Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tempuser wrote:Skontao sam da sam razvio uslovni refleks da, kad normalno vozim, a neko mi se lijepi iza ledja, pocnema da razvlacim po cesti ko gladan srat na min prihvatljivoj brzini.
Poznavao sam jednog taksistu prijeratnog u Mostaru...on je za takve priljepke instalirao ogromnu maglenku nazad na svog pezejca. Kad je upali, samo cujes skripu kocnica iza.
Moj buraz je povezao prekidacem stop lampe nazad i tako kad mu se neko prilijepi samo pocne pritiskati prekidac Meni u pocetku nista nije bilo jasno sta radi, dok mi nije objasnio.
Meni je otezavajuca okolnost sto su 4/5 vremena u autu sa mnom zena i dijete tako da su incidenti i zaustavljanja po cesti najmanje sto mi treba, ali vremeno fitilj postaje sve kraci i da djete ne sjedi nazad tacno bih se dobro privezao i ukopao u mjestu pa nek udara i leti glavom kroz sajbu.
tempuser wrote:Meni je otezavajuca okolnost sto su 4/5 vremena u autu sa mnom zena i dijete tako da su incidenti i zaustavljanja po cesti najmanje sto mi treba, ali vremeno fitilj postaje sve kraci i da djete ne sjedi nazad tacno bih se dobro privezao i ukopao u mjestu pa nek udara i leti glavom kroz sajbu.
volim kad me prodje takav pa mu dignem snop i slozim duga
Veceras sam vidio nesto sto nikad ngdje nisam. A imam kilometara u nogama. AP kod Lepenice. Ide oktavija desnom trakom 120-130... Iza nje audi. I lik blica vozacu skode... A lijeva traka prazna...
Ned071 wrote:Veceras sam vidio nesto sto nikad ngdje nisam. A imam kilometara u nogama. AP kod Lepenice. Ide oktavija desnom trakom 120-130... Iza nje audi. I lik blica vozacu skode... A lijeva traka prazna...
Pjan,drogiran,zamjerio mu se,tek položio itd itd..
Ned071 wrote:Veceras sam vidio nesto sto nikad ngdje nisam. A imam kilometara u nogama. AP kod Lepenice. Ide oktavija desnom trakom 120-130... Iza nje audi. I lik blica vozacu skode... A lijeva traka prazna...
tempuser wrote:Meni je otezavajuca okolnost sto su 4/5 vremena u autu sa mnom zena i dijete tako da su incidenti i zaustavljanja po cesti najmanje sto mi treba, ali vremeno fitilj postaje sve kraci i da djete ne sjedi nazad tacno bih se dobro privezao i ukopao u mjestu pa nek udara i leti glavom kroz sajbu.
E vidis meni je obrnuto.
Ja sam 3/4 vremena sam. I nekad me "ponese" kad nisam sam pa onda vidim u retrovizoru u djecijem sjedistu glavicu kako bezbrizno posmatra kroz prozor pa onda sam sebi bi samar opalio sto dopustim da mi debil trza zivac.
Poceo sam sam sa sobom trenirati "zen" pa u autu pustam klasicnu muziku ili neki od onih buddha bar albuma.
Prije ako mi "drma" nesto od onoga sto volim konstantno nabrijan. Ovako mirniji.
Daryl Dixon wrote:mediokritet maloprije sa novim crnim polom švicarske tablice stoji na sred ceste kod restorana "Bosna", nit je upalio sva četiri nit išta i razglaba u po' noći sa nekim Elidžancima.. rekoh nešto bilo.. hajde ja prođem lagano i ono kružni tok pa ću lagano Rustem-Pašinom.. kad vidim Senoni sjevaju iz mene i prestiže jedno 3-4 auta a ja već došao haman do Kasindolske i hoce da se ubaci ispred mene a nema 1m prostora i dao kulturno žmigavac a auto mu ide u susret.. ahaaa crni sineee proći ćeš vraČa se iza mene i blica ja sva 4 upalim on skrenu desno.. joj gavrana sinjeg jebem mu pleme gastarbajtersko seljačko
moras ga razumit doso unasa da se malo ispuse
danas je jedan delegat sa dojcland tablicama zamalo izazvao direktni preticuci kolinu, jer zaboga on je investitor a oni ne cekaju, judi nas hrane, moramo biti strpljivi kad oni dođu da se rahat izdivljaju
ne znam brate za te debile to su za mene kompleksasi i treba biti bezobrazniji od njih.. sto mi je narocito drago jeste to da vidjam po gradu kako ove kurtone policija zaustavlja i kontrolise.. ovime mislim na ove kurtaĆe što misle da su boga za muda uhvatili pa mogu sve.. e sad koliko to ima efekta, da li im napisu kazne - ne znam.. znam samo da takvim kurtonima sto su auta zaradili od mješanja malte po bijelom svijetu ne dam pardona.. a ti kvazi investitori ce naletiti na nekog ludjeg od sebe pa ce vaspitnu dobiti za ta uvaljivanja i glumatanja ili ce ga neko upratiti pa ce iskihati za sva kurcenja..
E vidis meni je obrnuto.
Ja sam 3/4 vremena sam. I nekad me "ponese" kad nisam sam pa onda vidim u retrovizoru u djecijem sjedistu glavicu kako bezbrizno posmatra kroz prozor pa onda sam sebi bi samar opalio sto dopustim da mi debil trza zivac.
Poceo sam sam sa sobom trenirati "zen" pa u autu pustam klasicnu muziku ili neki od onih buddha bar albuma.
Prije ako mi "drma" nesto od onoga sto volim konstantno nabrijan. Ovako mirniji.
Ja kad sam bio dijete, uvijek sam ložio starog, de njega, hajd i njega, de malo ubrzaj, šta ti je danas što tako sporo voziš
Hebo majku, jutros poslije xy mjeseci uletim u jutarnju guzvu i od Nedjarica do Pofalica bar sam 7-8 x vidio rupe od 50-100 m izmedju dva auta koje prave ovi imbecili sto drkaju po telefonima. Kolona stane, krene ili uspori, a on drka telefon i kad skonta da je kolona odmakla stice gasove, tacno se vidi kad zadimi dizel kad ga na nislkim obrtajima prEtisne.
tempuser wrote:Hebo majku, jutros poslije xy mjeseci uletim u jutarnju guzvu i od Nedjarica do Pofalica bar sam 7-8 x vidio rupe od 50-100 m izmedju dva auta koje prave ovi imbecili sto drkaju po telefonima. Kolona stane, krene ili uspori, a on drka telefon i kad skonta da je kolona odmakla stice gasove, tacno se vidi kad zadimi dizel kad ga na nislkim obrtajima prEtisne.
Black swan wrote:otkud toliko mržnje prema dijasporcima
zar nas oni ne drže iznad razine mora da ne potonemo
što ste ljubomorni što su se oni izvukli a vi niste
Jest da je komentar ironican, ali i za to ima smislen odgovor.
Ono sto iritira je dvolicnost tj da su dijasporci koji se bahate u BiH (cisto da ne generalizujemo) u "svojim" zemljama ljudi koji bespogovorno postuju zakon. Ako ga postujes u nekoj Njemackoj sto ga ne postujes i ovdje?!
Black swan wrote:otkud toliko mržnje prema dijasporcima
zar nas oni ne drže iznad razine mora da ne potonemo
što ste ljubomorni što su se oni izvukli a vi niste
Jest da je komentar ironican, ali i za to ima smislen odgovor.
Ono sto iritira je dvolicnost tj da su dijasporci koji se bahate u BiH (cisto da ne generalizujemo) u "svojim" zemljama ljudi koji bespogovorno postuju zakon. Ako ga postujes u nekoj Njemackoj sto ga ne postujes i ovdje?!
Sto samo dokazuje dvije elementarne stvari:
1. Mozes seljaka iz sela, an ne mozes selo iz seljaka
2. Udarac po dzepu je najefikasniji nacun da stoka postuje zakon. Treba nama i radar pred tunelnom i radar na naplatnim kucicama, pa nek palamude po forumima o otimanju para, onda ce i domaca stoka i dijaspora da postuju propise!
tempuser wrote:Sto samo dokazuje dvije elementarne stvari:
1. Mozes seljaka iz sela, an ne mozes selo iz seljaka
2. Udarac po dzepu je najefikasniji nacun da stoka postuje zakon. Treba nama i radar pred tunelnom i radar na naplatnim kucicama, pa nek palamude po forumima o otimanju para, onda ce i domaca stoka i dijaspora da postuju propise!
I da ne mozes izaci iz zemlje ako nisi platio kaznu koju si napravio.
One autobuse deffm treba maci sa stanice kod Doma Armije... Ono je lakrdija... 20 puta u danu ujebu saobracaj zbog debila koji parkiraju onde kod banke.. Samo ce 2 minute...ako se ne moze rijesiti to sa takvim klocevima onda brate izmjesti autobusku na sutjesku i rijesi problem... U zadniih 7 dana 4-5 puta sam cekao ko debil u koloni jer buss ne moze da skrene...