Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pise da je testna verzija po cijeni od 2.90 KM ali uz kupljen proizvod sa nekih od nabrojanih strana, regularna cijena mu je inace 5 KM...
Kameni ideal flawless je zbog Dana zena 11.50
Pise da je testna verzija po cijeni od 2.90 KM ali uz kupljen proizvod sa nekih od nabrojanih strana, regularna cijena mu je inace 5 KM...
ma da, vidjela sam, ali ja necu nista vise, samo hocu puder, osim ako se i ne moze kupiti tako...? plus ovo je samo tester, 4ml dodje jel ima kupiti puder u punom pakovanju?
hvala
hmm, jeste, kameni je u novom katalogu 11,5, nema uslova, na popustu je 35% i toliko je, tecnog u njemu nema...kao ni ove probne varijante, tek nekad krajem marta se pojavi
kamenog su dvije nijanse
Maskare...imam onu buzdovan, nije losa. Ali lancome hypnose i drama jos uvijek najbolje.
Btw-na putu ja i zaboravila cetke, a SVE mi mineralno u prahu. I na aerodromu nadjem EL set cetki za 50 eura. Morala!
Čini mi se da su hrvatice poludile za Illamasqua šminkom...je li neko od nas to probao, pretpostavljam da se kod nas ne može kupiti a i čini mi se da su prilično skupi
MersY wrote:Čini mi se da su hrvatice poludile za Illamasqua šminkom...je li neko od nas to probao, pretpostavljam da se kod nas ne može kupiti a i čini mi se da su prilično skupi
http://www.illamasqua.com/shop/catalogue/face/ kaze make-up for your alter-ego. Eh sad po ovoj web stranici i cijenama cini mi se da su se i skuplje stvari spominjale na ovoj temi, ali opet ne znam ako stvarno valja vrijedi ako ne onda ...
MersY wrote:Čini mi se da su hrvatice poludile za Illamasqua šminkom...je li neko od nas to probao, pretpostavljam da se kod nas ne može kupiti a i čini mi se da su prilično skupi
A gdje ima to u Hrvatskoj kupiti, jel u njihovim parfimerijama ili DM-u ?
alica.k wrote:btw, u importanne u kozmu sam vidjela ecotools cetkica, raznih (u zadnje vrijeme je tesko naci u kojem ih ima, pa evo informacija kome treba).
Jel im to možda dolazila roba? Ja sam bila prije 5-6 dana i bile su samo ove dvije
Odavno tražim ovaj njihov set, ima li ovo igdje u Sarajevu?