www.dimax.baEntropio wrote:I mene interesuje.glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
kupio aeg veš mašinu kod njih, radi kao singerica već 6 godina
www.dimax.baEntropio wrote:I mene interesuje.glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
Ulica Silve Rizvanbegovic, prema Tibri kad se ulazi od Avaza, dvije kuce jedna do druge, odmah uz ulicu, prodaju polovnu bijelu tehniku iz Njemacke.glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
obuca "Edo" -- malo niže ŠveCke ambasade.mini2 wrote:...će mi uraditi cipele po narudžbi? bila sam kod jednog, kaže nema đona takvog i ne može mi praviti.
Sent from my A1-830 using Tapatalk
znam gdje je, dankemuha_sa wrote:obuca "Edo" -- malo niže ŠveCke ambasade.mini2 wrote:...će mi uraditi cipele po narudžbi? bila sam kod jednog, kaže nema đona takvog i ne može mi praviti.
Uzmeš bilo koji kecap koji ti se sviđa i dodas currySarajevo1970 wrote:Gdje u Sarajevu (ili u okolinu) ima kupiti..
Curry Ketchup (bilo koje marke).
radnja se zove leon a čovjek je bruno? tu sam i bila, ne može napraviti te po mojoj želji.Sarajevo1970 wrote:Ima obucar (dosta stariji covjek, pravi majstor) u ulici kosevo, pravi sve modele po narudzbi u zavrsi za 10 radi dana.mini2 wrote:...će mi uraditi cipele po narudžbi? bila sam kod jednog, kaže nema đona takvog i ne može mi praviti.
Ja bas neki dan naletio i pitao ga jer i meni ce uskoro nove cipele trebati. Cijene su bile povoljne, oko 150 do 200KM.
Cijena zavisi naravno od modela i materiala. Zaboravio sam mu ime, ali nemozes fuliti jer nema ih tamo puno.
Qler wrote:Uvijek mi je bila facinantna ova opsjednutost njemackim polovnim dijelovima. Ima otpat prema Tuzli, pise prodaju polovne dijelove iz Njemacke. Kao svabo kad skrsi auto, kvalitetnije ga skrsi nego nas. Ili ovdje, ako je crkla masina za ves i svabo je bacio, to je u stvari kvalitetnije nego ovdje sa x godina garancije... Tamo struja tece zlatnim zicama, voda ima tretman protic kamenca, a masine poslije svakog pranja idu na servis i ciscenje...glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
Potpisujem, prije 12 godina kupimo TV, ves masinu, frizider i sporet u Busovaci, covjek jos garanciju dao godinu dana na sve to. Sa prevozom do Sa kostalo 1100 KM. Jedino je rikn'o TV koji je kod nas prezivio sremski frontuglavnomja wrote:Qler wrote:Uvijek mi je bila facinantna ova opsjednutost njemackim polovnim dijelovima. Ima otpat prema Tuzli, pise prodaju polovne dijelove iz Njemacke. Kao svabo kad skrsi auto, kvalitetnije ga skrsi nego nas. Ili ovdje, ako je crkla masina za ves i svabo je bacio, to je u stvari kvalitetnije nego ovdje sa x godina garancije... Tamo struja tece zlatnim zicama, voda ima tretman protic kamenca, a masine poslije svakog pranja idu na servis i ciscenje...glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
nije bas tako. ne prodaju se pokvarene stvari, nego koristene, a ispravne. racunaj koliko ima njemaca i kolika im je platezna moc. na zapadu je sasvim normalno naci u oglasima da se nesto potpuno ispravno daje dzaba, jedini uslov je IZNOSENJE iz kuce. kad kupe novu masinu momci ce je unijeti u stan, ali sta sa starom ako ljudi nemaju snage, vremena, auto, prikolicu ... ne samo masine nego i namjestaj. postoje firme koje se bave skupljanjem tih polovnih masina i preprodajom za sitnu lovu. tako da to jeste macak u vreci, ali ne u tolikoj mjeri koliko ti impliciras.
i auto dijelovi koje spominjes, tamo je granica gdje se isplati popravljati auto visa nego kod nas. uostalom, ako neko slupa auto frontalno, zadnji farovi su i dalje ispravni. plus broj auta kod nas i tamo
izbrisi http://www.klix.ba/forum/ pa ce moci linkalkalna_baterija wrote:link nije ispravan![]()
mene ta sušilica zanimaima li toga još ili kako mu naleti?
edit: do mene je
skontala sam, nisam vidjela odmah šta se dešavashandrprcSA wrote:izbrisi http://www.klix.ba/forum/ pa ce moci linkalkalna_baterija wrote:link nije ispravan![]()
mene ta sušilica zanimaima li toga još ili kako mu naleti?
edit: do mene je
hvala punoSarajevo1970 wrote:http://www.pik.ba/profil/bkozica <--- obavezno pogledaj ovoga.glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
Do sad sam kupio 4 aparata kod njega..
Prodavac jako iskred i prijatan/fleksibilan, sve su mi aparate servisirane prije prodaje i daje cak i garanciju na
- Liebherr zamrzivac/ladicar 300KM
Iberna ves masina/susalica 175KM
Bosch perilica sudja 150KM
Singer sivacu masinu 50KM
dosta stvari. Moze se i cijenkati do neke mjere, a ima i svoj (cesto puta bezplatan) prevoz. Ja zivim da drugom
spratu i meni su svaki aparat donjeli cak i u stanu i postavili gdje sam ja njima rekao. Zadnju stvar koji sam kupio
kod njega je bilo ovaj ogroman Liebherr zamrzivac/ladicar, nisam mu cak nit u radnju otisao. Samo ga nazvao i
njegovi ljudi mi u roku 2 sata donjeli ga u stan, toliko imam povjerenja u njega i njegovu robu. Koliko sam razumio
su mnozina njegovi stvari (bijela tehnika) aparati koji su zapljenjeni od ljudi koji su bankrutirali ili nisu platiti racune.

Pjeske moze...imaju stepenicealmir_tz wrote:Izvinite, možda nije prava tema.
Treba mi info vezan za Hadži-Sulejmanovu ulicu iznad katedrale
u širem smislu.
Zelenom strelicom je označeno gdje se na mapi ulica prekida.
Da li je moguće preći pješke do nastavka ulice ako se krene od kuće
Gavrankapetanovića?
![]()
Hvala na infu unaprijed.
U DM-u imas curry ketchup marke AlnaturaSarajevo1970 wrote:Gdje u Sarajevu (ili u okolinu) ima kupiti..
Curry Ketchup (bilo koje marke).
![]()

franjevacki samostan kod pivareiTo wrote:gdje u SA se moze kupti dobro domace vino ?
ako gdje nadjes, javiMilloni wrote:Kondenzovano mlijeko?
heljic jok, mercator isto.
Condimento u BBI?
muha_sa wrote:franjevacki samostan kod pivareiTo wrote:gdje u SA se moze kupti dobro domace vino ?