravih napomenuti da će se sigurno vaditi na teren.....mi smo ipak navili na dobre terene po Antaly gdje smo se sjajno fizički pripremili
- junkers
#11314 Re: FK Sarajevo
pošto nema više Markuševića,Antića trebao ih je dati Piriji da ih pripremi,kladanj,panciri i trka kroz šumucunga lunga wrote:Tito!!!fole13 wrote:![]()
Mirza rece mi pripremljeni, picic...
- Baltazar_khan
#11315 Re: FK Sarajevo
evo slikanorth wrote: Koliko je po tebi bilo HZ, ali realno?

ovdje ima više od 350, kako ovaj gore reče
- Reglan
#11316 Re: FK Sarajevo
Fudbaleri Čelika u duelu protiv Sarajeva do pobjede su došli nakon što su stizali rezultatski zaostatak. Sarajevo je povelo golom Obuće, ali su Adilović i Šišić pogađali za trijumf Zeničana.
Mirza Varešanović, trener Sarajeva nije bio raspoložen na presici, koju je napustio nakon što je „novinare interesovalo zašto je prvu izmjenu izvršio u 81. minuti“.
"S novinarima ne mogu pričati o takvim stvarima", rekao je Varešanović i napustio pres konferenciju, a prije toga kritikovao je i sudije današnje utakmice:
"Sudije su uticale na igru. Igrači Čelika previše su se valjali po terenu. Ovo ne vodi nigdje..."
Sa druge strane, Abdulah Ibraković, trener Čelika bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom...
"U teškim uslovima, na teškom terenu nismo mogli odigrati svoju prepoznatljivu pas igru. Bili smo puno bolji, a kao ključni momenat utakmice okarakterisao bih promjenu formacije, odnosno ulazak u igru Aldin Šišića, koji je na kraju i odlučio pobjednika", rekao je Ibraković, koji se zahvalio i publici na odličnoj podršci i fer i sportskom navijanju.
- kamen spoticanja
#11317 Re: FK Sarajevo
ma 350 je moja procjena...a ti stavi koliko mislis da je bilo...ne mislim da je nesto bitnoBaltazar_khan wrote:evo slikanorth wrote: Koliko je po tebi bilo HZ, ali realno?
ovdje ima više od 350, kako ovaj gore reče
u svakom slucaju ostavljam ti pravo da budes upravu
- strong69
#11318 Re: FK Sarajevo
VARESANOVICU, kralju! Idolu! Care! Sudije ti uticale na igruarshavin wrote:"S novinarima ne mogu pričati o takvim stvarima", rekao je Varešanović i napustio pres konferenciju, a prije toga kritikovao je i sudije današnje utakmice:
"Sudije su uticale na igru. Igrači Čelika previše su se valjali po terenu. Ovo ne vodi nigdje..."
![]()
- Obuca9
#11319 Re: FK Sarajevo
Pa kako će biti fizički pripremljeni kad su prvi trening poslije dva mjeseca pauze radili s loptom.
To nema u pi..i materinoj, ali ima kod Mirze.
- Reglan
#11320 Re: FK Sarajevo
Opet murija udarala nase momke(ne sve nego nekolicinu)

-
north
#11321 Re: FK Sarajevo
arshavin wrote:Fudbaleri Čelika u duelu protiv Sarajeva do pobjede su došli nakon što su stizali rezultatski zaostatak. Sarajevo je povelo golom Obuće, ali su Adilović i Šišić pogađali za trijumf Zeničana.
Mirza Varešanović, trener Sarajeva nije bio raspoložen na presici, koju je napustio nakon što je „novinare interesovalo zašto je prvu izmjenu izvršio u 81. minuti“.
"S novinarima ne mogu pričati o takvim stvarima", rekao je Varešanović i napustio pres konferenciju, a prije toga kritikovao je i sudije današnje utakmice:
Sa druge strane, Abdulah Ibraković, trener Čelika bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom...
"U teškim uslovima, na teškom terenu nismo mogli odigrati svoju prepoznatljivu pas igru. Bili smo puno bolji, a kao ključni momenat utakmice okarakterisao bih promjenu formacije, odnosno ulazak u igru Aldin Šišića, koji je na kraju i odlučio pobjednika", rekao je Ibraković, koji se zahvalio i publici na odličnoj podršci i fer i sportskom navijanju.![]()
![]()
a sa kime če pričati o takkvim stvarima, možda sa puncem.....svugdje u svijetu je normalo da se baš takva pitanja i slična postavljaju na presici trenerima, ali za njega ne, doduše opravdano zato što ne zna odgovoriti na isto
![]()
Sudije, pa ja, dobili crveni, poništen nam čist gol, offsajd koji nije postojao, a iz čega bi sigurno zabili gol i sl...sve se to dešavalo
![]()
Uostalom, šta ja serem, neka momci koji su uživo gledali kažu šta je i kako bilo....ali ne mogu na njegove retardirane izjave ne reagirati![]()
Ne vodi nigdje, vodi, samo jednom za svavremena otiđi.....
![]()
-
extraordinary
#11322 Re: FK Sarajevo
Izvinut ćeš, ali to je isto Mourinho radio sa Interom. Zato ga je kritikovao Mihajlović, kojem je bilo krivo što su njega i Mancinija otjerali iz City-a, a svi znamo gdje je Mourinho a gdje Mihajlović. Ali to je nebitno za temu, bitno je da ima još utakmica u sezoni i da će zalizani sigurno predvođen armijom od svojih 100 000 navijača popraviti rezultate.hz__semir wrote:Pa kako će biti fizički pripremljeni kad su prvi trening poslije dva mjeseca pauze radili s loptom.
Mada, kad realno sagledamo, ekipa koja je završila prvi dio sezone na diobi drugog mjesta, i onda je još oslabljena u zimskom prelaznom roku i ne može gađati na neke ozbiljnije pozicije. To nije samo Mirzina odgovornost, već odgovornost svih struktura koje su nam obećavale revoluciju u prelaznom roku a nismo ništa novo dobili.
- Baltazar_khan
#11323 Re: FK Sarajevo
opet... sigurno će drugačije izgledati sa limunom i kojaševićem. ja i dalje nastojim biti optimista za evropu i pored toga što nam je trener limitiran znanjem 
- Obuca9
#11324 Re: FK Sarajevo
A znači Mourinha kopira. Onda mu je oprošteno sve.extraordinary wrote:Izvinut ćeš, ali to je isto Mourinho radio sa Interom. Zato ga je kritikovao Mihajlović, kojem je bilo krivo što su njega i Mancinija otjerali iz City-a, a svi znamo gdje je Mourinho a gdje Mihajlović. Ali to je nebitno za temu, bitno je da ima još utakmica u sezoni i da će zalizani sigurno predvođen armijom od svojih 100 000 navijača popraviti rezultate.hz__semir wrote:Pa kako će biti fizički pripremljeni kad su prvi trening poslije dva mjeseca pauze radili s loptom.
Mada, kad realno sagledamo, ekipa koja je završila prvi dio sezone na diobi drugog mjesta, i onda je još oslabljena u zimskom prelaznom roku i ne može gađati na neke ozbiljnije pozicije. To nije samo Mirzina odgovornost, već odgovornost svih struktura koje su nam obećavale revoluciju u prelaznom roku a nismo ništa novo dobili.
-
north
#11325 Re: FK Sarajevo
Kako to nisi do sada skontao Sema, jebo ga ti?hz__semir wrote:A znači Mourinha kopira. Onda mu je oprošteno sve.extraordinary wrote:Izvinut ćeš, ali to je isto Mourinho radio sa Interom. Zato ga je kritikovao Mihajlović, kojem je bilo krivo što su njega i Mancinija otjerali iz City-a, a svi znamo gdje je Mourinho a gdje Mihajlović. Ali to je nebitno za temu, bitno je da ima još utakmica u sezoni i da će zalizani sigurno predvođen armijom od svojih 100 000 navijača popraviti rezultate.hz__semir wrote:Pa kako će biti fizički pripremljeni kad su prvi trening poslije dva mjeseca pauze radili s loptom.