Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sravnjen je sa zemljom naučno-istraživački centar u vojnoj zoni u kvartu Berze na istoku Damaska. Također, bombardovan je centar u Misjafu, kao i dva aerodroma Mezze i u Dumayru.
sarajevoxxxx wrote:Radi se o bombardovanju jasno određenih ciljeva, tvornica za proizvodnju hemijskog oružja, kao i aerodroma, Rusi do sada nisu odgovorili.
Sravnjen je sa zemljom sjedište PVO-a u Tešrinu u centru Damaska, bombardovan je iranska vojna baza vojna baza Hezbollaha u Han Ernebu desetine poginulih.
Ja mislim (nadam se) da tu nece doci do eskalacije izmedju Amera i Rusa.
Ovo je vec unaprijed sve dogovoreno,jer da nije,do sad bi i na drugoj strani bilo stete i zrtava.
# URGENT Lokacije koje su dosad usmerene na američke brodove na Mediteranu:
1 - brigada Republičke garde 105 - Damask
2 - Baza vazdušne odbrane - Jabal Qaseen Damascus
3 - vojni aerodrom Mezze
4- Aerodrom vojne savesti
5- Naučno istraživanje - Damask
6 - Naučno istraživanje - Jamraya Damascus
7. General-major 41 specijalne snage - Damask
8- Vojne lokacije u blizini Al-Rahiba u Al-Qalamoun Al-Sharqi - kraj Damaska
9. Lokacije u oblasti Alkaswa - kraj Damaska
#عاجل المواقع التي تم استهدافها من قبل البواريج الامريكية في البحر المتوسط حتى الأن :
1- الحرس الجمهوري لواء 105 - دمشق
2- قاعدة دفاع جوي - جبل قاسيون دمشق
3- مطار المزة العسكري
4- مطار الضمير العسكري
5- البحوث العلمية - برزة دمشق
6- البحوث العلمية - جمرايا دمشق
7- اللواء 41 قوات خاصة - دمشق
8- مواقع عسكرية قرب الرحيبة في القلمون الشرقي - ريف دمشق
9- مواقع في منطقة الكسوة - ريف دمشق
emigrazione wrote:Nemam ja šta biti svjestan, neka se Limun zapita sa svojim generalima...ja samo znam da su Rusi obećali da će im se trenutno najebati mile majke